-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Όπως παρουσιάζεις τις απαιτήσεις σου ιεράρχισε τις επιδόσεις στο pc που θα πάρεις κατά:- Ram (για να αντέχει τον όγκο των δεδομένων)
- Cpu (για να κάνει γρήγορη επεξεργασία, άνοιγμα/κλείσιμο)
Και έπειτα:
3)Γραφικά
4)ΣκληρόςΑν μιλήσουμε για svista/7 θες τουλάχιστον 4gb ram.
Τα 7αρια με 2 γιγα δουλευουν μια χαρα.
Με 4γιγα θα γ....νε! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όπως παρουσιάζεις τις απαιτήσεις σου ιεράρχισε τις επιδόσεις στο pc που θα πάρεις κατά:
- Ram (για να αντέχει τον όγκο των δεδομένων)
- Cpu (για να κάνει γρήγορη επεξεργασία, άνοιγμα/κλείσιμο)
Και έπειτα:
3)Γραφικά
4)ΣκληρόςΑν μιλήσουμε για svista/7 θες τουλάχιστον 4gb ram.
Τα 7αρια με 2 γιγα δουλευουν μια χαρα.
Με 4γιγα θα γ....νε!4 γιγα μονο σε 64μπιτα θυμιζω... αλλιως 3 γιγα ram το πολυ...
και αν εχεις καμια καρτα με τεραστια μνημη ισως ακομα λιγοτερο
επισης με 2 γιγα στο χρεπο- laptop τα τρεχω μια χαρα
θες 2 γιγα για να τρεχεις καλα θες να πεις φιλε dll -
Έχω αρχίσει να ψήνομαι για τα 7, μόνο και μόνο από περιέργεια. Όλοι λένε ότι είναι φανταστικά.
Όμως με τρομάζει και η ιδέα μόνο να ψάχνομαι για antivirus/antispyware, καθώς και ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω στο site της Αρχιεπισκοπής με την ίδια ανεμελιά.
Επίσης, μετά είναι μπελάς να σβήνεις το partition.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχω αρχίσει να ψήνομαι για τα 7, μόνο και μόνο από περιέργεια. Όλοι λένε ότι είναι φανταστικά.Όμως με τρομάζει και η ιδέα μόνο να ψάχνομαι για antivirus/antispyware, καθώς και ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω στο site της Αρχιεπισκοπής με την ίδια ανεμελιά.
Καλα ειναι, οχι φανταστικα. Περιπου σαν...καλορυθμισμενα Vista.
Για antivirus, Microsoft Essentials (απορρω γιατι δεν ειναι built in)Η αρχιεπισκοπη που κολλαει?
-
'Αρχιεπισκοπή' το λενε τωρα ;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχω αρχίσει να ψήνομαι για τα 7, μόνο και μόνο από περιέργεια. Όλοι λένε ότι είναι φανταστικά.
Όμως με τρομάζει και η ιδέα μόνο να ψάχνομαι για antivirus/antispyware, καθώς και ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω στο site της Αρχιεπισκοπής με την ίδια ανεμελιά.
Καλα ειναι, οχι φανταστικα. Περιπου σαν...καλορυθμισμενα Vista.
Για antivirus, Microsoft Essentials (απορρω γιατι δεν ειναι built in)Η αρχιεπισκοπη που κολλαει?
Νομοθεσια περι μονοπωλιου
Σε λιγο θα περνουμε τον Κερνελ και θα κατεβαζουμε εξπλορερ, ε-μεϊλ κλαϊεντ, μεντια πλεϊερ, αντιβαϊρους, νοτ παντ κτλ... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'Αρχιεπισκοπή' το λενε τωρα ;Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια κακοπιστία στη ζωή μου.
-
Έχω αρχίσει να ψήνομαι για τα 7, μόνο και μόνο από περιέργεια. Όλοι λένε ότι είναι φανταστικά.Όμως με τρομάζει και η ιδέα μόνο να ψάχνομαι για antivirus/antispyware, καθώς και ότι δεν θα μπορώ να μπαίνω στο site της Αρχιεπισκοπής με την ίδια ανεμελιά.
Βάλτα με fusion, για να μην μπλέκεις με partitions. Απλώς δεν θα εκμεταλλεύεσαι τις κάρτες γραφικών.
Πάντως έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Ο Λάππας με win, ο corsair με mac, σε τι κόσμο οδεύουμε; Δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφορο
-
'Αρχιεπισκοπή' το λενε τωρα ;
Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια κακοπιστία στη ζωή μου.
καθοτανε στο μερος των καπνιζωντων γι'αυτο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θες 2 γιγα για να τρεχεις καλα θες να πεις φιλε dllΜεσιέ Qsis δεν είμαι αρχείο των windows
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Ο Λάππας με win, ο corsair με mac, σε τι κόσμο οδεύουμε; Δεν θα σας ακολουθήσω στον κατήφοροΑπαξιώ να σου απαντήσω. Πάω για καφεδάκι με τα φιλαράκια στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο μας στα Εξάρχεια.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
elto, οκ ανάβουν αλλά μετά πάνε πιο αργά και από isignia 115hp....Σταύρο:
TouchSmart
iMacΚαι για πιο οικονομία υπάρχουν τα media center pcs.
Άμα πάρεις ένα όμορφο ηλεκτρονικό πιστεύω μόνο χάλια δεν σου κάνει το σπίτι.corsair:
Μεγαλύτερη οικονομία.Κι ομως και αυτά μπορεί να είναι πολύ μεγάλα, ειδικα αν μετακομιζεις συχνα και αν μενεις σε σπιτια των 22 τετραγωνικων all inclusive
Εγώ θέλω να βάλω το Chrome OS οταν βγει... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
θες 2 γιγα για να τρεχεις καλα θες να πεις φιλε dll
Μεσιέ Qsis δεν είμαι αρχείο των windows
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θέλω να βάλω το Chrome OS οταν βγει...
ηδη μπορεις να το κατεβασεις και να το βαλεις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σε ποια εκδωση ειναι 0.0.0.00.000.0.0000.00.01 THETA
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
To source code υπάρχει και το ξέρω απλά περιμένω το επίσημο λανσαρισμα γιατι δεν έχω διαθέσιμο μηχάνημα για πειραματα και δεν θέλω να βάλω virtualbox.
@Wagner
To kernel είναι Linux οποτε σταθερότητα έχουμε αλλα πράγματα λείπουν προς το παρόν -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To source code υπάρχει και το ξέρω απλά περιμένω το επίσημο λανσαρισμα γιατι δεν έχω διαθέσιμο μηχάνημα για πειραματα και δεν θέλω να βάλω virtualbox.
@Wagner
To kernel είναι Linux οποτε σταθερότητα έχουμε αλλα πράγματα λείπουν προς το παρόνειναι πλήρως δικτυοκεντρικο λογισμικο. Αμα δεν εχεις google account στη ουσια δεν κανεις τιποτα... Θα θελες ενα τετοιο λογισμικο? Εισαι σιγουρος?
Η Google πλεον εχει γιγαντωθει επικίνδυνα, εις βάρος του Privacy...
-
Συμφωνω για το θέμα privacy αλλα και για την μικροσοφτική τάση γιγάντωσης της Google. Παρόλα αυτά επειδή είναι δικτυοκεντρικό έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ( ή καλύτερα αυτά που η Google σου επιτρέπει ) αρκεί να έχει πρόσβαση στο διαδικτυο χωρίς να έχεις κάτι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Αυτό βέβαια από πλεονέκτημα μπορεί να γίνει μειονέκτημα αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο ( βλέπε ενεργοποίηση iphone ) αλλα δεν παύει να είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα οπότε γιατί να μην την δοκιμάσω
Άλλωστε έχω βρεί το ιδανικό λειτουργικό για μένα
Linux + Windows
Ξέρω θα πείς οτι θα με βαρέσεις -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συμφωνω για το θέμα privacy αλλα και για την μικροσοφτική τάση γιγάντωσης της Google. Παρόλα αυτά επειδή είναι δικτυοκεντρικό έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ( ή καλύτερα αυτά που η Google σου επιτρέπει ) αρκεί να έχει πρόσβαση στο διαδικτυο χωρίς να έχεις κάτι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου. Αυτό βέβαια από πλεονέκτημα μπορεί να γίνει μειονέκτημα αν δεν έχεις καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο ( βλέπε ενεργοποίηση iphone ) αλλα δεν παύει να είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα οπότε γιατί να μην την δοκιμάσω
Άλλωστε έχω βρεί το ιδανικό λειτουργικό για μένα
Linux + Windows
Ξέρω θα πείς οτι θα με βαρέσειςΘα σε βαρεσω...
οντως που το ξερες? προφητης εισαι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΠΟΛΥ πρωιμο. Καμια σχεση με οτι ειδαμε στα video.
To chrome os στην μορφη που παρουσιαστηκε ουτε η Google το βλεπεις σαν πληρες
desktop OS . Κοιταει netbook και λοιπα μικρουπολογιστικα μηχανηματα.
Στο μελλον θα κοιταξει και πιο πανω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]