-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Εγγυηση μεσω ασφαλιστικης ειναι κατα 95%...
Έτσι ακριβώς είναι... επειδή ρώτησα κι εγώ για το Scenic, που αγόρασα τον Μάϊο. Η αντιπροσωπεία μου απάντησε ότι είναι μέσω ασφαλιστικής εταιρείας. Βέβαια πρέπει να τους πιέσεις πολύ για να σου το πούνε, επειδή οι περισσότεροι αντιπρόσωποι (σε 3 απευθύνθηκα, έγραψα και mail στην PGA) δεν ξέρουν τι τους γίνεται όταν αναφέρεις το θέμα 'επέκταση εγγύησης' ή κάνουν πώς δεν ξέρουν... Εμένα μου λέγανε ότι είναι εργοστασιακή εγγύηση στην αρχή. Μετά μου είπανε και το όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά δεν το θυμάμαι, επειδή δεν είναι και από τα πιο γνωστά του χώρου.
Εγώ πάντως το σκέφτομαι ακόμα, αλλά αν περιμένω απ΄αυτούς να με ενημερώσουν (έτσι μου υποσχέθηκαν, 'θα σας πάρουμε τηλέφωνο', πέρασαν κιόλας 50 μέρες από τότε...) με λεπτομέρειες που τους ζήτησα, ζήτω που κάηκα.γινεται να την παρεις και μετα από την αγορά του αυτοκινήτου..??
-
Υπαρχει κάποιος συνforumίτης με twingo rs η έστω κάποιος με εμπειρία από αυτό με ενδιαφέρει σοβαρά αλλά δεν βρήκα ούτε test drive επαρχία γαρ αλλά ούτε και κάποιο τεστ σε κανά σοβαρό περιοδικό.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Υπαρχει κάποιος συνforumίτης με twingo rs η έστω κάποιος με εμπειρία από αυτό με ενδιαφέρει σοβαρά αλλά δεν βρήκα ούτε test drive επαρχία γαρ αλλά ούτε και κάποιο τεστ σε κανά σοβαρό περιοδικό.ειχαν κανει τεστ οι 4Τ αλλά υπαρχουν και παρα πολλά τεστ στο εξωτερικο..και σο youtube
στο greek renault club υπαρχουν κανα δυο κάτοχοι, αλλά δεν γραφουν συχνα, οποτε δεν ξθερω αν εχει νοημα να ρωτησεις εκει -
Thank's man μήπως γνωρίζεις πιο τεύχος των 4τροχών;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Thank's man μήπως γνωρίζεις πιο τεύχος των 4τροχών;του Ιουνιου νομιζω..
αν εχεις καποιο προσφατο περιοδικο πας στην προτελευταια σελιδα και εκει λεει ολες τις δοκιμες και συγκρισεις και σε ποιο τευχος βρίσκονται
το twingo ηταν σε συγκριση με το 500abarth
-
Ευχαριστώ φίλε rafi το βρήκα.
-
http://www.sportdrive.gr/2009/12/4/rena ... sos-greece
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εγγυηση μεσω ασφαλιστικης ειναι κατα 95%...
Έτσι ακριβώς είναι... επειδή ρώτησα κι εγώ για το Scenic, που αγόρασα τον Μάϊο. Η αντιπροσωπεία μου απάντησε ότι είναι μέσω ασφαλιστικής εταιρείας. Βέβαια πρέπει να τους πιέσεις πολύ για να σου το πούνε, επειδή οι περισσότεροι αντιπρόσωποι (σε 3 απευθύνθηκα, έγραψα και mail στην PGA) δεν ξέρουν τι τους γίνεται όταν αναφέρεις το θέμα 'επέκταση εγγύησης' ή κάνουν πώς δεν ξέρουν... Εμένα μου λέγανε ότι είναι εργοστασιακή εγγύηση στην αρχή. Μετά μου είπανε και το όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας, αλλά δεν το θυμάμαι, επειδή δεν είναι και από τα πιο γνωστά του χώρου.
Εγώ πάντως το σκέφτομαι ακόμα, αλλά αν περιμένω απ΄αυτούς να με ενημερώσουν (έτσι μου υποσχέθηκαν, 'θα σας πάρουμε τηλέφωνο', πέρασαν κιόλας 50 μέρες από τότε...) με λεπτομέρειες που τους ζήτησα, ζήτω που κάηκα.γινεται να την παρεις και μετα από την αγορά του αυτοκινήτου..??
Ναι γίνεται, αλλά το μέχρι πότε είναι λίγο μπερδεμένο (δηλαδή δεν ξέρουν και πάλι τι τους γίνεται!!!!) Τη μια φορά μου είπαν ότι πρέπει να το κάνω μέσα στο πρώτο εξάμηνο από την αγορά του αυτοκινήτου, την άλλη μου είπαν 'μη βιάζεσαι, μέχρι να λήξει η διετής εγγύηση που έχεις έχουμε ακόμη ενάμιση χρόνο'... Βγάλε συμπέρασμα για την αντιπροσωπεία.
-
τα χριστουγεννα που θα παω Αθηνα θα παω να τους ρωτησω και εγω.. από οργάνωση σκίζουμε
-
Πρέπει να την κάνεις στο εξάμηνο....ΑΧΑ ειναι η ασφαλιστική
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Εγγυηση μεσω ασφαλιστικης ειναι κατα 95%...στο bumper to bumper της Renault ειναι 100%
-
Ξέρει κάποιος τι βενζίνη θέλει το Clio GT;
-
Καλησπέρα,
Έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό συνεργείο προς Ηλιούπολη/Δάφνη/Αργυρούπολη ή Γλυφάδα για service 90.000 km με λογικές τιμές ; Δεδομένου πως έχω αλλάξει ήδη αντλία νερού και τον ιμάντα χρονισμού πάω μόνο για λάδια/φίλτρα και βαλβολίνες ;
Έχω Clio II 1.4 16V 11/03 -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ξέρει κάποιος τι βενζίνη θέλει το Clio GT;την γνωστη νοθευμενη που μας πλασαρουνε.. με τα νορμαλ οκτανια θαρρω
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ξέρει κάποιος τι βενζίνη θέλει το Clio GT;
την γνωστη νοθευμενη που μας πλασαρουνε.. με τα νορμαλ οκτανια θαρρω
95 ή 98 οκτάνια γράφει στο πορτάκι.
-
Ακόμη και οι TCE παίρνουν απλή... Δεν έχουν ευαισθησίες τύπου FSI/TSI.
-
-
Review των ηλεκτρικων αυτοκινητων της Renault που θα μπουν στην παραφωγη στα επομενα 3 χρονια
-
Παν-γαλατικό 'ξεφόρτωμα' στοκ ή αλλιώς renaultshop.fr . Οι συγκρίσεις με ντόπιες μυστικοπαθείς 'προσφορές ΦΠΑ' κλπ., απλά ατυχείς (ακόμη και όταν αναφερόμαστε σε μια πανάκριβη για τα 'μεσαία' κυβικά, Γαλλία) ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παν-γαλατικό 'ξεφόρτωμα' στοκ ή αλλιώς renaultshop.fr . Οι συγκρίσεις με ντόπιες μυστικοπαθείς 'προσφορές ΦΠΑ' κλπ., απλά ατυχείς (ακόμη και όταν αναφερόμαστε σε μια πανάκριβη για τα 'μεσαία' κυβικά, Γαλλία) ...Ωραία εφαρμογή. Τηρουμένων των αναλογιών θα μπορούσε να γίνει και στην Ελλάδα.
RENAULT FORUM