-
14' thinkpad t series ?? (νεο μοντέλο το γενάρη)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
14' thinkpad t series ?? (νεο μοντέλο το γενάρη)πανω απο 13.3 δεν θεωρειτε φορητος according to CORSAIR EN ISO 21214
Τα δημιουργηματα της Lenovo με αφηνουν συνηθως αδιαφορο.... Η απολυτη εναλλακτικη ειναι τα HP ENVY μακραν... αλλα ξεφευγουμε σε φραγκα και δεν θελω... ηδη εχω βαρια εξοδα με αυτοκινητο και σπιτι...
-
NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
το macbook pro 13.3 αν και με NVIDIA δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών (με ξεχωριστή μνήμη) οπως μερικά 15αρια
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
το macbook pro 13.3 αν και με NVIDIA δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών (με ξεχωριστή μνήμη) οπως μερικά 15αρια
ok fine... το ζητουμενο ειναι απλα να εχει κατι καλυτερο απο 4500HD... να μπορω να παιζω κανα strategy βρε αδερφε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ok fine... το ζητουμενο ειναι απλα να εχει κατι καλυτερο απο 4500HD... να μπορω να παιζω κανα strategy βρε αδερφε...
Πάντως, στο δικό μου 15άρι, την 9600 τη χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Αφενός ξεζουμίζει την μπαταρία, αφετέρου και η 9400 είναι more than enough για τις δουλειές μου
-
ναι γιατί νομίζεις οτι ο corsair θα τη χρησιμοποιεί
και το 4500 είναι αρκετό σε συνδιασμό με αρκετή RAM
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Πάντως, στο δικό μου 15άρι, την 9600 τη χρησιμοποιώ πολύ σπάνια. Αφενός ξεζουμίζει την μπαταρία, αφετέρου και η 9400 είναι more than enough για τις δουλειές μουΜια από τα ίδια. Αλλά δεν πειράζει, ας υπάρχει. Το κακό είναι ότι για να αλλάξεις από την μια στην άλλη πρέπει να κάνεις log-out, μεγάλο foul της Apple.
και το 4500 είναι αρκετό σε συνδιασμό με αρκετή RAM
Ειδικά όταν πάει πακέτο με ένα πολύ ελαφρύ και γρήγορο λειτουργικό.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...........Λετε να το λεει το βιβλιαρακι της καρτας?
δεν το ελενξες ακομα;
Δεν λέει πάντα ποιο τσιπ είναι ακριβώς ( ταϊβανοί...)
Εταιρία και μοντέλο motherboard-> google-> Site εταιρίας-> Drivers για τα διάφορα υποσυστήματα (bios, chipset, lan, wifi, sound card, graphics card, etc).
Αν η κάρτα είναι ενσωματωμένη, οι drivers της θα δίνονται από τη σελίδα του κατασκευαστή.
Παράδειγμα:
http://www.giga-byte.com/Support/Mother ... #anchor_osΌταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου συνειδητοποίησα ότι πήγε μόνο πάνω στο σασί και δεν πέρασε σταγόνα στο πληκτρολόγιο, ή στα ηχεία.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με κάποιον είχα αντιπαράθεση ότι τα mac δεν είναι value for money σε θέμα hardware.
Δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ corsair πάντως απ' ότι φαίνεται όλοι θέλετε να γίνετε macάκεςμα δεν ειναι value for money... για να αποκτησει λογικο κοστος θα το παρω απο UK. Εδω ψαχνουν macakes...
Σοβαρά τώρα, για ποιο λόγο θα αγοράσεις macbook αν δεν σκοπεύεις να δουλέψεις OS X;
Καθαρα οικονομοτεχνικη επιλογη... Ειναι το λιγοτερο ογκωδες με κανονικο C2D και dedicated GPU, με καλή αυτονομία, καλή οθόνη, ποιότητα υλικών και στην σωστή τιμή! Απο UK θα πληρώσω γύρω στα 1030€... εδώ ζητουν 1250€...
Υπάρχει και εναλλακτική βεβαίως απο την Sony... ελαφρως καλύτερη τεχνικα... αλλα νομίζω είναι ελάχιστα ποιο ογκώδες και γω ψάχνω οσο το δυνατόν ποιο thin n light αλλα με καλα specs γιατί θα είναι main system...
-
Laptop για τον φάδερ. Χρήστης Office, άντε να βλέπει καμιά ταινία, αλλά επειδή οι ανάγκες αυξάνονται και αυτές με τον καιρό και επειδή το όποιο μηχάνημα συνήθως τρώει μακρά διάρκεια ζωής (το τωρινό έχει 9 χρόνια πάνω του)...
όριο στα 800-900€
με μεγάλη οθόνη κατά προτίμηση (π.χ. 17')
καλό θα ήταν 4GB RAM
αν γίνεται έξοδο HDMIέχετε καμιά καλή πρόταση; Το σωστό πληκτρολόγιο και η κατασκευή (μιλάμε για άνθρωπο με δάχτυλα βαριοπούλες) μετράνε περισσότερο από τον σούπερ-επεξεργαστή.
-
θα το μεταφέρει συχνά ???
-
Όχι ιδιαίτερα συχνά εκτός σπιτιού (άντε βάλε γραφείο, αλλά δεν τον κουράζει στη μετακίνηση), για αυτό και δεν έχει πρόβλημα και με τον όγκο της οθόνης.
Χρήστης 5 λάπτοπ από το 1993, ήταν όλα μεγάλα σε μέγεθος όπως και το τωρινό Amilo.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Laptop για τον φάδερ. Χρήστης Office, άντε να βλέπει καμιά ταινία, αλλά επειδή οι ανάγκες αυξάνονται και αυτές με τον καιρό και επειδή το όποιο μηχάνημα συνήθως τρώει μακρά διάρκεια ζωής (το τωρινό έχει 9 χρόνια πάνω του)...όριο στα 800-900€
με μεγάλη οθόνη κατά προτίμηση (π.χ. 17')
καλό θα ήταν 4GB RAM
αν γίνεται έξοδο HDMIέχετε καμιά καλή πρόταση; Το σωστό πληκτρολόγιο και η κατασκευή (μιλάμε για άνθρωπο με δάχτυλα βαριοπούλες) μετράνε περισσότερο από τον σούπερ-επεξεργαστή.
Αυτό φαίνεται να έχει όσα ζητάς:
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... EA-B1A.htm
Αλλά δεν ξέρω τι λέει από κατασκευή.
-
Πάρε και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρε και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο.+ποντικι
-
Βασικά έχω μία απορία. Καλοπροαίρετα ρωτάω κατ' αρχάς χωρίς υπαινιγμό.
Όσοι από σας ή γνωστούς σας έχετε λαπτοπ τα χρησιμοποιείτε εκτός σπιτιού;
Έχω την απορία γιατί βλέπω πολλούς τριγύρω μου που έχουν λαπτοπ και ούτε επαγγελματικά το χρειάζονται ούτε το παίρνουν σε διακοπές πχ στο εξωχικό τους. Βλέπω κυρίως ότι πολλοί γονείς αγοράζουν σε παιδιά τους (ηλικιών 6-13) λαπτοπ χωρίς να τα χρειάζονται. Μετά, πολλες γυναίκες/κορίτσια (όλων των ηλικιών θα μπορούσα να πω ) τα προτιμούν με στόχο να ριζώσουν πάνω στο γραφείο.
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω την σκέψη να δώσεις ένα Α' ποσό για ένα λαπτοπ ενώ παίρνεις ένα πάρα πολύ καλύτερο desktop. Και μην μου πείτε ότι είναι συμμαζεμένο το λαπτοπ, ας πάρει κάποιος touchsmart (για να μην λέω συνέχεια για imac).
ΥΓ: Χρήστο, κόψε τα ροφίματα κοντά στο mac γιατί σε κόβω να παθαίνεις κι άλλο εγκεφαλικό!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
+ποντικι
+nettop και δυο οθονες (μια για το σπιτι μια για το γραφείο)
-
εγω εχω λαπτοπ που το πηγαινωφερνω απο το μαγαζι στο σπιτι.Αν ειχα την δυνατοτητα για ενα μηχανημα ακομα θα ειχα 2 desktop .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εγω εχω λαπτοπ που το πηγαινωφερνω απο το μαγαζι στο σπιτι.Αν ειχα την δυνατοτητα για ενα μηχανημα ακομα θα ειχα 2 desktop .Εντάξει αλλά κάνεις λογική χρήση. Βέβαια όταν μιλάμε για 2ο μηχάνημα υπάρχουν διάφορες επιλογές. 2 desktop, ένα μικρό/δυνατό λαπτοπ με εξωτερική μεγάλη οθόνη κ.α... ότι βολεύει η περίσταση και η τσέπη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
+ποντικι
Μπα, δεν νιώθει πόνο! 16 χρόνια, τον έχουν μάθει όλων των ειδών τα touchpad. Αλλά, δεν θέλω να τον δω να δουλεύει σε πληκτρολόγιο ανάλογο του Eee.
Καλή ιδέα ετούτο το HP, θα ψαχτούμε!
@ddl
Ο πατέρας μου το κινεί από γραφείο σε γραφείο βασικά. Αλλά όχι 24/7 σίγουρα. Είναι στο όριο του να δικαιολογείται η χρήση λάπτοπ.Και εγώ πολέμιος είμαι, παρά την τριβή με αυτά τόσα χρόνια. Και βλέπω και εγώ αυτό που λες και δεν το καταλαβαίνω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]