-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Χα χα θυμασαι Νικο ,σχεδον οποτε ειχαμε συναντηση του ερχοταν να κανει τα σκερτσα του..Μιλαμε οτι εχω αρχισει και γινομαι νευρικος. το βλεπω και δεν μπορω να το χαρω.. Κι οσο θυμαμαι τον εαυτο μου να λεει, μπαα εγω σιγα μην παω να παρω αυτο το πραμα που δεν με χωραει... ειμαι για τα πανυγηρια
Ελπιζω να μην το μετανιωσω πολυ για τις 19αρες. Δεν ειναι καθολου τσαμπα....
Είναι πανέμορφες! Δε θα το μετανιώσεις!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
...
Δεν πα να παρεις 10 Χ6Μ ...10 μερες ΚΣ μεχρι τη εγαλη στιγμη... ....... ............... θα εβαζα φωτογραφιες απο το απερχομενο 320 E92 το οποιο το ειχα φτιαξει πολυ ομορφο αλλα τελικα προτιμησε να μεινει στο συνεργειο.. κριμα ηταν ωραιο μαυρο εξω με κοκκινο μεσα και διαφορες αλλες ωραιες λεπτομερειες.. του αξιζε ενας φορος τιμης με καποιες ωραιες φωτος στο 4Τ φορουμ! Ας παει στο καλο!
Για το πρώτο, και εγώ (αν και δεν είμαι η bmw!) πάλι δεν θα τον έστελνα Γερμανία! Θα του έκλεινα όμως μια σουίτα με όλα τα έξοδα πληρωμένα για τουλάχιστον 15 χρόνια εδώ :

Για τα υπόλοιπα, με το καλό να παραλάβεις !!! Περιμένεις πολύ καλό μηχάνημα !
-
Ρε προφεσορα αφου στο χω πει οτι το Χ6 Μ ειναι 'αλλου'... σε στελνει στον ψυχιατρο (το χεις πιασει, μπραβο χαιρομαι)
Κατι για κατι ατμοσφαιρικες μπακατελες τυπου 'Μ3' ( ) ελεγες , ξερεις ποσες χαψιες εχουν τα 555(χωρις τις φτηνες βελτιωσεις που θα το απογειωνουν στα 650+ αλογα) τα 420 'θεωρητικα' αλογα ?
Μιλαμε για το απολυτο μηχανημα BMW το πιο δυνατο αμαξι της εταιρειας που στο παρελθον δημιουργησε τερατα οπως οι ντεμοντε πια ατμοσφαιρικες Μ3...
(για να μην ξεχνιομαστε προφεσορα μου....)
Υ.Γ. οι λοιποι μην ψαρωνετε, μονο ο προφεσορας με καταλαβαινει!!!
-
Μη λες ονόματα, μη λες ονόματα. Πες με πάτερ, θα καταλάβω εγώ !
http://www.youtube.com/watch?v=1XxtnVQB1vY (2:35)
Mια χαρά είναι τα 420 (αρκεί να είχαν 300 κιλα λιγότερα να κουβαλήσουν ). Αλλά μη χαίρεσαι και πολύ. Είναι γνωστό ότι :

**Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΤΈ ΔΕ ΠΕΘΑΊΝΕΙ **!!!
(Φαντάσου να μην οδηγούσα και τούρμπο εεε ?!?!? )
-
Μην συνγχέεται την πολιτική κάθε αντιπροσωπείας με αυτή των εξουσιοδοτημένων γιατί δεν σαν καλλούνε σε test drive κλπ -Στην ΒΜW παράδειγμα οι εξουσιοδοτημένοι κάνουν παιχνίδι,ανάλογα με κάποια κριτήρια τους ανά μαγαζί κλπ πολιτική τους...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατί της μοιάζει.,.... αρα πιο νεο μοιάζει με το δικό μου αρα το δικό μου ειναι καλό...και εμενα παντως μετα απο την νεα 5αρα μου αρεσει πιο πολυ η 3αρα μου...
δεν σχολιαζω αλλο... -
θετω ερωτημα στον ειδικο Nikos120i. το παρακατω αρθρο εχει βαση?
'το αγοραστικό κοινό της δίθυρης σειράς 1 διευρύνεται καθώς η BMW εισάγει δύο επιπλέον κινητήρες, που τοποθετούνται στη βάση της γκάμας. Πρόκειται για τις εκδόσεις 120i Coupe και 118d Coupe, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το Σεπτέμβριο του 2009.Η 120i Coupe εξοπλίζεται από τον 4κύλινδρο κινητήρα των 1.995 κ.εκ., που αποδίδει 170 ίππους και 21,4 κιλά ροπής. Η διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται εντός 7,8 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 224 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση ανέρχεται στα 6,6 λίτρα ανά 100 χλμ. Λιγότερο δημοφιλής στην Ελλάδα είναι σαφώς η έκδοση 118d Coupe. Ο 2λιτρος ντίζελ κινητήρας, ισχύος 143 ίππων, καταναλώνει μόλις 4,5 λίτρα πετρελαίου για κάθε 100 χλμ. και εκπέμπει 119 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χλμ.
Παράλληλα, η BMW έκανε γνωστό ότι τον Σεπτέμβριο θα λανσαριστούν και δύο νέα επίπεδα εξοπλισμού για όλες τις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις της σειράς 1, με τις ονομασίες Lifestyle και Sport. Ανάλογα με την έκδοση, οι αλλαγές αφορούν λεπτομέρειες στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό, νέες ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, αεροδυναμικό πακέτο M, αλουμινένια πεντάλ και sport καθίσματα.'
πηγη αuto moto free. με ενδιαφερει ζωηρα η 120ι coupe. eyxaristo -
Ο χρήστης sigouros έγραψε:
'το αγοραστικό κοινό της δίθυρης σειράς 1 διευρύνεται καθώς η BMW εισάγει δύο επιπλέον κινητήρες, που τοποθετούνται στη βάση της γκάμας. Πρόκειται για τις εκδόσεις 120i Coupe και 118d Coupe, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από το Σεπτέμβριο του 2009.Η 120i Coupe εξοπλίζεται από τον 4κύλινδρο κινητήρα των 1.995 κ.εκ., που αποδίδει 170 ίππους και 21,4 κιλά ροπής. Η διαδικασία επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται εντός 7,8 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 224 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση ανέρχεται στα 6,6 λίτρα ανά 100 χλμ. Λιγότερο δημοφιλής στην Ελλάδα είναι σαφώς η έκδοση 118d Coupe. Ο 2λιτρος ντίζελ κινητήρας, ισχύος 143 ίππων, καταναλώνει μόλις 4,5 λίτρα πετρελαίου για κάθε 100 χλμ. και εκπέμπει 119 γρ. διοξειδίου του άνθρακα ανά χλμ.
Παράλληλα, η BMW έκανε γνωστό ότι τον Σεπτέμβριο θα λανσαριστούν και δύο νέα επίπεδα εξοπλισμού για όλες τις 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις της σειράς 1, με τις ονομασίες Lifestyle και Sport. Ανάλογα με την έκδοση, οι αλλαγές αφορούν λεπτομέρειες στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό, νέες ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, αεροδυναμικό πακέτο M, αλουμινένια πεντάλ και sport καθίσματα.'
πηγη αuto moto free. με ενδιαφερει ζωηρα η 120ι coupe. eyxaristoH 120i Coupe όντως εμφανίστηκε το Σεπτέμβρη, δε βρίσκω τα βάρη της βεβαίως. Τέσπα, αν σε ενδιαφέρει το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ πάρτη...αλλιώς πάρε τη 3θυρη που κατά την άποψή μου είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφη από τη Coupe.
Δε ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις τώρα ή αν είχες BMW...είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Απόλαυση στο δρόμο με πολύ καλές επιδόσεις, κορυφαίο τιμόνι, πίσω κίνηση, εξαιρετικό πάτημα, φοβερά φρένα, κρατήματα και θέση οδήγησης.
Το ίδιο ισχύει και για τη 3θυρη και για τη Coupe.
Τώρα από εξοπλισμό, οπωσδήποτε:
-Σπορ πακέτο (bucket καθίσματα, αλουμίνια εσωτερικού, σπορ τιμόνι, σπορ ανάρτηση Μ)
-Xenon
-Πακέτο καθρεπτών
-Αισθητήρες παρκαρίσματος
-Πακέτο χρωμίουΧρώμα...καλά εμένα με ξέρει όλο το φόρουμ ότι σε BMW επιλέγω μπλε...αλλά και το μολυβί καλό είναι
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
πηγη αuto moto free. με ενδιαφερει ζωηρα η 120ι coupe. eyxaristoH 120i Coupe όντως εμφανίστηκε το Σεπτέμβρη, δε βρίσκω τα βάρη της βεβαίως. Τέσπα, αν σε ενδιαφέρει το μεγάλο πορτ-μπαγκάζ πάρτη...αλλιώς πάρε τη 3θυρη που κατά την άποψή μου είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφη από τη Coupe.
Δε ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις τώρα ή αν είχες BMW...είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Απόλαυση στο δρόμο με πολύ καλές επιδόσεις, κορυφαίο τιμόνι, πίσω κίνηση, εξαιρετικό πάτημα, φοβερά φρένα, κρατήματα και θέση οδήγησης.
Το ίδιο ισχύει και για τη 3θυρη και για τη Coupe.
Τώρα από εξοπλισμό, οπωσδήποτε:
-Σπορ πακέτο (bucket καθίσματα, αλουμίνια εσωτερικού, σπορ τιμόνι, σπορ ανάρτηση Μ)
-Xenon
-Πακέτο καθρεπτών
-Αισθητήρες παρκαρίσματος
-Πακέτο χρωμίουΧρώμα...καλά εμένα με ξέρει όλο το φόρουμ ότι σε BMW επιλέγω μπλε...αλλά και το μολυβί καλό είναι
θα με πουν τρελλο πολλοι αλλα εχς παρει το σιροκο επειδη δε μπορουσα να παρω την 120ι που ειχα κανει τεστ μια ολοκληρη μερα απο αντιπροσωπεια και ειχα παθει πλακα και μου χει μεινει αποθημενο. για τι αλλο 35+ και αλλο 25.000 που κανει το ροκο με ενα συνολικα πολυ καλο συνολο. θα την εχω στο μικροσκοπιο για το επομενο αμαξι μου.
λευκο μ πακετο ολα τα λεφτα.εμενα μαρεσει η κουπε γιατι ειναι ιδιαιτερο αμαξι και δεν πολυ κυκλοφορει..μεχρι τωρα τουλαχιστον.. -
Κάτι ετοιμάζουν οι Γερμανοί:

Article: http://www.worldcarfans.com/10911302330 ... le-spotted
Video: http://www.youtube.com/watch?v=T0s-Jr1E ... _embedded#
Πολύ πιθανό να είναι η Ζ2. Θα μάθω και θα σας πω.
-
Κάτι σε Μ1 φέρνει αυτό πάντως.
Λέτε να έχουμε 'αναγέννηση' (like scirocco-bettle κτλ? ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Λέτε να έχουμε 'αναγέννηση' (like scirocco-bettle κτλ? )Λοιπόν έμαθα...θα σας στεναχωρήσω όμως.
Είναι η Μ1...αλλά η γνήσια Μ1 και δεν είναι κάποιο mule για κάποιο supercar ή κάτι τέτοιο.
Απλά είναι για ένα tribute που ετοιμάζεται για το BMW WebTV.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λέτε να έχουμε 'αναγέννηση' (like scirocco-bettle κτλ? )Λοιπόν έμαθα...θα σας στεναχωρήσω όμως.
Είναι η Μ1...αλλά η γνήσια Μ1 και δεν είναι κάποιο mule για κάποιο supercar ή κάτι τέτοιο.
Απλά είναι για ένα tribute που ετοιμάζεται για το BMW WebTV.
Ιδού η απόδειξη:

Προσέξτε τη πινακίδα ...είναι το ίδιο, χωρίς το καμουφλάζ.
-
γκόμενα στην BMW εχεις?
Που τα βρίσκεις όλα αυτά? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γκόμενα στην BMW εχεις?
Που τα βρίσκεις όλα αυτά?...δεν είναι δύσκολο...από ξένα φόρα
-
ναι ρε... εντάξει... ήταν έκφραση για να γελάσουμε...
Το ξέρω ότι δεν έχεις γκόμενα στην BMW...Αλλά αν έχεις μήπως μπορείς να μας κάνει μία εκπτωσούλα σε κάτι που θέλουμε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι ρε... εντάξει... ήταν έκφραση για να γελάσουμε...
Το ξέρω ότι δεν έχεις γκόμενα στην BMW...Αλλά αν έχεις μήπως μπορείς να μας κάνει μία εκπτωσούλα σε κάτι που θέλουμε?
...κάτι μπορούμε να κάνουμε κι εκεί...πάμε μαζί και βλέπουμεΨήνεσαι για diesel?
-
αμα σου πω ότι μεχρι και αγροτικό έχω σκεφτεί για του χρόνου...
Τέλη κυκλοφορίας με το κιλό!!!
Πλάκα κάνω... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα σου πω ότι μεχρι και αγροτικό έχω σκεφτεί για του χρόνου...
Τέλη κυκλοφορίας με το κιλό!!!
Πλάκα κάνω...Χ1 diesel...και πάμε παρέα με μια ψηλή, ξανθιά Γερμανίδα φίλη που έχω...-30% θα μας το δώσουν
-
ασε ρε....
Από περιέργεια το δικό μου πόσο του πουλάω? Γιατί το diesel θα μου βγει 40Κ (θέλω δηλαδή άλλα 10Κ) μέσα στο νερό αν δώσω το δικό μου 30Κ
Λοιπόν ασε με να δουλέψω τώρα γιατί σκέφτομαι μία το X1 μία την Ξανθια!!!!
BMW FORUM