-
Πώς ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί τύπου donut;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πώς ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί τύπου donut;Το πως δεν το γνωρίζω αλλά νομίζω ο Ιταλός Alessandro Zanardi είναι αυτός που το ξεκίνησε (χαρούμενος για τη νίκη του σε αγώνα και για να διασκεδάσει τους θεατές).
Ατίθασος, επαναστατικός και χωρίς όρια οδηγός που έδωσε 'μαθήματα ζωής' επιστρέφοντας στην ενεργό δράση ... χωρίς πόδια! -
Ο Zanardi είναι μικρός σε ηλικία. Τα donuts πρέπει να είναι πολύ παλαιότερα.
-
Μπα όχι ιδιαίτερα. Για να βοηθήσω λίγο, σε αγώνα του WRC ξεκίνησαν αυθόρμητα.
Αν είναι πέστε να το πάρει ο ποταμός. -
αν δειτε μια ταινια ελληνικη ασπρομαυρη του 60 κατι θα δειτε μια 2002 να το κανει αυτο το πραγμα.
-
Νομίζω πως ήταν σε ακρόπολις αλλά δεν θυμάμαι τώρα οδηγό και βαριέμαι να ψάξω στο αρχείο μου ...
-
Αυτό που έχω ως σίγουρο είναι ότι το έκανε για πρώτη φορά ο Sainz. Για χρονιά νόμιζα το 1990 αλλά παίζει να είναι και το 1991. Νομίζω στο RAC του 1990 για να πανηγυρίσει τον τίτλο του...
-
As παρουμε μια γευση απο matador,san remo 1996 . Απολαυστικος !
Youtube Video -
-
Anyway, βάζω ένα εύκολο για να προχωρήσει το πράγμα. Όποιος απαντήσει βάζει.
Πώς λεγόταν ο μηχανικός που σχεδίασε τον boxer της Alfa; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Anyway, βάζω ένα εύκολο για να προχωρήσει το πράγμα. Όποιος απαντήσει βάζει.
Πώς λεγόταν ο μηχανικός που σχεδίασε τον boxer της Alfa;Δεν είναι καθόλου εύκολο .... και έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν τον ξέρεις και εσύ.
Για να σε προλάβω πάντως ...δεν είναι ο επικεφαλής αρχιμηχανικός του progetto 901 και 'πατέρας' της alfasud,Rudolph Hruska (μεταξύ άλλων και γενικός διευθυντής της Ιndustria Napoletana Costruzione Autoveicoli Alfa Romeo-Alfasud SpA) -
Υποννοείς ότι δεν γνωρίζω τον Carlo Bossaglia; Ντροπής πράγματα Alba... ( )
Τελευταία ερώτηση που βάζω επειδή το ζαλίσαμε...Ποιά μοντέλα της Maserati δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Citroen;
-
Αυτά και άλλα 2... Αν δεν τα θυμάσαι δν πειράζει βάλε ερώτηση.
-
SM το δεύτερο.
-
SM;
-
Άκυρο, δεν διάβασα σωστά.
-
MASERATI BORA - MERAK - KHAMSIN - QUATTROPORTE II.
Όμως ερώτηση πρέπει να βάλει ο sv2 που απάντησε πρώτος.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ποιό αυτοκίνητο με μεγάλες επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ κατασκευαζόταν και σε άλλες χώρες πλην της μητρικής του μεταξύ των οποίων και σε γειτονική πρώην ανατολική χώρα?Alpine A 110 (Bulgaralpine στη Bουλγαρία).
-
Fiat 131 ;
ΥΓ: Στην ερώτηση που έβαλα πριν δεν είναι η 4porte αλλά η Indy...
-
Renault Alpine A110!
Αυτοκινητιστικό quiz - Περνάω δάσκαλε?