-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η ημερα κατα τα αλλα ειχε συμμαχο τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ καιρο, ωραια θεα, καλο φαγητο
(αυτη την σταβλισια, ακομα την χωνευω... ), σε τιμες ελαφρως...απογειωμενες βεβαια, και επιλογος με γλυκο σε διαφορετικο μερος, και ολα αυτα με πολυ καλη παρεα!
Να το επαναλαβουμε, χωρις δυσαρεστα απροοπτα την επομενη φορα.Ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω ν'ακολουθήσω κι εγώ... Ετοιμαζόμουν να πάρω τον Κων/νο κι έσκασε τηλεφώνημα 9 το βράδυ του Σαββάτου για τρελό χώσιμο με αποτέλεσμα να πέσω για ύπνο 6:30 το πρωί της Κυριακής...
Διονύση, περαστικά κι από εμένα στο κορολάκι σου. Και προσπάθησε να κρατήσεις τη θετική πλευρά - η εμπειρία που προσφέρουν τέτοιες περιπτώσεις είναι ανεκτίμητη (σίγουρα πολύ πιο σημαντική από το κόστος κάποιων ανταλλακτικών για κάποιον που του αρέσει να κινείται κοντά στο όριο ).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
...
Διονύση, περαστικά κι από εμένα στο κορολάκι σου. Και προσπάθησε να κρατήσεις τη θετική πλευρά - η εμπειρία που προσφέρουν τέτοιες περιπτώσεις είναι ανεκτίμητη (σίγουρα πολύ πιο σημαντική από το κόστος κάποιων ανταλλακτικών για κάποιον που του αρέσει να κινείται κοντά στο όριο ).Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την προσέγγιση!
Μέσα από ατυχίες/δυσκολίες μικρές ή μεγάλες γινόμαστε πιο 'δυνατοί'. Τέλος καλό όλα καλά αφού μιλάμε μόνο για λαμαρίνες.Η βόλτα πέρα από την άτυχη στιγμή του Διονύση, ήταν πολύ ωραία και ευχαριστώ άπαντες για την παρέα. Στον καφέ είχαμε εξαιρετική θέα. Τόσα χρόνια περνούσα από εκεί και ποτέ δεν είχα σταματήσει. Η Αθήνα έχει αυτή τη γοητεία. Ποτέ δεν σταματά να σου προσφέρει νέα μέρη (δηλαδή όχι ακριβώς 'νέα', απλά 'παραμελημένα' από το μάτι σου)!
Μου φάνηκε κάπως 'μικρή' η βόλτα οπότε η επόμενη, όπως ειπώθηκε και με τον οργανωτή της παρούσης, μπορεί να είναι πιο μεγάλη. Π.χ. Αθήνα, εθνική προς Λαμία, Ριτσώνα, καφές στη Χαλκίδα, επιστροφή.Ή ακόμη πιο μακρυνή Αθήνα, Χαλκίδα, Αι Γιάννης Ρώσσος (πέρα από ωραίες στροφές έχει κάτι καταπληκτικά σουβλάκια καλαμάκια απέναντι από την εκκλησία ) και επιστροφή. Χωρίς άγχος το επεξεργαζόμαστε και κανονίζουμε (μάλλον μετά τις γιορτές καθώς τώρα ούτως ή άλλως 4 ΣΚ περίσσεψαν μέχρι την Πρωτοχρονιά και ίσως θα είναι δύσκολο για όλους).
Ευχαριστώ για την παρέα και την συμπόρευση, όλους !
-
δεν υπάρχει χώρος για μαγκιές ειδικά σε δρόμους που δε ξέρουμε. Διονύση πολύ χαλαρά το πήρες. δεν είναι ωραίο όταν σου χαμογελάει ο χάρος.
βέβαια είναι ωραία να του χαμογελάς μετά εσύ όταν του έχεις ξεφύγει
κάτι τέτοιες στιγμές λες στον εαυτό σου δε θα ξανακάνω μαλακία και όμως τον ξαναπιάνεις καιρό μετά να την κάνει. anyway μετράει που είσαι καλά. την άλλη φορά κοίτα να πηδήξεις απ'τ'αμάξι
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Διονύση, περαστικά κι από εμένα στο κορολάκι σου. Και προσπάθησε να κρατήσεις τη θετική πλευρά - η εμπειρία που προσφέρουν τέτοιες περιπτώσεις είναι ανεκτίμητη (σίγουρα πολύ πιο σημαντική από το κόστος κάποιων ανταλλακτικών για κάποιον που του αρέσει να κινείται κοντά στο όριο ).Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την προσέγγιση!
Μέσα από ατυχίες/δυσκολίες μικρές ή μεγάλες γινόμαστε πιο 'δυνατοί'. Τέλος καλό όλα καλά αφού μιλάμε μόνο για λαμαρίνες.Η βόλτα πέρα από την άτυχη στιγμή του Διονύση, ήταν πολύ ωραία και ευχαριστώ άπαντες για την παρέα. Στον καφέ είχαμε εξαιρετική θέα. Τόσα χρόνια περνούσα από εκεί και ποτέ δεν είχα σταματήσει. Η Αθήνα έχει αυτή τη γοητεία. Ποτέ δεν σταματά να σου προσφέρει νέα μέρη (δηλαδή όχι ακριβώς 'νέα', απλά 'παραμελημένα' από το μάτι σου)!
Μου φάνηκε κάπως 'μικρή' η βόλτα οπότε η επόμενη, όπως ειπώθηκε και με τον οργανωτή της παρούσης, μπορεί να είναι πιο μεγάλη. Π.χ. Αθήνα, εθνική προς Λαμία, Ριτσώνα, καφές στη Χαλκίδα, επιστροφή.Ή ακόμη πιο μακρυνή Αθήνα, Χαλκίδα, Αι Γιάννης Ρώσσος (πέρα από ωραίες στροφές έχει κάτι καταπληκτικά σουβλάκια καλαμάκια απέναντι από την εκκλησία ) και επιστροφή. Χωρίς άγχος το επεξεργαζόμαστε και κανονίζουμε (μάλλον μετά τις γιορτές καθώς τώρα ούτως ή άλλως 4 ΣΚ περίσσεψαν μέχρι την Πρωτοχρονιά και ίσως θα είναι δύσκολο για όλους).
Ευχαριστώ για την παρέα και την συμπόρευση, όλους !
η βόλτα μίκρυνε γιατί μου γκρινιάζατε ότι η πρώτη που είχα πεί θα ήταν μεγάλη... αργήσαμε και με το ατυχές συμβάν, συμπαρασταθήκαμε στον φίλο μας και πέρασε η ώρα οπότε εμφανίστηκαν πολλοί στον δρόμο, δεν κάναμε μετά το πέρα δώθε γιατί μας είχε πιάσει όλους κόψιμο από το Συμβάν και μας είχε κόψει η λόρδα λόγο μεσημεριού...
οι μπριτζόλες που φάγατε φίλοι τέρατά μου ήσαν τεράστειες αλλά θα παραδεχθώ ότι ήταν λίγο τσιμπημένες...
όσο για το όλο event, κάποια ψιχούλα μας μούντζωσε μάλλον επειδή δεν μπόρεσε να έρθει... ή τέλος πάντων εμείς καλά περάσαμε κι ας το πληρώσαμε λίγο παραπάνω με την τράκα και το μπριζολίδι.
προσωπικά ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, έφυγε ή κι έμεινε κι όσους μας σκέφτονταν από μακριά έστω! ...εγώ πέρασα ωραία, έφαγα πάρα πολύ, πλήρωσα λίγα αφού ούτε πολύ έτρεξα ούτε και έκαψα βενζίνες λόγο απόστασης οπότε τέλος καλό όλα καλά!
Μετά όλοι μας μάλλον τρέξαμε φίλε βολβοδία αφού κι εγώ έκανα ένα γρήγορο πέταγμα μέσω περιφερειακής οδού Υμηττού για να πάρω έναν φίλο από το Παγκράτι και να πάμε νότια να δούμε αγώνες! Περιττό να σας πω ότι φάγαμε πίτσες! ΞΑΝΑ φαί! Το βράδυ έβλεπα κάτι εφιάλτες ότι με περνάγανε λέει κάτι Αλφα ρομέο...
θέλω όμως να επανορθώσω με μια μεθεπόμενη φορά διοργάνωσης...
Θερμά ευχαριστώ για την παρέα σας...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
** Το βράδυ έβλεπα κάτι εφιάλτες ότι με περνάγανε λέει κάτι Αλφα ρομέο**
...Αυτο και αν ειναι εφιαλτικο σεναριο...
Στην πραξη βεβαια με την 'φωτοβολιδα' που εχεις αρκετα δυσκολο εως απιθανο να συμβει κατι τετοιο...P.S Την επομενη φορα, λιγοτερο φαγητο, και περισσοτερο -ασφαλες- αλλα σβελτο
'στριψιμο'... -
Στην πραξη βεβαια με την 'φωτοβολιδα' που εχεις αρκετα δυσκολο εως απιθανο να συμβει κατι τετοιο...P.S Την επομενη φορα, λιγοτερο φαγητο, και περισσοτερο -ασφαλες- αλλα σβελτο
'στριψιμο'...προφανώς πλάκα κάνω ε! ούτε στους εφιάλτες δεν με περνάνε οι αλφίστι!
κάτι χαλάει εκεί που πάνε να με φτάσουν!
-
Αυτο και αν ειναι εφιαλτικο σεναριο...
Στην πραξη βεβαια με την 'φωτοβολιδα' που εχεις αρκετα δυσκολο εως απιθανο να συμβει κατι τετοιο...Σιγαααααα το αμαξι μωρεεεε! Σιγααααα, μπαρμπουτσαλα!
Τον παταγα με την C4, αλλα δεν ειναι στρωμενη ακομα! -
κάτι χαλάει εκεί που πάνε να με φτάσουν!Με πρόλαβες
Με το που ανοίξουν...κάτι θα πάθουν
-
'στριψιμο'...μονο ευθεια παει , δε στριβει..
-
Το βράδυ έβλεπα κάτι εφιάλτες ότι με περνάγανε λέει κάτι Αλφα ρομέοΑυτο και αν ειναι εφιαλτικο σεναριο...
Στην πραξη βεβαια με την 'φωτοβολιδα' που εχεις αρκετα δυσκολο εως απιθανο να συμβει κατι τετοιο...Σιγαααααα το αμαξι μωρεεεε! Σιγααααα, μπαρμπουτσαλα!
Τον παταγα με την C4, αλλα δεν ειναι στρωμενη ακομα!Ναι καλά.... όλο λόγια είστε, να μην σας άφηνα εγώ που έστρωνα τα φρένα να με περάσετε.... γκουχ γκουχ .... να σας έβλεπα... παλιοτουρμπίνες!!
Και ωραίες οι φωτογραφίες Nikos320si.... καλά έκανα και το έπλυνα και μια φορά το αμαξάκι.... δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες...!
Μια και μπήκες στον κόπο να κρύβεις πινακίδες, στην παρακάτω φωτό η πινακίδα του Volvo είναι σχεδόν αναγνωρίσιμη από την αντανάκλασή της στο γυαλισμένο πλαϊνό του δικού μου.... είπαμε κατέβαλα κάποιον κόπο...
http://img41.imageshack.us/my.php?image=img5469ex.jpg
Και γιατί να περιμένουμε για μετά τις γιορτές για την επόμενη βόλτα;;
Πιο νωρίς το πρωί, πιο μακριά με λιγότερη κίνηση, μεγαλύτερη απόσταση για πιο χαλαρό στυλ (όχι δώστα όλα τώρα γιατί τελειώνει σε 3 λεπτά) ίσως πιο εκδρομικό (με γυναίκες) και με ασύρματους. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια και μπήκες στον κόπο να κρύβεις πινακίδες, στην παρακάτω φωτό η πινακίδα του Volvo είναι σχεδόν αναγνωρίσιμη από την αντανάκλασή της στο γυαλισμένο πλαϊνό του δικού μου.... είπαμε κατέβαλα κάποιον κόπο...
edit: link removed...είσαι απίστευτος! Τι μάτι είναι αυτό που έχεις?Θα το φτιάξω...αλλά δεν έχω photoshop στο γραφείο...οπότε υπομονή μέχρι το βράδυ. Για να είμαι σωστός, το κάνω edit από το ποστ μου και το ανεβάζω μετά.
Μήπως είναι και καμιά άλλη που μου ξέφυγε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...μονο ευθεια παει , δε στριβει..
μόνο, μόνο... για αυτό ακριβώς τον λόγο, κυνηγώντας το Γκολφάκι προσπέρασα και σε στροφές πάνω... αααχ! άλλο ένα λεπτό διαδρομή και θα το έφτανα. το έβλεπα να μου έρχεται όλο κ κοντύτερα ή απότομα να σταματούσε γιατί κάτι μου μύρισε στο τέλος
μου τα πειράζετε και μετά αφήνεται τους δίσκους μαμά να καίγονται
αλλά πολύ κίνηση, πολύ!
-
Βολβοδία...σε συνέχεια της συζήτησής μας για το Ring: 'Nurburgring is approximately 55 miles south of Cologne (Köln)'
Δηλαδή 100κμ περίπου...όπως καταλαβαίνεις, έχεις ΗΔΗ πάει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βολβοδία...σε συνέχεια της συζήτησής μας για το Ring: 'Nurburgring is approximately 55 miles south of Cologne (Köln)'Δηλαδή 100κμ περίπου...όπως καταλαβαίνεις, έχεις ΗΔΗ πάει
Νοικιαζεις απο Κολωνια μια Cayman (εχει και η Hertz) για...βολτα γυρω απο την πολη , και περνωντας απο την 'παιδικη χαρα' κανεις και 5 γυρους ετσι για να δεις
το απεραντο πρασινο.
(καλο θα ειναι βεβαια οι πινακιδες να εχουν αφαιρεθει μεσα στο ring , -βαζεις μονο πισω την μια δικια σου πχ μαζι με το πλαστικο περιβλημα του Ελληνα αντιπ/σωπου -, γιατι παραμονευει κατασκοπεια απο τα γραφεια ενοικιασεως...) -
Βολβοδία...σε συνέχεια της συζήτησής μας για το Ring: 'Nurburgring is approximately 55 miles south of Cologne (Köln)'
Δηλαδή 100κμ περίπου...όπως καταλαβαίνεις, έχεις ΗΔΗ πάει
Νοικιαζεις απο Κολωνια μια Cayman (εχει και η Hertz) για...βολτα γυρω απο την πολη , και περνωντας απο την 'παιδικη χαρα' κανεις και 5 γυρους ετσι για να δεις
το απεραντο πρασινο.
(καλο θα ειναι βεβαια οι πινακιδες να εχουν αφαιρεθει μεσα στο ring , -βαζεις μονο πισω την μια δικια σου πχ μαζι με το πλαστικο περιβλημα του Ελληνα αντιπ/σωπου -, γιατι παραμονευει κατασκοπεια απο τα γραφεια ενοικιασεως...)Ορίστε... http://www.erento.co.uk/hire/vehicles-b ... e/germany/
Από 180 λίρες την ημέρα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βολβοδία...σε συνέχεια της συζήτησής μας για το Ring: 'Nurburgring is approximately 55 miles south of Cologne (Köln)'Δηλαδή 100κμ περίπου...όπως καταλαβαίνεις, έχεις ΗΔΗ πάει
Τους ατιμους, πεσαμε εξω καμια 40αρα χλμ μονο!
Εχουμε την αισθηση ομως! -
Μπείτε με αμάξι της Hertz στο Ρινγκ και ψωνίσατε από σβέρκο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπείτε με αμάξι της Hertz στο Ρινγκ και ψωνίσατε από σβέρκοTo εχεις κανει...?
-
μόνο, μόνο... για αυτό ακριβώς τον λόγο, κυνηγώντας το Γκολφάκι προσπέρασα και σε στροφές πάνω... αααχ! άλλο ένα λεπτό διαδρομή και θα το έφτανα. το έβλεπα να μου έρχεται όλο κ κοντύτερα ή απότομα να σταματούσε γιατί κάτι μου μύρισε στο τέλος
μου τα πειράζετε και μετά αφήνεται τους δίσκους μαμά να καίγονται
...
Nαι καλά! Οι αναθυμιάσεις από το δίσκο μου (προφανώς παραισθησιογόνες!) σου δημιούργησαν αυτή τη λανθασμένη εντύπωση!
Άλλωστε είναι γνωστό το παράδοξο του Ζήνωνα για το ότι ο Αχιλλέας δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ τη χελώνα σε έναν αγώνα δρόμου. Μου αρέσει να μιλάω πάντοτε με ντοκουμέντα και στοιχεία!
*Το Παράδοξο του Αχιλλέα και της Χελώνας.
Το συγκεκριμένο παράδειγμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι *“ο βραδύτερος ουδέποτε θα προσπεραστεί από τον ταχύτερο’’.
**
Για να παρουσιαστεί αυτή η αντινομία πιο κατανοητή ας υποθέσουμε ότι η χελώνα προσπερνά τον Αχιλλέα 100 m και ότι η ταχύτητα uA του Αχιλλέα είναι uA=10 m/sec και της χελώνας, ux, είναι ux=1 m/sec. Τότε ο Αχιλλέας σε χρόνο t1=10 sec θα διανύσει την απόσταση (ΑΧ1)=100 m, την οποία τον προσπερνούσε η χελώνα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου t1 η χελώνα θα διανύσει το διάστημα (x1x2) =10 m. Στη συνέχεια για να διατρέξει αυτή την απόσταση ο Αχιλλέας θα χρειαστεί χρόνο t2 =1 sec. Κατά το χρόνο t2 η χελώνα θα διανύσει το διάστημα (x2x3) =1 m και ο Αχιλλέας θα το διατρέξει σε χρόνο t3 =1/10 sec.Η κίνηση αυτή θα συνεχίζεται επ’ άπειρο. Έτσι κατέληξε ο Ζήνων, ότι ο Αχιλλέας δε θα φτάσει ποτέ τη χελώνα.(Μην ψάχνεις για τη λύση και κουράζεσαι. Καταρρίπτεται εύκολα! )
Για το δίσκο, το GTI μου είναι σαν τη μυξοπαρθένα στο μπ--ρδελο. Παίζει να είναι το μοναδικό 'μαμά' σε παγκόσμια κλίμακα οπότε ο μαμαδίσκος καλός είναι μέχρι τώρα !
Χαρακτηριστική συζήτηση (για το 'μαμά') όταν το πήγα πριν το καλοκαίρι για σέρβις με το σύμβουλο σέρβις (γνωστός μου):
Σύμβουλος (με συνομοτική φωνή και δείχνοντας το μπαρόμετρο): πόσα το έχεις πάει?
Εγώ: μαμά είναι.
Συμβ. (με ακόμη πιο συνωμοτικό ύφος): έλα ρε, μη μασάς για την εγγύηση, θα σε καλύψω εγώ. Λέγε...
Εγώ: όχι αλήθεια είναι εντελώς μαμά. Το μπαρόμετρο το έβαλα για άλλους λόγους.
Συμβ. : καααλά. (μάλλον δεν με πίστεψε!) -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
(με συνομοτική φωνή και δείχνοντας το μπαρόμετρο)μεταξύ μας...ούτε κι εγώ θα σε πίστευα αν έβλεπα το μπαρόμετρο.
Αλήθεια...γιατί το έβαλες?Κυκλοφορούν πάντως αρκετά Gti Golf VI 'μαμά' (ακόμα )...
(μάλλον γιατί είναι φρέσκο μοντέλο ακόμα και γράμματα της απόδειξης -για τα λεφτά που έδωσαν για την αγορά του αυτοκινήτου- ακόμα νωπά )
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)