-
H GM πρωτη διδαξας του badge engineering πληρωσε ακριβως αυτο. Οι φιρμες κατω απο την ομπρελα της που ειχαν και καποιο δικο τους R&D μπορεσαν να προωθηθουν σε αλλους ιδιοκτητες.
ΥΓ: Στην Κινα το πιο πολυφορεμενο buick ειναι ενα MPV (δεν θυμαμαι μοντελο)...τραγικο απο ποιοτητα, αλλα αρκετα λουσατο ειδικα για τα δικα τους δεδομενα.
-
Πως χώρεσε ο Παπανδρέου σε Insignia;
Youtube Video -
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Youtube VideoΕννοείς πως ξέπεσε στο 'ταπεινό' insignia, απο το...σοσιαλιστικό υβριδικό Lexus που χρησιμοποιεί συνήθως?
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Youtube VideoΕννοείς πως ξέπεσε στο 'ταπεινό' insignia, απο το...σοσιαλιστικό υβριδικό Lexus που χρησιμοποιεί συνήθως?
Εννοώ πως χώρεσε 2 μέτρα άνθρωπος σε αμάξι που τάχαμου έχει πρόβλημα ύψους στα πίσω καθίσματα.
Είπαμε ο πρωθυπουργός μέχρι 1600 κε.
-
Εννοώ πως χώρεσε 2 μέτρα άνθρωπος σε αμάξι που τάχαμου έχει πρόβλημα ύψους στα πίσω καθίσματα.Μην είμαστε και υπερβολικοί. Μια χαρά χωράει ο οποιοσδήποτε στο Insignia, εκτός ίσως από το Φασούλα.
Ναι, βέβαια τι να σου πω...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Εγώ σε Prius τον έχω δει.
-
Το edition είναι?
-
Εννοώ πως χώρεσε 2 μέτρα άνθρωπος σε αμάξι που τάχαμου έχει πρόβλημα ύψους στα πίσω καθίσματα.
Εχει ανεση το insignia δεν ειναι αμαξακι απλα δεν εχει τοσο 'αερα' στο κεφαλι οσο αλλα αυτοκινητα, κατα τα αλλα μια χαρα μπορει να μπει και ενας που ειναι πανω απο 1.85 (το χω δοκιμασει και γω που ειμαι κοντα στο 1.90).
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Εγώ σε Prius τον έχω δει.
Στην προεκλογική περίοδο όλο με ένα Lexus εμφανιζόταν.
-
Μετα το αφησε για το Prius.
-
Μου φαίνεται οτι κυκλοφορούσε με ένα Honda insight
-
Μέσα στην Αθήνα με Prius, στην επαρχία με Insignia. Επικοινωνιακό είναι πιο πολύ αλλά τουλάχιστον δείνει σωστό μήνυμα για τις κρατικές δαπάνες.
-
Γειά χαρά σε όλους!
Τί έγινε ρε παιδιά; Έλλειψα λίγο καιρό και θα το κλείναμε το 'θέμα' ;
Πού είναι οι υπόλοιποι Insigniάκηδες;
Άσχετο...τώρα που κάθομαι στο σπίτι και φυσικά δεν οδηγώ, ρίχνω ματιές στο site της Opel...
Λοιπόν...υπάρχουν μικροαλλαγές στα χρώματα και στις ζάντες!
Το απλό μπλέ (Royal Blue ) καταργήθηκε και την θέση του πήρε ένα υπέροχο μεταλλικό μπλέ!
Το μαύρο (black sapphire) που έχω και εχώ άλλαξε όνομα και έγινε Carbon Flash (δεν ξέρω αν άλλαξε και σαν χρώμα).
Επίσης το ένα ασημί (δεν θυμάμαι πως το έλεγα) άλλαξε σε silver lake.
2 καινούριες ζάντες υπάρχουν στον κατάλογο... η μία είναι μία πολύ ωραία 19' η οποία είναι και η επίσημη ζάντα του νέου Astra!
Αυτάααα... αν δώ και κάτι άλλο θα σας ενημερώσω! -
Καλώς τον Σταμάτη
-
-
-
Δεν καταργήθηκε το Metro, αλλά το Royal Blue το οποίο ΔΕΝ ήταν μεταλλικό. Το waterworld είναι μεταλλικό και υπάρχει σαν επιλογή και στο νέο Astra.
-
Κινέζικο navi σε Insignia http://www.youtube.com/watch?v=g1-TjIF-lEI
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Κινέζικο navi σε Insignia http://www.youtube.com/watch?v=g1-TjIF-lEIΤο οποίο το 'εφεραν' κάποιοι συμφορουμίτες από το insigniaclub.gr,και τελικά ήταν για πέταμα!
Κινέζικη...ούτε τοστιέρα... -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Δεν καταργήθηκε το Metro, αλλά το Royal Blue το οποίο ΔΕΝ ήταν μεταλλικό. Το waterworld είναι μεταλλικό και υπάρχει σαν επιλογή και στο νέο Astra.Το ROYAL BLUE δεν καταργήθηκε. Το SILVER LIGHTNING καταργήθηκε και μπήκε το Silver Lake. Το καινούργιο Μαύρο δεν είναι Mica είναι απλό μεταλλικό.
Opel Insignia