-
Θα συμφωνήσω με τους αποπάνω.
Πάντα μου άρεσε η χαλαρή στάση των mod στο 4ΤΦ, αλλά το τελευταίο μεγάλο διάστημα μάλλον και οι mod και οι admin βαρέθηκαν κ δεν μπαίνουν οι πιο πολλοί. Πόση δουλειά να κάνει ο έρμος ο Bill; Μαζί με αυτούς, πολλά αξιόλογα μέλη έχουν σταματήσει να γράφουν, κ γενικά βλέπω πως μάλλον είναι η πιο άσχημη φάση του φόρουμ στα 7+ χρόνια που μπαίνω (σχεδόν καθημερινά, χωρίς να γράφω τόσο συχνά). H πλειοψηφία των πόστ είναι ανούσιοι διαπληκτισμοί ή 'διαπληκτισμοί' εν είδει πλάκας, με αστεία που έχουν μπαγιατέψει εδώ και χρόνια.
Κρίμα
-
καταλαβαίνω τί εννοείς, αλλά να ξέρεις ότι όταν άνθρωποι που έχουν να γράψουν δε γράφουν, αναμενόμενο δεν είναι?
το φόρουμ το στηρίζουμε όλοι -
σε ενα φορουμ μεσης ηλικιας 25 χρονων τι περιμενετε.
εγω γραφω και σε φορουμ που εχει και 50αριδες και οπως καταλαβαινετε εινια δυσκολο να τρολαρεις απλα και μονο γιατι σεβεσαι τον αλλον και οχι επειδη δεν μπορεις.εδω ολοι γραφουμε για να κανουμε χαβαλε και οχι για να παρουμε πληροφοριες.
-
αν μιλάς για τον εαυτό σου έχεις απόλυτο δίκιο
μια χαρά πληροφορίες μοιράζονται
-
μιλαω και για τον εαυτο μου και για αλλους,θα σου εγραφα ονοματα αλλα θα σβηστουν οποτε δεν εχει νοημα,ασε που μορει να μου ερθει και προειδοποιηση.
ξερεις ποσοι τρολαρουν ασυστολα και δεν εχουν φαει ποτε μπαν;
εχεις δικιο μοιραζονται πληροφοριες μια φορα στο τοσο,και φυσικα μιλαω για σωστες πληροφοριες οχι μαλακιες του καθενος.
π.χ ο αλμπα δινει πληροφοριες οπως και ο αντονης τιμ στα τεχνικα οπως και ο λεονπ και αλλοι βεβαια που δεν τους θυμαμαι η δεν τους ξερω.
οι υπολοιποι
-
Προς τί η αναστάτωση?
Από το φόρουμ αντλείς πάρα πολλές πληροφορίες και μάλιστα πολύπλευρες. Προσωπικά όσο καιρό το παρακολουθώ έχω κατανοήσει πάρα πολλά τεχνικά θέματα για τα οποία προτύτερα δεν είχα ιδέα και πληροφορήθηκα σωρεία νέων εξελίξεων στο χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Και δεν είναι μόνο τα παιδιά που παρέθεσες οι οποίοι συμβάλλουν στην ενημέρωση αλλά μπορεί να βοηθηθείς σε ένα θέμα που σε αφορά από οποιοδήποτε παιδί που το έχει αντιμετωπίσει και έχει κάτι να σου πει. Το δε τρολάρισμα και οι χαριτωμένες μπηχτές που πετάμε ο ένας στον άλλο στον αντίλογο και δη στην pub μια χαρά κάνουν και υπάρχουν. Δεν είμαστε μοναστήρι ούτε επιστημονικό συμπόσιο, αντίλογος είναι και είναι απαραίτητο και το γέλιο και το πείραγμα. Ο καθένας μας έχει τη ζωή του, τη δουλειά του, την πίεσή του. Και ιδίως όταν σχεδόν όλη μέρα λόγω δουλειάς είσαι σε ένα υπολογιστή , ε θες να κάνεις και το break σου. Οι δε φαγωμάρες εντός εισαγωγικών μεταξύ ιταλόφιλων και γερμανόφιλων αυτές είναι παντού και πουθενά εκτός από τα καθαρόαιμα φόρουμ του κάθε κατασκευαστή Μην είμαστε λοιπόν τόσο καυστικοί χωρίς λόγο.
Καλημέρα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
π.χ ο αλμπα -
Στα 'χαλαρά' τόπικ καλά κάνουν κ υπάρχουν τα χαλαρά ποστ, αλλά κάποια πιο σοβαρά, καλό θα ήταν να μένουν καθαρά.
-
Πέσαμε για λίγο ή ιδέα μου είναι? Δεν έμπαινε ούτε με σφαίρες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πέσαμε για λίγο ή ιδέα μου είναι? Δεν έμπαινε ούτε με σφαίρες.Ναι χθες βραδυ και εμενα μια απο τα ιδια
-
Το δίκτυο του ΟΤΕ σήμερα αναστενάζει!
4 επανεκκινήσεις στο laptop και 2 reset στο modem μέσα σε μια ώρα έχω κάνει. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
4 επανεκκινήσεις στο laptop και 2 reset στο modem μέσα σε μια ώρα έχω κάνει.Γκαντέμης και ο Ψωμιάδης?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
4 επανεκκινήσεις στο laptop και 2 reset στο modem μέσα σε μια ώρα έχω κάνει.Γκαντέμης και ο Ψωμιάδης?
Κλείσαν τον ΟΤΕ οι αλήτες!
Μπλοκάραν οι αλήτες του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη (*) τις γραμμές του τηλεφώνου!- πολιτικά τζάκια rule. Δεν χρειάζεται ούτε καν να αλλάξεις τα ονόματα στα πολιτικά ανέκδοτα! *
(edit: Οι αρκουδέηδες πειράζουν και το youtube... )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
The URL contained a malformed video ID.
-
βασιλης λεβεντης.
-
Δε λέω, αργά τα βράδια που οι μοd κοιμούνται, έχει χαβαλέ με τους διάφορους Ρώσσους που ποστάρουν. Όσο ρεαλιστικά και να το δούμε βλέπουμε ωραίες φωτό.
Κάτι όμως πρέπει να γίνει? Πρέπει να μπούνε κάποιοι φραγμοί να μην μπορούν να γίνονται μέλη τέτοια άτομα (?) -
κακά τα ψέματα δεν υπάρχει ενεργός webmaster/sys admin. Δεν φταίνε οι mods σ'αυτό όμως
-
Προς κάθε αρμόδιο του φόρουμ
Καλά είναι τα διαθέσιμα εικονίδια, αλλά λείπουν δύο.Ένα που να κλαίει από το γέλωτα και ένα που να σταυροκοπιέται. Πραγματικά θα απογείωναν την εκφραστικότητα ορισμένων ποστ.
Έχουμε ελπίδες? -
βάζε τα μόνος σου, sites υπάρχουν πολλά να τα βάλεις ως εικόνες [img]. Eάν έχεις firefox υπάρχουν και addons.
-
γιατί αργούν να φύγουν τα ΠΜ.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]