-
-
@fog ευχαριστω
Μια που ειχα στειλει σε διαγωνισμο
-
Thanix, δεν θυμαμαι να σου εδωσε η γυναικα μου αδεια να δημοσιευσεις τη φωτογραφια της...
Το επιπεδο ειναι απιστευτα υψηλο, σε βαθμο να το σκεφτομαστε οι υπολοιποι να βαλουμε καμια φωτο...
Τεσπα, να μια 'χαμηλου φωτισμου' και απο μενα:
Ειναι τα Καλαμονησια στο νησακι Διαπορος στη Σιθωνια (Βουρβουρου).
Canon 500N (φιλματη), νομιζω 1998.
Οι καλυτερες φωτο που εχω τραβηξει ειναι απο εκεινη την εποχη, δυστυχως στα 'ψηφιακα χρονια' δεν προλαβαινω ουτε να το σκεφτω...
Δεν την εχω σε μεγαλυτερη αναλυση. Μου ανοιξατε την ορεξη παλιοπαιδα, και τωρα θα τρεχω στο υπογειο να ανοιγω κουτες, να ψαχνω φακους και να σκαναρω αρχαιολογιες... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Thanix, δεν θυμαμαι να σου εδωσε η γυναικα μου αδεια να δημοσιευσεις τη φωτογραφια της...Προσπαθούσα να θυμηθώ πιο top model είναι και δε... Θυμήθηκα μάλλον την καμπάνια και αν δεν κάνω λάθος είναι από MaxMara.
Ωραία ιδέα Thanix να παίξεις με την αφίσα και τη σκιά.Μου ανοιξατε την ορεξη παλιοπαιδα, και τωρα θα τρεχω στο υπογειο να ανοιγω κουτες, να ψαχνω φακους και να σκαναρω αρχαιολογιες...
Ωραία και η φωτογραφία και το ότι σου άνοιξε η όρεξη.
-
Παιδιά φοβερές φωτό
Εμένα μου άρεσε και η δεύτερη με το άλογο, πολύ εκφραστική φάτσα
Συνεχίστε να ξεθάβετε και το κυριότερο να ανεβάζετε καινούργιες
-
Άλλη μια χθεσινοβραδινή και αυτή στο χέρι (1/13 sec και γι αυτό το όποιο φλουτάρισμα). Μου αρέσουν οι λήψεις με το φως που υπάρχει κάθε φορά και είμαι ενθουσιασμένη με την lx3 που μου έδωσε τη δυνατότητα να τραβάω σε πολύ περισσότερες συνθήκες από όσες μπορούσα. Φαντάζομαι αν ποτέ αποκτήσω φακό 1.4 θα τρελαθώ
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Άλλη μια χθεσινοβραδινή και αυτή στο χέρι (1/13 sec και γι αυτό το όποιο φλουτάρισμα). Μου αρέσουν οι λήψεις με το φως που υπάρχει κάθε φορά και είμαι ενθουσιασμένη με την lx3 που μου έδωσε τη δυνατότητα να τραβάω σε πολύ περισσότερες συνθήκες από όσες μπορούσα. Φαντάζομαι αν ποτέ αποκτήσω φακό 1.4 θα τρελαθώδε νομίζω να έχεις αυτό το αποτέλεσμα με 1.4 Ειρήνη θα ναι τίγκα στο φλουτάρισμα. με τι iso είναι η συγκεκριμένη? για cropped φαίνεται μια χαρά, στο 100% πώς είναι?
ωραία είναι πάντως
-
Την (ξανα)βαζω γιατι παραμενει μια απο τις αγαπημενες μου, η νεα κολεκτιον οταν εχω νετ στο σπιτι
Του νονου μου αρεσαν παρα πολυ -
Δεν είναι να αργησεις να μπεις εδώ μέσα
Δεν ξέρεις ποιά να πρωτοσχολιάσεις
Χαίρομαι που ο διαχωρισμός των θρεντ άνοιξε την όρεξη σε όλους (πλην ενός ) και διαβάζω για κούτες και ξεραχνιάσματα
Μερικές που ξεχώρισα
Ο χρήστης balo έγραψε:
Μου αρέσει όταν η επεξεργασία δεν γίνεται για να φαίνεται πιο όμορφη αλλά και αληθοφανής μια φωτό, αλλά βγαίνει μπροστά και 'φωνάζει' οτι είναι πειραγμένη
,
Προσωπικά αποφεύγω να βάλω βάρκες σε πρώτο πλάνο νυχτερινών φωτό...το παραμικρό κούνημα...
ο ορισμός της φωτό δρόμου. Καποια στιγμή πρέπει να ξαναπιαστώ με αυτήν, μετά από χρόνια...απλώς πλέον δεν τρέχω το ίδιο γρήγορα
Από τα άλογα του νονού προτιμώ την πρώτη!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε νομίζω να έχεις αυτό το αποτέλεσμα με 1.4 Ειρήνη θα ναι τίγκα στο φλουτάρισμα. με τι iso είναι η συγκεκριμένη? για cropped φαίνεται μια χαρά, στο 100% πώς είναι?ωραία είναι πάντως
Προφανώς έχεις δίκιο ακόμα και αν η εστίαση είναι αρκετά μακριά. Σκέφτομαι με τα βάθη πεδίου σε κόμπακτ, που είναι εντελώς άλλη υπόθεση. Γενικά δυσκολεύομαι να σκεφτώ το 1.4 σε dslr, ίσως να φταίει που δεν το έχω 'δει' ποτέ μέχρι τώρα.
Η παραπάνω φωτογραφία είναι στα 800 ISO. H ανάλυση που τραβήχτηκε είναι 3.648χ2.736 και αν κάνεις κλικ στην παραπάνω εικόνα και πας στο φουλ μέγεθος που είναι ανεβασμένη, θα τη δεις στα 1000χ750.Αν πάντως θες να δεις πως βγήκε σε φουλ ανάλυση κάνε κλικ εδώ, είναι το αρχείο που βγήκε απο τη μηχανή στα 5.1MB. Εννοείται πως κόμπακτ και 800 iso έχει κόκκο αλλά έχω δει και χειρότερα και μάλιστα σε μεγαλύτερους αισθητήρες, οπότε είμαι
mirage όντως 'λέει' (επειδή είμαι πειραχτήρι ίσως να τη σκοτείνιαζα λίγο να δω πως θα έδειχνε αλλά περνάω τη 'σκοτεινή' μου φάση, οπότε μη δίνεις σημασία) Περιμένουμε την collection χειμώνας-άνοιξη 2010
Οι φωτό του nonou ( κλείνονται τα usernames? ) έχουν ΠΟΛΥ ωραία κάδρα και σύνθεση.
-
@fog
πολύ καλή απόκριση θορύβου στα ISO 800!
OK στο αρχικο αρχείο είναι εμφανής ο θόρυβος, αλλά πάλι νομίζω οτι είναι πολύ καλή! -
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
-
τσίμπησε
-
Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με τον Tamron SP AF 90mm F/2.8 Di macro 1:1 (αυτό είναι το πλήρες όνομά του!!)
για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν έπαιξα πολύ όταν τον πήρα...ωστόσο συνεχώς ανακαλύπτω πόσο 'ξυράφι' είναι! -
Εδω χρειαζόσουν φλας...
Δεν κάνω πλάκα για να εχει σωστό φως απο παντού...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
@fog
πολύ καλή απόκριση θορύβου στα ISO 800!
OK στο αρχικο αρχείο είναι εμφανής ο θόρυβος, αλλά πάλι νομίζω οτι είναι πολύ καλή!Έτσι νομίζω και γω Θύμιο. Ειδικά αφού τραβάω για ευχαρίστηση και όχι για επαγγελματικές εκτυπώσεις.
Σίγουρα μου τη 'σπάει' σε κάποιες φωτογραφίες ο θόρυβος, βέβαια σε κάποιες άλλες μου αρέσει, μα το κυριότερο είναι να παίρνεις την εικόνα που θες. Αν αυτό το καταφέρνεις, είναι θέμα εξοπλισμού/χρημάτων, οπότε 'τόχεις'.Άσχετο. Σε κάποια φωτογραφική βόλτα μονολογούσα: 'Τέλεια γμτ για μένα η E-30 αλλά αυτός ο 'θόρυβος'...' και πήρα την απάντηση από την παρέα μου: 'Και τι φοβάσαι; Μη σου ξυπνήσει το μωρό;' Μιλάμε έπεσα κάτω κυριολεκτικά από τα γέλια.
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
Εσένα τι σου έχει κόψει την όρεξη;
Ρητορική ερώτηση, μάλλον μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον ένα λόγο. -
Μπα δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι...
Θα μου ξαναέρθει που θα παει...
Εν το με το λεωφορείο ( το ανάποδο του εν το μεταξυ) όπως είπα και εχθές, ο πήχης έχει ανέβει...
Μαθήματα θα πρεπει να κάνω μου φαίνεται
Αλλά πέρα απο την πλάκα... πρέπει να επιστρέψω με τέρμα το γκάζι! ΧΑ! -
@** thymios** Πολύ καλή, ειδικά το background 'σκοτώνει' (είναι από αυτά που μου αρέσουν)
Το φλας που λέει ο Θάνος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ονομάζεται fill in και αναβαθμίζει 100% την εικόνα, αν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εδω χρειαζόσουν φλας...Δεν κάνω πλάκα για να εχει σωστό φως απο παντού...
print screen και κατευθείαν μπλουζάκι!!!
Γιατί δάσκαλε?
Μια χαρά φωτισμό έχει. -
Ντοχ!
Σου είπε η Ειρήνη απο πάνω γιατίFill in το λένε και στο δικό μου χωρίο... εκεί στα πρόβατα ξέρεις... fill in την στάνη ένα πράγμα
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...