-
-
Ρε 'σεις, εχετε πολυ ταλεντο.
Σας ζηλευω... -
Πολύ ωραίος φωτισμός rocsta!!
-
@dmitspan : oχι το τζακι μου ειναι απο το σπιτι μου στη Θεσσαλονικη.
@rx8_drifter: Το συγκεκριμενο ειναι Oban...λατρεια...
Eιναι απο το χειμωνα τον περσινο η φωτο...αλλα μαρεσει αρκετα
-
-
rocsta rockaρεις δυνατά λεμε
-
-
Τα καλά να λέγονται
-
Eυχαριστώ παιδιά! Είναι το διάλειμμα από τα διαβάσματα - εργασίες
-
-
Λευκαδα
-
@ Δημήτρη και Νίκο.
Ποιός σας είπε οτι πήρα φλας;Θα αργίσει ακόμα αυτό...
Τώρα την βγάζω με πειράματα και λάμπες φθορίουΠάντως, το ξαναλέω... παιδιά εντάξει, έχει ανέβει ο πήχης αρκετά ψηλά...!
Rocsta... respect και περισσότερο στην πρώτη φωτογραφία! -
-
-
I like it mate!
Αλλά ξέρεις τι που θα μπορούσε να την κάνει ακόμα καλύτερη;
α) να περιμένεις να γίνει πανσέλινο
β) αν μπορεις να πας πιο μακρια απο το δεντρο και με εναν τηλεφακο να βγαλεις το ιδιο θεμα.Έτσι θα εχεις και το δεντρο μεσα, αλλα και μεγαλύτερο το φεγγάρι.
Τι λες;
-
Αυτό για τον τηλεφακό συμφωνώ αλλά ο 40-150 μου εκείνη την ώρα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έβγαζε με τίποτα f4-5.6 μιας και το φως είχε πέσει αρκετά και δεν είχα τρίποδο μαζί μου. Γυρνώντας απ' τη θάλασσα είναι και την τράβηξα φεύγοντας πολύ γρήγορα.
-
-
Μιας και αρχίσαμε τις 'χαμηλού φωτισμού' και από μένα μια φωτογραφία τραβηγμένη πριν λίγο στο χέρι.
tasosdev η τύχη του πρωτάρη ή όντως προσέχεις τις συνθέσεις σου; Όπως και νάχει σου βγαίνει οπότε keep clicking.
Εξαιρετικές όλες οι παραπάνω και οι τεχντητού φωτισμού, με κορυφαίες του rocsta και του φυσικού φωτισμού με κορυφαία, κατά τη γνώμη μου, του Thanix.Ωραία πάμε.
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
tasosdev η τύχη του πρωτάρη ή όντως προσέχεις τις συνθέσεις σου; Όπως και νάχει σου βγαίνει οπότε keep clicking.
Εντάξει, δεν ήθελα να το πω αλλά εδώ που φτάσαμε... Απλά είμαι ένας απ τους καλύτερους φωτογράφους όλων των εποχών
-
To pan ειναι να πιστευεις στο ταλεντο σου ,αργα η γρηγορα θ'ερθει κ καταξιωση
ισως αργησει λιγο .
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...