-
Καιρικες συνθηκες καταλληλότατες για να επιβεβαιώσουν καποιοι την θεωρεία: ' το καλό κρασι οσο παλιωνει γινεται καλλύτερο'. Εγω απλα θα πω οτι οσο περνουν τα χρόνια ο 'πυροβολάρχης' γινεται 'ποιό πυροβολάρχης' ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ! (και με διάφορο την κοιλίτσα). Ετσι 'γεροντή' μου? Αν και βασικά από αυτόν τον αγώνα θα μου μείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η κατα αποκλειστικότητα 22 λεπτων συνέντευξη σου, για ολους και για ολα. Βλέποντας την για πολλοστη φορα στα μόνιτορ σκεφτόμουνα κατα πόσον αυτή η αμφίδρομη κατάθεση ψυχής οσο σκληρή και αν ειναι καποια στιγμή διατυπωμένη για την σημερινή πραγματικότητα, αν θα πρέπει να 'τρέξει' ολόκληρη η να κρατηθεί μέρος της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γιά μένα, γιά οσα πιστεύω και για οσα πιστεύεις, sx. Η σημερινή αγωνιστική σου παρουσία και θέση ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την ΠΛΗΡΗ καθ΄ολοκληρία ενσωμάτωσή της στην βιντεοκασέτα και το DVD του αγώνα, **ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ **για να θυμούνται οι παλιοί, **να μαθαίνουν οι νέοι **και **να σέβονται οι μέλλοντες **(πρωταθλητές και οχι μόνον). Πρέπει παρα ταυτα να ξεκουράσουμε σωμα και πνευμα. Μετα απο το κατ΄εξακολούθηση, σημερινό βρόχινο (θρίλερ), ως ειθισται τις τελευταίες Κυριακές, το δικαιούμαστε.
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ να θυμούνται οι παλιοί[/b], **να μαθαίνουν οι νέοι **και **να σέβονται οι μέλλοντες **(πρωταθλητές και οχι μόνον). Πρέπει παρα ταυτα να ξεκουράσουμε σωμα και πνευμα. Μετα απο το κατ΄εξακολούθηση, σημερινό βρόχινο (θρίλερ), ως ειθισται τις τελευταίες Κυριακές, το δικαιούμαστε.Τιμής ένεκεν............. αφιερωμένο εξαιρετικά, στον ένα και μοναδικό sx.
http://www.xwmatinos.gr/xwma/FotoLevadia/16.JPG
http://www.xwmatinos.gr/xwma/FotoLevadia/VideoSX.MPG -
Ο χρήστης dpmant έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει πάλι τα ίδια με τα περσινά. Πέρυσι ήταν Ακρόπολις φέτος κύπελλο. Πέρυσι ήταν σκόνη και κόσμος, φέτος ήταν βροχή και λάσπη. Ευτυχώς όμως που αυτά συνέβησαν τώρα ώστε ολοι που ασχολούνται με το θέμα να πάρουν τα ανάλογα μέτρα. Και πιστεύω οτι αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Χατζημιχάλη που ασχολείται θερμά με το θέμα και ας σταματήσουν οι διάφοροι 'ειδήμονες' - 'καλοθελητές' - 'Κασσάνδρες' τα σχόλια τους και ας επαναπαυθούν πίσω απο τις οθόνες τους.ΣΚΟΝΗ? ΆΣΠΗ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΕ ΣΚΟΝΗ? ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΑΣΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ. Η ΣΚΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΑΠΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΓΕΝΑΝ.
ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? Η ΤΑ ΓΚΕΪΝΤΕΡ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ? -
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΣΚΟΝΗ? ΆΣΠΗ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΕ ΣΚΟΝΗ? ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΑΣΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ. Η ΣΚΟΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΑΠΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΓΕΝΑΝ.
ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? Η ΤΑ ΓΚΕΪΝΤΕΡ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ?Σου υπενθυμίζω πως πέρισι το Σάββατο η SSS πήγε καλά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ? Η ΤΑ ΓΚΕΪΝΤΕΡ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ?Σου υπενθυμίζω πως πέρισι το Σάββατο η SSS πήγε καλά.
Παρασκευη η SSS ηταν χαλι μαυρο, κ το Σαββατο παρα πολυ καλη με πολυ πλουσιο θεαμα.
-
[quote='platis
2. Οτι οι χρονοι που εκαναν Στρατης , Ψηλος και ενιοτε ο Βασιληας απαιτουν τσαγανο, εμπειρια, ταλεντο και πολυ δουλεια. Μπραβο
τους. Σ αυτους και σ ολους τους αλλους που τους συναγωνιζονται και δεν ηταν σημερα στο Λειβαδιας. Για αλλη μια φορα επιβεβαιωσα την αποψη μου,
οτι αυτοι που λενε 'ας ειχα το εργαλειο τους κα θα σουλεγα εγω' ειναι
τουλαχιστον (κι ευγενικα) κουτοι (για να μην χρησιμοποιησω αλλον χαρακτηρισμο).
Θελω τωρα να σκεφτω γιατι εχω δρομο μπροστα μου
Και του χρονου.[/quote]
ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ , ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΕΡΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ? ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΙΑ !!!!! -
Χρηστο,κανε λιγη υπομονη και σιγουρα θα παρεις απαντηση. Παντως
'κουλομαριες' στα χωματινα δεν υπαρχουν. Φαινεται οτι εχεις καιρο να
δεις γαρμπιλι και λασπη! Αυτοι που μας εριχναν ηταν προφανως καλυτεροι
ειτε λογω ικανοτητων ειτε λογω συνθηκων που δεν γνωριζεις. (Π.Χ αλλοι εκαναν στεγνη ελατεια, αλλη με καταρακτες). Το ζητουμενο ειναι το κλεισι-
μο της ψαλιδας. Περιμενε και θα δεις. Δεν το ειχα ξανακανει και χτες. ξερεις οτι ειχα να μπω στο χωμα απο το 1990 κι οτι τετοιο τερας πρωτη φορα οδηγω στη ζωη μου, ακομα και στον δρομο. Ποσο μαλλον σε αγωνα.
Απο την αλλη ,δεν σκεφτεσαι οτι στην πλατη μου ειχα μια ολοκληρη ξενη περιουσια, που επρεπε να γυρισει πισω αγρατζουνιστη? Δεν καναμε αγωνα. Αναγνωριση καναμε.
Ελπιζω να σε δικαιωσω στο μελλον. -
ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ ΜΟΥ , ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ........
ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΛΥ ΠΡΟΠΟ
ΦΙΛΑΚΙΑ Χ.
Υ.Γ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ , ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ !
-
Καλημερα σολους!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά να μην υπερβάλουμε. Αγωνιστικά άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ψύλος. Εύγε και στον Κώστα παραπλεύρως. Ωραίο πλήρωμα, κορυφαίες επιδόσεις με αυτοκίνητο υποδεέστερο απο το δικό μας και σπάνια αγωνιστική αγωγή! Βασιλιάς της Α5 ήταν ο άνθρωπος. Ξέρει και να χάνει και να κερδίζει μακριά από μιζέριες και παραμυθάκια-δικαιολογίες. Απλά εξαιρετικός! Η ατμόσφαιρα στον αγώνα καταπληκτική χάρη και στον τρόπο που οργανώνει-φιλοξενει η ΑΛΦΑΛ¨(λέσχη με μέλη γμτ), αλλά και στους κληρούχες μου τον κόκα και τον βασιλιά! Σαν άλλοτε ήταν... Ξαναζεις! Για το Μίτσου τι να πεις? Πιο εύκολο απο το Σουμπαρού που παραμένει εξαιρετικό αυτοκίνητο. Αλλωστε το Σουμπ που είχαμε στο Ακροπολ ήταν καλό αλλα νοικιάρικο, ενω το Εγνατία 7 αρι (Λευτέρη, Φίλιππα, ευχαριστούμε πολύ-πολύ....!!!) το κατασκεύασαν ιταλοί και το φτιάχνουν οι Τζέκοι. Και Λέας και Λάμπρος στο σερβις και τα έκαναν όλα οι 2 τους με εναν ευγενέστατο βοηθό... Άπαιχτοι! Μα άπαιχτοι! Συνενοήσεις με τα μάτια για όλα και τι να προσθέσεις? Απλά προσπαθείς να οδηγήσεις για να δικαιώσεις και τον κόπο τους! Θυμίζω πως το Ράλι ήταν, είναι και θα είναι συλλογική υπόθεση για σεμνούς, προσγειωμένους και καλά διαβασμένους.
Κάπως έτσι δεν ήταν όσοι οργάνωσαν (?) την υπερειδικη της Λιλαίας. Φιάσκο-2 και αυτή τη φορά ΜΟΝΟ ο Λαμάρης δεν φταίει. Ποιός φταίει? Ο καιρός?!? Σοβαροί ναμαστε! Καμία σχέση. Και με κουφόβραση τα ίδια θα είχαμε. Ελαφριά καρδιά στήθηκε το τεστ-ιβεντ (σικ) και μόνο το θυμωμένο πρόσωπο της Ανίτας με κάνει να αισιοδοξω πως στο Ακρόπολις όλα θα πάνε καλά και θα πούμε χαλάλι η ταλαιπωρεία. Πάντως όποιος δεν σεβεται τον ΕΛΛΗΝΑ οδηγό αγώνων ΔΕΝ εχει θέση στο χώρο και όπως συχνά-πυκνά θυμίζω πάντα υπάρχει και η Δευτέρα μετά το Ακρόπολις.... Μα, πάντα!Θα τα ξαναπούμε έτσι ή αλλοιώς
Στρατισινο
ΥΓ... Τι γίνεται με τις δοκιμές του Ράλι Ακρόπολις? Απαγορεύτηκαν, ατυνομεύτηκαν και κυκλοφορούν διάφορα για παραβάτες. Είμαι μέσα στα πράγματα και πρέπει να ξέρω? Χμ... Σωστή παρατήρηση, αλλα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Για να δούμε τι θα δούμε...
-
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ Ν4 ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ Ν4 ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! -
Δίκιο έχεις εν μέρει, η νίκη σου από μόνη της όμως θα έπρεπε να σε χαροποιεί αρκετά ! Στον αγώνα δεν ήμουν, από τους χρόνους που κοίταξα όμως, εντυπωσιάστηκα ! Καλή συνέχεια.
-
Βοηθείστε να καταλάβουμε...
Χρήστο, motosoto, τι τρεχει?
Ποιός κέρδισε, που?
Συγχαρητήρια πάντως!
Στρ -
EINAI ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ F3, ΚΑΙ ΤΗΝ 1Η ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ (?) ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΕ OPEL CORSA KIT CAR! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΑΞΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, Ή ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΠΟΥ... -
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ.....
-
Μερικές φορές φταίει το όνομα, άλλες όχι...
Στη συγκεκριμένη φάση και μέσα απο αυτό εδώ το χώρο, αν δεν χαρούμε για τον 'πατέρα' του Forum μας, που πήγε αέρα πατέρα όπως δήλωσαν και συναγωνιζόμενοι του, κι ας είχε να πιάσει τιμόνι αγωνιστικό κανα χρόνο...για ποιον θα χαρούμε... (Μην ξεχνάμε και την συνοδηγό του βεβαίως-βεβαίως...γιατί όπως ξέρουμε τι κι αν είσαι χεράς...χωρίς καλό συνοδηγό...τα μούτρα σου θα φας !!! )Μπράβο λοιπόν και απο μένα σε όλους όσους αγωνίστηκαν με αυτές τις αντίξοες συνθήκες...Άντε και στο επόμενο !!!!
-
Ο χρήστης MOTOSOTO έγραψε:
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΑΛΛΑ.....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ MOTOSOTO .
NA XESV KAI KAI TIS ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡ... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΓΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΗΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ INTRO VIDEO ΤΟΥ SITE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΑΔΙ ΤΗΣ SS LILAIAS.
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΟΙΜΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΑΧΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ? ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΗ 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. -
ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
APR. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!! -
Υποτίθετε οτι όλα θα πάνε καλά, έτσι μας διαβεβαιώνουν όλοι...στο χέρι μας όμως είναι να δείξουμε την αγανάκτηση μας γι'αυτά που έγιναν πέρσυ ή που πιστεύουμε οτι μπορεί να επαναληφθούν και φέτος και πολύ απλά να μην πάμε !!!
Λες να μην τους τσούξει αν δεν πουλήσουν τα αναμενόμενα?
ΡΑΛΛΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ