-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tην άλλη φορά χωρίς φλας(το καταλάβαμε ότι μοντάρησες την ημερομηνία κάτω, μιραγκε ρίξτου μπαν )
Εντάξει, η ημερομηνία στη γωνία είναι άθλια αλλά μετά από μερικά χρόνια που έχεις ξεχάσει πότε έβγαλες την (τυπωμένη) φωτογραφία, μου φαίνεται πολύ χρήσιμη.
Αθλιότητα - Χρησιμότητα, ψηφίζω το 2.εντιτ
Κάτι παλιές φωτογραφίες της γιαγιάς μου έχουν την ημερομηνία γραμμένη με μελάνι πάνω στην φωτογραφία. Όταν τις είχα πρωτοδεί είχα σκεφτεί ότι η γιαγιά χάλασε τις φωτογραφίες γράφοντας επάνω τους αλλά τώρα βλέπω πόσο χρήσιμο είναι (σε κάτι φωτογραφίες του 1924 κ.α.) -
ποιος τυπώνει φωτογραφίες τώρα ?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Tην άλλη φορά χωρίς φλας
(το καταλάβαμε ότι μοντάρησες την ημερομηνία κάτω, μιραγκε ρίξτου μπαν )
Εντάξει, η ημερομηνία στη γωνία είναι άθλια αλλά μετά από μερικά χρόνια που έχεις ξεχάσει πότε έβγαλες την (τυπωμένη) φωτογραφία, μου φαίνεται πολύ χρήσιμη.
Αθλιότητα - Χρησιμότητα, ψηφίζω το 2.Eκτός κι αν κερδίζει η χειροκίνηση το dsg, οπότε και γράφεις μόνος σου στο πίσω μέρος της τυπωμένης το πότε τραβήχτηκε
edit: Nick-k
-
αφου τις έχεις και ηλεκτρονικές ρε συ λεόν, όλα αυτά είανι αποθηκευμένα στο αρχείο της φωτογραφίας
-
Μια ώρα έφαγα να αποχρωματίσω αλλά πιστεύω πως άξιζε!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μια ώρα έφαγα να αποχρωματίσω αλλά πιστεύω πως άξιζε!ναι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποιος τυπώνει φωτογραφίες τώρα ?Εγω θα τυπωσω αρκετες τωρα που θα κατεβω Ελλαδα γιατι εδω ειναι αρκετα ακριβο και δεν γνωριζω αξιοπιστα μαγαζια. Θα χρησιμοποιηθουν για διακοσμηση
@Nick-K
Εξαιρετικη δουλεια. Δεν ξερω αν γινεται αλλα θα προσπαθουσα να αλλαξω και το χρωμα της Porsche για να ξεχωριζει καλυτερα απο το ασπρομαυρο φοντο. -
Σίγουρα γίνεται αλλά δεν ξέρω πως! Η Porsche ήταν μαύρη ευτυχώς και με βοήθησε σαν χρώμα στην επεξεργασία.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ποιος τυπώνει φωτογραφίες τώρα ?
Εγω θα τυπωσω αρκετες τωρα που θα κατεβω Ελλαδα γιατι εδω ειναι αρκετα ακριβο και δεν γνωριζω αξιοπιστα μαγαζια. Θα χρησιμοποιηθουν για διακοσμηση
Κι εγώ έχω τυπώσει και θα συνεχίζω να τυπώνω για διακόσμηση.
-
Δεν το μάθατε από εμένα:
Ο Nick-K έχει και άλλες ωραίες φωτό στο φατσοβιβλίο. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Δεν το μάθατε από εμένα:
Ο Nick-K έχει και άλλες ωραίες φωτό στο φατσοβιβλίο.Τις καλύτερες πάντα τις έβαζα και βάζω εδώ!
Εξάλου όσες έχω στο φατσοβιβλίο είναι και στο flick στην υπογραφή μου.
-
Μια παραγγελιά έχω. Μήπως έχει κανείς( αρεξ8 ντρίφτερ; ) κάποια φωτογραφία με φωτοβολταϊκά και δεν έχει πρόβλημα να μ' αφήσει να τη χρησιμοποιήσω; Την θέλω για εξώφυλλο
-
-
Απ' όσους θα κάνουμε την εργασία το 95% θα googlίσει και το 50% θα έχει την ίδια, καλή φωτογραφια από τις 3 πρώτες σελίδες του search. Κάποιοι πιο ψαγμένοι θα κάνουν search στο flickr, αλλά όπως θέλω να με ρωτάνε για να χρησιμοποιήσουν δικιά μου φωτογραφία, έτσι πρέπει να ρωτήσω κι εγώ. Γι αυτό ρώτησα εδώ πρώτα που ψιλογνωριζόμαστε ιντερνετικά
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σίγουρα γίνεται αλλά δεν ξέρω πως! Η Porsche ήταν μαύρη ευτυχώς και με βοήθησε σαν χρώμα στην επεξεργασία.Δεν ξερω πώς γινεται στο μαυρο χρωμα (που δεν καταλαβαινει απο τη ρυθμιση 'hue'),αλλα με μια μικρη δοκιμη που της εκανα,μπορεις ευκολα να το μαυρισεις ακομα περισσοτερο,ετσι ωστε να φαινεται περισσοτερο 'αληθινο' (selective colors--->blacks------>και του προσθετεις περισσοτερο black)
-
Ναι Αντρέα στο μαύρο είναι όντως δύσκολο. Αν ήταν άλλο χρώμα θα άλλαζε ποιό εύκολα.
Thanks for the tip! -
-
-
Ανατολή πριν από λίγο στην εξωτική Αθήνα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το native zoom της lx3 (με το 2.1 firmware 'απέκτησε' 2χ έξτρα, μα σε μεγέθη αρχείου μέχρι 3MB).
Από τα 24mm στα 60mm:
Η μηχανή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το mode High Dynamic Range και να φαίνονται λεπτομέρειες και στον ουρανό και στα κτήρια. Ήταν δική μου επιλογή να μη φαίνονται οι πολυκατοικίες παρά μόνο σα σιλουέτες.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...