-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν το πήρα χαμπάρι ότι ο τύπος κοζάριζε
τάσος και παπαράτσι λοιπόν
Πόσα λίγα βλέπεις σε μια φωτογραφία
Και σε πληροφορώ τα μεγάλα παιχνίδια παίζονται στις μεγάλες ηλικίεςβασικά δεν σκέφτηκα καν ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο Αλλά για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις
Τώρα θα σπεύσει και η фог να μας πει ότι και αυτά παιδιά είναι, έχουν δικαίωμα στον έρωτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τώρα θα σπεύσει και η фог να μας πει ότι και αυτά παιδιά είναι, έχουν δικαίωμα στον έρωταΤα παιδιά έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι, το σκέτο. Στο παιχνίδι του έρωτα μόνο τα μεγάλα παιδιά ξέρουν που είναι η μπάλλα γιατί ξέρουν και να τη χάνουν.
-
Ήρθε η ώρα να πάω να παίξω με τα κουβαδάκια μου
-
Ήρθε η ώρα να πάω να παίξω με τα κουβαδάκια μουΣε καταλαβαίνω όμως , νοιώθεις πιο οικείο αυτόν που πάει για ψάρεμα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν ανεβαζεις και καμια σε φουλ αναλυση (σε θαμπνειλ εννοειται) να δουμε και τι ποιότητα εικονας βγαζει;
Κατι που να εχει και μπόλικη λεπτομερεια όμωςΕλπίζω να κάνει, έχει μπόλικο πράμα και από λεπτομέρειες και από χρώματα. Αν θες πάντως πιο ειδικές συνθήκες και από επαγγελματίες, ρίξε μια ματιά στα δείγματα εδώ, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το αρχείο είναι σχεδόν 6MB, το μέγεθος που βγήκε από τη μηχανή και το exif του είναι αυτό:
-
-
Και μια από μένα. Δεν βάζω εικονίτσα γιατί μπορεί να θεωρηθεί σοκαριστική, ένα σκοτωμένο γατί στο δρόμο το έχουμε δεί όλοι μας όμως κάποια στιγμή.
http://www.flickr.com/photos/stavrosg/4124331657/ -
@ rocsta Ωραίος φωτισμός. Μου αρέσουν οι σκοτεινές, καμπύλες επιφάνειες που τονίζονται από το φως.
@ StavrosG Συνηθισμένο θέαμα και στην πόλη και στην επαρχία, άσε δε στο πλάι των εθνικών δρόμων.
Και μια σημερινή ...πανοραμική. Λέω να ζητήσω το 'φακό' για δώρο Χριστουγέννων.
-
Τί ωραίος φακός
θέλω κι εγώ τέτοιο
-
-
-
Eσυ σε τι αμαξι εισαι;Κατι καθρεπτιζει........
-
cayman? longshot
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
caymanΤο βρήκες!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
cayman? longshotρισπεκ
@νικ: αν είχες προλάβει και το ηλιοβασίλεμα μπροστά στη μούρη του αμαξιού θα ήταν ακόμα καλύτερη
-
Rx8 συμφωνω!!
Για να πω την αλήθεια, ξεχάστηκα με τις φωτογραφίες γυρνώντας από Σέρρες προς Κοζάνη (από Καστανιά για όσους γνωρίσουν-ο παλιός δρόμος προτού γίνει η Εγνατία που είναι απίστευτη στροφοδιαδρομή σε βουνό ) και στην Εγνατία αμέσως μετά δεν έβγαλα καθόλου μιας και είχαμε άπλα του δρόμου για φωτογραφία εν κινήση του αμαξιου.. το θυμήθηκα προς το τέλος και έβγαλα ευτυχώς την παραπάνω που μου άρεσε ιδιαίτερα!Έχω όμως ένα πολύ ωραίο onboard video κατα τη διάρκεια της στροφοδιαδρομής κυνηγώντας το TT-S με το Cayman!
-
-
Tην άλλη φορά χωρίς φλας
(το καταλάβαμε ότι μοντάρησες την ημερομηνία κάτω, μιραγκε ρίξτου μπαν )
-
(το καταλάβαμε ότι μοντάρησες την ημερομηνία κάτω, μιραγκε ρίξτου μπαν ) -
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...