-
95 συμμετοχές θα έχει αν και περίμενα και περισσοτερες.
Το μόνο που σκέφτομαι μιας και χθες ψιλοέβρεχε όλη μέρα στο Πήλιο είναι πως θα μπορέσει να φύγει ενα.. service car από τα Χάνια για να πάει στο άλλο SP στην Αγριά. Αν κατάλαβα καλά δε θα μπορεί να φύγει αφού είναι κλεισμένο μεταξύ των ειδικών 2&3 (εκτός και αν υπάρχει άλλος δρόμος να κατέβει που δε τον ξέρω!).
και αν δε μπορεί να κατέβει, τότε χρειάζονται... 2 σέρβις και... 2 σετ για βρόχινα λάστιχα ? -
Το μόνο που σκέφτομαι μιας και χθες ψιλοέβρεχε όλη μέρα στο Πήλιο είναι πως θα μπορέσει να φύγει ενα.. service car από τα Χάνια για να πάει στο άλλο SP στην Αγριά. Αν κατάλαβα καλά δε θα μπορεί να φύγει αφού είναι κλεισμένο μεταξύ των ειδικών 2&3 (εκτός και αν υπάρχει άλλος δρόμος να κατέβει που δε τον ξέρω!).
και αν δε μπορεί να κατέβει, τότε χρειάζονται... 2 σέρβις και... 2 σετ για βρόχινα λάστιχα ? -
Απο την ανατολικη πλευρα δεν υπαρχει εναλλακτικη διαδρομη. Απο τη δυτικη μπορει, δε θυμαμαι, αλλα ακομα και αν υπαρχει θα ειναι χαλια δρομος. Εχετε 1,5 ωρα αν καταλαβα καλα για να πατε Αγρια απο τερμα Χανια;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απο την ανατολικη πλευρα δεν υπαρχει εναλλακτικη διαδρομη. Απο τη δυτικη μπορει, δε θυμαμαι, αλλα ακομα και αν υπαρχει θα ειναι χαλια δρομος. Εχετε 1,5 ωρα αν καταλαβα καλα για να πατε Αγρια απο τερμα Χανια;για δρόμο εννοώ άσφαλτο ! ο χρόνος είναι τόσος. γιατί το σκέφτεσαι ?
-
Οπως καταλάβαμε ολοι, αυτή ειναι η τιμωρία της λέσχης για τα τόσα λάθη που εχει κάνει απο το παρελθον μέχρι σημερα (αγωνιστικά - διοργανωτικά αλλα και εναντια στους οδηγούς)...!Αντε και του χρόνου για τιμωρία η οργάνωση του ACROPOLIS...!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για δρόμο εννοώ άσφαλτο ! ο χρόνος είναι τόσος. γιατί το σκέφτεσαι ?Και εγω για ασφαλτο μιλαω και το σκεφτομαι γιατι ακομα και αν ηταν ανοιχτη η 2η ειδικη οταν θα βγειτε απο το σερβις, ειναι μαλλον δυσκολο Κυριακη μεσημερι (με καλο καιρο και τους Βολιωτες να πηγαινουν παραλια) να φτασετε στην Αγρια σε 1,5 ωρα. Θελω να πιστευω οτι η λεσχη εχει κατι στο μυαλο της, απλα μου ειναι δυσκολο να φανταστω τι.
-
...Θελω να πιστευω οτι η λεσχη εχει κατι στο μυαλο της, απλα μου ειναι δυσκολο να φανταστω τι.Κάλο ???
-
Μπορει, αλλα ας περιμενουμε να δουμε πριν κακολογισουμε.
-
ε και στο περυσινό ωράριο κάπου τόσο ήταν ...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=173
δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι εκεί...
-
Χμμμ δεν εχει τοση σχεση το περυσινο προγραμμα.
Να πας απο την δυτικη πλευρα στην Αγρια ειναι ευκολο. Απο την ανατολικη πρεπει να περασεις μεσα σχεδον απο το Βολο και το χειροτερο να βγεις στην παραλιακη που παει Αγρια. Εκτος βεβαια αν υπαρχει ο δρομος που ρωτας απο την αρχη οποτε βγαινεις κατευθειαν Αγρια.
-
μα σε εκείνο το κομμάτι είναι ο ίδιος αγώνας με πέρυσι ! και τότε κατεβήκαμε από Χάνια προς Τσαγκαράδα, μετά Μηλιές και μετά στην παραλιακή... δεν αλλάζει κάτι εκεί.
-
OK καταλαβα γιατι δε καταλαβαινομαστε. Τα αγωνιστικα θα κανουν αυτη τη φορα, πολυ σωστα. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα προλαβουν τα σερβις σας να κανουν την αναποδη (ανατολικη).
Ασχετο: Ειναι η πρωτη του 306 σε Ελληνικη ασφαλτο ή κανω λαθος;
-
OK καταλαβα γιατι δε καταλαβαινομαστε. Τα αγωνιστικα θα κανουν αυτη τη φορα, πολυ σωστα. Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν θα προλαβουν τα σερβις σας να κανουν την αναποδη (ανατολικη).Ασχετο: Ειναι η πρωτη του 306 σε Ελληνικη ασφαλτο ή κανω λαθος;
α! μα αυτό λέμε, οτι τα service θα είναι μάλλον αποκλεισμένα στα Χάνια (αφού είναι σε ένα δρόμο που τον κλείνουν από μπρος και από πίσω με ειδικές), άρα ή το αφήνεις στην Αγριά και είσαι κουλ, ή... έχεις 2 σερβις !
-
Αν θυμάμαι καλά από την τελευταία μου επίσκεψη στο Πήλιο (2002), υπάρχει αφάλτινος δρόμος (στενός) από Χάνια εώς την Αγριά, μέσα από το χωριό Δράκεια. Μήπως σε βολεύει αυτή η διαδρομή;
-
Αν βρεις τροπο να βγεις Δρακεια, τοτε η Αγρια ειναι απλη υποθεση.
-
To ζήτημα δεν είναι να «βρω τρόπο», αλλά πού με στέλνει το road book.
-
η μόνη διαδρομή που συμφωνεί με τα ωράρια είναι από Δρακειά, ο δρόμος κάποτε ήτανε χάλι μαύρο αλλά νομίζω έχει ξανα-ασφαλτοστρωθεί τον τελευταίο καιρό. έτσι Χάνια-Αγριά είναι περίπου 20 λεπτά δρόμος χωρίς να περνάς από καράβωμα ή κάποια άλλη ειδική(με τα αυτοκίνητα του σέρβις παραπάνω οπωσδήποτε). Για να κάνει κάποιος τον κύκλο ούτε λόγος!
-
Υπαρχει νομιζω ενα μεγαλο προβλημα με τις ειδικες στο κενταυρος.
Ειδικα στο καραβωμα αλλα και στις αλλες ειδικες υπαρχουν πολλα δρομακια που οδηγουν σε εξοχικα και σε χωραφια στα οποια απο χθες υπαρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ.Σκεφτειτε τι εχει να γινει αν καποιος με το τρακτερ η το αγροτικο του αποφασισει να παει για δουλεια πρωι-πρωι (που θα ειναι ανοιχτες οι ειδικες) και να βγει την ωρα που ο αγωνας θα ειναι σε εξελιξη!Ποιος θα τον σταματησει?Την κυριακη που καναμε δοκιμες βγηκε ενα αγροτικο απο το πουθενα(ο δρομος εβγαινε αναμεσα απο θαμνους μετα απο μια αριστερη).Δεν θα επρεπε η λεσχη να κανει κατι για αυτο?Το να υπαρχει ενας μονο ενδιαμεσος σε κατηφορικη ειδικη 14αρων χλμ ειναι λιγο.Θα μπορουσανε να βαλουν καποια ατομα απο τη λεσχη να ελεγχουν τις εξοδους αυτες για να μην υπαρχουν απροοπτα.
Εγω προσωπικα θα στειλω ενα e-mail στη λεσχη μπας και κανουν κατι.
Οσο για το 306 ΜΑΧΙ εχει τρεξει περυσι στο ΔΕΘ -
Ο χρήστης gsyro έγραψε:
η μόνη διαδρομή που συμφωνεί με τα ωράρια είναι από Δρακειά, ο δρόμος κάποτε ήτανε χάλι μαύρο αλλά νομίζω έχει ξανα-ασφαλτοστρωθεί τον τελευταίο καιρό. έτσι Χάνια-Αγριά είναι περίπου 20 λεπτά δρόμος χωρίς να περνάς από καράβωμα ή κάποια άλλη ειδική(με τα αυτοκίνητα του σέρβις παραπάνω οπωσδήποτε). Για να κάνει κάποιος τον κύκλο ούτε λόγος!Η διαδρομη που θα ακολουθησουν τα αυτοκινητα του σεβις είναι απο Δρακειά περασαμε απο εκεί το Σαββατο ειναι ένας στενός ανηφορικός δρόμος που εχει και καποια κομμάτια με χώμα βγαινει ακριβώς επάνω στα Χάνια.Ξεκινάει από την πλατεία της Αγριάς που έχει ένα άγαλμα.Φίλε μου leon68 δέν μπορώ να καταλάβω προς τί η απορία σου που είχανε κορδέλες για να κλείνουν τούς παράδρομους μέσα στις ειδικές.Οταν θα έρθει η μέρα του αγώνα θα υπάρχουν οι ενδιάμεσοι σε εκείνα τα σημεία.Δεν γίνεται να έχεις ένα ενδιάμεσο μέσα σε ειδική 14χλμ.Ο κανονισμός λεέι έναν ενδίαμεσο κάθε 1χλμ.Το αν θα το ακολουθήσει αυτό η λεσχη είναι ένα άλλο πραγμα.Παντως εγώ είδα πολλά σημάδια κάτω στον δρόμο που σηματοδοτούσαν την ύπαρξη ενδιαμέσου.Το ότι βγήκε το αγροτικό απο το πουθενά και πάλι δεν καταλαβαίνω προς τι η απορία σου οι κατοικοι εκει πέρα πρεπει να είναι ενήμεροι μόνο την μέρα που γίνεται ο αγώνας και δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν πότε θα πάμε εμείς για δοκιμές.Υπάρχει πολύς ανυποψίαστος κόσμος που κυκλοφορεί στα βούνα.Γι αυτό λέμε οτι πρέπει να είμαστε δυό φορες προσεκτικοί οταν κάνουμε ''αναγνωρίσεις'' και όχι δοκιμές γιατί δεν μ'αρέσει η λέξη αφού δεν αντιπροσωπέυει αυτό που κάνουμε.
Κένταυρος 2004