-
Dr Dine που βρηκες De carbon στη θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς decarbon; Όχι μόνο στο 307, και σε άλλα μοντέλα...
θα εβαζα στην λαντσια αλλα δεν βγαζει .
να ξερεις οτι ειναι πολυ γαμω ταμορτισερ ,σκληρα αλλα χωρις να κοπανανε.
ειχαμε παλια σε ενα φιατ .Μιλάω για αντικατάστασης των μαμά, οπότε χλωμό να είναι πιο σκληρά.
Κωνσταντίνε, εγώ θα τα δοκίμαζα...
Και την μισή αντοχή να έχουν σε χλμ, καλύτερα 2 τετράδες φρέσκα αμορτισέρ στην περίοδο που θα είχες μία κουρασμένη (υποθέτω).
Dr Dine που βρηκες De carbon στη θεσσαλονικη?
Στον Γκαγκαστάθη Γιώργο, Μαρτίου, δίπλα στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο.
http://www.rpc.gr, δεν ξέρω αν φέρνει για funto -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και την μισή αντοχή να έχουν σε χλμ, καλύτερα 2 τετράδες φρέσκα αμορτισέρ στην περίοδο που θα είχες μία κουρασμένη (υποθέτω).Συμφωνώ.-
-
τα βγαζει σε δυο χρωματα,το πορτοκαλι νομιζω ειναι το πιο σκληρο αρκετα σκληρο
-
Πλέον είναι δυο τύποι.
Monotube performance και twin tube confort. Και τα 2 είναι maura τα πορτοκαλι performance δυστυχώς κόπηκαν.
Εγώ λέω να τα δοκιμάσεις. ήμουν ευχαριστημένος μέχρι που έπεσαν αρκετά. Πιθανώς να έφταιγε βεβαια και το πέσιμο σε λακκούβα μεγέθους κρατήρα από την οποια βγήκαν σχεδόν αλώβητα αλλα την άκουσε ένα top mount, το οποιο δεν το είδαν όταν βγήκε το γόνατο για να ισιωθεί... -
Γεια σας παιδες ειμαι νεος στο Forum! Εφαγα και τιην πορωση με τα μικρα γρηγορα αυτοκινητα και ειμαι ψιλο αναμεσα Peugeot 207 rc, fiat Grande Punto SS kai Opel Corsa OPC. κλνω κατα παρα πολυ προς το 207... συνδιαζει πολλα μαζι σχεδον οτι θελω και ειναι υπερβολικα ωραιο!!!! Ξερετε τι προβλιματα βγαζει???
Διαβασα καπου οτι το κυβ. ταχ. δεν ειναι και τοσοοο καλο?? τι παιζει??? -
και εγω θελω να αλλαξω και στο 307 ....τι προτείνετε??? κατι που να εχει την ιδια ανεση με τα μαμα κ λιγοτερο θορυβο
-
Ο χρήστης Stratis123 έγραψε:
Γεια σας παιδες ειμαι νεος στο Forum! Εφαγα και τιην πορωση με τα μικρα γρηγορα αυτοκινητα και ειμαι ψιλο αναμεσα Peugeot 207 rc, fiat Grande Punto SS kai Opel Corsa OPC. κλνω κατα παρα πολυ προς το 207... συνδιαζει πολλα μαζι σχεδον οτι θελω και ειναι υπερβολικα ωραιο!!!! Ξερετε τι προβλιματα βγαζει???
Διαβασα καπου οτι το κυβ. ταχ. δεν ειναι και τοσοοο καλο?? τι παιζει???δεν εχει 6 η και ειναι καπως σφυχτο στις γρηγορες αλλαγες... σε ενα αλλο παλι που μπηκα ηταν χαλαρο το κιβωτιο.....δεν ξερω με ακριβεια
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και εγω θελω να αλλαξω και στο 307 ....τι προτείνετε??? κατι που να εχει την ιδια ανεση με τα μαμα κ λιγοτερο θορυβοEίπαμε, ελατήρια eibach και αμορτισέρ από CC δίλτρο 180αρι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και εγω θελω να αλλαξω και στο 307 ....τι προτείνετε??? κατι που να εχει την ιδια ανεση με τα μαμα κ λιγοτερο θορυβο
Eίπαμε, ελατήρια eibach και αμορτισέρ από CC δίλτρο 180αρι
ποια eibach? ...αμορτισερ οταν ειπα απο το 2 λ το 307 μου ειπαν οτι δεν θα εχει διαφορα..και μαλιστα στα πισω ειναι τα ιδια.....
αληθευει?
μηπως ειναι ετσι και του cc
και γενικα ποσο θα βγουν ολα αυτα πανω κατω -
Ο χρήστης Stratis123 έγραψε:
...κλνω κατα παρα πολυ προς το 207... συνδιαζει πολλα μαζι σχεδον οτι θελω και ειναι υπερβολικα ωραιο!!!! Ξερετε τι προβλιματα βγαζει???
Διαβασα καπου οτι το κυβ. ταχ. δεν ειναι και τοσοοο καλο?? τι παιζει???Για το κιβώτιο, τουλάχιστον στο GT με άριστα το 10 βάζω 10!... Πραγματικά το κιβώτιο είναι ευχαρίστηση σε όλα τα κουμπώματα. Κανένα πρόβλημα ακόμα και σε γρήγορες εναλλαγές...
Από προβλήματα (σοβαρά) δεν νομίζω να βγάζει κάτι το 207.
Κάποια μικρά ψεγάδια (αστοχίες συναρμολόγησης σε κάποια σημεία & υλικών) στην συναρμολόγηση υπάρχουν αλλά δεν επηρεάζουν σε τίποτα την οδήγηση. Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει με όλα όσα κυκλοφορούν.Όσο αφορά το RC σε γενικές γραμμές είναι άριστο.
Κάποιος περίεργος και γκρινιάρης (όπως εγώ! ) θα έβρισκε σκληρή την ανάρτηση ή την αίσθηση των ελαστικών πάνω από λακούβες και ανωμαλίες.
Αλλά θεωρώ ότι το RC έχει πολύ ποιο όμορφη και άνετη ανάρτηση σε σχέση με τα άλλα δύο.Από εκεί και πέρα το 207RC δεν έχει αισθητικές ακρότητες (μασπιέδες/αεροτομές/σπόιλερς κλπ...) Αυτά για κάποιους παίζουν ρόλο...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Eίπαμε, ελατήρια eibach και αμορτισέρ από CC δίλτρο 180αρι
ποια eibach? ...αμορτισερ οταν ειπα απο το 2 λ το 307 μου ειπαν οτι δεν θα εχει διαφορα..και μαλιστα στα πισω ειναι τα ιδια.....
αληθευει?
μηπως ειναι ετσι και του cc
και γενικα ποσο θα βγουν ολα αυτα πανω κατωΕλατήρια 150-190 ευρώ. eibach pro-kit E10-70-004-01-22 , του χατσμπακ.
Αμορτισέρ από 2λιτρο 180αρι CC (3 εκ πιο κοντό καλάμι από του χατς=λουκούμι με το χαμήλωμα των ελατηρίων)
-
επειδη το 307 ειναι 1,4 16v λες να αξιζει το χαμήλωμα! !!! και τα αμορτισερ του 2λ ειναι πιο σκληρα λογικα!
αξιζουν τα λεφτα τους στο αυτοκινητο αυτο??
εσυ dr dino το εχεις χαμηλωσει το δικο σ??? -
Αυτόν τον συνδυασμό έχω, ναι.
Το αν αξίζει, δικό σου θέμα είναι. Αλλά ουσιαστικά πληρώνεις το +140 ευρώ των ελατηρίων 'μόνο', τα αμορτισέρ ίδια τιμή έχουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτόν τον συνδυασμό έχω, ναι.Το αν αξίζει, δικό σου θέμα είναι. Αλλά ουσιαστικά πληρώνεις το +140 ευρώ των ελατηρίων 'μόνο', τα αμορτισέρ ίδια τιμή έχουν.
μμμμμμμμ με βαζεις σε σκεψεις .......
-
http://www.youtube.com/watch?v=5PN3SpALfyg&feature=related
υπαρχουν τετοια βιντεακια με το 307 να κανει slalom και διαφορα αλλα τετοια???
δεν μπορω να βρω στο ιντερνετ -
Για αμορτισέρ σε 106 έχει κάποιος να προτείνει κάτι ??
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Για αμορτισέρ σε 106 έχει κάποιος να προτείνει κάτι ??Bilstein Sport με μαμά ελατήρια.
π.χ.
http://www.tpauto.gr/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=16993
http://www.tpauto.gr/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=16996
-
Παυλο εχεις το Ralye αν θυμαμαι καλα. Υπαρχουν deCarbon Performance για το δικο σου αλλα δεν ξερω σε σχεση με τα μαμα τι λενε...Μπορει ο Ντινος να ρωτησει τον γκαγκαμπλουμ αν εχει να προτεινει κατι
-
Επεσα με το 207 πανω σε ενα μεγκαν και χρειαζεται αλλαγη ο προφυλακτηρας και τα 2 μπροστα φτερα. Το ευτυχες ειναι οτι εχω μικτη και θα ηθελα οποιος γνωριζει, να μου πει καποιο κοστος και ενα καλο φαναρτζη εδω στην αθηνα ( πμ ).
PEUGEOT FORUM