-
Και να θυμάμαι καλά Νησιώτη έχεις δώσει το Α4 έτσι δεν είναι;Η αναμονή δεν είναι καθόλου ωραία!!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
:vava: αισίως φτάνουμε τον 5ο μήνα αναμονής ...... Σε λίγο θα βγει το καινούριο μοντέλο
Υπάρχουν και χειρότερα.... 6ος σε 10 μέρες...
γιατί τόσο πολύ .....??? Μη με τρομάζεις ...! Να ανοίξουμε καινούριο club το club των γκαντεμηδων ! Σοβαρά τώρα γιατί τόσο πολύ ?
den ksero ti ginete stin elada alla edo stin kipro mou lene oti i kathisterisi ofilete sto oti i parankelies tou sinkekrimenou ine para poles ke oti ine sira protereotitas sto ergostasio stin germania ke den prolabenoun giafto ke kathisteroun
emena mou ipan genari ke tora pame gia ferbari ....ke tha doume -
παιδια μολις πηρα το δικο μου και το οδηγησα για 135κμ.Δεν το περιμενα τοσο καλο.ειμαι ευχαριστιμενος!το δοκιμασα σε κλειστες αποτομες στροφες με μεγαλη σχετικα ταχυτητα,σε ανηφοριες οπου αλλα αυτοκινητα αγκομαχουν,σε ευθειες να δοκιμασω την επιταχυνση και βγηκε ανωτερο των προσδοκιων μου.το μονο ας πουμε αρνητικο ειναι το απαιτουμενο διαβασμα για το ΜΜΙ και η λαθος εντυπωση οπου ειχα για τις οθονιτσες πισω.και εμενα καθηστερισε για 4 μηνες αλλα τελικα αξιζε!
-
Να το χαρείς φίλε!!
-
Καλορίζικο και καλά χλμ σε όσους παρέλαβαν χθες....
-
πολλα κ ασφαλη χλμ
-
παιδια σας ευχαριστω!Σημερα το ριχνω σε χωματινη διαδρομη για δοκιμη.
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Και να θυμάμαι καλά Νησιώτη έχεις δώσει το Α4 έτσι δεν είναι;Η αναμονή δεν είναι καθόλου ωραία!!!Ναι φίλε μου... την έβγαλα ένα καλοκαίρι με ένα Renault Twingo GT!!! (Το μικρό) Μου είπαν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι εδώ... Για να δούμε...
-
Πάλι καλά..φαντάζεσαι να μην είχες καν αυτοκίνητο και να περίμενες;
-
Ερώτηση. Κοίταγα ένα τεστ για Q5 και είδα στο τέλος βασική τιμή 44-45.000 και τιμή μοντέλου δοκιμής (προφανώς full extra) λίγο πάνω από 70.000!!!!!
Τι διάολο του έχουν βάλει; Η βασική έκδοση δηλαδή δεν έχει τίποτα; Τα γνωστά νταβατζηλίκια; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ερώτηση. Κοίταγα ένα τεστ για Q5 και είδα στο τέλος βασική τιμή 44-45.000 και τιμή μοντέλου δοκιμής (προφανώς full extra) λίγο πάνω από 70.000!!!!!
Τι διάολο του έχουν βάλει; Η βασική έκδοση δηλαδή δεν έχει τίποτα; Τα γνωστά νταβατζηλίκια;Φιλε μου EDDIE εαν θα παρεις το Q5 ετοιμασου να βαλεις βαθια το χερι στην τσέπη ..... δυστυχως αυτο γινεται με τα extra και θελει πολυ προσοχη να μην παρασυρθεις ..... στην αντιπροσωπεια που το παραγγειλα εγω , εφυγε αυτη την εβδομαδα ενα full extra αξιας 70.000 ευρω (αυτοκινητο test drive ) στην τιμη των 55.000. Επισης εαν παρεις τον τιμοκαταλογο με τα extra και προσθεσεις τις τιμες (αυτων των extra που μπορουν να συνδιαστουν μαζι ) βγαινουν περιπου ΑΛΛΑ 40.000 ΕΥΡΩ ......
-
Για ρωτα και τον xristos68 ποσο του βγηκε >>>>>>
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι διάολο του έχουν βάλει; Η βασική έκδοση δηλαδή δεν έχει τίποτα; Τα γνωστά νταβατζηλίκια;Ευκολάκι να πιάσεις τα 60.000€. Με xenon, MMI, δέρματα, ηλιοροφή, s-tronic και 18αρες τα πιασες!! Αντίστοιχα αν πας σε 20αρες, τα καλά δέρματα, τα s-line καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και 3-ζωνικό κλιματισμό έφτασες και τα 70.000€!! Καλό ε??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι διάολο του έχουν βάλει; Η βασική έκδοση δηλαδή δεν έχει τίποτα; Τα γνωστά νταβατζηλίκια;Ευκολάκι να πιάσεις τα 60.000€. Με xenon, MMI, δέρματα, ηλιοροφή, s-tronic και 18αρες τα πιασες!! Αντίστοιχα αν πας σε 20αρες, τα καλά δέρματα, τα s-line καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας και 3-ζωνικό κλιματισμό έφτασες και τα 70.000€!! Καλό ε??
den ksero an sinfonite me mena alla ena apo ta arnitika pou blepo pano sto q5 ine i iliorofi ....gia to ximona kali ine alla gia to kalokeri ... ke idios me ta kalokeria ke tin tromaxtiki zesti pou exoume (edo stin kipro alla ke elada an den kano lathos) den ine oti kalitero.....den klini arketa kala ke epitrepi stin thermotita na mpeni gia ta kala mesa .....an ke fenete para poli oreo pano sto q5 omos protimisa na min to parankilo me iliorofi .........
P.S. kapios pou exi MMI mpori na mou pi an pezi DVD video ...?
-
Μα αν είναι να φτάσεις στα λεφτά μιας Cayenne ποιός ο λόγος να πάρεις Q5; Εκτός αν η βασική Cayenne έχει κουρελούδες αντί για καθίσματα...
Δεν βρίσκω λόγο να πάρει κάποιος ένα αμάξι που έχει ως πλεονέκτημα την τιμή και να το φορτώσει τόσο σε εξοπλισμό φτάνοντας το σε άλλη κλίμακα. Πχ full εξοπλισμένη σειρά 1 που φτάνει τα λεφτά μιας 320... -
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
den ksero an sinfonite me mena alla ena apo ta arnitika pou blepo pano sto q5 ine i iliorofi ....gia to ximona kali ine alla gia to kalokeri ... ke idios me ta kalokeria ke tin tromaxtiki zesti pou exoume (edo stin kipro alla ke elada an den kano lathos) den ine oti kalitero.....den klini arketa kala ke epitrepi stin thermotita na mpeni gia ta kala mesa .....an ke fenete para poli oreo pano sto q5 omos protimisa na min to parankilo me iliorofi .........
Ίσα ίσα που η ηλιοροφή είναι απτα μεγάλα ατού του αυτοκινήτου. Ειδικά οι πίσω ενθουσιάζονται. Απλά το καλοκαίρι δεν είναι για να ανοίγει γιατί τα εγκαυματα είναι σίγουρα. Έχω ΜΜΙ αλλά δεν έχω δοκιμάσει να παίξω DVD με ταινία. Σαν να έχει πάρει κάπου το μάτι μου ότι χρειάζεται μια μικρή ρύθμιση (ίσως και με VAG com) για να πιάνει ο οδηγός του DVD τις απαραίτητες ταχύτητες για να διαβάσει video.
@Eddie: σε αυτό που λες πάει το 'περι ορέξεως κολοκυθόπιτα'!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ίσα ίσα που η ηλιοροφή είναι απτα μεγάλα ατού του αυτοκινήτου. Ειδικά οι πίσω ενθουσιάζονται. Απλά το καλοκαίρι δεν είναι για να ανοίγει γιατί τα εγκαυματα είναι σίγουρα. Έχω ΜΜΙ αλλά δεν έχω δοκιμάσει να παίξω DVD με ταινία. Σαν να έχει πάρει κάπου το μάτι μου ότι χρειάζεται μια μικρή ρύθμιση (ίσως και με VAG com) για να πιάνει ο οδηγός του DVD τις απαραίτητες ταχύτητες για να διαβάσει video.
@Eddie: σε αυτό που λες πάει το 'περι ορέξεως κολοκυθόπιτα'!!
exis apolito dikeo ...alla epidi ime atomo pou den ta pai ke poli kala me tin zesti ke genikotera me ton ilio giafto ke den exo bali iliorofi.......
an sou ine efkolo (i ke kapios allos) na dokimasis gia to mmi an pezi dvd video tha to ektimiso .....
ekino pou exo mathi ego ine oti pezi ...an ke den to exo di ..... ke stamatai molis to aftokinito kinithi pano apo 5 kmh -
Συγνώμη αλλά θα τρελαθώ με αυτά που βλέπω.Πως είναι δυνατόν το αυτοκίνητο να φτάνει 60000 ευρώ με 2,3 έξτρα;(όχι ότι είμαι δύσπιστος προς εσάς).
Πόσο έχουν τα βασικά έξτρα μήπως ξέρετε να μου πείτε;(Xenon,Δερμάτινα,Ηλιοροφή,Αισθητήρες παρκαρίσματος και cruise control); -
Τον Δεκέμβρη του 2008 το s-tronic με 18αρες (~1000€), δέρματα (~2500€), 3-ακτινο τιμόνι με paddles (~600€), MMI (~4000€), xenon (~1000€), ηλιοροφή (~1800€), μεταλλικό χρώμα (~1000€), Audi Sound System (~350€) και cruise control (~300€) κόστιζε 61000€. Τώρα υπολόγισε και την αύξηση 800€ περίπου που έχει γίνει στην αρχική τιμή. Τα έξτρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τιμές.
Τιμές των εξτρα είναι στο περίπου απότι θυμάμαι!
-
Ευχαριστώ Stefan!!Mα 4000 το MMI και 2500 τα καθίσματα ;Ήμαρτον...
AUDI Q5