-
Τα τελευταια βραδια εχω κολλησει στον ALPHA Βλεποντας την ''Δεκατη Εντολη'' και στο καπακι τον ''Κοκκινο κυκλο'' (επαναληψεις)
Πολλα απο τα επεισοδια δεν τα ειχα δει παλιοτερα και πολλα απο αυτα εχουν αρκετα ''φευγατη'' πλοκη και παρουσιαζονται όλα σαν αληθηνες ιστοριες.Ειναι πραγματι παρα πολλα τα επεισοδια που εχουν γυριστει σχεδον απο τα τελη του καλοκαιριου ισως κ ποιο πισω,παιζουν καθε βραδυ (ακομα κ Σ Κ)
Ειχα μια απορια: Οι ιστοριες ειναι πλεον παρα πολλες σε σημειο που μου κανει να αναρωτιεμαι,ειναι οντως πραγματικες ιστοριες η προκειται για πολλη ευφανταστα σεναρια, παντως οπως κ να χει μερικα επειδοδια σε αφηνουν Μ@λ@κ@ ! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί είπε ο Λαζόπουλος πάλι?
Η διαφορά του ενός εραστή απο ένα άντρα είναι 45 λεπτά!!!!
Η διαφορά μιας γυναίκας απο μια ερωμένη είναι 45 κιλά!!!!!Έχει πει στην εκπομπή όλα τα ανέκδοτα της τελευταίας 5τίας. Άσε που κ μλκία να πει, γενάνε οι θείες όλες σα τις χαζές οπότε...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Άσε που κ μλκία να πει, γενάνε οι θείες όλες σα τις χαζές οπότε...
+VW Golf
-
Απόψε είναι το 'Για λογαριασμό σας'. Θα ήταν για γέλια, αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Απόψε είναι το 'Για λογαριασμό σας'. Θα ήταν για γέλια, αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα.Τους υπολογιζε τα χρεη και απο κατω επαιζε το dont cry
-
Εγώ τους ενέπνευσα το μουσικό θέμα!
Η εκπομπή ξεκίνησε μερικά λεπτά μετά το post μου, που γράφω για κλάματα. Μη χειρότερα... -
ΤΩΡΑ όλοι Πάνια. ΤΩΡΑ όμως.
kon5 this is what I call tefariki prama...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΤΩΡΑ όλοι Πάνια. ΤΩΡΑ όμως.kon5 this is what I call tefariki prama...
Ποιο το θέμα της εκπομπής; Τώρα έχει μια Σάσα με το κορδόνι σε κοινή θέα...
-
Έβλεπα Μποτρίνη να κράζει τους παραγιούς ενός κάπελα και δεν παρακολούθησα...
Όταν πόσταρα έβγαλε ένα tefariki thing από Ρουμανία. Μετά παρέλασαν κάτι σκυλάκια και το άλλαξα. -
Σήμερα, καθώς ετοιμαζόμουν, έβλεπα κατά τις 8 το πρωί στον Άλφα το τυπά με τη ξανθιά χαζοβιόλα. Βγήκε και μια μελαχροινή να πει για τη D-Day. Παίζει να μην έχουν βγει στη τι-βι μεγαλύτερα βυζ... εε ... στήθη. Και μη μου πει κανείς για τπτ τσόντες, βιζιτούδες κτλ. Εννοώ δημοσιογράφους και παρουσιάστριες
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Σήμερα, καθώς ετοιμαζόμουν, έβλεπα κατά τις 8 το πρωί στον Άλφα το τυπά με τη ξανθιά χαζοβιόλα. Βγήκε και μια μελαχροινή να πει για τη D-Day. Παίζει να μην έχουν βγει στη τι-βι μεγαλύτερα βυζ... εε ... στήθη. Και μη μου πει κανείς για τπτ τσόντες, βιζιτούδες κτλ. Εννοώ δημοσιογράφους και παρουσιάστριεςαν δεν βάλεις λινκ με φωτό =>
-
Η βυζούμπα βγήκε να μιλήσει για την απόβαση στη Νορμανδία μέσα στο Νοέμβρη; Γιατί;
Μου αρέσει το παρατσούκλι που έχει βγάλει ο Λαζόπουλος για τη μποντυμπιλνταρού αδερφή. 'Βυζού'...ΥΓ: Το κοριτσάκι αυτό στον Α έχει πολύ προοπτική...
-
Ξέχασα να βάλω φατσούλα εκεί. D-Day = κάτι με ντόμινο ντέυ (το μεσημεράκι που το γραφα πηγμένος στη δουλειά μου φάνηκε καλή μλκ).
Ποια είναι η κοπέλα με προοπτική; Η μελαχροινή με τη μεγάλη καρδιά ή κάποια άλλη; Γνωστή είναι; -
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. ΠΟΙΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PrqGnj1x ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=T1IUCwEz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=NVnoxaJ_ ... re=related
και πολλά πολλά άλλα.
Αυτή και ο άλλος ο μακαρίτης ο Μπονάτσος νομίζω ότι είναι μεγάλη απώλεια για την τηλεόραση.
Αυτή ήταν σάτυρα. Χωρίς εξώδικα και μαλακίες. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΤΩΡΑ όλοι Πάνια. ΤΩΡΑ όμως.kon5 this is what I call tefariki prama...
το χασα φίλε τώρα είδα το μην σου.
Η μόνη λύση είναι τσόντες στην τβ. Αυθεντικό πράγμα χωρίς παπάδες. pure πράμα ρε παιδί μου.
-
Για όσους αρέσκονται με διάστημα κλπ.
Live εδώ η διαδικασία εκτόξευσης διαστημικού λεωφορείου της nasa σε λίγη ώρα. -
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές θα πέσει λούτσος στο μοντελοπαίχνιδο (έχουνε φουντώσει τα κορίτσα)...
Δεν πιστεύω να υπάρχει καμμιά σισίκα που να βλέπει Παπακαλιάτη... -
Συμβουλή προς υποψήφιες νύφες και γενικώς, γυναίκες: ΜΑΚΡΙΑ από μαμάκιες τύπους σαν αυτόν που προσπαθεί ο Σαμοϊλης να βοηθησει με τα χρεη.
Οι μαμάδες βέβαια φταίνε που μεγαλώνουν έτσι τους γιους, αλλά αν το παιδί είναι γκαου-μπιου και δεν μπορεί να φερθεί σαν ΑΝΤΡΑΣ από μια στιγμή και μετά... -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Συμβουλή προς υποψήφιες νύφες και γενικώς, γυναίκες: ΜΑΚΡΙΑ από μαμάκιες τύπους σαν αυτόν που προσπαθεί ο Σαμοϊλης να βοηθησει με τα χρεη.
Οι μαμάδες βέβαια φταίνε που μεγαλώνουν έτσι τους γιους, αλλά αν το παιδί είναι γκαου-μπιου και δεν μπορεί να φερθεί σαν ΑΝΤΡΑΣ από μια στιγμή και μετά...+1 μιλαμε πολυ φλουφλης
μαρεσει που τους λεει ο σαμοιλης οτι χρωστανε 400000ευρω κι αυτοι γελανε -
...αλλά και η μητέρα του, αν την έχει πεθερά καμιά άτυχη... δεν θα την δεχτεί ποτέ και πάντα θα την κατηγορεί που τύλιξε τον κανακάρη...καλά μυαλά...
Τηλεόραση