-
Γερά фог, θα κάνουμε υπομονή και κουράγιο
αυτό που με ενδιαφέρει είανι όπως είπες, μιας και υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που έχετε γνώσεις και φαίνεστε διατεθειμένοι να τις μοιραστείτε, να παρακινηθούν και όσοι έχουν το σαράκι να αρχίσουν να ποστάρουν
Και να ξεκαθαρίσουμε ότι προφανώς σε μια κοινότητα υπάρχουν προσωπικές σχέσεις και γνωριμίες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυφτεί, γι αυτό και οι καινούργιοι να κάνουν λίγο υπομονή και επιμονή για να μπουν στο κλίμα
Επίσης προφανώς δεν μπορεί να σχολιάζεται κάθε φωτό που θα μπαίνει, κι αυτό δε σημαίνει τπτ έτσι?
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις και τις συμβουλες παιδια.
-
-
αν δε βγάλεις την ημερομηνία απ τις φωτό θα σε μπανάρουμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αν δε βγάλεις την ημερομηνία απ τις φωτό θα σε μπανάρουμε -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μία λίγο παλιά, από μια πρόβα που κάναμε με την ορχήστραόμορφη φωτογραφία!
Το κόλλημά σου με τις διαγώνιες λήψεις, νομίζω εδώ ταιριάζει αρκετά...Μόνη παρατήρηση/προσωπικό γούστο:
Στις Α/Μ φωτογραφίες δεν έχουμε το παιχνίδισμα των χρωμάτων, παρά μόνο τους τόνους και την υφή των υλικών να αναδείξουμε. Παράδειγμα, αν έχουμε δίπλα σίπλα δύο παρόμοια υφάσματα, ένα ανοιχτό γκρι και ένα κόκκινο, στην α/μ μπορεί να φαίνονται ως ένα ύφασμα. Επομένως θέλει λίγη αύξηση στο contrast. ειδικά εδώ με μια μικρή άυξηση θα απογείωνες το σαξόφωνο... -
αν τελειώσω νωρίς θα δοκιμάσω να παίξω, αν και πλέον ακολουθώ τις οδηγιές του θάνου και δεν τραβάω σε ασπρομαυρο, οπότε η δουλεια μου θα ηταν πολύ πιο εύκολη
Είναι οντως υποτονικά τα χρώματα πάντως
-
Λίγο μεγαλύτερη εδώ: http://www.flickr.com/photos/33284937@N ... 5/sizes/o/
Χθές την έβγαλα σε ένα σπίτι από ένα φίλο μου. Ο φωτισμός δεν με βοηθούσε καθόλου και δεν είναι και τον 50mm f/2.0 μαζί μου. Φυσικά με μια καλύτερη μηχανή τα πράγματα ήταν πολύ ποιο εύκολα. Ο θόρυβος και πάλι είναι λίγο εμφανείς.
Ας είναι καλά το photoshop που την ανέδειξα σε σχέση με την αρχική.
-
Πως θα μπορούσες στη συγκεκριμένη να αποτυπώσεις το γύρισμα του δίσκου όπως έγραψε το ρυάκι στη φωτό του θύμιου?
Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον πιστεύω -
@ Nick-K
Όμορφη σύνθεση και εστίαση. Έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ίσως λόγω αντικειμένου, που μου αρέσει πολύ. -
Με μεγαλύτερη ταχύτητα θα γινόταν και φυσικά σταθερή τη μηχανή. Πάντως και στη δική μου φωτό νομίζω πως αποτυπώνεται το γύρισμα του βινυλίου κι ας είναι και στο χέρι.
-
Επίσης δεν ξέρω αν σου αρέσει να παίζεις και με α/μ, σε αυτό το θέμα πάντως θα το δοκίμαζα
-
Ναι το δοκίμασα και ασπρόμαυρο και μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν ξέρω όμως, πάντα προτιμώ το έγχρωμο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
πανέμορφη!
μου αρέσει όταν ένα απλό θέμα, μια απλή σύνθεση φτιάχνει μια τόσο όμορφη ατμόσφαιρα!
πραγματικά πολύ όμορφη -
Ο νίκος έχει πάρει κανονάκι προ πολλού
-
fog
κοιτάζω τις φωτογραφίες σου από τη μηχανή-μπρελόκ...είναι υπερβολικά καλές! Σε βαθμό που δεν το πιστεύω! φυσικά και οι τρεις έχουν άφθονο φυσικό φως...Σε πιο δύσκολες συνθήκες τι καταφέρνει;
-
delft
-
πήρες έγχρωμη φωτογραφική;
-
Μαθε τωρα να τραβας κ σε ορθια σταση
-
Όρθια??
εξακολουθεί να επιτρέπεται το κάπνισμα στην Ολλανδία;
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...