-
αυτο που με κανει ειναι οτι εμπιστευωμαι τον τεχνικο συμβουλο απο πολλα χρονια αλλα ο μαστορας δεν ξερω μ@λ@κιζετε μαλλον και κριμα γιατι δεν ειχε διξει σημαδια ασχετιλας παλαιοτερα!!
-
Καλό θα ήταν απο την στιγμή που έχουν αναφερθεί περιπτωσεις βλαβών ή δυσλειτουργιών σε μοντέλα golf vi 122 και 160ps οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων να αναφέρουν τυχων προβλήματα με τα δικά τους μοντέλα.Καθώς επίσης και θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των αντιπροσωπιών για τα προβλήματα αυτα.είναι σημαντικό να είσαι ξενοιαστος και ανετος είτε για το αν θα αντιμετωπίσεις προβλήμα είτε για τoν χειρισμο των αντιπροσωπιών σε τετοια θέματα.Κατι π υπαρχει ως αρνητική φήμη για την vw.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
το πηγα προχτες και δεν εκανε κιχ στον τεχνικο συμβουλο ενω εμενα 1 στις 10 θα ακουστει κ δεν ειμαι κ κανας χτεσινος ετσι απλα απο πληροφορηση στιν δευτερα μηδεν!!! μονο αμα βαλεις δυναμη τιν περνει δεν τιν τραβαει!!! αυτο ακριβος που λες γινετε συνιθος οπος κ στο πασσατ μας!!αλλα ο συμβουλος μου προτηνε να το δουμε στο 1ο σερβισ καλητερα. μηπως ειναι θεμα στρωσηματος??? εχω παει 4 φορες δεν αντεχω αλλο
....Σε golf 5 φίλου αλλά και στο πασσατ μας οταν έκανες αλλαγη απο πρώτη σε δευτερα (κυρίως ομως σε ψηλες στροφες κινητηρα) γρατσουνούσε η 2α. Αλλάχτηκε το συγχρονιζε και το γραναζι της 2ας και μεχρι στιγμής όλα καλά και στα 2 αυτοκινητα. Αυτό ηταν κλασσικό προβλημα σε πολλά golf 5 κυρίως. Εχει αναφερθεί και εδω νομίζω και στο vwclub. Πάντως το golf 5 φίλου που ηταν ΕΚΤΟΣ εγγυησης, επισκευαστηκε χωρις κόστος καθώς απ ότι φαίνεται τι προβλημα αυτό εμφανιστηκε σε πολύ μεγαλο ποσοστό των συγκεκριμένων σασμαν, ενώ ο ίδιος εξουσιοδοτημενος αντιπρόσωπος μας είχε πει θυμάμαι οτι το πασσατ μας ήταν το πρωτο που είχε αυτο το προβλημα
-
για να μην επαναλαμβανωμε φιλοι μου ωριστε το τι εγινε τελικα
viewtopic.php?f=6&t=37634&start=30 -
και η δικη μου ιστορια http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=29170
-
Τα προβλήματα που αναφέρεται αποτελούν γενικό φαινόμενο και αφορούν πολλά μοντέλα ή ειναι μεμονομένες περιπτώσεις συγκεκριμένων μοντέλων?Είναι φαινόμενα αστοχείας απο την εταιρεία ή πρόβληματα που παρουσιάζονται γενικα σε συγκεκριμένα θέματα?
-
Ο χρήστης Alex7 έγραψε:
Τα προβλήματα που αναφέρεται αποτελούν γενικό φαινόμενο και αφορούν πολλά μοντέλα ή ειναι μεμονομένες περιπτώσεις συγκεκριμένων μοντέλων?Είναι φαινόμενα αστοχείας απο την εταιρεία ή πρόβληματα που παρουσιάζονται γενικα σε συγκεκριμένα θέματα?στο δικό μου απο όσα διάβασα-ρώτησα και έμαθα τελικά ήταν αστοχία του κατασκευαστη
-
και εμενα αστοχια υλικου ηταν και το βολαν αλλα και το συγχρονιζε!! αυτο που με προβληματιζει ωμος ειναι οτι γιατι 2 αστοχιες υλικου!!???και μαλιστα ο τεχνικος συμβουλος ελεγε πως δεν εχουν καμια μεταξυ τους σχεση !! ειναι λογικο γιατι εμενα μου φενετε πωσ συνδεοντε μεταξυ τους απο τιν στυγμη που αφορα τιν μεταδοση!!???κανω λαθος??
-
Ακομα αγοραζουν οι ελληνες vw?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακομα αγοραζουν οι ελληνες vw?Εδώ αγοράζουν Fiat....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ακομα αγοραζουν οι ελληνες vw?
Εδώ αγοράζουν Fiat....
Don't feed the troll!
Tέλος στα offtopic παίδες[mod]
-
Παιδιά σορρυ που επιμένω...απλά επειδή με αφορά άμεσα η επιλογή και αγορά αυτικινήτου...είχα καταλήξει στο golf vi tsi 160ps..όμως μ αυτά που ακούω αρχίζω και αλλάζω γνώμη και έχω μια μεγάλη επιφυλακτικότητα και φόβο πλέον(μ αυτά π έχω διαβάζει στα παραπάνω link)!και ξαναρωτώ γιατί δν πήρα ξεκάθαρη απάντηση...είναι γενικό φαινόμενο τα προβλήματα στα golf και θεωρούνται αναξιόπιστα σαν αυτοκίνητα ή προβλήματα έχουν παρουσιαστεί μόνο σε μεμονομένες περιπτώσεις?συγνώμη για την επιμονή μου απλά είμαι ενα βήμα πριν την αγορά και θεωρώ πολυ σημαντική μια απόφαση 24000€ και πιο πάνω..!συνεπώς θα παρακαλουσα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας με σοβαροτητα και υπευθηνοτητα αν ειναι δυνατον.ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Δυστυχως για το 6αρι ειναι πολυ νωρις ακομα για να σου πει κανεις εαν θα εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα που λογικα θα εχει οπως ειχε και το 5αρι tsi 140-170 με σκαστρα κτλ. Το κοστος ηταν μικρο και αν ησουν εντος εγγυησης ηταν δωρεαν. Αναξιοπιστο αυτοκινητο δε το λες σε καμια περιπτωση...
-
Τα link που έδωσαν τα παιδιά πιο πάνω δν αφορούσαν το golf6?golf 6 ήταν και μάλιστα με πολύ λίγα χιλιόμετρα και με λίγο καιρό χρήσης!Γι αυτό ρωτάω κυρίως σε άτομα που εχουν το golf6 αν ειναι γενικό το φαινόμενο και αν και τα δικά τους έχουν παρουσιάσει παρόμοια προβλήματα.αν ειναι γενικο το φαινομενο πάντως ειναι απαραδεκτο..για μια εταιρεια σαν την vw..!περιμένω και αλλες απόψεις...
-
εγω νομιζω οτι αυτα τα προβληματα περισσοτερο μεμονωμενα τα χαρακτηριζεις παρα οτι ειναι ο κανόνας. επομενως το αυτοκινητο δεν μπορεις να το χαρακτηρισεις αναξιοπιστο και μπορεις να το αποκτησεις χωρις φοβο...
Εξαλλου το αυτοκινητο γενικα ειναι ενα συνολο πολλων μηχανηματων που ανα πασα στιγμη κατι μπορει να μην δουλεψει σωστα η καποιο απ τα εξαρτηματα του μπορει να βγει προβληματικο και να προκυψει η αστοχια υλικου.
-
μια φίλη μου παραπονιέται ότι το 160άρι είναι νευρικό στο γκάζι, δηλαδή με το ίδιο βύθισμα στο γκάζι αλλάζει η επιτάχυνση του ανομοιόμορφα όσο ανεβαίνουν οι στροφές, κάνει διάφορα δηλαδή πριν και μετά την εμπλοκή του τούρμπο και ο κομπρέσσορας δουλεύει περίεργα... Έχει ένα εταιρικό A3 με τα 125 άλογα και λέει ότι είναι σαφώς πιο εύκολο να το ρυθμίσει!
όσο για τον φίλο που ανησυχεί για την αξιοπιστία του θα πρότεινα να σταματήσει να διαβάζει τόσο ευλαβικά τις λίγες αρνητικές γνώμες που το μειώνουν και να σκεφτεί ότι αν πράγματι ήταν τόσο σκάρτο όλα αυτά που βρίσκονται στους δρόμους και κυκλοφορούν κανονικά θα ήταν από θαύμα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μια φίλη μου παραπονιέται ότι το 160άρι είναι νευρικό στο γκάζι, δηλαδή με το ίδιο βύθισμα στο γκάζι αλλάζει η επιτάχυνση του ανομοιόμορφα όσο ανεβαίνουν οι στροφές, κάνει διάφορα δηλαδή πριν και μετά την εμπλοκή του τούρμπο και ο κομπρέσσορας δουλεύει περίεργα... Έχει ένα εταιρικό A3 με τα 125 άλογα και λέει ότι είναι σαφώς πιο εύκολο να το ρυθμίσει!αυτο γινετε σ ολα τα 160αρια ομως; η υπαρχει προβλημα στον εγκεφαλο ισως στο συγκεκριμενο αυτοκινητο... γιατι δεν εχει ξαναγραφτει καποια παρομοια παρατηρηση
-
Οδηγώντας jetta 160 HP εδώ και 9 μήνες (περ. 12000 χλμ) μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει κανένα απολύτως θέμα ο κινητήρας...... Αντιθέτως, είναι εκπληκτικός! Πιστεύω ότι τα περιστατικά που αναφέρθηκαν ειναι μεμονωμένα και μπορούν να συμβούν σε κάθε αυτοκίνητο. Άλλωστε, όπως είπε και ένας φίλος, εάν το αυτοκίνητο ήταν τόσο πια αναξιόπιστο, δεν θα κυκλοφορούσαν τόσα πολλά, θα είχε ακουστεί ότι γενικά κάτι δεν πάει καλά.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
μια φίλη μου παραπονιέται ότι το 160άρι είναι νευρικό στο γκάζι, δηλαδή με το ίδιο βύθισμα στο γκάζι αλλάζει η επιτάχυνση του ανομοιόμορφα όσο ανεβαίνουν οι στροφές, κάνει διάφορα δηλαδή πριν και μετά την εμπλοκή του τούρμπο και ο κομπρέσσορας δουλεύει περίεργα... Έχει ένα εταιρικό A3 με τα 125 άλογα και λέει ότι είναι σαφώς πιο εύκολο να το ρυθμίσει!
αυτο γινετε σ ολα τα 160αρια ομως; η υπαρχει προβλημα στον εγκεφαλο ισως στο συγκεκριμενο αυτοκινητο... γιατι δεν εχει ξαναγραφτει καποια παρομοια παρατηρηση
μπααα. το έχω κάνει κι εγώ βόλτα. Η περίσσια ροπή του χαμηλά και το άρπαγμα του στις μεσο-υψηλες κάνει το γκάζι ασυνεχές...
παλιότερα, στο Makinen είχα το ίδιο πρόβλημα, γκάζωνε από μόνο του στις μεσαίες επειδή κλότσαγε το τούρμπο.
το πολύ τούρμπισμα κάνει κακό.
υπογραφή Χ -
Ο χρήστης Alex7 έγραψε:
Τα link που έδωσαν τα παιδιά πιο πάνω δν αφορούσαν το golf6?golf 6 ήταν και μάλιστα με πολύ λίγα χιλιόμετρα και με λίγο καιρό χρήσης!Γι αυτό ρωτάω κυρίως σε άτομα που εχουν το golf6 αν ειναι γενικό το φαινόμενο και αν και τα δικά τους έχουν παρουσιάσει παρόμοια προβλήματα.αν ειναι γενικο το φαινομενο πάντως ειναι απαραδεκτο..για μια εταιρεια σαν την vw..!περιμένω και αλλες απόψεις...επειδή είμαι ενας απο τους παθόντες να σου πω πως εχουν τα πραγματα τωρα 5 μηνες και 4000χλμ μετα την βλαβη που ειχε...
το αυτοκινητο είναι εκπληκτικό και θα δεις ότι τα 24000 που θα δωσεις πιανουν τοπο.
Απλά αν πεσεις στο 1 στα 1000 που βγαινει ρημαδι (οπως εγω) να εχεις υπομονη μεχρι να το φτιαξουν.Ξαναλεω. το αυτοκινητο είναι εκπληκτικο ποιοτικα και μηχανολογικα. θα το χαρεις και κυριως στα ταξιδια.
VW Golf VI TSi 122ps VS Golf VI TSi 160ps