-
**Πρωτον **φτανεις σε επιπεδα αρρωστιας!!!
Δευτερον απαντησα οτι στριβοντας σε γλιστερες στροφες (επειδη εστριβα λογικα θα ειχα στριμμενους τους τροχους οποτε δεν καταλαβαινω που δεν απανταω) πατησα εντονα το γκαζι. Απ' οτι φανταζεσαι δεν το πατησα μονο μια φορα και σε μια στροφη, το πατησα πολλες φορες σε πολλες στροφες ακομα και ON - OFF (δεν χρειαζεται νομιζω να σου γραψω ακριβως αυτο για να καταλαβεις, μιας που αυτες ειναι οι default ενεργειες για να ελεγξεις τη συμπεριφορα ενος αυτοκινητου στο γκαζι μεσα στη στροφη) και σου εξηγησα οτι το ASR εκανε επεμβαση κοβοντας την παροχη καυσιμου αλλα κατα τη γνωμη πολυ ομαλα και ΜΟΝΟ οταν επρεπε, εφοσον σπιναραν και οι δυο τροχοι. Αυτο για μενα δεν θεωρειται 'κοψιμο' του αυτοκινητου, γιατι απλα μπηκε στην υστατη ωρα.
Τριτον εσυ γιατι δεν απαντησες, λεγοντας πως εκανες λαθος, σε ολες τις ανακριβειες που ειχες πει για το ηλεκτρονικο Q2 και τη λειτουργια του, για την διαφορα στην τιμη μεταξυ σωστα εξοπλισμενης MiTo και Abarth (που την εβγαζες 1200 αντι για 2500); Την επομενη στιγμη απαιτεις να σου απαντησω σε κατι που εχω χιλιοαπαντησει (δεν εννοω τη λειτουργια, αλλα την αισθηση που μου αφησε το Q2 και το ASR) και το οποιο δεν ειναι κατι που εγω η εσυ ειμαστε σωστοι η λαθος γιατι το πως ελαβε ο καθενας τα ερεθισματα ειναι κατι υποκειμενικο.Υποκειμενικη γνωμη ηταν και το γεγονος οτι εσυ θεωρεις τα χειριστηρια της MiTo (συμπλεκτη, φρενο, γκαζι, τιμονι) πιο μαλακα απο του σκληρου Abarth πραγμα που σε κανει να πιστευεις οτι η MiTo ειναι πιο χρηστικη. Διαφωνω και σε αυτο αλλα δεν σε αναγκασα να μου πεις με ποσα πραπανω Newton πατουσες το πενταλ του Abarth σε σχεση με τη MiTo, γιατι απλα ετσι το ειδες . Το πως ομως δουλευει τεχνικα το ηλεκτρονικο Q2 και η διαφαρα τιμης ειναι πραγματα που σηκωνουν σωστο η λαθος γιατι δεν ειναι υποκειμενικες γνωμες πανω σε ερεθισματα, εκει λοιπον το μοκο πηγε συννεφο. Τελος γιατι δεν απαντας σε καποιο απο τα παρακατω ποστ των αλλων μελων; Ολοι μας ειμαστε ανιδεοι, ολοι μας δεν εχουμε δει κατι, ολοι ειμαστε εναντιον του θεου Κικιζα;
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Υugo σωστότατος σε όλα.
Και σωστός και υπομονετικός...αφού εξηγεί ξανά και ξανά την λειτουργία του μπλοκέ (ηλεκτρονικού) και οι απαντήσεις δίνονται για το esp...
Αλλά πολύ υπομονετικός!!!!!+1 Κι εγώ όταν οδήγησα την mito μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο θέμα αυτό.
Και ρωτάω τώρα εγώ ... Ποιος ιδιοκτήτης της μίτο νοιάζεται για όλα αυτά ???
Το θέμα είναι απλό και είναι πως το εν λόγω σύστημα δουλεύει και μάλιστα αρκετά καλά
Τώρα αν φρενάρει τον ένα τροχό ή κάνει κολοτούμπες τον άλλο λίγο μετράει.Φυσικά χίλια μπράβο στον φίλο yugo για την λεπτομερέστατη ανάλυση. Και επειδή κάποιο είπαν πως με ένα καθαρά μηχανικό μπλοκέ
είσαι πιο γρήγορος θα τους ρωτήσω αν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοιο και πως τους φάνηκε.2 απορίες (χωρίς διάθεση κακίας ... )
Φίλε Γρηγόρη έχεις ενσωματωμένους αισθητήρες στα χέρια,πόδια και αυτιά ????
Φίλε yugo είσαι βουδιστής μοναχός ???jean συγνωμη φιλε μου αλλα οσο κ να λες χωρις διαθεση κακιας,φαινεται ξεκαθαρα οτι γινεσαι κακος..κ εξηγουμαι αμεσως,για να μην παρεξηγουμαι..γιατι να τον θεωρεις βουδιστη μοναχο τον παρα σιεμπρε?δεν μπορει καλλιστα να ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς μοναχος η οποιασδηποτε αλλης θρησκειας? τι δηλαδη,μονο οι βουδιστες εχουν υπομονη??εχεις δει οι μοναχοι(η κ με παρεα) του αγιου ορους ποσο υπομονετικοι ειναι στο να φορτωσει η σελιδα των 4τφ με το ταχυτητας μολις 100mbit( ) ασυρματο δικτυο τους??
συγνωμη για το ,αλλα δεν αντεξα μετα απο τοσες παραθεσεις εναντι παραθεσεων διχως εξελιξη στην συζητηση..
+1 στον yugo,οχι επειδη αυτα που λεει ειναι σωστα η λαθος,αλλωστε δεν εχω οδηγησει την μιτο για να γνωριζω κ να κρινω κ με τα δικα μου κριτηρια,αλλα για την υπομονη του(με την εννοια οτι ακομα δεν εχει βρισει,μηπως ειναι οντως μοναχος ) κ με την ανωτεροτητα που δειχνει με το να μην προσπαθει επιβαλλει την αποψη του..
-
λοιπον,για να καταλαβω κατι..το αντισπιν στην μιτο δεν απενεργοποιειται?κ αν για καποιο λογο χρειαζεται να σπινιαρεις τι κανεις?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
λοιπον,για να καταλαβω κατι..το αντισπιν στην μιτο δεν απενεργοποιειται?κ αν για καποιο λογο χρειαζεται να σπινιαρεις τι κανεις?Πατάς το γκαζάκι και σπινιάρεις
Στο Dynamic αν δεν δεις το καντράν να αναβοσβήνει η λυχνία δεν το πολυκαταλαβαίνεις....
Δεν είναι πολύ παρεμβατικό....
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το All Weather το οποίο είναι αμιγώς για συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, όπερ και σημαίνει ότι το ASR(aka antispin) είναι άχρηστο....άρα καταλαβαίνεις
Στα manual των αυτοκινήτων της εταιρίας αναγράφεται ξεκάθαρα, ότι σε συνθήκες πάγου, να απενεργοποιείται το ASR. Στη Mito αυτό δεν γίνεται, απλά μέσω του DNA έχει γίνει ρύθμιση της παρεμβατικότητας του....Αυτό....Και πίστεψε με έχει γίνει πολύ μα πολύ καλή δουλειά....Ας όψεται τα χιλιάδες χιλιόμετρο στο Arjeblog -
ε τοτε ποιο ειναι το προβλημα τοσο καιρο λοιπον με την μιτο? δεν μπορω να καταλαβω..οτι δεν σε αφηνει να εισαι αρτσουμπαλος-ατσαλος κ αποτομος? λογικο κ αναμενομενο..ποιο καθημερινο αυτοκινητο,νεας σχεδιασης στο επιτρεπει αυτο?ολα σιγα σιγα ετσι θα γινουν κ ετσι πρεπει,οσοι την εχουν δει βατανεν,ας πανε σε πιστες κ με αγωνιστικα η με λιγοτερο καθημερινα αυτοκινητα,που ειναι σχεδιασμενα για αυτο το σκοπο..
-
προφανως το αυτοκινητο απευθυνεται σε δικηγορους ,κομμωτριες ,ιατρους .
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
προφανως το αυτοκινητο απευθυνεται σε δικηγορους ,κομμωτριες ,ιατρους .Και αδερφές, ως gay car of the year....
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ε τοτε ποιο ειναι το προβλημα τοσο καιρο λοιπον με την μιτο? δεν μπορω να καταλαβω..οτι δεν σε αφηνει να εισαι αρτσουμπαλος-ατσαλος κ αποτομος? λογικο κ αναμενομενο..πιο καθημερινο αυτοκινητο,νεας σχεδιασης στο επιτρεπει αυτο?ολα σιγα σιγα ετσι θα γινουν κ ετσι πρεπει,οσοι την εχουν δει βατανεν,ας πανε σε πιστες κ με αγωνιστικα η με λιγοτερο καθημερινα αυτοκινητα,που ειναι σχεδιασμενα για αυτο το σκοπο..Αυτό να το ρωτήσεις σε άλλους....Παλαιότερα είχα πει ' Εδώ δεν έχουν πρόβλημα οι ίδιοι οι κάτοχοι των Mito, και έχετε εχείς που δεν έχετε Mito? '
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
**Πρωτον **φτανεις σε επιπεδα αρρωστιας!!!Δευτερον απαντησα οτι στριβοντας σε γλιστερες στροφες (επειδη εστριβα λογικα θα ειχα στριμμενους τους τροχους οποτε δεν καταλαβαινω που δεν απανταω) πατησα εντονα το γκαζι. Απ' οτι φανταζεσαι δεν το πατησα μονο μια φορα και σε μια στροφη, το πατησα πολλες φορες σε πολλες στροφες ακομα και ON - OFF (δεν χρειαζεται νομιζω να σου γραψω ακριβως αυτο για να καταλαβεις, μιας που αυτες ειναι οι default ενεργειες για να ελεγξεις τη συμπεριφορα ενος αυτοκινητου στο γκαζι μεσα στη στροφη) και σου εξηγησα οτι το ASR εκανε επεμβαση κοβοντας την παροχη καυσιμου αλλα κατα τη γνωμη πολυ ομαλα και ΜΟΝΟ οταν επρεπε, εφοσον σπιναραν και οι δυο τροχοι. Αυτο για μενα δεν θεωρειται 'κοψιμο' του αυτοκινητου, γιατι απλα μπηκε στην υστατη ωρα.
Οκ, επιτελους, εχω καλυφθει πλεον πληρως...
Τριτον **εσυ γιατι δεν απαντησες, λεγοντας πως εκανες λαθος, σε ολες τις ανακριβειες που ειχες πει για το ηλεκτρονικο Q2 και τη λειτουργια του, για την διαφορα στην τιμη μεταξυ σωστα εξοπλισμενης MiTo και Abarth (που την εβγαζες 1200 αντι για 2500); **Την επομενη στιγμη απαιτεις να σου απαντησω σε κατι που εχω χιλιοαπαντησει (δεν εννοω τη λειτουργια, αλλα την αισθηση που μου αφησε το Q2 και το ASR) και το οποιο δεν ειναι κατι που εγω η εσυ ειμαστε σωστοι η λαθος γιατι το πως ελαβε ο καθενας τα ερεθισματα ειναι κατι υποκειμενικο.Υποκειμενικη γνωμη ηταν και το γεγονος οτι εσυ θεωρεις τα χειριστηρια της MiTo (συμπλεκτη, φρενο, γκαζι, τιμονι) πιο μαλακα απο του σκληρου Abarth πραγμα που σε κανει να πιστευεις οτι η MiTo ειναι πιο χρηστικη. Διαφωνω και σε αυτο αλλα δεν σε αναγκασα να μου πεις με ποσα πραπανω Newton πατουσες το πενταλ του Abarth σε σχεση με τη MiTo, γιατι απλα ετσι το ειδες . Το πως ομως δουλευει τεχνικα το ηλεκτρονικο Q2 και η διαφαρα τιμης ειναι πραγματα που σηκωνουν σωστο η λαθος γιατι δεν ειναι υποκειμενικες γνωμες πανω σε ερεθισματα, εκει λοιπον το μοκο πηγε συννεφο. Τελος γιατι δεν απαντας σε καποιο απο τα παρακατω ποστ των αλλων μελων; Ολοι μας ειμαστε ανιδεοι, ολοι μας δεν εχουμε δει κατι, ολοι ειμαστε εναντιον του θεου Κικιζα;:hmmm::hmmm:
Για την διαφορα τιμης σου εξηγησα αμεσως οτι ειχα υποψιν μου την εκπτωση
της AR...Eπιπλεον σου μετεφερα ειλικρινα την προσωπικη μου εμπειρια, αναφεροντας
τον συγκεκριμενο αντ/σωπο οπου και μου εκοβε κι αλλο την τιμη
πλεον της εκπτωσης, κατι που στην Αbarth οταν ειχα αναφερει σε πωλητη (αλλα και αλλοι χρηστες το εχουν πει) για καποια εκπτωση, μονο που δεν γελουσαν...
Για το ηλεκτρονικο eq2 και τις 'ανακριβειες' μαλλον μπερδευτηκες και αναφερεσαι σε αλλους που καποιοι απο αυτους πραγματι ανελυσαν λαθος την λειτουργια του.
Εγω ειπα αυτα 'Η Mito ειναι απλα αυτη που χανει χρονο, δεν το καταλαβαινεις ευκολα βεβαια γιατι **τα ηλεκτρονικα **φροντιζουν να εχεις ακριβως την πορεια που εχεις διαγραψει, φρεναρωντας ομως και κοβωντας την πραγματικη δυναμη του αυτοκινητου σε ενοχλητικο βαθμο.', και δεν μιλησα ΜΟΝΟ για το eq2, γιατι αυτο οπως εχω πει
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ δεν λειτουργει αυτονομο δυστυχως σε καμμια περιπτωση.
Τελος τα σχολια περι ανιδεοτητας και 'θεου' προς το προσωπο μου εσυ τα λες,
ουτε ειπα εγω κατι αναλογο ουτε καν υπονοησα, απαντησα ακριβως σε καθε τοποθετηση σου.Υugo σωστότατος σε όλα.
Και σωστός και υπομονετικός...αφού εξηγεί ξανά και ξανά την λειτουργία του μπλοκέ (ηλεκτρονικού) και οι απαντήσεις δίνονται για το esp...
Αλλά πολύ υπομονετικός!!!!!+1 Κι εγώ όταν οδήγησα την mito μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις στο θέμα αυτό.
Και ρωτάω τώρα εγώ ... **Ποιος ιδιοκτήτης της μίτο νοιάζεται για όλα αυτά ???**Το θέμα είναι απλό και είναι πως το εν λόγω σύστημα δουλεύει και μάλιστα αρκετά καλά
Τώρα αν φρενάρει τον ένα τροχό ή κάνει κολοτούμπες τον άλλο λίγο μετράει.Φυσικά χίλια μπράβο στον φίλο yugo για την λεπτομερέστατη ανάλυση. Και επειδή κάποιο είπαν πως με ένα καθαρά μηχανικό μπλοκέ
είσαι πιο γρήγορος θα τους ρωτήσω αν έχουν οδηγήσει αυτοκίνητο με τέτοιο και πως τους φάνηκε.Αυτος που γνωριζει πως να κινειται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρηγορα και με ασφαλεια.
Οντως το συστημα δουλευει πολυ καλα. Η μ@λ@κια της υποθεσης και το λαθος στην συγκεκριμενη περιπτωση, (για αυτο και σε τελικη αναλυση δεν υπερεχει του GP Abarth )
ειναι που ΔΕΝ απενεργοποιειται/διαχωριζεται το ASR/ESP απο την λειτουργια
του eq2 σε καμμια περιπτωση, ωστε να αναδειχθει πληρως, και να μην κοβεται τελικα
το γκαζι του αυτοκινητου πανω σε στροφη με χαμηλη προσφυση.2 απορίες (χωρίς διάθεση κακίας ... )
**Φίλε Γρηγόρη έχεις ενσωματωμένους αισθητήρες στα χέρια,πόδια και αυτιά **????
Φίλε yugo είσαι βουδιστής μοναχός ???Οταν αυτοσυγκεντρωνομαι πληρως σε αυτο που οδηγω, καταλαβαινω
σε μεγαλο βαθμο πως λειτουργει, και με πιο τροπο...
Η καλη ενημερωση απο επαγγελματιες που εχουν δοκιμασει το συγκεκριμενο
βεβαια βοηθαει πολυ ως προς αυτο.jean συγνωμη φιλε μου αλλα οσο κ να λες χωρις διαθεση κακιας,φαινεται ξεκαθαρα οτι γινεσαι κακος..κ εξηγουμαι αμεσως,για να μην παρεξηγουμαι..γιατι να τον θεωρεις βουδιστη μοναχο τον παρα σιεμπρε?δεν μπορει καλλιστα να ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟς μοναχος η οποιασδηποτε αλλης θρησκειας? τι δηλαδη,μονο οι βουδιστες εχουν υπομονη??εχεις δει οι μοναχοι(η κ με παρεα) του αγιου ορους ποσο υπομονετικοι ειναι στο να φορτωσει η σελιδα των 4τφ με το ταχυτητας μολις 100mbit( ) ασυρματο δικτυο τους??
συγνωμη για το ,αλλα δεν αντεξα μετα απο τοσες παραθεσεις εναντι παραθεσεων διχως εξελιξη στην συζητηση..
+1 στον yugo,οχι επειδη αυτα που λεει ειναι σωστα η λαθος,αλλωστε δεν εχω οδηγησει την μιτο για να γνωριζω κ να κρινω κ με τα δικα μου κριτηρια,αλλα για την υπομονη του(με την εννοια οτι ακομα δεν εχει βρισει,μηπως ειναι οντως μοναχος ) κ με την ανωτεροτητα που δειχνει με το να μην προσπαθει επιβαλλει την αποψη του..
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
λοιπον,για να καταλαβω κατι..το αντισπιν στην μιτο δεν απενεργοποιειται?κ αν για καποιο λογο χρειαζεται να σπινιαρεις τι κανεις?
Πατάς το γκαζάκι και σπινιάρεις
Ελαχιστα! Παιζει αν σε αφηνει να κανει μια ολοκληρη περιστροφη ο τροχος...
Στο Dynamic αν δεν δεις το καντράν να αναβοσβήνει η λυχνία δεν το πολυκαταλαβαίνεις....
Δεν είναι πολύ παρεμβατικό....Οντως, το ESP ομως, το ASR δεν σε αφηνει ουτε εκκινηση να κανεις και
κοβει τον κινητηρα...
Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το All Weather το οποίο είναι αμιγώς για συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, όπερ και σημαίνει ότι το ASR(aka antispin) είναι άχρηστο....άρα καταλαβαίνεις
Στα manual των αυτοκινήτων της εταιρίας αναγράφεται ξεκάθαρα, ότι σε συνθήκες πάγου, να απενεργοποιείται το ASR. Στη Mito αυτό δεν γίνεται, απλά μέσω του DNA έχει γίνει ρύθμιση της παρεμβατικότητας του....Αυτό....Και πίστεψε με έχει γίνει πολύ μα πολύ καλή δουλειά....Ας όψεται τα χιλιάδες χιλιόμετρο στο ArjeblogΔεν διαφωνω καθολου σε αυτο. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει γινει, σε σπορ αισθηση ομως συνολικα και σε αποτελεσμα στο Abarth εχει γινει καλυτερη δουλεια σε συνδυασμο με την πιο ψαγμενη αναρτηση-στησιμο του σε τετοιο βαθμο που να ειναι πιο ΑΝΟΘΕΥΤΟ
το στριψιμο του, πιο αποτελεσματικο και με μεγαλυτερη ικανοποιηση για καποιον που
ξερει, σε σχεση με τον τροπο της Mito... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν είναι πολύ παρεμβατικό....Οντως, το ESP ομως, το ASR δεν σε αφηνει ουτε εκκινηση να κανεις και
κοβει τον κινητηρα...
Στα manual των αυτοκινήτων της εταιρίας αναγράφεται ξεκάθαρα, ότι σε συνθήκες πάγου, να απενεργοποιείται το ASR. Στη Mito αυτό δεν γίνεται, απλά μέσω του DNA έχει γίνει ρύθμιση της παρεμβατικότητας του....Αυτό....Και πίστεψε με έχει γίνει πολύ μα πολύ καλή δουλειά....Ας όψεται τα χιλιάδες χιλιόμετρο στο ArjeblogΔεν διαφωνω καθολου σε αυτο. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει γινει, σε σπορ αισθηση ομως συνολικα και σε αποτελεσμα στο Abarth εχει γινει καλυτερη δουλεια σε συνδυασμο με την πιο ψαγμενη αναρτηση-στησιμο του σε τετοιο βαθμο που να ειναι πιο ΑΝΟΘΕΥΤΟ
το στριψιμο του, πιο αποτελεσματικο και με μεγαλυτερη ικανοποιηση για καποιον που
ξερει, σε σχεση με τον τροπο της Mito...Προσωπικά Γρηγόριε δεν βρίσκω και χαοτικές διαφορές στην διαφορά στησίματος μεταξύ Mito155 & GPAbarth150...Δηλαδή εσύ έτσι όπως το περιγράφεις έχουμε ένα χρέπι και μια προσθιοκίνητη Λίζα....
Εντάξει λίγο αυτοσυγκράτηση....Καλό το Abarth αλλά εγώ το βρίσκω κουραστικό....Και παπάρια ψαγμένο στήσιμο έχει...και αυτό και το 500Abarth. Τα Esseesse έχουν ψαγμένο στήσιμο και μόνο.
Εκτός των άλλων σαν απλά Abarth είναι κουραστικά, σαν Esseesse απλά δεν είναι αυτοκίνητα πόλης....
Η Mito όμως είναι ένα everyday car με σπορτίφ γονίδια...Δηλαδή πόσο πιο κοντά θες να είναι στην φιλοσοφία της AR??? -
ε τοτε ποιο ειναι το προβλημα τοσο καιρο λοιπον με την μιτο? δεν μπορω να καταλαβω..οτι δεν σε αφηνει να εισαι αρτσουμπαλος-ατσαλος κ αποτομος? λογικο κ αναμενομενο..πιο καθημερινο αυτοκινητο,νεας σχεδιασης στο επιτρεπει αυτο?ολα σιγα σιγα ετσι θα γινουν κ ετσι πρεπει,οσοι την εχουν δει βατανεν,ας πανε σε πιστες κ με αγωνιστικα η με λιγοτερο καθημερινα αυτοκινητα,που ειναι σχεδιασμενα για αυτο το σκοπο..
Αυτό να το ρωτήσεις σε άλλους....Παλαιότερα είχα πει ' Εδώ δεν έχουν πρόβλημα οι ίδιοι οι κάτοχοι των Mito, και έχετε εχείς που δεν έχετε Mito? '
Ναι γιατι δεν σημαινει οτι ΟΛΟΙ απο αυτους που εχουν Mito, εχουν δοκιμασει υπο πιεση
και αλλα αυτοκινητα, συγχρονα και πολυ καλοστημενα οπως το GP Abarth, για να δουν αυτη την (σημαντικη) λεπτομερεια στην διαφορα καλυτερου στησιματος/λιγοτερο παρεμβατικων ηλεκτρονικων που εχει σημασια ομως στην αισθηση και στο τελικο αποτελεσμα... -
Κικιζα για το Q2 θα σε στεναχωρησω αλλα ελεγες πως οριζει το ποσο γκαζι θα πατας, ειτε το πατας τερμα ειτε μισο. Εχω τα ποστ αλλα βαριεμαι να τα κανω παραθεση. Σου εξηγησα τοτε (μιλουσα παντα για αυτοκινητα που εχουν ηλεκτρομπλοκε) οτι ισα ισα δεν σου κοβει τη δυναμη, αλλα εκμεταλευεται αριστα το γκαζι που εσυ δινεις. Οταν φτασεις στο σημειο ακομα και ο φορτισμενος εξωτερικος (του οποιου μεσω Q2 εχουμε εκμεταλευτει την προσφυση) να σπιναρει τοτε σε μερικα αυτοκινητα θα επεμβει το traction control και σε αλλα οχι. Οταν εκανα αυτη τη διατυπωση διαπιστωσες οτι αυτο που θα κοψει την παροχη καυσιμου στη MiTo για να ελεξγει το σπιναρισμα θα ειναι ΜΟΝΟ το ASR και αρχισες να μιλας για το ASR. Ε και σου ειπα οτι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εντονα παρεμβατικο και επεμβαινει διακριτικα μονο οταν σπασεις την ηδη αυξημενη προσφυση και των δυο τροχων... ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ Q2 με το ASR. Αυτα απο μενα.
-
ε τοτε ποιο ειναι το προβλημα τοσο καιρο λοιπον με την μιτο? δεν μπορω να καταλαβω..οτι δεν σε αφηνει να εισαι αρτσουμπαλος-ατσαλος κ αποτομος? λογικο κ αναμενομενο..πιο καθημερινο αυτοκινητο,νεας σχεδιασης στο επιτρεπει αυτο?ολα σιγα σιγα ετσι θα γινουν κ ετσι πρεπει,οσοι την εχουν δει βατανεν,ας πανε σε πιστες κ με αγωνιστικα η με λιγοτερο καθημερινα αυτοκινητα,που ειναι σχεδιασμενα για αυτο το σκοπο..
Αυτό να το ρωτήσεις σε άλλους....Παλαιότερα είχα πει ' Εδώ δεν έχουν πρόβλημα οι ίδιοι οι κάτοχοι των Mito, και έχετε εχείς που δεν έχετε Mito? '
Ναι γιατι δεν σημαινει οτι ΟΛΟΙ απο αυτους που εχουν Mito, εχουν δοκιμασει υπο πιεση
..Πολύ θα ήθελα να μάθω πως και το ξέρεις και αυτό
Διάδοχος του Uri? -
Προσωπικά Γρηγόριε δεν βρίσκω και χαοτικές διαφορές στην διαφορά στησίματος μεταξύ Mito155 & GPAbarth150...Δηλαδή εσύ έτσι όπως το περιγράφεις έχουμε ένα χρέπι και μια προσθιοκίνητη Λίζα....
**Εντάξει λίγο αυτοσυγκράτηση....**Καλό το Abarth αλλά εγώ το βρίσκω κουραστικό....**Και παπάρια ψαγμένο στήσιμο έχει...και αυτό και το 500Abarth. **Τα Esseesse έχουν ψαγμένο στήσιμο και μόνο.
Εκτός των άλλων σαν απλά Abarth είναι κουραστικά, σαν Esseesse απλά δεν είναι αυτοκίνητα πόλης....
Η Mito όμως είναι ένα everyday car με σπορτίφ γονίδια...Δηλαδή πόσο πιο κοντά θες να είναι στην φιλοσοφία της AR???Μιλας για αυτοσυγκρατηση και αμεσως μετα μιλας για παπαρια στησιμο του Abarth;
-
Κικιζα για το Q2 θα σε στεναχωρησω αλλα ελεγες πως οριζει το ποσο γκαζι θα πατας, ειτε το πατας τερμα ειτε μισο. Εχω τα ποστ αλλα βαριεμαι να τα κανω παραθεση. Σου εξηγησα τοτε (μιλουσα παντα για αυτοκινητα που εχουν ηλεκτρομπλοκε) οτι ισα ισα δεν σου κοβει τη δυναμη, αλλα εκμεταλευεται αριστα το γκαζι που εσυ δινεις. Οταν φτασεις στο σημειο ακομα και ο φορτισμενος εξωτερικος (του οποιου μεσω Q2 εχουμε εκμεταλευτει την προσφυση) να σπιναρει τοτε σε μερικα αυτοκινητα θα επεμβει το traction control και σε αλλα οχι. Οταν εκανα αυτη τη διατυπωση διαπιστωσες οτι αυτο που θα κοψει την παροχη καυσιμου στη MiTo για να ελεξγει το σπιναρισμα θα ειναι ΜΟΝΟ το ASR και αρχισες να μιλας για το ASR. Ε και σου ειπα οτι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εντονα παρεμβατικο και επεμβαινει διακριτικα μονο οταν σπασεις την ηδη αυξημενη προσφυση και των δυο τροχων... ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ Q2 με το ASR. Αυτα απο μενα.Έτσι ακριβώς είναι. Και επειδή δεν κάθισα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες γιατί είναι όλες σεντονάτες,
απλά να αναφέρω ότι το Electronic Q2 δεν επεμβαίνει στο κινητηρα, όπως κάνει το ASR, αλλά μόνο στα φρένα.... -
Κικιζα για το Q2 θα σε στεναχωρησω αλλα ελεγες πως οριζει το ποσο γκαζι θα πατας, ειτε το πατας τερμα ειτε μισο. Εχω τα ποστ αλλα βαριεμαι να τα κανω παραθεση. Σου εξηγησα τοτε (μιλουσα παντα για αυτοκινητα που εχουν ηλεκτρομπλοκε) οτι ισα ισα δεν σου κοβει τη δυναμη, αλλα εκμεταλευεται αριστα το γκαζι που εσυ δινεις. Οταν φτασεις στο σημειο ακομα και ο φορτισμενος εξωτερικος (του οποιου μεσω Q2 εχουμε εκμεταλευτει την προσφυση) να σπιναρει τοτε σε μερικα αυτοκινητα θα επεμβει το traction control και σε αλλα οχι. Οταν εκανα αυτη τη διατυπωση διαπιστωσες οτι αυτο που θα κοψει την παροχη καυσιμου στη MiTo για να ελεξγει το σπιναρισμα θα ειναι ΜΟΝΟ το ASR και αρχισες να μιλας για το ASR. Ε και σου ειπα οτι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εντονα παρεμβατικο και επεμβαινει διακριτικα μονο οταν σπασεις την ηδη αυξημενη προσφυση και των δυο τροχων... ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ Q2 με το ASR. Αυτα απο μενα.
Έτσι ακριβώς είναι. Και επειδή δεν κάθισα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες γιατί είναι όλες σεντονάτες,
απλά να αναφέρω ότι το Electronic Q2 δεν επεμβαίνει στο κινητηρα, όπως κάνει το ASR, αλλά μόνο στα φρένα....Πηγαινε στο θεμα του Abarth να δεις, εκει εγινε το χαμος, οχι σε αυτο!!!
-
κοβει τον κινητηρα...
ξερει, σε σχεση με τον τροπο της Mito...Προσωπικά Γρηγόριε δεν βρίσκω και χαοτικές διαφορές στην διαφορά στησίματος μεταξύ Mito155 & GPAbarth150...Δηλαδή εσύ έτσι όπως το περιγράφεις έχουμε ένα χρέπι και μια προσθιοκίνητη Λίζα....
Εντάξει λίγο αυτοσυγκράτηση....Καλό το Abarth αλλά εγώ το βρίσκω κουραστικό....Και παπάρια ψαγμένο στήσιμο έχει...και αυτό και το 500Abarth. Τα Esseesse έχουν ψαγμένο στήσιμο και μόνο.
Η Mito όμως είναι ένα everyday car με σπορτίφ γονίδια...Δηλαδή πόσο πιο κοντά θες να είναι στην φιλοσοφία της AR???Aυτα περι κουρασης τα ελεγα πριν λιγες σελιδες, υποστηριζοντας οτι ειναι ενας απο τους λογους που η Mito ειναι καλυτερο value for money, αλλα περασε στον βροντο...
Για εμενα το GP Abarth εχει ψαγμενο και ολοκληρωμενο στησιμο, το SS εχει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ στησιμο με μια old school αισθηση...
Το 500 Abarth επισης το ιδιο...
Θα ηθελα ολα τα AR που εχουν κατω απο 8κιλα/ιππο να ειναι τοσο κοντα σε φιλοσοφια οσο θα ειναι η QV...
Στην 155αρα, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν λενε τιποτα, τα αποσπασματικα σπορτιφ γονιδια... -
Έτσι ακριβώς είναι. Και επειδή δεν κάθισα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες γιατί είναι όλες σεντονάτες,
απλά να αναφέρω ότι το Electronic Q2 δεν επεμβαίνει στο κινητηρα, όπως κάνει το ASR, αλλά μόνο στα φρένα....Πηγαινε στο θεμα του Abarth να δεις, εκει εγινε το χαμος, οχι σε αυτο!!!
Τα είδα και βγήκα αμέσως....
Ωστόσο εσύ διάβασε καλύτερα τι εννοώ και πως το εννοώ....
Έχει περάσει στο υποσυνείδητο ότι η Mito είναι άστητη και το GPA απόλυτα στημένα. Ενώ ούτε η Mito είναι άστητη ούτε και το GPA σούπερ ντούπερ στημένο....Είναι εξίσου καλά αλλά την διαφορά, πραγματική διαφορά την έχουν τα SS....ειδικά λόγω των πίσω σκληρότερων ελατηρίων που δεν ψαρεύει ο κώλος τους....Αυτό εννοούσα με την έννοια 'παπάρια'
ΟΚ? -
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ δεν λενε τιποτα, τα αποσπασματικα σπορτιφ γονιδια...ΟΚ
-
αυτο που εχω μαθει εγω παντως ειναι οτι αυτος που κινειται πραγματικα γρηγορα δεν ενοχλειται-καθυστερει απο την παρεμβαση των ηλεκτρονικων,επειδη ακριβως οδηγει τοσο αρμονικα-ορθα-ηρεμα-απλοικα που τα ηλεκτρονικα δεν μπαινουν ποτε(η ενεργοποιουνται εστω σε ελαχιστες περιπτωσεις οταν ξεφυγει των οριων) σε λειτουργια..
ο αρτσουμπαλος-αποτομος-ατσαλος η ο drifter ενοχλειται απο τα ηλεκτρονικα..κ στο drift σιγουρα δεν κινουμαστε ''πραγματικα γρηγορα..''γρηγορη,ομολογω οτι φοβομουν να σου κανω αυτη την ερωτηση,για να μην κολλησεις παλι οπως κολλησες με τον budist monk(συγνωμη,yugo ηθελα να πω..) para siempre..αλλα ας το παρει το ποταμι( )..
μιας κ συχνα πυκνα αναδεικνυεις την μετριοφροσυνη σου λεγωντας οτι κινεισαι πραγματικα γρηγορα κ οτι εισαι ανω του μετριου κτλ..να φανταστω οτι κινεισαι συνεχως με ενεργοποιημενο χρονομετρο στο αυτοκινητο (η τουλαχιστον οταν δοκιμασες την μιτο κ καταλαβες οτι κοβει χρονο με τα ηλεκτρονικα της)?η εχεις παει σε trackdays κ εχεις αποδειχθει μεγας γνωστης χερας απενταντι σε κατοχους ομοιων αυτοκινητων?δεν σε παρακαλω απλως,σε ικετευω να μην παρεξηγησεις την ερωτηση μου καθοτι θεωρω πως ειναι λογικη κ αναμενομενη..μπεπε,με αυτο το ''uri'' εγραψες!!
Alfa Romeo Mi.Τo 2008