-
και το πρόσωπο όμως είναι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν είμαι παντρεμένος και μάλλον δε θα παντρευτούμε και ποτέ με τη σύντροφό μου. Είμαστε μαζί 9 χρόνια και συζούμε τα 6. Παιδί δεν θέλουμε να κάνουμε για διάφορους λόγους.
Δεν με απασχολούν τα χαρτιά. Και ούτε το θέμα του να μοιράσουμε μετά τα υπάρχοντά μας. Ούτως ή άλλως έχουμε κάνει εταιρεία μαζί. Οπότε πιο δύσκολο θα είναι να χωρίσουμε την εταιρεία, παρά να μείνουμε μόνοι μας
Η οικογένειά της είναι ok με αυτήν την κατάσταση(η 'πεθερά' μου είναι Γερμανίδα). Η δική μου πάλι θέλει γάμο. Αλλά όχι σκέτο γάμο. Θρησκευτικό. Και μετά θέλει να κάνω και παιδιά. Και μετά να τα βαφτίσω. Και μετα ...
Και επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν με εκφράζουν, δεν πρόκειται.
Βέβαια ώρες-ώρες αγανακτώ με την αντιμετώπιση των υπηρεσιών του κράτους. Δηλαδή για να μπορέσω να οδηγήσω, το αμάξι της 'γυναίκας' μου με γερμανικές πινακίδες νόμιμα, πρέπει να την παντρευτώ!!
Αντίθετα σε ορισμένες χώρες υπάρχει η ορολογία 'σύντροφος ζωής'. Και δεν ακούς την κάθε θεία ή κακοπροαίρετο συγγενή να λέει τις μ@λακίες του...
Χώρια που έτσι και παντρευτώ, θα χαθεί το αφορολόγητο του ενός... Και σε τέτοιους καιρούς δεν είμαστε για τέτοια...Δικος μου εισαι κ σ'ειχα παρεξηγησει Μονο που δεν ανεφερες το πιο ουσιωδες ,οτι η συγκατοικιση κραταει μια σχεση ζωντανη κ παντα φρεσκια
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
...
Δικος μου εισαι κ σ'ειχα παρεξηγησει Μονο που δεν ανεφερες το πιο ουσιωδες ,οτι η συγκατοικιση κραταει μια σχεση ζωντανη κ παντα φρεσκια
Το φρέσκια ή όχι έχει να κάνει με τα άτομα. Ξέρω ζευγάρι παντρεμένο που είναι σαν να γνωρίστηκαν εχθές, και άλλους 'ελεύθερους' που κοιτάζονται σαν τη μάνα μου με τον πατέρα μου
Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο να παντρευτείς πέρα από τη γέννηση ενός παιδιού... Όχι ότι τραβάω κανα ιδιαίτερο ζόρι, αλλά μόλις πάει στο σχολείο θα αρχίσουν τα γνωστά κομπλεξικά μυξιάρικα να αναπαράγουν τις μ@λακίες που αναφέρει η αγ@μιτη μάνα τους που επαγγέλεται 'οικιακά'... Και δεν θα ήθελα να έρθει σε δύσκολη θέση. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
... Και δεν θα ήθελα να έρθει σε δύσκολη θέση.απλά θα μάθει λίγο νωρίτερα να αγνοεί τις απόψεις κομπλεξικών.
-
Είναι λίγο δύσκολο για ένα παιδάκι να γειώσει, όπως τους αρμόζει, τέτοιες συμπεριφορές. Οι οποίες συνήθως συνοδεύνται από χυδαία επίθετα. Προϊόντα της ηθικοκρατούμενης ελληνικής κοινωνίας...
-
Και για να επανέλθω...
ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ... ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ +10000€ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ...
-
Μπράβο σου που τους έχεις συνδέσει όλους και ζεις όπως γουστάρεις
Μπράβο σου που έχεις γράψει και το 'αυτό είναι το σωστο' στα @ σουθρησκευτικός γάμος
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
βεβαια χριστινα δαμου (+ τις δηλωσεις της στο playhouse, να σαι καλα αδη) δεν είναι
σιγουρα δε σε εδειξα δηλωσεις απο το playhouse...καφες μαπα, παιχνιδια που τα καταλαβαινει μονο ο μιραγκε και αισθηση λαπωνικης παρεας...
χρησιμα διδαγματα απο τη συζητηση!
- φοβομαστε δικηγορινες, ψυχολογινες, παλαιολογινες!
- οι αποφοιτες του απ. παυλου ειναι σκετη κ@υλα
3)ο kon5 εχει γ@μιαδες φιλους που τους εχει κανει κομπλεξικους με τη συμπεριφορα του, καθε βδομαδα αλλαζουν γκομενα μπας και τον εντυπωσιασουν!
4)ο rx8drifter βλεπει σταρ και παρηγοριεται οταν λεει (μαλλον παραμιλαει) οτι δε του αξιζει κατι τετοιο - κομπλεξικα μυξιαρικα γκομπλινς αναπαραγουν στο σχολειο οτι ακουν απο τις αγ@μητες μανες που ταχαμουδηθεν επαγγελονται οικιακα εναντια στο δικο μας παιδι που ειναι σαφως καλυτερο και αφορολογητο!
επαναλαμβανω στον drdino οτι οι δηλωσεις της κοπελας εγιναν στο penthouse...εκει μας εξηγησε μερικα απο τα γουστα της και δεν ειναι μεμπτο αυτο!
-
Εγώ δεν έχω πμ?
-
Επίσης ο Κωνσταντίνος ο Πέμπτος, 'ξέχασε' να μας πει μια σημαντική λεπτομέρεια....
Κανα κοκαλάκι τρως, ή λαμβάνεις το μέγα πτηνό;
-
Φεύγετε εκτός θέματος
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φεύγετε εκτός θέματοςΚαταλάβαμε
-
Bill έλα μια βολτίτσα να σε κυκλοφορήσω εδώ πάνω στις γιάφκες μου
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Bill έλα μια βολτίτσα να σε κυκλοφορήσω εδώ πάνω στις γιάφκες μουΑμε,οποτε θες.
Απλα να ρωτησω την γυναικα αν με αφηνει
-
Υπάρχει λύση ...θα σου στείλω ένα εξώδικο - παπά και θα σε καλώ να προσέλθεις στο γραφείο για να εξοφλήσεις ένα υπόλοιπο....
-
Το αβγό και εσύ;;;
-
Σίγουρη επιτυχία bill ξες : ''γυναίκα θα με βάλουν μέσα πρέπει να πάω Σαλονίκη...θα ΣΕ φέρω και τερκενλή με μπουγάτσα''
-
-
kon5 στειλτου χαρτια διαζυγιου παπα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
kon5 στειλτου χαρτια διαζυγιου παπα...για ακόμα μεγαλύτερο ντόρο στον τροπολιτσώτη λες να στείλουμε παπά-αγωγή αναγνώρισης πατρότητας?
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?