-
καπετάνιε, μπορείς μέσω του σάιτ να στείλεις μύνημα σε γνωστούς σου για την ντόρα
ΘΑ ΤΡΟΛΑΡΩ τους πάντες
εκλεκτά μέλη του φόρουμ ήδη τρολαρίστηκαν
-
Τον τελευταιο καιρο που ακουω τις ομιλιες της Ντορας προσπαθω να καταλαβω πως αυτο το ατομο
μπορει να πεισει και να προκαλεσει χειροκροτηματα.
Οι ιδιες βαρυγδουπες εκφρασεις της νεας μεγαλης ιδεας και φεξε μου και γλιστρησα. -
Εχει ομως μια κομμωτρια,φινο γκομενετο
-
να ζησουν αι κομμωτριαι τα ομορφα κοριτσα...
που εχουνε χρυση καρδια δεν κανουνε καπριτσα...αρκετα με τα τζακια...
ολοι οι siemens/βατοπεδινοι κλπ ειναι με τη Ντορα...
-
Τον τελευταιο καιρο που ακουω τις ομιλιες της Ντορας προσπαθω να καταλαβω πως αυτο το ατομο
Οι ιδιες βαρυγδουπες εκφρασεις της νεας μεγαλης ιδεας και φεξε μου και γλιστρησα.η κυρια απευθηνεται σε [url]ειδικο[/url] κοινο.iq ραδικιου! τιποτε γλειωδεις δεξιοι που περιμενουν τη κορη του αποστατοι να ξαναπαρουν κυβερνηση σε 3 μηνες.
-
και λίγο παρασκήνιο για την αποχώρηση του κάγκελου απ την κούρσα (tres sic ) διαδοχής
Σαμαράς-Αβραμόπουλος συμφώνησαν ότι ο δεύτερος θα καταλάβει θέση αντιπροέδρου στη ΝΔ υποστηρίζουν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κύκλοι που πρόσκεινται στην κυρία Μπακογιάννη. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι ο κ. Αβραμόπουλος έκανε ανάλογη πρόταση στην κυρία Μπακογιάννη. Του Στέλιου Κούλογλου.
Η τελευταία απάντησε στον κ. Αβραμόπουλο «Δημήτρη σε θέλω μαζί μου», χωρίς όμως να συμφωνήσει ούτε στο θέμα της υπαρχηγίας, ούτε στη διατύπωση μιας κοινής διακήρυξη αρχών, αίτημα που επίσης έθεσε ο κύριος Αβραμόπουλος. Αντίθετα, ο κ. Σαμαράς συναίνεσε στα αιτήματα Αβραμόπουλου -τόσο για την αντιπροεδρία όσο και την κοινή διακήρυξη (δημοσιεύεται στη συνέχεια)- που σε αντάλλαγμα υποστήριξε σήμερα δημοσίως την υποψηφιότητα Σαμαρά.
και κάτι άλλο, σχετικά με τα προβλήματα του καρατζαφέρη, πολύ ενδιαφέρον ως επίσης
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καπετάνιε, μπορείς μέσω του σάιτ να στείλεις μύνημα σε γνωστούς σου για την ντόραΘΑ ΤΡΟΛΑΡΩ τους πάντες
εκλεκτά μέλη του φόρουμ ήδη τρολαρίστηκαν
Εσυ τα στελνεις ρε μλκα!!
-
-
Περίεργο, θα περίμενα μήνυμα....
-
όντως περίεργο
για ξανα στείλε πμ το τηλ γιατί φοβάμαι μην έκανα καμιά μαλακία
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Οι ιδιες βαρυγδουπες εκφρασεις της νεας μεγαλης ιδεας και φεξε μου και γλιστρησα.Δηλαδη ο κυριος τιποτα-κωλοτουμπας και ο κυριος τραυλιζω-και-γελω σου μοιαζουν για δεινοι ρήτορες ή για εκφραστες μιας νεας μεγαλης ιδεας;
Δεν ειμαι με την Ντορα (ουτε και με κανεναν πολιτικο βασικα)αλλα σαν εμφανιση,πυγμη,συγκροτηση,τους ριχνει στα αυτια για πλακα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι ιδιες βαρυγδουπες εκφρασεις της νεας μεγαλης ιδεας και φεξε μου και γλιστρησα.Δηλαδη ο κυριος τιποτα-κωλοτουμπας και ο κυριος τραυλιζω-και-γελω σου μοιαζουν για δεινοι ρήτορες ή για εκφραστες μιας νεας μεγαλης ιδεας;
Δεν ειμαι με την Ντορα (ουτε και με κανεναν πολιτικο βασικα)αλλα σαν εμφανιση,πυγμη,συγκροτηση,τους ριχνει στα αυτια για πλακα. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
:ysterical: Πριν λίγο μου ήρθε sms από votedora......έχουν ξεφύγει εντελώς
Μόλις ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος στήριξη στον Σαμαρά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη ο κυριος τιποτα-κωλοτουμπας και ο κυριος τραυλιζω-και-γελω σου μοιαζουν για δεινοι ρήτορες ή για εκφραστες μιας νεας μεγαλης ιδεας;
Δεν ειμαι με την Ντορα (ουτε και με κανεναν πολιτικο βασικα)αλλα σαν εμφανιση,πυγμη,συγκροτηση,τους ριχνει στα αυτια για πλακα.Και πανω που ελεγα να γραψω οτι δεν το αναφερω συγκριτικα.
Μαλλον επρεπε. -
Για Σαμαρα παει το θεμα ...
Εν τω μεταξυ, τι ομορφα λεγανε ολοι οι υποψηφιοι για εσωτερικη αλληλεγγυη
ωστε να μην υπαρχουν τριβες και περαιτερω χασιμο για τη ΝΔ.
Τωρα τα ξεχασαν και να σου τα μαχαιρια -
'Ιντερνετικός πόλεμος Σαμαρά-Ντόρας με ... μη συμβατικά όπλα
http://www.tvxs.gr/v26070 -
τί κάφροι
εν τω μεταξύ,του καρατζαφέρη, πρέπει να του χει έρθει κόλπος με τις εξελίξεις
-
Σήμερα άρχισαν και τα τηλέφωνα....
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως βρήκαν ένα τηλέφωνο που δεν τους έχει δοθεί ΠΟΤΕ;
-
viewtopic.php?f=13&t=38464&start=225
μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως ότι δεν σε τρόλαρα
-
Εσύ είπαμε υποστηρίζεις την Ντόρα
Σήμερα με πήρε ο Σαμαράς. Καλά, όχι ο ίδιος. Το γραφείο του...
Παρτούζα με πήραν. Ο ένας μηνύματα, ο άλλος τηλέφωνα. Θα ψηφίσω λοιπόν Ψωμιάδη, που δεν μου ζάλισε τα π@πάρια. Ακόμα...
ΝΔ-εκλογή αρχηγού