-
u have a point
ε δεν μένει και τίποτα, ζήτω οι απόφοιτες του απ. παυλου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nαι, αλλά αν βάλουμε το ποσοστό δικηγορίνων στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται πολύ χλωμά.
Μειον τις ψυχολόγες και τις απόφοιτες του Αναφλώρια, κατεβαίνουμε όλο και πιο κατω
Καλά οι ψυχολόγες εννοείται πως βγαίνουν εκτός, οι δικηγορίνες είναι επικίνδυνες οπότε θα συμφωνήσω, οι Αναφλωριότισσες τι είναι και γιατί δεν τις θέλουμε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
u have a pointε δεν μένει και τίποτα, ζήτω οι απόφοιτες του απ. παυλου
Πεινασμένες
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Nαι, αλλά αν βάλουμε το ποσοστό δικηγορίνων στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται πολύ χλωμά.
Μειον τις ψυχολόγες και τις απόφοιτες του Αναφλώρια, κατεβαίνουμε όλο και πιο κατω
Καλά οι ψυχολόγες εννοείται πως βγαίνουν εκτός, οι δικηγορίνες είναι επικίνδυνες οπότε θα συμφωνήσω, οι Αναφλωριότισσες τι είναι και γιατί δεν τις θέλουμε;
too late
αναφλωριοτισσα= απόφοιτος Ανατόλια, ιδιωτικό σχολείο της Σαλονικης
u have a point
ε δεν μένει και τίποτα, ζήτω οι απόφοιτες του απ. παυλου
Πεινασμένες
not necessarily
-
Με τις ευλογίες μου όποιος θέλει δικηγορίνα. Για να λέει όχι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στο κουρμπέτι σχεδόν 10 χρόνια (και καμμένος ) και τα ίδια λέει και ο πατέρας του που είναι 35 χρόνια στο κουρμπέτι...ε κάτι θα ξέρει.
Ελεύθερα πάντως παρακαλώ δοκιμάστε
Ωστόσο μπερδεύετε τα πράγματα μιλάμε για φάγωμα όχι για παντρειά όποιος αλέθει και δεν τρώει τρικλοποδιές μπορεί ελεύθερα να οργώνει τα δικηγορικά στέκια. Η ένστασή μου είναι να πιστεύεις ότι με δικηγορίνα θα κάνεις σοβαρή σχέση που θα οδηγήσει σε σωστό σπιτικό. Για περιστασικό είναι μια χαρά...είναι και ιδιαιτέρως ανώμαλες σε ορέξεις οπότε αν έχετε φαντασία βουρ...Έχει ανθρώπους που το έχουν ρε παιδιά είναι άριστοι παπατζήδες και ταλαντούχοι σε αυτό. Δεν είναι όλοι τί να κάνουμε. Ούτε και γω είμαι. Ε ειλικρινά σας μιλάω έχω 2 - 3 φίλους που αβέρτα τρώνε. Ανά 1,5 μήνα βλέπω και άλλη κοπέλα να τους συνοδεύει και είναι πολύ άνω του μέσου όρου. Τεσπα αν θέλετε το πιστεύετε αν θέλετε όχι σάμπως εγω γ@μ@ω και θα χάσω τπτ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
είναι και ιδιαιτέρως ανώμαλες σε ορέξεις οπότε αν έχετε φαντασία βουρ...Παίζει να μου γνωρίσεις καμιά τέτοια; Γιατί εγώ ξέρω όλες τις πουριτανές μάλλον.
-
Και γω που δεν είμαι στο κουρμπέτι καμμένος είμαι...
Σχετικά με το άλλο θέμα, η διαφωνία μου είναι στο θέμα τεφαρίκι. Δεν μπορεί να είναι απόλυτος ο όρος. Για μένα πχ μπορεί τεφαρίκι να είναι επίπεδο Ρία Αντωνίου και αυτό που εννοείς εσύ τεφαρίκι να είναι για μένα απλά gamisable. Κάποια πράγματα είναι σχετικά. -
την ρία αντωνίου θα έπρεπε να την ξέρω
-
η ξανθια θεα του βαγκνερ
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και γω που δεν είμαι στο κουρμπέτι καμμένος είμαι...
Σχετικά με το άλλο θέμα, η διαφωνία μου είναι στο θέμα τεφαρίκι. Δεν μπορεί να είναι απόλυτος ο όρος. Για μένα πχ μπορεί τεφαρίκι να είναι επίπεδο Ρία Αντωνίου και αυτό που εννοείς εσύ τεφαρίκι να είναι για μένα απλά gamisable. Κάποια πράγματα είναι σχετικά.δεκτόν περί ορέξεως. Απλά σου λέω έχει πλάκα που μόλις έρθει ο εν λόγω μετά συνοδείας οι άλλοι 2 κοιτιόμαστε με το γνωστό βλέμα θαυμασμού
-
ελα μωρε, μια κοπελιτσα για σπιτι ειναι
βεβαια χριστινα δαμου (+ τις δηλωσεις της στο playhouse, να σαι καλα αδη) δεν είναι
-
Ω ρε μαναμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Αρέσκεται και σε παιχνίδια με μπάλες εξου και η φωτό. Τρομερά κομμάτια είναι αυτά αλλά θέλουν συμπεριφορά james bond ...no mercy δλδ ...αν την δεις αγαπούλες, μυτούλες και πατουσίτσες στο κρεβατάκι ψάχνε για γραφείο κηδειών
-
ολλανδοφέρνει
γιά ποστάρισε δηλώσεις
Μου αρέσει να τις διαβάζω, με τις παπαριές που λένε πείθω τον εαυτό μου ότι του αξίζει κάτι καλύτερο
-
να ποσταρω; χλωμο, ειναι ακαταλληλα για πουριτανους
(θα)εχεις πμ
-
Δεν είμαι παντρεμένος και μάλλον δε θα παντρευτούμε και ποτέ με τη σύντροφό μου. Είμαστε μαζί 9 χρόνια και συζούμε τα 6. Παιδί δεν θέλουμε να κάνουμε για διάφορους λόγους.
Δεν με απασχολούν τα χαρτιά. Και ούτε το θέμα του να μοιράσουμε μετά τα υπάρχοντά μας. Ούτως ή άλλως έχουμε κάνει εταιρεία μαζί. Οπότε πιο δύσκολο θα είναι να χωρίσουμε την εταιρεία, παρά να μείνουμε μόνοι μας
Η οικογένειά της είναι ok με αυτήν την κατάσταση(η 'πεθερά' μου είναι Γερμανίδα). Η δική μου πάλι θέλει γάμο. Αλλά όχι σκέτο γάμο. Θρησκευτικό. Και μετά θέλει να κάνω και παιδιά. Και μετά να τα βαφτίσω. Και μετα ...
Και επειδή τίποτα από όλα αυτά δεν με εκφράζουν, δεν πρόκειται.
Βέβαια ώρες-ώρες αγανακτώ με την αντιμετώπιση των υπηρεσιών του κράτους. Δηλαδή για να μπορέσω να οδηγήσω, το αμάξι της 'γυναίκας' μου με γερμανικές πινακίδες νόμιμα, πρέπει να την παντρευτώ!!
Αντίθετα σε ορισμένες χώρες υπάρχει η ορολογία 'σύντροφος ζωής'. Και δεν ακούς την κάθε θεία ή κακοπροαίρετο συγγενή να λέει τις μ@λακίες του...
Χώρια που έτσι και παντρευτώ, θα χαθεί το αφορολόγητο του ενός... Και σε τέτοιους καιρούς δεν είμαστε για τέτοια... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ολλανδοφέρνειΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ...και κάθεσαι τόσο καιρό και μας βάζεις φωτό με ομίχλες και καστανιές. Πιάσε δουλειά μικρέ
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
....Εμείς οι δύο συμφωνούμε εσύ με καταλαβαίνεις
-
Αν είναι να παντρευτώ μόνο μ' αυτη
-
number 6 παντρεύομαι και τα πόδια της και μόνο
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?