-
με αυτές τις μ@λακίες βέβαια οι γκόμενες αποκτούν ανασφάλειες μεγαλύτερες και από το subperb
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μα δεν έχεις πιάσει των νόημα των 2 - 3 τσακαλίων .
Σφάζουν για μικρό χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο τεφαρίκι, παράλληλα με άλλα τεφαρίκια (ω ναι ) και φεύγουν δεν επιθυμούν να σφάζουν το ίδιο τεφαρίκι για μακρό διάστημα γιατί μετά από κάποιο διάστημα έχεις τα γνωστά γκρίνια, υποχρεώσεις, δημιουργείς δεδομένα , έχουν δε ξεπεράσει την έννοια του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα εν λόγω τεφαρίκια και δεν τους νοιάζει αν μετά από αυτούς χοροπηδιέται και με κανένα συμφοιτητή τους . Μα είναι πολύ προστά σου λέω . Όταν η άλλη είναι 18 με 20 και έχει μπροστά της 32 χρονο λύκο δεν υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης.Οι λοιποί μην χαλάτε το τοπικό υπάρχει άλλο τοπικό με θεματολογία γάμου, στεφάνων κλπ κρεμαλοκαταστάσεων
τωρα τσακαλια ειναι η λυκοι;
-
Κων/νε μην το ψάχνεις τόσο το θέμα σε - μας ρίχνει έτσι. Το ξεπέρασα αυτό το στάδιο πλέον, ευτυχώς Απλά αποδέχεσαι την υπάρχουσα κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα όπως και σε άλλα άλλωστε και κάνεις τις επιλογές σου, ορίζοντας την καθημερινότητά σου και εντάσσοντάς την στην στάση ζωής που εσύ έχεις επιλέξει να τηρήσεις. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα και πας τώρα να παντρευτείς
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οι λοιποί μην χαλάτε το τοπικό υπάρχει άλλο τοπικό με θεματολογία γάμου, στεφάνων κλπ κρεμαλοκαταστάσεων
Τρολάρισμα στο τρολάρισμα παντού.
-
-
Σκάι το κόλπο μετράει μαζί σου
Αλλά φτηνή διαμονή ρε συ στην Αθήνα ...
απ την άλλη αν ξενιτευτείτε σε κανα νησί όπως προτάθηκε, μην περιμε΄νεις κόσμο να έρθει, και τα δώρα θα είναι ελάχιστα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ψηνομαι να χωσω κανα γαμο με τη δικια μου, χωρις μαλακιες σκεφτομαστε να παντρευτουμε για να τσιμπησουμε τα γαμηλια δωρα κ λεφτα απο συγγενεις - γνωστους κλπεχουμε βρει τα κονε να τη βγαλουμε φθηνα (να τους ταϊσουμε κλπ) αλλα ψαχνουμε μερος να κοιμησουμε μερικους που θα ερθουν απο χωρια.. θα κανουμε ενα καλο κομποδεμα με αυτη την ιστορια, θα τσιμπησουμε δωρακια κ ο,τι δε μας αρεσει ebay.. καμια ιδεα;
ΔΕΝ κανω πλακα, μιλαω απολυτως σοβαρα. εχουμε βρει ολα τα κονε που χρειαζονται για τα εξοδα πλην διαμονης. τι να κανουμε;
Σκέψου ότι το ενδεχόμενο διαζύγιο θα σου κοστίσει περισσότερο απ' όσα περιμένεις να βγάλεις...
-
Δεν μ'επεισες οτι μιλας σοβαρα κ πιστευω οτι υπαρχει πιο κομψος τροπος να μας ανακοινωσεις τον γαμο σου Παντως εχω ακουσει κ χειροτερες προφασεις απο καποιους που θελουν να προχωρησουν σε γαμο ,προσπαθωντας να γεφυρωσουν το χασμα μεταξυ των οσων λεγουν κ των οσων πρατουν
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Σκέψου ότι το ενδεχόμενο διαζύγιο θα σου κοστίσει περισσότερο απ' όσα περιμένεις να βγάλεις...
Μη λες χαζά Μάρκο .
Σκαϊ με τις ευχές μου. Στο δώρο θα σου έχω και μια καρτούλα μου...αχρείαστη να είναι -
μα κι απο δώ θα βγάλεις λεφτά για το ντουκάτι ρε
-
Προσφορά υπηρεσιών λέγεται ποταπέ ολλανδέ
edit: εδώ ο άλλος θα νυμφευτεί για να βγάλει λεφτά εμείς σου φταίμε την δουλειά μας κάνουμε.. ουρτ λέμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:
μα κι απο δώ θα βγάλεις λεφτά για το ντουκάτι ρεΣε άλλο θέμα ο kon5 έγραψε ότι θα έχει τα λεφτά για τη μηχανή γύρω στο Φλεβάρη-Απρίλη. Αν μέχρι τότε ο skye προλάβει και να παντρευτεί και να χρειαστεί τις δικηγορικές υπηρεσίες του kon5, τι να πω...
-
@skye
έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είναι φτηνό κόλπο της λεγάμενης για να σε τυλίξει;
'Έλα αγάπη μου να παντρευτούμε για πλάκα, να πάρεις και λεφτά για τη μηχανή και μετά χωρίζουμε...'@kon5
επειδή η Θεσσαλονίκη δεν είναι καμμιά Νέα Υόρκη και επειδή τα τεφαρίκια δεν θα ξεπερνούν το 30-40% του γυναικείου πληθυσμού, αν ισχύει η ταχύτητα αυτή που μου λές και αν οι φίλοι σου τεμαχίζουν ΜΟΝΟ τεφαρίκι πράμα, μήπως έχουν ξαναγνωρίσει προηγούμενο τεμάχιο και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; Δεν βγαίνει μαθηματικά, όχι τίποτ' άλλο... -
Απαντάτε σοβαρά στον σκάι?
Τι άλλο θα δούμε σε αυτό το φόρουμ -
Ό,τι βλέπω λέω.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
επειδή η Θεσσαλονίκη δεν είναι καμμιά Νέα Υόρκη και επειδή τα τεφαρίκια δεν θα ξεπερνούν το 30-40% του γυναικείου πληθυσμού
H Θεσσαλονίκη έχει πολύ ωραία γκομενάκια, περιποιημένα , βαμμένα, αποτριχωμένα, άψογα γενικά, αλλά τέτοια ποσοστά ΔΕΝ υπάρχουν...
Αν ήταν τόσο καλά τα πράγματα, θα ζούσαμε μια νέα μαζική εσωτερική μετανάστευση! -
Nαι, αλλά αν βάλουμε το ποσοστό δικηγορίνων στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται πολύ χλωμά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, αλλά αν βάλουμε το ποσοστό δικηγορίνων στην εξίσωση, τα πράγματα γίνονται πολύ χλωμά.Μειον τις ψυχολόγες και τις απόφοιτες του Αναφλώρια, κατεβαίνουμε όλο και πιο κατω
-
Οι δεύτερες γιατί να βγουν από το παιχνίδι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οι δεύτερες γιατί να βγουν από το παιχνίδι;Τουλάχιστον το 50% είναι στην ίδια μοίρα με τις ψυχολόγες ή είναι ψυχολογες ή είναι δικηγορίνες
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?