-
Παιδια μια ερωτηση...γινεται εαν το αυτοκινητο δεν εχει απο πριν Bluetooth kit να βαλω εγω? και αν ναι ποσο περιπου κοστιζει?
Mιλαω για Mercedes A140 Classic μοντελο 1998...υπαρχουν οι αγωγοι ας το πουμε για να περασουν καλωδια και θεση για μικρωφωνο αλλα δεν υπαρχει εγκατασταση... -
Παιδια μια ερωτηση...γινεται εαν το αυτοκινητο δεν εχει απο πριν Bluetooth kit να βαλω εγω? και αν ναι ποσο περιπου κοστιζει?
Mιλαω για Mercedes A140 Classic μοντελο 1998...υπαρχουν οι αγωγοι ας το πουμε για να περασουν καλωδια και θεση για μικρωφωνο αλλα δεν υπαρχει εγκατασταση... -
Υπαρχουν universal car kit της parrot αλλα κι αλλων εταιρειων px nokia που μπαινουν σε ολα τ αυτοκινητα ειτε mercedes ειτε Lada ....κανουν κοντα στα 140 ευρω μαζι με την τοποθετηση.....
-
Επίσης υπάρχουν kits που δε χρειάζονται εγκατάσταση γενικά.
Έχω ένα που κάθεται στο sun visor (ελληνικά; ). Έχει πολύ βολική θέση (μικρόφωνο κοντά στο κεφάλι), δουλεύει μια χαρά και κόστισε κάτι του στυλ 20 ευρώ. Επίσης υπάρχουν κάποια που 'κάθονται' στον αναπτήρα.
Αλλά όλα αυτά έχουν το εξής μειονέκτημα: Δεν έχεις integration με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.
Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο bluetooth. Τα φθηνότερα αρχίζουν από 70 ευρώ πλέον, και παίζουν mp3, ogg, usb stickάκια, SD κάρτες...
Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που χάνεις είναι η έλλειψη ενσωμάτωσης με τα υπάρχοντα χειριστήρια του αυτοκινήτου, εάν υπάρχουν, αλλά σχετικά μικρό το κακό!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έχω ένα που κάθεται στο sun visor (ελληνικά; ).Σκιάδιο...
Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτό που χάνεις είναι η έλλειψη ενσωμάτωσης με τα υπάρχοντα χειριστήρια του αυτοκινήτου, εάν υπάρχουν, αλλά σχετικά μικρό το κακό!
Δεν είναι μόνο αυτό που χάνεις... Πλέον σε κάποιες οθόνες ηχοσυστημάτων απεικονίζονται και στοιχεία που έχουν σχέση με την λειτουργία του αυτοκινήτου και είναι αδύνατον να τα καταργήσεις ή να τα αντικαταστήσεις με άλλα.
-
Εγώ έχω ένα parrot και στην αρχή έλεγα σιγά το τρομερό αξεσουάρ (δώρο), αλλά με τον καιρό άλλαξα γνώμη. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, κάνει pair μόνο του, τα χέρια σου είναι απολύτως ελεύθερα. Μόλις χτυπάει, χαμηλώνει τη μουσική μόνο του (τρομερά χρήσιμο σε ανοιχτό αυτοκίνητο), φωνητικές κλήσεις κλπ. Ένα +1 από εμένα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Επίσης υπάρχουν kits που δε χρειάζονται εγκατάσταση γενικά.Έχω ένα που κάθεται στο sun visor (ελληνικά; ). Έχει πολύ βολική θέση (μικρόφωνο κοντά στο κεφάλι), δουλεύει μια χαρά και κόστισε κάτι του στυλ 20 ευρώ. Επίσης υπάρχουν κάποια που 'κάθονται' στον αναπτήρα.
Αλλά όλα αυτά έχουν το εξής μειονέκτημα: Δεν έχεις integration με το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου.
Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο bluetooth. Τα φθηνότερα αρχίζουν από 70 ευρώ πλέον, και παίζουν mp3, ogg, usb stickάκια, SD κάρτες...
+1.
Αρκετά βολικό είναι πάντως. έχει το ηχείο του και μεγάλο πλήκτρο αποδοχής της κλήσης. Εξάλλου στα χειριστήρια στο τιμόνι σχεδόν σε όλα υπάρχει σίγαση ή pause για τη μουσική ή το ράδιο, οπότε εξυπηρετεί. Προτίμησα να έχω ίδιας μάρκας με το κινητό για να έχω και τον ίδιο φορτιστή. -
Υπάρχει κάποιο bluetooth car kit το οποίο μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με δύο κινητά τηλέφωνα και να απαντά σε όποιο χτυπήσει;
-
Γενικά bluetooth μπορείς να βάλεις σχετικά εύκολα σε ένα αυτοκίνητα, πήγαινε στο τοπικό μαγαζί με συστήματα ήχου κλπ (ξέρεις, αυτός που πουλάει xennon με 69€ κλπ).
Από την άλλη bluetooth που να απαντάει σε δύο κινητά ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχει αλλά ΑΝ υπάρχει θα είναι πανακριβο (ειδικά για αυτοκίνητο). Μιλάμε για 250+...
-
Έχω σε ένα αυτοκίνητο το Parrot CK3000 Evolution και είναι φανταστικό...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχω σε ένα αυτοκίνητο το Parrot CK3000 Evolution και είναι φανταστικό...
_Το ίδιο έχω κ εγώ.
Εγκατασταση Bluetooth kit σε αυτοκινητο...!