-
άμα δεν πετάξουν οι διδες της κολεκτίβας μπούτι, βυζί και κώλο φράγκα δεν θα δείτε
οπότε μην το κουράζετε
-
Για φράγκα νομίζεις ότι παίζουμε; Κολλεκτίβα ήμασταν!
...και ποιος θα μας τα έδινε;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για φράγκα νομίζεις ότι παίζουμε; Κολλεκτίβα ήμασταν!...και ποιος θα μας τα έδινε;
(αυτοί που θα έβλεπαν το βυζί και το μπούτι)
έστω δόξα και φήμη
το μπούτι και ο κώλος εκτιμάται δεόντως
-
Νάτος ο Marshallακος..
Όταν τον παρέλαβα,ήταν λίγο βουλιαγμένη η πάνω σίτα..Και έστειλα email στο dv247 απ'οπου τον πήρα και τους είπα να μου κάνουν έκπτωση για να τον κρατήσω..Και μου κόψανε 50ευρώ..Οπότε βγήκε στα 270..Τη σίτα την τράβηξα έξω και τώρα είναι σχεδόν εντάξει..Όσον αφορά τον ήχο του ,καθαρός είναι μόνο χαμηλά,μέχρι το 4-5...
Απο κει και πέρα βρωμίζει και αρχίζει και αποκτά ροκ αλητεία.
Ειδικά τερματισμένος παίζει τα κλασσικά rock riffs φανταστικά.
Ωστόσο σε solo κομματια δε με έχει ικανοποιήσει.Ίσως με ένα reverb pedal να γίνει καλύτερος..
Απο ένταση είναι αρκετά δυνατός ώστε να ενοχλήσει τους γείτονες αλλά όχι τόσο δυνατός ώστε να πονέσει τα αυτιά σου..Άμα είχε λίγο ακόμη ένταση θα ήταν τέλειος.Και φυσικά είναι πολύ όμορφος..
-
Ωραίος!!
-
το θεμα ειναι να παιζεις να γουσταρεις κ χαιρομαι που σε βλεπω πορωμενο
κ γω, μετα απο 1 χρονο+ ψαξιματος, πηρα ακουστικη. Cort earth. Τσιφουτικα την εβγαλα αλλα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος! Φοβερο value for money, πολυ καλος ηχος για τα λεφτα της ΙΜΟ. Σιγουρα εχω παιξει κ με καλυτερες ακουστικες κιθαρες (πχ εχω παιξει με μια μαρτιν, πραγματικα απιστευτο πραγμα) αλλα ολες κοστιζαν 5πλασια+ χρηματα...
Εχουμε εξοδα για τη μηχανη τωρα -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Όταν τον παρέλαβα,ήταν λίγο βουλιαγμένη η πάνω σίτα..Και έστειλα email στο dv247 απ'οπου τον πήρα και τους είπα να μου κάνουν έκπτωση για να τον κρατήσω..Και μου κόψανε 50ευρώ..Οπότε βγήκε στα 270..Για πες μας μερικά πραγματάκια ακόμα για το customer service του dv247. Έρχονται Χριστούγεννα, και έχω ήδη βρει το δώρο μου
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όταν τον παρέλαβα,ήταν λίγο βουλιαγμένη η πάνω σίτα..Και έστειλα email στο dv247 απ'οπου τον πήρα και τους είπα να μου κάνουν έκπτωση για να τον κρατήσω..Και μου κόψανε 50ευρώ..Οπότε βγήκε στα 270..
Για πες μας μερικά πραγματάκια ακόμα για το customer service του dv247. Έρχονται Χριστούγεννα, και έχω ήδη βρει το δώρο μου
Απο το συγκεκριμένο κατάστημα έχω ψωνίσει 3 φορές και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Ωστόσο να δεις αυτό που θα πάρεις να είναι στο stock γιατί ένας φίλος μου περίμενε ένα μήνα να φέρουν κάτι που έλεγε 3-12 μέρες..
Σε τιμές πάντως είναι λίγο καλύτεροι απο τον thomann οπότε εγώ τους προτιμώ..Αν και ο thomann έχει στα πιο πολλά προιόντα 3 χρόνια εγγύηση δική του ενώ το dv έχει μόνο ένα χρόνο..Όσον αφορά το πρόβλημα που προέκυψε με τον ενισχυτή μου αργήσανε λίγο να μου απαντήσουνε,κάνανε περίπου 5 μέρες,αλλά η λύση που δόθηκε ήταν καλή..
Τέλος το dv έχει δωρέαν μεταφορικά άνω των 300 ευρώ ενώ ο thomann άνω των 200..
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σε τιμές πάντως είναι λίγο καλύτεροι απο τον thomannΌχι μόνο αυτοί, τα περισσότερα βρετανικά musicstores, προφανώς λόγω ισοτιμίας ευρώ/λίρας...
Στέλνουν με απλό ταχυδρομείο ή με κούριερ; Από συσκευασία πώς πάνε;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σε τιμές πάντως είναι λίγο καλύτεροι απο τον thomann
Όχι μόνο αυτοί, τα περισσότερα βρετανικά musicstores, προφανώς λόγω ισοτιμίας ευρώ/λίρας...
Με courier μου ήρθε..Με τη DPD..Αλλά κάνει γύρω στις 7-8 μέρες να έρθει γιατί νομίζω έρχεται οδικώς..
Η συσκευασία ήταν το κουτί του ενισχυτή και απο πάνω είχε αυτό το νάυλον με τον αέρα..
Πάντως τα προιόντα που θέλουν ρεύμα έρχονται με την αγγλική μπρίζα οπότε θέλεις αντάπτορα που συνήθως στον στέλνουν.Ο marshall όμως έχει πίσω υποδοχή για καλώδιο και έτσι απέφυγα τον αντάπτορα. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Σε τιμές πάντως είναι λίγο καλύτεροι απο τον thomann
Όχι μόνο αυτοί, τα περισσότερα βρετανικά musicstores, προφανώς λόγω ισοτιμίας ευρώ/λίρας...
Με courier μου ήρθε..Με τη DPD..Αλλά κάνει γύρω στις 7-8 μέρες να έρθει γιατί νομίζω έρχεται οδικώς..
Η συσκευασία ήταν το κουτί του ενισχυτή και απο πάνω είχε αυτό το νάυλον με τον αέρα..
Πάντως τα προιόντα που θέλουν ρεύμα έρχονται με την αγγλική μπρίζα οπότε θέλεις αντάπτορα που συνήθως στον στέλνουν.Ο marshall όμως έχει πίσω υποδοχή για καλώδιο και έτσι απέφυγα τον αντάπτορα.Αφού σου έκανε μόνο 8 μέρες με DPD είσαι τυχερός, Πεταλιέρα σε μέγεθος 1/10 του marshall σου έκανε να μου έρθει σχεδόν ένα μήνα από Αγγλία με DPD.
Αναρωτιέμαι, σε κιθάρα που πωλείται με gigbag πόσο ανθεκτική θα είναι η συσκευασία για να έρθει από Αγγλία, και αν θα δεχτούν να τη λύσουν και να στη στείλουν σε δυο κομμάτια αν τους το ζητήσεις
A, και κάτι σχετικά με κάτι που έγραψες πιο πάνω για τον thomann. Η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ ίσχυε παλιά, τώρα κι αυτός έχει ανεβάσει το όριο στα 299 ευρώ.
-
πάρε case τσιφούτη
τι θα πάρεις??
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πάρε case τσιφούτηΔεν giggαρω πλέον, τι να το κάνω το case;
τι θα πάρεις??
Σίγουρα κάτι με βιδωτό μπράτσο και μονούς. Το τι θα είναι αυτό, το ψάχνω. Έχεις τίποτα να προτείνεις σε αυτά τα specs (εκτός από jaguar και jm);
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν giggαρω πλέον, τι να το κάνω το case;
το πιτσιρίκι δεν έχει μπεί σε φάση καταστροφής του σπιτιου??
Σίγουρα κάτι με βιδωτό μπράτσο και μονούς. Το τι θα είναι αυτό, το ψάχνω. Έχεις τίποτα να προτείνεις σε αυτά τα specs (εκτός από jaguar και jm);
μια custom masterbuilt strat ή τελε
AAA flamed maple και τα συναφή
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν giggαρω πλέον, τι να το κάνω το case;
το πιτσιρίκι δεν έχει μπεί σε φάση καταστροφής του σπιτιου??
Προ πολλού. Ευτυχώς υπάρχει δωμάτιο απομονωμένο από το υπόλοιπο σπίτι, για να παίζει το μεγάλο πιτσιρίκι του σπιτιού, επομένως τα παιχνίδια μου είναι ασφαλή.
μια custom masterbuilt strat ή τελε
AAA flamed maple και τα συναφή
Τον αριθμό της πιστωτικής σου ξέχασες να μου στείλεις, για να ξέρω πώς θα τα πληρώσω. Τα flamed maple μού φέρνουν λίγο προς το βλαροροκομπαρόκ, πειράζει;
Πλάκα-πλάκα, για tele κοιτάζω, αλλά μάλλον φτιαγμένη από Μεξικάνο και όχι από Ρώσο
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τα flamed maple μού φέρνουν λίγο προς το βλαροροκομπαρόκ, πειράζει;σε neck δεν με ενοχλούν στα υπολοιπα και ναι και οχι
εξαρτάται απο την εφαρμογή
μια και είπες για tele
πάρε μια ολο rosewood (και ετοιμάσου να μετακινείσαι με λεωφορείο)

-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μια και είπες για tele
πάρε μια ολο rosewood (και ετοιμάσου να μετακινείσαι με λεωφορείο)
Κοίτα, η έννοια ακριβή tele είναι μία αντίφαση από μόνη της. Τα όργανα του Leo υποτίθεται ότι φτιάχνονταν για να είναι φτηνά στην κατασκευή και φτηνά στην κτήση. Αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μία περιουσία για βιδωτά όργανα, με γήινα υλικά και απλά ηλεκτρικά...
Να συζητάγαμε για gibson, να το καταλάβω. Αλλά δεν βάζω δεύτερη gibson στο σπίτι αν δεν μπει πρώτα και μία με μονούς
-
παρε μια tele baja ανθρωπε μου να βρεις την υγεια σου....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παρε μια tele baja ανθρωπε μου να βρεις την υγεια σου....Αν και καθήμενος, μίλησες ορθά.
-

Παίζουμε μουσική/σαματά;