-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Θα πας με τις πινακίδες και την άδεια στην εφορία σου και θα συμπληρώσεις μια δήλωση ακινησίας. Ισχύει για ένα χρόνο (δύο στην ουσία), αλλά μπορείς να τις αφήσεις εκεί για πάντα. Αν θελήσεις να τις ξαναπάρεις, εκεί τα πράγματα μπλέκονται λίγο στο τι ισχύει. Οι πινακίδες μετά από ένα-δύο χρόνια καταστρέφονται, απότε βγάζεις άλλες. Άλλες εφορίες ζητάνε να πληρώσεις τα τέλη της χρονιάς που θα το ξανακυκλοφορήσεις, άλλες όλων των παρελθόντων ετών πλην των δύο πρώτων.δε με ενδιαφέρει και τόσο η περίπτωση του να το ξανακυκλοφορήσω..αν τις αφήσω εκεί για πάντα,συνεχίζω να μην έχω κάποιο κόστος;ή θα με κυνηγάει για τέλη η εφορία;δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μου πουν να πάω να πάρω τις πινακίδες μου;
-
Όχι.
-
ευχαριστώ πολύ φίλε μου!θα πάω αύριο-μεθαύριο να το κάνω!ας ελπίσουμε οτι δε θα έχω πρόβλημα με το χρονικό περιορισμό!αν και κάτι θα βρεθεί σε 2 χρόνια!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τώρα που το είδα το θυμήθηκα, μας το είχες ξαναδείξει κάποτε! Και ρωτάς αν βγάζει κάρτα FIVA αυτό; Πρέπει να σου πουν κι ευχαριστώ που την έβγαλες!Το αυτοκίνητο είναι όντως πολύ καλό. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται...
Το θέμα μας όμως είναι... 'Βγάζει κάρτα FIVA?' το οποίο είναι διαφορετικό από το 'Δικαιούται κάρτα FIVA'
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
-
AAAAAAAAAAAA TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!
Η εφορια Παλληνης μετα την αποστολη 3ων λαθος ΕΤΑΚ ξαναχτυπησε παλι με ειδοποιηση ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ οτι χρωσταει το μινι τελη κυκλοφοριας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ και αν δεν παω εντος 5 ημερων στην εφορια απο την ημερομηνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σημαινει οτι παραδεχομαι πως τα τελη ειναι απληρωτα και διατηρουν καθε νομιμο δικαιωμα!!
Το αυτοκινητο ειχε κατατεθημενες πινακιδες απο το '98 μεχρι τον Μαρτη του ΄08 και ευτυχως εχω κρατησει ολα αυτα τα χαρτια (καταθετηρια τελη κυκλοφοριας ΟΛΑ).
Σκεφτομαι να παω αυριο και να τους παρει ο διαολος ολους.
Σκεφτομαι να μην πατησω ποτε και οταν χρησιμοποιησουν 'καθε νομιμο δικαιωμα' απεναντι μου να τους κανω την παπια οτι το χαρτι που μου εστειλαν και επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να τους πω οτι μου ηρθε μια μερα πριν.
Ουτως ή αλλως εχω καθε αποδειξη οτι εχω πληρωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΡΕ 1000 φορες τελικα τα λεφτα στις λεσχες για πινακιδες παρα στο κωλοχανιο τους!!! -
Ωχ Λευτέρη δεν μου αρέσει αυτή η ειδοποίηση. Λες να είναι η εγκύκλιος που έδειξαν στον Βαγγέλη που λέει ότι πληρώνεις τέλη για όλα τα χρόνια που είχες καταθέσει τις πινακίδες πλην των δύο πρώτων;
-
Οτι και να ειναι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και δεν λεεει ποια χρονια χρωσταω!
Η εγκυκλιος εχει αναδρομικη ισχυη?
γιατι εγω τις εχω παρει πισω 1,5 χρονο τωρα -
Η εγκύκλιος είναι του 2003!!!
-
ενδιαφερον!θα δουμε μεσα στις επομενες ημερες!
-
στα δημοσια εγγραφα που δεν αναγραφεται ημερομηνια, ισχυει η ημερομηνια αποστολης
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
στα δημοσια εγγραφα που δεν αναγραφεται ημερομηνια, ισχυει η ημερομηνια αποστοληςδεν γραφει πουθενα ημερομηνια, ουτε στο χαρτι ουτε στον φακελο πουθενα, στο χαρτι εκει που θα επρεπε να γραφει εχει κενο
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
στα δημοσια εγγραφα που δεν αναγραφεται ημερομηνια, ισχυει η ημερομηνια αποστολης
δεν γραφει πουθενα ημερομηνια, ουτε στο χαρτι ουτε στον φακελο πουθενα, στο χαρτι εκει που θα επρεπε να γραφει εχει κενο
ημερομηνία ταχυδρομείου.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν γραφει πουθενα ημερομηνια, ουτε στο χαρτι ουτε στον φακελο πουθενα, στο χαρτι εκει που θα επρεπε να γραφει εχει κενο
ημερομηνία ταχυδρομείου.
αυτο λεω, δεν εχει ο φακελος την κλασικη σφραγιδα 'ημερομηνια αποστολης στα ΕΛΤΑ . .. . . '
-
Ο χρήστης thrylosthyra7 έγραψε:
ευχαριστώ πολύ φίλε μου!θα πάω αύριο-μεθαύριο να το κάνω!ας ελπίσουμε οτι δε θα έχω πρόβλημα με το χρονικό περιορισμό!αν και κάτι θα βρεθεί σε 2 χρόνια!Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και την αποδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους! Την ζητάνε.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Τώρα που το είδα το θυμήθηκα, μας το είχες ξαναδείξει κάποτε! Και ρωτάς αν βγάζει κάρτα FIVA αυτό; Πρέπει να σου πουν κι ευχαριστώ που την έβγαλες!
Το αυτοκίνητο είναι όντως πολύ καλό. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται...
Το θέμα μας όμως είναι... 'Βγάζει κάρτα FIVA?' το οποίο είναι διαφορετικό από το 'Δικαιούται κάρτα FIVA'
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται
Μπορείς να εξηγήσεις το ευκόλως εννοούμενο? Δεν το έχω πιάσει
-
αυτο το ΦΕΚ(οσο φαινεται) λεει οτι αν ενα αυτοκινητο εχει πιστοποιητικα ιστορικου δεν πληρωνει τελη
αρα νομιζω οτι καλυπτομαστε τουλαχιστον για τα αυτοκινητα μας τα οποια εχουν καρτα για τα υπολοιπα ομως
-
Διαβάζοντας το ΦΕΚ δεν νομίζω ότι προκύπτει αυτό που λες Στέλιο
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
AAAAAAAAAAAA TA NEYΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!Η εφορια Παλληνης μετα την αποστολη 3ων λαθος ΕΤΑΚ ξαναχτυπησε παλι με ειδοποιηση ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ οτι χρωσταει το μινι τελη κυκλοφοριας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ και αν δεν παω εντος 5 ημερων στην εφορια απο την ημερομηνια ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σημαινει οτι παραδεχομαι πως τα τελη ειναι απληρωτα και διατηρουν καθε νομιμο δικαιωμα!!
Το αυτοκινητο ειχε κατατεθημενες πινακιδες απο το '98 μεχρι τον Μαρτη του ΄08 και ευτυχως εχω κρατησει ολα αυτα τα χαρτια (καταθετηρια τελη κυκλοφοριας ΟΛΑ).
Σκεφτομαι να παω αυριο και να τους παρει ο διαολος ολους.
Σκεφτομαι να μην πατησω ποτε και οταν χρησιμοποιησουν 'καθε νομιμο δικαιωμα' απεναντι μου να τους κανω την παπια οτι το χαρτι που μου εστειλαν και επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να τους πω οτι μου ηρθε μια μερα πριν.
Ουτως ή αλλως εχω καθε αποδειξη οτι εχω πληρωσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΡΕ 1000 φορες τελικα τα λεφτα στις λεσχες για πινακιδες παρα στο κωλοχανιο τους!!!Να ρωτήσω λίγο κάτι....
Απο το Μάρτη του 08 έως σήμερα πήρες τις πινακίδες πίσω η έστω έβγαλες καινούργιες;
Εαν τις έχεις πάρει γιατί δεν αναφέρανε τότε κάτι για τα τέλη και στα ζητάνε τώρα; -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Διαβάζοντας το ΦΕΚ δεν νομίζω ότι προκύπτει αυτό που λες Στέλιοεχεις δικιο νικο .Σε αυτο το φεκ λεει και για τα τελη
.Λειπουν καποιες σελιδες της οποιες τις μπορω να τις διαβασω αλλα δεν μπορω να τις κατεβασω -
αυτό το ΦΕΚ μπορεί κάποιος να το ανεβάσει πιο καθαρό για να το διαβάσουμε?
σκαναρισμενο ή έστω το κείμενό του
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες