-
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ.ΣΤΟ ΜΙΑΜΙ ΒΡΗΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ BOXSTER ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΚΑΙ LAMBORGHINI DIABLO ME 2500.ΑΣΧΕΤΟ!).
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΣΤΑΥΡΟΣ -
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ.ΣΤΟ ΜΙΑΜΙ ΒΡΗΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ BOXSTER ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ(ΚΑΙ LAMBORGHINI DIABLO ME 2500.ΑΣΧΕΤΟ!).
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?
ΣΤΑΥΡΟΣ -
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ...
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?
ΣΤΑΥΡΟΣ -
H Hertz δινει την απλη Boxster. Τιμες δεν 3ερω. URL: http://www.hertz.gr
Τιμες δεν 3ερω.
Aν μα8εις, μας ενημερωνεις? Εχω σκεφτει κι εγω να το κανω αυτο οταν γινω 21.. -
Και εμενα με ενδιαφερει. Οταν ερθω το Σεπτεμβρη να νοικιασω μια Boxter και να κανω καμμια πλατεια
Η να παω στο Miami;
Νικος
-
Γύρω στα 300 ευρά την ημέρα η απλή, αλλά μην το σκέπτεσαι για Μέγαρα. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο και, αν γίνει στραβή, δεν σε σώζει τίποτα. Για καμιά πλατεία, όμως.....
-
Ο χρήστης Stayros έγραψε:
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ...
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?
ΣΤΑΥΡΟΣΔεν ξέρω που μπορεις να νοικιάσεισ στην Αθήνα τέτοιο αυτοκίνητο , αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και να το νοικιάσεις ΔΕΝ μπορείς να το βάλεις σε πίστα. Καμμία εταιρεία ενοικιάσεων δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο . Κάποιος φίλος που ξέρει πιο πολλά απο εταιρείες ενοικιάσεων ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει?
-
Απλώς να επαναλάβω...έχω νοικοιάσει αυτοκίνητο ουκ ολίγες φορές και όλα τα συμβόλαια αναφέρουν ότι η ασφάλεια σε καλύπτει μόνο για κανονική οδήγηση στο οδικό δίκτυο. Οπότε για πίστα, ξεχασέ το
Ακόμα και 'αυτοσχέδιοι αγώνες' απαγορεύονται ρητώς (σηκώνει συζήτηση αυτό).
Με άλλα λόγια, εγω εάν νοίκιαζα Porsche, θα πήγαινα πολύ προσεκτικά. Οπότε, ίσως, δεν θα είχε και νόημα.
Μια ιδέα: εάν επιμένεις, φρόντισε να την παραλάβεις νωρίς το πρωί (Σάββατο?), κάνε μια βόλτα μέχρι Αράχωβα - Ιτέα - Γαλαξίδι και γύρνα το βράδυ. Οι δρόμοι εκεί θα σου δώσουν την ευκαιρία να αντιληφθείς ενα καλό ποσοστό απο τις δυνατότητες του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
H Hertz δινει την απλη Boxster. Τιμες δεν 3ερω. URL: http://www.hertz.gr
Τιμες δεν 3ερω.
Aν μα8εις, μας ενημερωνεις? Εχω σκεφτει κι εγω να το κανω αυτο οταν γινω 21..Δεν ξερω αν ισχύει ακόμα,αλλα στην ελλάδα για να σου δώσει μια εταιρεία τέτοιο αυτοκίνητο, ζητούσε να εχεις μια ηλικία καπου στα 30 ή να κατεχεις Χ χρόνια το δίπλωμα.
-
[/quote]Δεν ξερω αν ισχύει ακόμα,αλλα στην ελλάδα για να σου δώσει μια εταιρεία τέτοιο αυτοκίνητο, ζητούσε να εχεις μια ηλικία καπου στα 30 ή να κατεχεις Χ χρόνια το δίπλωμα.[/quote]
Λογικότατο μου φαίνεται. Όπως και το γεγονός ότι δε επιτρέπεται η πίστα, αφού μετά από κάθε ενοικίαση θα ήθελε καινούργια λάστιχα
-
AN ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ 21 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.(ΙΣΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΤΩΝ ΜΟΛΙΣ 82 ΜΑΙΩΝ????)
Β)ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ
Γ)Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΙΤΕΑ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ...
Δ)ΚΟΝΤΡΕΣ????I DON'T KNOW THIS WORD.ΕΣΥ ΠΑΠΠΟΥ?
Ε)300 ΕΥΡΩ / 3 ΑΤΟΜΑ=100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΡΤ ΕΧΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΡΑ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω αν ισχύει ακόμα,αλλα στην ελλάδα για να σου δώσει μια εταιρεία τέτοιο αυτοκίνητο, ζητούσε να εχεις μια ηλικία καπου στα 30 ή να κατεχεις Χ χρόνια το δίπλωμα.Σε μια εταιρεία που ξέρω ισχύει ακόμα. Επίσης η ίδια εταιρία δίνει Porsche για μια μέρα σαν 'δωράκι' σε πολύ καλούς και τακτικούς πελάτες της.
-
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΧΑΙΡΕΤΕ...
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΜΕΣ?
ΣΤΑΥΡΟΣΔες αυτό το θέμα, ίσως σε βοηθήσει http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5009
Δες επίσης αυτό:
http://www.pangosmio.gr/top-cars/home.asp -
Υπολόγισε να σου βγει γύρω στα 1500 ευρώ (νομίζω για ΣΚ), και βέβαια ούτε λόγος για πίστα. Και αυτό ισχύει όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό.
(Αλήθεια στο Miami βρήκες Porsche. Δεν μας είπες όμως αν σου την έδωσαν ).
Επίσης το θέμα της ηλικίας σου είναι καθοριστικός παράγοντας για να σου αρνηθούν μίσθωση (διακριτικά: 'Ξέρετε, δεν έχουμε διαθέσιμη αυτό τον καιρό...κλπ') Βάζω και στοίχημα γι'αυτό, εκτός και αν προκύψει γνωστός σου με εταιρία μίσθωσης και Boxter .Τα ράσα βλέπεις δεν κάνουν τον παπά, όπως λένε οι παλιοί και πρέπει να θυμούνται οι νεώτεροι.
Επίσης, για να πηγαίνεις γρήγορα μ'ένα αυτοκίνητο πρέπει να υπάρχει και αφορμή και αιτία. Στην ηλικία σου, που όλοι οι μεγαλύτεροι την έχουμε περάσει, αυτά τα πράγματα βρίσκονται σε μια γλυκιά σύγχυση και δεν είναι καθόλου διακριτά. Και το θέμα βαίνει καλώς μέχρι το σημείο εκείνο που αυτή η σύγχυση αρχίζει να περνάει και στο δρόμο, υπο την μορφή αυτού που λέμε στα αγγλικά driving rage, 'οδηγικής οργής', δηλ. να βρω ένα αμάξι για να πάρω τη δόση μου (μιας που είμαστε και καλά παιδιά και είμαστε μακρυά από βελόνες ).
Το να πηγαίνεις μια Porsche αργά δεν είναι ιεροσυλία. Ιεροσυλία είναι να την μεταχειρίζεσαι σαν όλα τα SaxoRalla (No offense στους συνετούς ιδιοκτήτες....) και να της βγάζεις το λάδι από το ξηρό κάρτερ τσάμπα και βερεσέ όπους σταθείς και όπου βρεθείς, αποτελώντας και δημόσιο ( για όλους μας) , ιδιωτικό (για τον ιδιοκτήτη-εταιρία του αυτοκινήτου) και προσωπικό κίνδυνο (αυτό το γνωρίζεις ενδόμυχα αλλά η αδρεναλίνη στην ηλικία σου δεν σου επιτρέπει να το αναγνωρίσεις εύκολα). Να είσαι σίγουρος πως μόνο γι'αυτό δεν φτιάχνονται τέτοια αμάξια.
Άλλωστε θα πρέπει να σκεφτείς πως την ποιότητα τέτοιων αμαξιών δεν θα την καταλάβεις όταν θα πάρεις σβάρνα μια Κ1, Κ2...Κ9 μόνο ( και αυτήν όπως την πάρεις...), ή κάνοντας πλατείες, αλλά ζώντας την από την πιο χαλαρή στιγμή της μέχρι και να την κάνεις να ουρλιάζει Κυριακή πρωί σε μια ανάβαση στον Άγιο ή τον Μερκούριο, ή τα Μέγαρα, Σέρρες. Το να επιθυμείς να δεις μονοπλευρα έναν θρύλο της αυτοκίνησης, κακό θα κάνει τελικά και σε εσένα μιας και σαφέστατα δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις την απόψη που μπορεί να σου μεταδώσει ένα τέτοιο αμάξι, αλλά και σε εκείνο μιας και από 'κεκτημένη ταχύτητα' και άσέβεια προς αυτό που κατασκέυασαν οι 'θεοί' της Weissach, και θεωρώ όχι κακόβουλα, θα το κακομεταχειρστείς.Αυτά τα ολίγα από μένα για περαιτέρω περισυλλογή. Πάρε τα λόγια μου σοβαρά σαν να σου μίλησε κάποιος φίλος σου (απλά έχοντας και μια απόσταση στην ηλικία) και χωρίς να πιστέψεις ούτε στιγμή πως θέλω να σε θίξω προσωπικά. Απλά κατέθεσα την άποψή μου την οποία θα έλεγα σε οποιονδήποτε άλλο αναφερόταν στο θέμα που ανέπτυξες και εσύ.
No hard feelings λοιπον...
Παρεπιπτόντως, με τί άλλα αμάξια έχεις 'μπει' στα Μέγαρα;
-
Εγώ πιστεύω οτι είναι υπερβολικά τραβηγμένο να θέλουν 300 ευρώ για μία απλή boxster.....
Όταν τα απλά αυτοκίνητα που κοστίζουν 10.000 νοικιάζονται 10-20ευρώ η boxster που κοστίζει 60.000 έπρεπε να έχει το πολύ 100ευρώ.Επίσης επειδή είχα boxster για μία εβδομάδα σου λέω οτι δεν είναι κανένα υπεραυτοκίνητο,λίγο καλύτερη απο Slk 200compressor(192άλογα) είναι.
Οπότε πιστεύω οτι δεν αξίζει.....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πιστεύω οτι είναι υπερβολικά τραβηγμένο να θέλουν 300 ευρώ για μία απλή boxster.....
Όταν τα απλά αυτοκίνητα που κοστίζουν 10.000 νοικιάζονται 10-20ευρώ η boxster που κοστίζει 60.000 έπρεπε να έχει το πολύ 100ευρώ.Επίσης επειδή είχα boxster για μία εβδομάδα σου λέω οτι δεν είναι κανένα υπεραυτοκίνητο,λίγο καλύτερη απο Slk 200compressor(192άλογα) είναι.
Υπεραυτοκίνητο δεν είναι. Το entry level car της Porsche είναι απλά...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Υπεραυτοκίνητο δεν είναι. Το entry level car της Porsche είναι απλά...
Σωστά. Ίσως το 'deadline' της Porsche
-
Oριο ηλικιας 28!?!?!
Μεχρι τοτε 8α χω ηδη την πρωτη μου 968 κ 8α πηγαινω για την καινουρια 998.. ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜαρτον!
-
Προς theo133.
EXΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...
ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 55 ΑΛΟΓΑ(PUNTO)!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ 101(AUDI) ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ AIΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΙΑΣ PORSCHE...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...
ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ...Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
CIAO -
Προς theo133.
EXΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ...
ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 55 ΑΛΟΓΑ(PUNTO)!!! ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ 101(AUDI) ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ AIΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΜΙΑΣ PORSCHE...
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ...
ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ...Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.
CIAOΔεν κουνάω μαντήλι γιατί ελπίζω πως θα σε ξαναδιαβάσουμε, και γιατί όχι σε κάποιο event, να σε γνωρίσουμε κιόλας...
RENT A PORSCHE.ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ????