-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To θέμα είναι όταν κάνεις quote κάποιον θα έχεις κάνει 2-3 quote και θέλεις κι εσύ να βάλεις 1-2 emoticons δε στο επιτρέπει.
Σβήνεις κάποιο από τα προηγούμενα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To θέμα είναι όταν κάνεις quote κάποιον θα έχεις κάνει 2-3 quote και θέλεις κι εσύ να βάλεις 1-2 emoticons δε στο επιτρέπει.
Σβήνεις κάποιο από τα προηγούμενα.
Ι know...αλλά είναι λίγο κουραστικό να ψάχνεις μια-μια γραμμή τα emoticon.
Το κόλπο μου είναι το εξής βεβαίως (αλλά κι αυτό είναι κουραστικό)...παίρνω το image location από το emoticon (right-click, copy image location) και με το βάζω.
-
Ι know...αλλά είναι λίγο κουραστικό να ψάχνεις μια-μια γραμμή τα emoticon.
Το κόλπο μου είναι το εξής βεβαίως (αλλά κι αυτό είναι κουραστικό)...παίρνω το image location από το emoticon (right-click, copy image location) και με το βάζω.
http://www.cheesebuerger.de/smilie.php? ... =froehlich
οπως ακριβώς το λέει... click & copy
-
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ -
Σφαιράτος για μπανάκι πας εσύ
Μπας και είναι κανένας 2εγγεγραμμένος και κάνει χαβαλέ? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σφαιράτος για μπανάκι πας εσύ
Μπας και είναι κανένας 2εγγεγραμμένος και κάνει χαβαλέ?Καπως ετσι
-
κάντε κάτι με τα bots
-
Πού είναι οι παλιές καλές εποχές με τα bots και τις φωτογραφίες τους
Θυμάμαι επικές στιγμές με τον Σεβάχ το θαλασσινό και τ'αλεύρια -
Ποιός θα μου αλλάξει το screename από Nikos120i ---> Nikos320si ?
O Krus δεν απαντάει.
-
Ποιός θα μου αλλάξει το screename από Nikos120i ---> Nikos320si ?O Krus δεν απαντάει.
Ο Krus μπορεί μόνο. Θα περιμένεις δυστυχώς...
-
Να εκφράσω μια καλοπροαίρετη απορία ρε παιδιά...
Είναι λογικό να είναι κάποιος διαχειριστής εφόσον δεν μπορει΄να επεμβαίνει άμεσα σε προβλήματα που προκύπτουν απ την λειτουργία του φόρουμ? Αυτά πες είναι δευτερεύοντα, αλλά σε πιο σοβαρά ζητήματα τί θα γίνει?
Μήπως πρέπει να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες στους mods, για πιό ευέλικτη λειτουργία του φόρουμ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιός θα μου αλλάξει το screename από Nikos120i ---> Nikos320si ?
O Krus δεν απαντάει.
Ο Krus μπορεί μόνο. Θα περιμένεις δυστυχώς...
Συμφωνώ με τον drifter.
Έχω στείλει ΡΜ στις 26/10 και είναι ακόμα στα 'εξερχόμενα' που σημαίνει ότι ακόμα δε το έχει δει.
-
Υπάρχει σκέψη- δυνατότητα να αυξήσουμε λίγο το πόσα μηνύματα αποθηκεύει κάθε φάκελος στα εισερχόμενα-απεσταλμένα των προσωπικών μηνυμάτων;
Το 50-50 είναι λίγα
-
Όχι
-
Καλημερα, παω να βαλω ενα αβαταρ αλλα δεν μου το δειχνει. Μου λεει πως πρεπει να το κανω 0 χ 32 και το αλλαζω στα αναλογα κουτακια και παλι δεν μου δειχνει. Τι να κανω?
-
Φτιάξε μια εικόνα 100Χ100 βαριά με 32kb μαξ μέγεθος και βάλτην.
Εάν δεν μπορείς στείλε μου την με πμ να στην φτιάξω. -
δεν ειναι τεχνικο θεμα, αλλα...
εχει κουρασει πολυ κοσμο ολο αυτο το χάλι που επικρατει σε οποιοδηποτε θεμα αφορα alfa romeo, vw και δεν ξερω εγω τι αλλο.
μπαινει καποιος να διαβασει κανενα νεο, να δει αποψεις, και βλεπει απειρους ανουσιους διαξηφισμους, χαζα σχολια, προσωπικες επιθεσεις, και οτιδηποτε αλλο ΔΕΝ αφορα το συγκεκριμενο θεμα. Αποτελεσμα, τιποτα σημαντικο δε γραφεται, διοτι ποιος θα γραψει κατι που θα χαθει σε 300 ποστ που θα ακολουθησουν και θα αφορουν ανουσια ζητηματα.
δε θα πω τι πρεπει να κανουν οι mod, γιατι δεν ειναι δικια μου δουλεια, αλλα πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει. Σε λιγο καιρο δε θα μπαινει κανενας να διαβαζει, περα απο τα troll και τα bots.
καπου εχει παραγινει το πραγμα.
ευχαριστω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι τεχνικο θεμα, αλλα...εχει κουρασει πολυ κοσμο ολο αυτο το χάλι που επικρατει σε οποιοδηποτε θεμα αφορα alfa romeo, vw και δεν ξερω εγω τι αλλο.
μπαινει καποιος να διαβασει κανενα νεο, να δει αποψεις, και βλεπει απειρους ανουσιους διαξηφισμους, χαζα σχολια, προσωπικες επιθεσεις, και οτιδηποτε αλλο ΔΕΝ αφορα το συγκεκριμενο θεμα. Αποτελεσμα, τιποτα σημαντικο δε γραφεται, διοτι ποιος θα γραψει κατι που θα χαθει σε 300 ποστ που θα ακολουθησουν και θα αφορουν ανουσια ζητηματα.
δε θα πω τι πρεπει να κανουν οι mod, γιατι δεν ειναι δικια μου δουλεια, αλλα πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει. Σε λιγο καιρο δε θα μπαινει κανενας να διαβαζει, περα απο τα troll και τα bots.
καπου εχει παραγινει το πραγμα.
ευχαριστω.
+1000
-
για τραβα και στον αντιλογο που τον εχουν κανει δικο τους καμια 10 ατομα και οταν γραφεις σε γραφουν στα παπαρια τους.
η μηπως σε πειραξε τοσο πολυ που δεν μπορεις να διαβασεις για την αλφα ρομεο ,αφου σεατ εχεις . -
- και στον αντιλογο τα ιδια γινονται σε μικροτερο βαθμο
- σιγα μη σε γραφουν, δε το πιστευω με τιποτα!
- δεν εχω σεατ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]