-
O πατέρας ενός φίλου μου, πριν 3 χρόνια είχε πάει την Bmw 316 που είχε για service σε πολύ γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της ομώνυμης μάρκας.
Μόλις τελειώνει το service, τους ζητάει να του αλλάξουν το λαμπάκι του φλας που είχε καεί.
Μετά από λίγο παίρνει έκπληκτος στα χέρια του την απόδειξη που έγραφε αξία λαμπτήρα : 800δρχ. - εργασία : 3.000 δρχ!
Περιττό να σας πω ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε εκείνη την ώρα. Εγώ που τον άκουγα να το αφηγείται το γεγονός και είχα εξοργιστεί...
Το πρόβλημά του δεν ήταν ασφαλώς το ότι κράτησαν εργατικά, αλλά στο ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ κοροϊδία να έχουν το θράσος να του ζητήσουν 4-φορές την αξία του ανταλλακτικού σε εργατικά! Αν είναι δυνατόν για μια απλή κίνηση να χρεώνουν 3.000 δρχ ( περίπου 9 ευρώ)!
Από τότε όχι μόνο έκανε μεγάλη φασαρία, όχι μόνο τον έχασαν από πελάτη, αλλά και διαδίδει σε όλους του γνωστούς του που έχουν Bmw το πόσο καρμίρηδες (κοινώς τσίπηδες) είναι στο εν λόγω συνεργείο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αυτά για να γελάσουμε λίγοΣόρρυ, αλλά έπρεπε να το αλλάξεις μόνος σου. Και μάλιστα να βάλεις νεράκι του Θεού με λίγο οινοπνευματάκι για το κρύο.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Αυτά για να γελάσουμε λίγο
Σόρρυ, αλλά έπρεπε να το αλλάξεις μόνος σου. Και μάλιστα να βάλεις νεράκι του Θεού με λίγο οινοπνευματάκι για το κρύο.
Απιονισμένο νεράκι, γιατί αλλιώς συσσωρεύονται άλατα στο μπεκ, το οποίο ποιος ξέρει πόσο θα το χρεώνουν, άσε που θα θέλει και εργασία...
Το οινόπνευμα δεν ξεραίνει τα πλαστικά σωληνάκια της πλυστικής; Συνήθως βάζω σαπουνάκι...
-
Εννοείται ότι δεν πήγε το αυτοκίνητο στο service για να συμπληρωθεί το νερό .
Εξάλλου, το καλό με αυτά τα αυτοκίνητα είναι ότι θέλουν σέρβις σχετικά σπάνια. Το συγκεκριμένο είχε να πάει πάνω απο χρόνο.
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Αυτά για να γελάσουμε λίγο
Σόρρυ, αλλά έπρεπε να το αλλάξεις μόνος σου. Και μάλιστα να βάλεις νεράκι του Θεού με λίγο οινοπνευματάκι για το κρύο.
-
Λίγο ξυδάκι μέσα και φεύγουν τα άλατα και γυαλίζει καλύτερα το τζάμι.
Να το κάνετε άφοβα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να το κάνετε άφοβα.Το έκανα παλιότερα, αλλά βγαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα πάντα μια παράξενη λαχτάρα για φακές!
-
Υπαρχει και υγρο για παρμπριζ carrefour το οποιο ειναι παμφτηνο (δεν θυμαμαι ποσο)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να το κάνετε άφοβα.Το έκανα παλιότερα, αλλά βγαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα πάντα μια παράξενη λαχτάρα για φακές!
Εγώ πάλι γούσταρα ενα χταποδάκι
Ενα γεμισμα καθε μία στο τόσο χρειάζεται,δεν χρειάζεται να το βάζεις συνέχεια
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλό !
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Απιονισμένο νεράκι, γιατί αλλιώς συσσωρεύονται άλατα στο μπεκ, το οποίο ποιος ξέρει πόσο θα το χρεώνουν, άσε που θα θέλει και εργασία...
Νομίζω πως τα περισσότερα σαπουνάκια για παρμπριζ έχουν την ιδιότητα να διαλύουν τα άλατα. Εγώ εδώ και 1 χρόνο βάζω σκέτο νεράκι με σαπούνι, το πολύ συμπυκνωμένο... ελπίζω να μην πλανώμαι
-
Και μην ξεχνάτε σε κάθε πλύση.... και καλγκόν!!
-
καλα τι λετε ρε παιδια? ειστε τσιπηδες, η απλα πλενετε το παρμπριζ συνεχεια?? ΥΓΡΟ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΩΝ ΚΑΡΦΟΥΡ!! (ποιοτητα στη σωστη τιμη )
εκτος και αν απο τα στροφυλικια κολανε συνεχεια πεταλουδες, οποτε... -
Οι λεκέδες από γιαγιάδες δεν καθαρίζουν με το υγρό που ανέφερες!
-
αν αποχτυσεις λεκε απο γιαγια, μαλλον πας για φαναρτζη, και οχι για καρφουρ!!
-
Λες γιαυτό να μην έβγαιναν;
Πρέπει να ρίξω από πάνω λεκέ από φαναρτζή;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Λες γιαυτό να μην έβγαιναν;Πρέπει να ρίξω από πάνω λεκέ από φαναρτζή;
Να τους προσέχεις αυτούς του λεκέδες... Κοστίζουν ακριβά!
Mercedes service: αλλαγή υγρού pare-brise: ευρώ 10!