-
Σιγα σιγα παιδια, προσεξτε μην σκιστει καμμια κλωστη απο το
το ραψιμο... -
ειμαι 100% σιγουρος οτι ο wagner αυτο το τοπικ δεν το εχει δει καθολου!!!
1000% ομως σιγουρος.
-
Ρε ειναι μεγαλη και μακρινη βολτα αυτη που λετε. το λουρακι μου δεν ειναι τοσο μακρυ για να φτασω μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε ειναι μεγαλη και μακρινη βολτα αυτη που λετε. το λουρακι μου δεν ειναι τοσο μακρυ για να φτασω μεχρι εκει.Αμα θες να ερθεις, Θα πεις στο 'αφεντικο' να σου βρει ενα μεγαλυτερο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ρε ειναι μεγαλη και μακρινη βολτα αυτη που λετε. το λουρακι μου δεν ειναι τοσο μακρυ για να φτασω μεχρι εκει.
Αμα θες να ερθεις, Θα πεις στο 'αφεντικο' να σου βρει ενα μεγαλυτερο...
Η φέρε και το αφεντικό σου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ωραια βολτα θα κανω....με φωνητικο esp
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια βολτα θα κανω....με φωνητικο esp
+1
-
Άμα είχε ευθείες η διαδρομή θα ήταν 'κόφτης';
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:ysterical:
Άμα είχε ευθείες η διαδρομή θα ήταν 'κόφτης';ο κοφτης ειναι για τα παντα πανω απο 120-130 εισαι επικινδυνος
μονο στην εθνικη αλλαζει καπως το πραγμα -
Ραντανπλανούκο μου πάμε κει εμείς;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Άμα είχε ευθείες η διαδρομή θα ήταν 'κόφτης';ο κοφτης ειναι για τα παντα πανω απο 120-130 εισαι επικινδυνος
μονο στην εθνικη αλλαζει καπως το πραγμαΘα ρθεις πεντέλη;
-
Και τι θα πειραζε αν εβρεχε? Ισα ισα θα ειχε λιγοτερη κινηση και θα ηταν και πιο διασκεδαστηκα!!
Έχουν καλό grip τα Potenza μου...είναι και απάτητα
θέλουν ζέσταμα.... στο type-r που είχα θέλανε αρχικά ζέσταμα,... Μέσα στην πόλη να τα προσέχεις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και τι θα πειραζε αν εβρεχε? Ισα ισα θα ειχε λιγοτερη κινηση και θα ηταν και πιο διασκεδαστηκα!!
Έχουν καλό grip τα Potenza μου...είναι και απάτητα
θέλουν ζέσταμα.... στο type-r που είχα θέλανε αρχικά ζέσταμα,... Μέσα στην πόλη να τα προσέχεις
Ναι θέλουν ζέσταμα όντως...
-
θέλουν πολύ ζεσταμα.
Παιδιά άκυρο για μένα...
Έχω ένα μνημόσυνο το πρωί και ένα γάμο το απόγευμα!!
Το μνημόσυνο στις 11:00 και ο γάμος στις 20:00, οπότε καταλαβαίνετε ότι για να έρθω θα πρέπει να γίνω τουλάχιστον λάστιχο...Καλά να περάσετε!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
θέλουν πολύ ζεσταμα.
Παιδιά άκυρο για μένα...
Έχω ένα μνημόσυνο το πρωί και ένα γάμο το απόγευμα!!
Το μνημόσυνο στις 11:00 και ο γάμος στις 20:00, οπότε καταλαβαίνετε ότι για να έρθω θα πρέπει να γίνω τουλάχιστον λάστιχο...Καλά να περάσετε!!!
...κρίμα ρε γμτ...ήθελα να τα λέγαμε
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
μονο στην εθνικη αλλαζει καπως το πραγμαΘα ρθεις πεντέλη;
αν δε κατσει κατι που να με αποτρεψει γιατι οχι? το ψηνω
-
Ωραία θύμισε μου να κάνουμε μια συζήτηση περί ορίων ταχύτητας στην Ελλάδα από κοντά.
-
δε θυμαμαι τι συζητουσαμε το μονο που θυμαμαι ειναι οτι δε θα ηθελα να υπαρχουν ορια
-
Συζητούσαμε:
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μονο στην εθνικη αλλαζει καπως το πραγμαΝαι νόμιζα ότι είχες αντίθετες τάσεις. S3 και να τελικιάζεις στα 40
-
απαντουσα για τον 'κοφτη-γυναικα' εμενα δε με αφηνει ποτε να τρεξω σε σημειο καταπιεσης . αντε καμια φορα να μου κανει το χατηρι για κανα 5λεπτο ή αμα δει οτι μου κολλαει προκλητικα κανα τσουτσεκι στην ευθεια (αλλιως μου λεει οτι παλι τρεχω μονος μου)
μου ειχαν παρει και το διπλωμα και εφτασα σε σημειο το τελευταιο 6μηνο να μην εχω τρεξει σχεδον καθολου..
προχθες ομως δεν αντεξα..βγηκα μονος μου βολτα γιατι θα ξεχασω και αυτα που ηξερα
Χαλκίδα με πίτα! (πρώηνΔΔΔ-Π)