-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
αλά giannis polo -
Χτες έβαλα Revoil 100αρα από νέοχτιστο πρατήριο με 1.165 . Φαίνεται καλό. Αν δεν έχω παρατράγουδα θα το προτιμάω.
Στην αντίστοιχη ΕΚΟ της γειτονιάς την 95αρα την είχαν 1.07 και την 100αρα 1.34.
-
Ακριβή δεν είναι?
-
A sorry ξέχασα ... ...100αρα έβαλα με 1.165
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτες έβαλα Revoil από νέοχτιστο πρατήριο με 1.165 . Φαίνεται καλό. Αν δεν έχω παρατράγουδα θα το προτιμάω.Στην αντίστοιχη ΕΚΟ της γειτονιάς την 95αρα την είχαν 1.07 και την 100αρα 1.34.
Γενικα η Revoil και η Aegean εχουν καλες βενζινες. Απο BP και Shell ζητημα ειναι να εχω βαλει 5 φορες συνολικα, με την Shell δεν τραβαγε και το αμαξι σε ταξιδι.
*για 100αρα και απλη αμολυβδη! -
Δεν ξέρω αν έχουν καλές πάντως σίγουρα φτηνότερες με διαφορά.
Αλλη καλή που έβαζα είναι η ΕΛΙΝ αλλά δεν έχει μεγάλο δίκτυο. Εδώ στα μέρη μου δεν έχει τίποτα. -
Εγώ απ' την Aegean που βάζω στην Πειραιώς, είναι και φτηνή και αρκετά αξιόπιστη, δεν μου έχει βγάλει προβλήματα δόξα σοι ο Θεός. Τώρα την έχει 1.019
-
Τελευταία φορά στο πρατήριο που βάζω είχε τελειώσει η 100άρα και έβαλα 95. Μετά από 20-30χλμ έγινε το adaptation και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο κινητήρας ακούγεται πιο έντονα στην καμπίνα ειδικά με γκάζι στις χαμηλές στροφές, έχει γενικά τραχιά λειτουργία και παράγει κραδασμούς
-
γενικά οι καλύτερες τιμές που έχω πετύχει είναι σε ΑVIΝ, σε AEGEAN και σε ECO, πριν από μερικές βδομάδες είχανε πέσει κάτω του ενός ευρώ (οι 95ares)
σε BP και SHELL έχω να πατήσω κάτι αιώνες καθώς οι τιμές τους είναι για γέλια
-
H shell στην γρ. λαμπράκη στην ευαγγελίστρια την έχει 1.159 την 95αρα. Πράγματι είναι για γέλια η τιμές της. Λες και πουλάει χρυσό είναι έλεος
-
Προ ημερων ειχα πετυχει στις Σερρες βενζιναδικο Shell με την 100αρα στο 1.4
-
στην Ραφήνα το Shell που υπάρχει την έχει 1.445
η BP δε, 1.37 !
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
1,54 η shell racing στην Ψελλού -
Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται και αυτός ο άνθρωπος έχει δουλειά;;;;
-
Είναι σε καλό σημείο και πουλάει shell έχει πολλούς πιστούς
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είναι σε καλό σημείο και πουλάει shell έχει πολλούς πιστούςe βεβαια αφού και ο schumacher shell βάζει στην ferrari του
ερώτηση
αυτό το ανεβοκατέβασμα των τιμών που κάνουν OΛΟΙ κάθε τόσο επιτρέπεται??? -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
αυτό το ανεβοκατέβασμα των τιμών που κάνουν OΛΟΙ κάθε τόσο επιτρέπεται???
ναι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ερώτηση
αυτό το ανεβοκατέβασμα των τιμών που κάνουν OΛΟΙ κάθε τόσο επιτρέπεται???Σαφεστατα!
-
έχει να κάνει με την τιμή του πετρελαιου στην διεθνή αγορά e?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
έχει να κάνει με την τιμή του πετρελαιου στην διεθνή αγορά e?Και αυτό, αλλά κατα βάση συνενοούνται μεταξύ τους οι βενζινάδες και διαμορφώνουν τις τιμές. Όπως ο ΟΠΕΚ κατα καιρούς αποφασίζει μείωση της παραγωγής για να ανέβουν οι τιμές, έτσι και οι βενζινάδες έχουν ένα αντίστοιχο όργανο που καθορίζει τις τιμές πώλησης.
Βενζίνη ώρα μηδέν!