-
Πάντως στη 320si που παρέλαβα, δεν είχε κολλημένο το σήμα του '09 και το είχε στο ντουλαπάκι.
Τώρα το κόλλησα.
(βεβαίως από Απρίλη 2008 μέχρι τώρα έκανε 2.000κμ )
-
δηλαδη την αφησε 2 χρόνια αμάξι..... στον σπανο... τι κάνουν ρε παιδάκι... χρήμα ξαπλένουν
-
Εγω ποτε σε κανενα αυτοκινητο μου δεν κολλαω το σημα...παντα στο ντουλαπακι, και μεχρι τωρα δεν προεκυψε καποιο θεμα
-
Εμένα από τότε που με σταμάτησαν με ένα Corsa που είχα το βάζω τη πρώτη μέρα του χρόνου.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω ποτε σε κανενα αυτοκινητο μου δεν κολλαω το σημα...παντα στο ντουλαπακι, και μεχρι τωρα δεν προεκυψε καποιο θεμακανονικα αυτο απαγορευεται.. το σημα πρεπει να φαινεται.. μπορει καποιος να σου δωσει κληση ετσι.
εγω για να μη με ενοχλει το βαζω κατω ακριβως απο το καθρεφτη μου, ετσι δεν μου κρυβει κατι απο το παρπριζ και για να το βγαλω παω στο βενζινα μου που με λιγη βενζινη βγαζει τελειως τη κολλα
(και μονος μου μπορω να το καθαρισω , αλλα παιρνει ωρα) -
Εμενα παλι με εξιταρει η ζωη μεσα στην παρανομια
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εμενα παλι με εξιταρει η ζωη μεσα στην παρανομιαειπαμε να τρωμε προστιμα που να χουν καποιο νοημα αυτο ειναι τελειως περιττο
αν ειναι να βγαλουμε και τις πινακιδες μας και να ευχαριστηθουμε παρανομια με το κιλο
-
κι εγω δεν το εχω βάλει.... λες ?
-
παντως τωρα που το σκεφτομαι ειναι οντως υποχρεωτικο να το βαλουμε ή λεω μαλακιες? με αυτη την εντυπωση εχω μεινει παντως..
επισης αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι και να το εχεις βαλει , πρεπει να εχει μαζι σου και την αποδειξη πληρωμης..το αυτοκολλητο απο μονο του δε φτανει
αν και ποτε μα ποτε δε με εχουν ελεγξει για κατι τετοιο..βεβαια στο πατερα μου μια φορα ζητησαν καρτα καυσαεριων ή μια αλλη φορα τον σταματησαν για να του μετρησουν καυσαερια , οπως και αλλα ατομα τα εχουν γραψει για πυροσβεστηρα..
ποτε δε ξερεις απο πού θα σου ρθει, καλυτερα να εισαι οσο μπορεις πιο τυπικος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως τωρα που το σκεφτομαι ειναι οντως υποχρεωτικο να το βαλουμε ή λεω μαλακιες? με αυτη την εντυπωση εχω μεινει παντως..Υποχρεωτικό είναι, το λέει (για να μην το πας απ' το ένα αμάξι σου στο άλλο και κοροϊδεύεις τους μπάτσους, οι οποίοι δε μπορούν να μιλήσουν με τα κεντρικά τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στη βάση της ΓΓΠΣ και δε μπορούν να δουν αν έχεις πληρώσει, γιατί εντώ είναι Ελλάντα κι από τεκνολογκία κι οργκάνωση είμαστε 'αλλού').
μια αλλη φορα τον σταματησαν για να του μετρησουν καυσαερια
Τι λες τώρα!!!
-
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=619723&cid=15
κάτω κάτω... μόνο 4% παραπάνω θα βγάλει του χρόνου?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
μια αλλη φορα τον σταματησαν για να του μετρησουν καυσαερια
Τι λες τώρα!!!
ναι μαλιστα αυτοι πρεπει να ηταν καλοι μπατσοι γιατι το αυτοκινητο ηταν ολοκαινουριο τοτε, λιγων μηνων..
(και το μοντελο νομιζω)και μολις τους ρωτησε γιατι τον σταματανε καινουριο αυτοκινητο , του ειπαν οτι προσπαθουν να σταματουν οσο πιο καινουρια μπορουν γιατι δεν ηθελαν να δωσουν κληση..
αν και γω νομιζω οτι τους ειπαν μαλλον να ελεγξουν καμια 100αρια πχ αυτοκινητα και αυτοι σταματουσαν ο,τι εβλεπαν οπως γινεται συνηθως
-
Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω.....ενα αυτοκινητο 2000 κυβικά, με αδεια απο το 2005 και μετά,πόσο θα πληρώσει?ισχύει αυτός ο ειδικός φόρος που λένε για 150 ευρώ??θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί ρε!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης alex5522 έγραψε:
Τελικά ρε παιδιά για να καταλάβω.....ενα αυτοκινητο 2000 κυβικά, με αδεια απο το 2005 και μετά,πόσο θα πληρώσει?ισχύει αυτός ο ειδικός φόρος που λένε για 150 ευρώ??θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί ρε!!!!!!!!!!!!428 + 150 (ναι ισχυει) με τις υγειες μας
-
φετος.
Του χρονου πιστεύω θα βάλουν κάτι αλλο γιατί ειναι ξεφτίλα.
Η διαβούλευση που λέγανε που είναι?
Αυτοί δε λέγανε ότι θα γίνεται διαβούλευση? Δε θα κάνουνε? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
φετος.
Του χρονου πιστεύω θα βάλουν κάτι αλλο γιατί ειναι ξεφτίλα.
Η διαβούλευση που λέγανε που είναι?
Αυτοί δε λέγανε ότι θα γίνεται διαβούλευση? Δε θα κάνουνε?μπορεί να την κάνουνε για τα μάτια του κόσμου .....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παντως τωρα που το σκεφτομαι ειναι οντως υποχρεωτικο να το βαλουμε ή λεω μαλακιες? με αυτη την εντυπωση εχω μεινει παντως..Yποχρεωτικο ειναι. Πριν 5 χρόνια με ειχαν σταματησει σε ασχετη φαση Κυριακη 10 ωρα πρωι , η ομαδα Πηγασος και με ρωτησε αν ειχα το σημα. Το εβγαλα απο το ντουλαπακι μαζι με την αποδειξη αλλα δεν ... συγκινιθηκε
με εγραψε για 30 ευρω και μου πηρε πινακιδες και αδεια κυκλοφοριας . Επρεπε να παω να πληρωσω την κλιση και να παω απο το τμημα να τα παρω οπως και εκανα την επομενη μερα.... εγω και καμια 20αρια αλλοι ταλαιποροι που τους ειχαν γραψει για τον ιδιο λογο αν και ειχαν σημα.Οσο για τα τελη εχω πει τις αποψεις μου και το πόσο κατα ειμαι σε ολες αυτες τις λιστρικες επιδρομες με βαση τα κυβικα ............... Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι παρα πολύς κόσμος διαμαρτυρεται αλλα επι της ουσιας δεν ακουγεται γιατι κανεις που εχει την δυνατοτητα να οργανωσει μια τετοια διαμαρτυρια (το internet ειναι μεγαλος συμαχος σε μια τετοια προσπαθεια) δεν αναλαμβανει πρωτοβουλια.
Δεν πειραζει λοιπον ............. το ξανασυζηταμε του χρονου που σιγουρα θα βρουν αφορμη να τα αλαξουν με βαση τις εκπομπες ριπων ωστε να πιασουν το κωλαρακι καλυτερα και σε αυτα τα καινουρια τουρμπακια 14ρια 16ρια 18ρια που εχει γεμισει ο κοσμος αλλα τους ξεφευγουν τωρα.
Παρτε το χαμπαρι ..... όσο δεν βλέπουν αντιδραση θα προχωρανε τα χερια τους στις τσεπες μας με διαφορες αφορμες και δικαιολογιες. Το μονο που τους ενδιαφερει ομως ειναι πως και πόσο χρημα μπορουν να παρουν χωρις να χρεαστει να δουλεψουν πραγματικα και να προσπαθησουν να πολεμησουν την φοροδιαφυγη.
Σε λιγο θα πληρωνουμε και τον αερα που αναπνεουμε και θα χεις καποιους να χαιρονται γιατι ο γειτονας αναγκαστηκε να πουλησει την cayenne και δεν τους μπαινει πια στο ματι .... μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους
Εχετε συνιδιτοποιησει πόσο πρεπει να πληρωσει μια Μ3 Ε36 321ps ? που στην αγορα την βρισκεις καπου στα 15 με 18 χιλιαρικα και πολλα λέω... ΓΝΗΣΙΑ . Βαλε τελη + πρασινα τελη + ειδικο τελος για πολλα κυβικα ................ καντε σουμα και ας ερθει να μου πει καποιος οτι ειναι φυσιολογιο πόσο αυτο που καλειται να πληρωσει ετησιως ο ιδιοκτητης για αμαξι 18000ευρω το πάρα πολύ αξιας .
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και πολλοι εδω μεσα (δυστηχως) που βλέπουν σαν φυσιολογκη λυση την αποσυρση και καταστροφη του απο την κυκλοφορια γιατι δηθεν μολυνει αλλα αυτους δεν τους παιρνω στα σοβαρα , εχουν μπερδευτει με το forum του κλωστη και πλέξιμο -
Δεν κατάλαβες... θα μπουνε κείμενα επι κειμένου αν το κάνουνε,... και θα είναι και όλα στοιχειοθετιμένα...
δε μπορεί να μου λεει οτι ....ρυπαίνω όταν όλη η Ευρωπη με αποδέχεται....
Δεν είναι έτσι απλό.... -
Παιδιά εμείς που έχουμε ένα Nissan almera του 1996, 1600cc τι πληρώνουμε για τέλη?
-
'Οχήματα που κυκλοφόρησαν από 1-1-1996 έως 31-12-1999 (κατηγορία Γ)
Από 785 έως 1357 κυβικά από 112 ευρώ θα πληρώσουν 162 ευρώ.
Από 1358 έως 1928 κυβικά από 202 ευρώ θα πληρώσουν 302 ευρώ.
Από 1929 έως 2357 κυβικά από 446 ευρώ θα πληρώσουν 596 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 546 ευρώ.
Από 2357 κυβικά και επάνω από 580 ευρώ θα πληρώσουν 780 ευρώ ενώ ο νόμος Σουφλιά προέβλεπε 680 ευρώ.'Εγώ είμαι κατηγορία Δ' και πάω για 352€
Τέλη κυκλοφορίας