-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει δορυφορική, το RTL από φέτος άρχισε να τα δείχνει.
Και περυσι εδειχνε τα MotoGP το RTL.
Παντως εγω χθες περιμενα να κερδισει ο Barrichello,οσο παραξενο και αν σας φαινεται.Ο λογος βεβαια,ηταν η εισοδος ενος θερμοαιμου Ισπανου λιγο πριν την εκκινηση.Θα θυμαστε βεβαια οτι τις δυο τελευταιες φορες που ειχαν εισελθει στην πιστα διαφοροι μουρλοι(Hockenheim 2000-Silverstone 2003),ο Βραζιλιανος ειχε κερδισει!
-
Desktop tuning απο τον φακο του Sutton εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=249
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παντως εγω χθες περιμενα να κερδισει ο Barrichello,οσο παραξενο και αν σας φαινεται.Ο λογος βεβαια,ηταν η εισοδος ενος θερμοαιμου Ισπανου λιγο πριν την εκκινηση.Θα θυμαστε βεβαια οτι τις δυο τελευταιες φορες που ειχαν εισελθει στην πιστα διαφοροι μουρλοι(Hockenheim 2000-Silverstone 2003),ο Βραζιλιανος ειχε κερδισει!
Ναι, είναι απολύτως λογικό.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Desktop tuning απο τον φακο του Sutton εδω:http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=249
Αυτες οι φωτο ειναι απο Barcelona? Αναρωτιεμαι βλεποντας το μονοθεσιο MS παρατηρωντας τα καθρεφτακια που δεν εχουν το 2ο στηριγμα (για λιγοτερους κραδασμους) που ειχαν πριν 2 ή 3 αγωνες. Γιατι αραγε ξερει κανεις; Λεπτομερειες αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει δορυφορική, το RTL από φέτος άρχισε να τα δείχνει.Σωστά, αλλά όποιος έχει δορυφορική καλύτερα να επιλέξει το EuroSport για να τα δει! Ο λόγος είναι ένας: το ελληνικό σχόλιο.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Τι να κάνω εγώ την περσινή σεζόν στην f1 αν κάνω 2 και 3 gp για να δω προσπέρασμα και ανταγωνισμό μέσα στον αγώνα όταν στα moto μέσα σε ένα(1) γύρο έχει αλλάξει 3-4 φορές η 1η θέσηΡε παιδιά, δεν υφίσταται σύγκριση μεταξύ μονοθεσίων και μηχανών. Δεν υφίσταται σύγκριση ούτε στη απόδοση, ούτε στο θέαμα, ούτε στα προσπεράσματα. Το λέω αυτό γιατί η μόνη ομοιότητα που έχουν αυτά τα δύο έιναι ότι αυτόματα κατατάσσονται στην κατηγορία των μηχανοκίνητων σπορ.
Μα είναι δυνατόν να παρακολουθείς (σύγχρονη) Formula 1 και να απαιτείς να βλέπεις προσπεράσματα με την συχνότητα που τα βλέπεις σε αγώνες μοτοσικλετών? Κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον. Για να βελτιωθεί και όχι να εξαφανιστεί το πρόβλημα αυτό έχουν αρχίσει να δρομολογούνται κάποιες σημαντικές - επαναστατικές αλλαγές στην Formula 1.
Λέγοντας κάποιος ότι οι πιλότοι της Formula 1 είναι κατά πολύ κατώτεροι επειδή δεν προσφέρουν θέαμα ανάλογο με αυτό των αναβατών (πράγμα που όπως είπαμε είναι πρακτικώς αδύνατον) τότε εύκολα μπορούμε να πούμε πως και οι ακροβάτες του τσίρκο MEDRANO είναι σαφώς ανώτεροι από τους πιλότους επειδή προσφέρουν ένα καταπληκτικό θέαμα...
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αυτες οι φωτο ειναι απο Barcelona?Ναι!
-
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Αν είναι έτσι, τότε να πάω στο Μονακό να μπουκάρω!!!
Θα δώσω 67% πιθανότητα στον Μπαρικέλο, και αν δεν απατώμαι στον διαγωνισμό μας τον έχω ψηφίσει για νικητή στον αγώνα αυτόν!!!
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει δορυφορική, το RTL από φέτος άρχισε να τα δείχνει.
Σωστά, αλλά όποιος έχει δορυφορική καλύτερα να επιλέξει το EuroSport για να τα δει! Ο λόγος είναι ένας: το ελληνικό σχόλιο.
Σωστά, αλλά αυτό ισχύει μόνο αν έχεις νόβα.
Πχ στο σπίτι στην Αθήνα έχω δορυφορική (έχουν κάνει εγκατάσταση σε όλη την πολυκατοικία), αλλά δεν έχω διάθεση/άνεση να πληρώνω τόα λεφτά το μήνα... -
Θα δώσω 67% πιθανότητα στον Μπαρικέλο, και αν δεν απατώμαι στον διαγωνισμό μας τον έχω ψηφίσει για νικητή στον αγώνα αυτόν!!!
Πετάξου λίγο πριν Γερμανία, να με πάρεις να πάμε μαζί.
Κοίτα στην αρχή μπαίνεις εσύ οκ; Σου βάζουν ζουρλομανδία.
Τώρα αν παρόλαυτα ο RB μένει πίσω μέχρι το τέλος του αγώνα, ε μπαίνω και γω. Να διπλασιάσουμε τις πιθανότητες βρε φίλε. Αμ πως, αυτά τα πράγματα θέλουν προγραμματισμό.
Και θα απολυθεί και ο Brown, για να πάρει η Ferrari στη θέση του τον FanisF1! -
Να δω πότε θα την πατήσει κανένας τρελός από αυτούς που μπουκάρουν μέσα στις πίστες και θα τον φάει λάχανο κανένα μονοθέσιο!
Νέα μόδα κι αυτή....
Τέλος πάντων, τί λέτε να μπει πλέον μια ψηφοφορία για το σε ποιόν αγώνα θα κατακτήσει το Π.Οδηγών ο Μιχαλάκης και το Π.Κατασκευαστών η Φερράρι;;;
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ του 2002... -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Τέλος πάντων, τί λέτε να μπει πλέον μια ψηφοφορία για το σε ποιόν αγώνα θα κατακτήσει το Π.Οδηγών ο Μιχαλάκης και το Π.Κατασκευαστών η Φερράρι;;;
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα σπάσει το ρεκόρ του 2002...Να βάλουμε καλύτερα μια ψηφοφορία για το πότε θα κερδίσει κάποια άλλη ομάδα ή οδηγός φέτος;
(Ένας απογοητευμένος αλλά και αθεράπευτος φαν της McLaren...) -
Και το σκεφτεσαι ακομα;;;!!!
-
Να πο ντάρουμε σε ποιά GP ΔΕΝ θα κερδίσει ο Μίκαελ...
-
Εγώ ποντάρω στο επόμενο GP του Μονακό ότι υπάρχει μια πιθανότητα να ΜΗΝ κερδίσει. Φυσικά αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟ αν κατά λάθος χάσει την pole position και γενικά βρεθεί στο κυκλοφοριακό. Φυσικά υπαρχει και το πιο βέβαιο ενδεχόμενο να μείνει από μηχανικό πρόβλημα!!!
-
Πραγματικα,ετσι οπως πανε τα πραγματα ο μονος αγωνας που μπορει να χασει ο Γερμανος ειναι αυτος του Μονακο,γιατι πολυ απλα αν παει κατι στραβα στα δοκιμαστικα,τοτε ο αγωνας του ειναι χαμενος απο χερι.Φωτεινο παραδειγμα ειναι το Μονακο του 2002,οταν ο Michael ειχε κολλησει για 78 ολοκληρους γυρους πισω απο τον Coulthard,o oποιος ειχε παρει την πρωτοπορια απο τον Montoya στην εκκινηση.Τωρα την Μαλαισια του ιδιου χρονου δεν θα την αναφερω γιατι πολυ απλα ο Michael,ουσιαστικα αρχισε τον αγωνα τελευταιος μετα τη συγκρουση του με τον Montoya.
Επίσημο thread - Spanish GP 2004