@zoikarios
Κατ' αρχάς δεν κρίνω την απόσυρση αυτή καθαυτή σαν μέτρο. Δεν είμαι μηχανικός, δεν είμαι περιβαλλοντολόγος, μαθηματικός τελείωσα, εταιρία παροχής έχω. Δεν τα βάζω με την κυβέρνηση γιατί απέσυρε την απόσυρση, τα βάζω γιατί με κοροϊδεύει. Κι αυτή και η κάθε κυβέρνηση. Με αιφνιδιάζει όποτε και όπως γουστάρει. Βγαίνει η τωρινή και καταργεί το μέτρο γιατί το μελέτησε πολύ και είδε πως δεν είναι ούτε προς όφελος του περιβάλλοντος ούτε και οικονομικά βγαίνει; και το έκανε τώρα; πόσες φορές δεν το έκανε πριν τις εκλογές; γιατί δεν βγήκε ΕΝΑΣ να πει ΠΡΙΝ τις εκλογές 'μάγκες, το μέτρο αυτό είναι φίφες γιαυτό και γιαυτό το λόγο' παρά κάναν την πάπια με περτικάλια; Είχα αμάξι 10ετίας, 1200 κ.εκ. και κυκλοφορούσα μ' αυτό και όταν το πάταγα έκαιγα όχι τα άντερά μου, ολόκληρη τη συκωταριά με τα γλυκάδια μαζί. Χώρια που από θέμα ασφάλειας ήμουν δυο γενιές πίσω (abs; τι είναι αυτό;). Μου δίνει την ευκαιρία να το αλλάξω και αντί για κάτι των 14000, ένα grande punto ίσως, να πάρω ένα bravo, το οποίο μπορεί και να με βγάλει λίγο παραπάνω. Είναι κακό αυτό; κερδίζω ή χάνω; Το κράτος κερδίζει ή χάνει; Το grande επειδή δεν το πολυγούσταρα κιόλα, αν έπαιρνα θα έβαζα ίσως κάτι παραπάνω και θα έπαιρνα κανα κτηνάκι abarth. Το γαμπιπ η δεν το γαμπιπ έτσι το περιβάλλον; Και το πολύ πολύ κάνω κανα δυο χρόνια υπομονή και τσιμπάω κανά τανκς. Το ξέσκισα ή ακόμη;
Ο χρήστης papadopoulos nikos έγραψε:
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΣΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ.ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ .
ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ .
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ;
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ;
Αφού φωνάζεις και αφού το είπε ο φωτεινός παντογνώστης, μάλλον πρέπει και γω να σε πάρω στα σοβαρά. Πρέπει λοιπόν να πετάξουμε οτιδήποτε ξενόφερτο στην πυρά, να μην ξαναεισάγουμε υπολογιστές και περιφερειακά, να μην ξαναεισάγουμε τίποτα τέλος πάντων, να βολευτούμε με ότι έχουμε μιας και είμαστε αυτάρκεις ως χώρα, να μην εισάγουμε φάρμακα, να μην εισάγουμε ρεύμα όταν δεν έχουμε, να μείνουμε με ότι μηχανήματα υπάρχουν αυτήν τη στιγμή και να μην ξαναφέρουμε τίποτα πια. Θα τα φτιάχνουμε όλα εμείς εδώ. Που έχουμε υποδομές, τεχνογνωσία, πρώτες ύλες, τα πάντα.
Τα συνεργεία θα κλείσουν; Και τα καταστήματα ανταλλακτικών; δεν συμφωνώ μ΄αυτό, και σίγουρα δε θέλω να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Αλλά μια απορία: τα ανταλλακτικά εδώ στην Ελλάδα τα φτιάχνουμε; Μήπως πρέπει και να γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω;
Προς Θεού δε σε υποχρεώνω να αλλάξεις αυτοκίνητο. Αν κάποιος σε υποχρεώνει είναι οι κυβερνώντες με τις αυξήσεις στα τέλη. Αλλά έτσι και σε πιάσω να πίνεις κόκα κόλα ή εισαγόμενο ουίσκι και όχι ρετσίνα την έβαψες.