Nov 3, 2009, 8:15 PM

Ο χρήστης 224.v έγραψε:

Με τον νόμο που υπήρχε μπορούσε κάποιος να πάρει λεφτά αποσύροντας το χρέπι χωρίς να αγοράσει καινούργιο. Αυτό είναι καθαρή εκκροή και δεν αντισταθμίζεται με τίποτα.

Γι΄αυτό οταν λέμε οταν επανεξετάζουμε ενα μέτρο, κανουμε ακριβως αυτό που λέμε...!! Το επανεξετάζουμε και το βελτιώνουμε...!!! Επιδότηση, μόνο με αγορά νέου πχ και μάλιστα για τα χρέπια..!!! Απλή αντικατάσταση..!!!! Θετικό για τα ταμεία του κράτους, θετικό για την αγορά, θετικό για το περιβάλλον....Αλλα βλέπεις είναι πιο ωραίο το 'θα μας κοστίσει 400 εκ. ευρώ, **αλλα εξοικονομούμε 1 δις **( πώτς γκενέν αυτό...?? ) και θα το διαθέσουμε για την παιδεία....!!'

Ξεχασες οτι δεν ειναι θετικο για τι οικονομικο ισοζυγειο του κρατους που για μενα ειναι πιο ουσιαστικο....

Προσωπικα εχω αγορασει μονο μεταχειρισμενα ακριβως για να μην δωσω δουλεια σε ξενους εργατες και κερδη σε ξενες βιομηχανιες...... αφου δεν μου αγοραζουν δικα μου προιοντα... παντα σε αναλογια εννοω.... Τα παλια δε που εχω τα συντηρω σε μηχανικους που εκτιμω οτι δεν με κοροιδευουν και τα λεφτα μου πιανουν τοπο σε ελληνικα χερια.... εστω και αν δεν εχουμε βιομηχανια αντιστοιχη....

Εχουμε! Την ΕΛΒΟ!!! Μονο που φυτοζωει!!! Αστικα λεωφορεια αγορασαμε απο τους Πολωνους και οχι απο την ΕΛΒΟ που ηταν και πιο φθηνη!
Σας παραθετω και το παρακατω αρθρο http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 43763&ct=3