-
μυστηριο................
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
μυστηριο................Α ΡΕ ΤΑΣΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ!! ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
και κ. Αγγελέτο (με γνωρίζεις πολύ καλά σε πληροφορώ) πρόσεξε αυτά που λές. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι φόλοι δεν είναι πάντα φίλοι.
Το δια ταύτα ειναι αυτο που ο γιατρός είπε: Ο γραπτος λογος ειναι ο μονος που ΜΕΝΕΙ. Και βολευει πολυ οποιον εχει καθαρη τη φωληα, οπως σου ειπα. Τα προφορικα αλλαζουν απο καρεκλα σε καρεκλα (του καφενειου )''Θελουμε καθαρό πρωτάθλημα ?? ή ΟΧΙ ?
ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!
ΤΕΣΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ,ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΔΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !! ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ...
-
μήπως είσαι ο Βασίλης ορφανός???? μηχανές-ραλλυ-πλοηγός στο μαύρο ρόδο...
πάντως αν είσαι αυτός καλύτερα να πας στο Ντακάρ παρά στην ελληνική α/5!!!σοβαρά όμως φίλε μου αν είσαι όντως κάποιος νέος που θες να μπεις στους ελληνικούς αγώνες...''εγώ θα σε συμβούλευα κάτι άλλο ν αγοράσεις''
εκτός και αν προκηρυχτεί κάποιο καλό κάπ απο μια αντιπροσωπεία με καλες παροχές...ειδάλλως θα τρως 2-3 χιλιάρικα σε κάθε αγώνα (αν θες να πας καλά) αλλιώς θα θες περίπου τα μισά...και στην τελική και πρωταθλητής να βγεις δεν θα σε δεί και κανένας...αν έχεις όμως την οικονομική άνεση και δεν μασάς απο χιλιάρικα τότε ειλικρινά να μπείς και να τρέξεις!!!οτι και να λέμε οι αγώνες είναι μεγάλη γκάβλα...
και μή μασάς θα μπείς κι εσύ στην κλίκα που λες...δεν είναι δα και τόσο δύσκολο όσο το φαντάζεσαι...όλοι όλοι 20-30 πληρώματα το πολύ είναι που ακολουθούν όλο το πρωτάθλημα και είναι μια χαρά άτομα οι περισσότεροι...απλά μην κάνεις το λάθος και πας να κάνεις τον έξυπνο σε κάνα πάζη...σε πήρε και σε σήκωσε!!!!!
φιλιά σε όλους! -
Παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη και αν και δεν μου αρεσει που ακομα και τοσοι που εχουν μεινει στους αγωνες τσακωνονται βγαζουν βρωμες κλπ δεν βλεπω να εχει δωθει καμια απντηση σε αυτα τα οχι τοσο παραλογα που ρωταει..Δηλαδη αν ισχυει αυτο με τους συνοδηγους περα απο το αν ειναι νομιμο..Ηθικο ειναι?Εσας πως σας φαινεται?Και πριν αρχισετε να με ρωτατε ποιος ειμαι κλπ..Απλος θεατης ειμαι και το βασικο που θα ηθελα ειναι να υπαρχουν 10-15 Α/5 αν γινοταν αλλα απο την μου φαινεται και περιεργο που κανενας μα κανενας δεν παιρνει θεση..
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη και αν και δεν μου αρεσει που ακομα και τοσοι που εχουν μεινει στους αγωνες τσακωνονται βγαζουν βρωμες κλπ δεν βλεπω να εχει δωθει καμια απντηση σε αυτα τα οχι τοσο παραλογα που ρωταει..Δηλαδη αν ισχυει αυτο με τους συνοδηγους περα απο το αν ειναι νομιμο..Ηθικο ειναι?Εσας πως σας φαινεται?Και πριν αρχισετε να με ρωτατε ποιος ειμαι κλπ..Απλος θεατης ειμαι και το βασικο που θα ηθελα ειναι να υπαρχουν 10-15 Α/5 αν γινοταν αλλα απο την μου φαινεται και περιεργο που κανενας μα κανενας δεν παιρνει θεση..ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΦΛΑΣ,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΔΕ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ GUTS ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ!!
ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ! -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Παρακολουθω τη συζητηση απο την αρχη και αν και δεν μου αρεσει που ακομα και τοσοι που εχουν μεινει στους αγωνες τσακωνονται βγαζουν βρωμες κλπ δεν βλεπω να εχει δωθει καμια απντηση σε αυτα τα οχι τοσο παραλογα που ρωταει..Δηλαδη αν ισχυει αυτο με τους συνοδηγους περα απο το αν ειναι νομιμο..Ηθικο ειναι?Εσας πως σας φαινεται?Και πριν αρχισετε να με ρωτατε ποιος ειμαι κλπ..Απλος θεατης ειμαι και το βασικο που θα ηθελα ειναι να υπαρχουν 10-15 Α/5 αν γινοταν αλλα απο την μου φαινεται και περιεργο που κανενας μα κανενας δεν παιρνει θεση..
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΦΛΑΣ,
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΔΕ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ GUTS ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ!!
ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!Ρε παιδιά, γιατί ασχολείστε ?
Η όλη υπόθεση είναι για από την πρώτη στιγμή. Ιδού:
Κυκλοφορει η εξης φήμη. Ενσταση στο Κοστσικη για να κλεισει το πρωταθλημα στον Παζη ετσι ωστε να αποδεσμευτει στο Παλλαδιο και να οδηγησει το αυτοκινητο του Καπνια για να παρει την 3η θεση απο τον Μαστρογιαννη.
- Ενσταση ΔΕΝ έγινε άρα δεν στοιχειοθετείται 'συνομωσία' (εκτός και αν ήταν στημένος ο τελικός τεχνικός έλεγχος του Μ. Ρόδου )
- Ο Πάζης ΔΕΝ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Α/5 (http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=118&page_id=1408, έχουν 15 βαθμούς διαφορά με το νικητή να παίρνει 20) και άρα ΠΡΕΠΕΙ να τρέξει στο Παλάδιο (ως ...Πάζης ) και να τερματίσει τουλάχιστον 8ος
- Ακόμα και αν όλα αυτά είχαν γίνει, ποιό είναι το 'τρόπαιο' ? Η 3η θέση της Α/5 ?
- Η όλη συζήτηση γίνεται ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ για κάτι που ΜΠΟΡΕΙ-ΙΣΩΣ-ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ συμβεί
Δηλαδή είναι φημολογία της και μη χειρότερα , που σε τίποτα δεν προάγει ούτε το σπορ, ούτε κανέναν από τους 'εμπλεκόμενους' (που θα τα διαβάζουν και θα έχουν οι άνθρωποι) και το μόνο που μπορεί να δώσει είναι δικαιολογίες σε όσους δεν μπορούν ή δε θέλουν να ασχοληθούν. Ε αυτοί δικαιολογίες θα έβρισκαν έτσι και αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να ασχολούνται και άλλοι...
-
σωστοτατος!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Ο Πάζης ΔΕΝ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Α/5 (http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=118&page_id=1408, έχουν 15 βαθμούς διαφορά με το νικητή να παίρνει 20) και άρα ΠΡΕΠΕΙ να τρέξει στο Παλάδιο (ως ...Πάζης ) και να τερματίσει τουλάχιστον 8ος
Έχω την αίσθηση ότι το κέρδισε το πρωτάθλημα και μαθηματικά, γιατί ο Κοτσίκης έχει δικαίωμα μόνο βελτίωσης της βαθμολογίας, άρα άντε να πάρει +11 αν βγει πρώτος.
-
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
Έχω την αίσθηση ότι το κέρδισε το πρωτάθλημα και μαθηματικά, γιατί ο Κοτσίκης έχει δικαίωμα μόνο βελτίωσης της βαθμολογίας, άρα άντε να πάρει +11 αν βγει πρώτος.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς
Αν στο Παλάδιο εγκαταλείψει ο Πάζης (ή δε συμμετάσχει, προκειμένου να συν οδηγήσει το αυτοκίνητο κάποιου άλλου ) και ο Κοτσίκης τερματίσει 1ος ή 2ος (δηλ. πάρει πάνω από 15 βαθμούς) τότε δεν κερδίζει το πρωτάθλημα ο Κοτσίκης ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
.... και ο Κοτσίκης τερματίσει 1ος ή 2ος (δηλ. πάρει πάνω από 15 βαθμούς) τότε δεν κερδίζει το πρωτάθλημα ο Κοτσίκης ?Οχι, γιατί πρέπει να βγάλει ένα αποτέλεσμα έξω. Δεν μετράνε όλα.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
.... και ο Κοτσίκης τερματίσει 1ος ή 2ος (δηλ. πάρει πάνω από 15 βαθμούς) τότε δεν κερδίζει το πρωτάθλημα ο Κοτσίκης ?
Οχι, γιατί πρέπει να βγάλει ένα αποτέλεσμα έξω. Δεν μετράνε όλα.
Μετράνε 6 (ένα σε 'άλλη' επιφάνεια) (*). Και έχουν πάρει:
Πάζης: Ολυμπιακό Χ (20) - Φίλιππος Α (20) - Φωκίδος Α (16) - Αχαιός Α (13) - Μ. Ρόδο Χ (20) - Παλάδιο Α (??)
Κοτσίκης: Φθιώτιδος Χ (16) - Κένταυρος Α (13) - ΕΛΠΑ 1 Χ (20) - ΕΛΠΑ 2 Χ (16) - Αχαιός Α (9) - Παλάδιο Α (??)Και οι 2 ΟΚ με το κριτήριο της 'άλλης' επιφάνειας.
Εχω κάπου λάθος ?
(*)
Για το 45ο Πρωτάθλημα Ν-Α-Ε θα μετράνε οι 6 από τους 11 αγώνες, όμως πρέπει υποχρεωτικά τουλάχιστον ο ένας από τους έξη αγώνες να είναι σε διαφορετική επιφάνεια οδοστρώματος.(π.χ. 5+1, 4+2, κλπ).
από το http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1900
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω κάπου λάθος ?
(*)
Για το 45ο Πρωτάθλημα Ν-Α-Ε θα μετράνε οι 6 από τους 11 αγώνες, όμως πρέπει υποχρεωτικά τουλάχιστον ο ένας από τους έξη αγώνες να είναι σε διαφορετική επιφάνεια οδοστρώματος.(π.χ. 5+1, 4+2, κλπ).
από το http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1900
Αυτό είναι για την 'γενική' του πρωταθλήματος.
Λίγο πιο κάτω λέει :
Για το Πρωτάθλημα F2 θα μετράνε οι 5 από τους 11 αγώνες, οι οποίοι μπορούν να είναι από ίδια ή διαφορετική επιφάνεια οδοστρώματος.
**Για τις κλάσεις θα μετράνε οι 5 από τους 11 αγώνες, οι οποίοι μπορούν να είναι από ίδια ή διαφορετική επιφάνεια οδοστρώματος. ** -
-
A ναι, σωστά
Οπότε όντως μεν το πρωτάθλημα της Α/5 έχει κριθεί αλλά παραμένω στις ως άνω κρίσεις μου για την όλη ιστορία που 'σήκωσε' ο A5Addiction.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...που ισως θα σκεπτεται το ..... χεσε ψιλα κι αγναντευε , δηλαδη η ολη προκυρηξη ....
Iσως δεν έχεις άδικο.
Απλά ας μην υποτιμάμε και ας σκεφτούμε ότι αυτά που για άλλους δεν έχουν καμμία απολύτως σημασία (εμού συμπεριλαμβανομένου) για κάποιους άλλους που πιθανόν ψάχνουν μεταχειρισμένα λάστιχα για να τρέξουν, μια τρίτη θέση στην Α5 να είναι το πάν.
Τώρα για τον φίλο που θέλει απόψεις για το τι είναι ηθικό και τι όχι, αυτό απέχει πολύ απο άτομο σε άτομο όπως αναφέρθηκε και σε άλλα παραδείγματα παραπάνω.
-
Το να δηλώσει οδηγός nass συνοδηγός GF και στον αγώνα να οδηγάει ο GF είναι, όπως και να το κάνουμε, φάουλ (άσε που θα πηγαίνουμε και αργότερα )
Οπως είναι φάουλ και το να διασπείρεις φήμες και ηλίθια, βασισμένα σε τραβηγμένες από τα μαλλιά αστήριχτες υποθέσεις, σενάρια για μελλοντικούς συναθλητές σου.
-
κ. nass. Κατ'αρχην σας παραδέχομαι γιατι καταλάβατε οτι αυτά που εγραφα δεν ηταν και τελειως ακαιρα και τελικα πήρατε θέση αν και μετα απο 4 σελιδες σχολιων.
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το να δηλώσει οδηγός nass συνοδηγός GF και στον αγώνα να οδηγάει ο GF είναι, όπως και να το κάνουμε, φάουλ (άσε που θα πηγαίνουμε και αργότερα )
Οπως είναι φάουλ και το να διασπείρεις φήμες και ηλίθια, βασισμένα σε τραβηγμένες από τα μαλλιά αστήριχτες υποθέσεις, σενάρια για μελλοντικούς συναθλητές σου.Ισως δε τα εθεσα σωστα, ισως υπερεβαλλα στους χαρακτηρισμούς μου αλλά σίγουρα δεν ηθελα να διασπειρω φήμες επι τουτου. Απλως ανεφερα αυτα που ακουσα, εστω και στο καφενειο που λέτε αλλα αμέσως επεσαν να με φάνε . Αυτο που εγω κατάλαβα και πιστεύω και αλλοι φίλοι του forum ειναι το οτι κάποιοι για καποιο λογο ενοιωσαν να απειλουνται(φανηκε απο τα γραφομενα τους ) και αν μη τι αλλο αυτο σημαινει οτι κατι παιζει. Δεν είναι τυχαια η παροιμια που ανεφερα και πιο πανω 'οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ''
Αυτος και μονο αυτος ηταν ο λόγος που επεμενα και ηλεκτριζα την συζητηση, και τελικα βγηκαν και καποια πραγματα στη φορα που τα ακούγαμε στο ''καφενειο'' αλλα δεν απειχαν και πολυ απο την αληθεια.
Και για να επανελθω, ακομη δεν εχουμε την απαντηση του Καπνια. Ποιος οδηγει, οΚαπνιας ή ο Κούγιας ?
Αυτα για την ωρα -
Ρε παιδιά, για όνομα του θεού. Αυτή τη στιγμή σε αυτό που λέγεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ υπάρχει μόνο μία κλάση που να έχει ικανό αριθμό συμμετεχόντων ώστε να θεωρηθεί ότι έγινε ως πρωτάθλημα και όχι ως ασυνάρτητο συνονθύλευμα άσχετων μεταξύ τους συμμετοχών. Και εννοώ το πρωτάθλημα της Α5. Φέτος ήταν το μόνο (έστω και μικρό) δείγμα υγείας σ' αυτό το άθλημα. ΜΗΝ ΤΟ Γ@Μ@ΤΕ.
-
Ο χρήστης A5Addiction έγραψε:
κ. nass. Κατ'αρχην σας παραδέχομαι γιατι καταλάβατε οτι αυτά που εγραφα δεν ηταν και τελειως ακαιρα και τελικα πήρατε θέση αν και μετα απο 4 σελιδες σχολιων.Το να δηλώσει οδηγός nass συνοδηγός GF και στον αγώνα να οδηγάει ο GF είναι, όπως και να το κάνουμε, φάουλ (άσε που θα πηγαίνουμε και αργότερα )
Οπως είναι φάουλ και το να διασπείρεις φήμες και ηλίθια, βασισμένα σε τραβηγμένες από τα μαλλιά αστήριχτες υποθέσεις, σενάρια για μελλοντικούς συναθλητές σου.Ισως δε τα εθεσα σωστα, ισως υπερεβαλλα στους χαρακτηρισμούς μου αλλά σίγουρα δεν ηθελα να διασπειρω φήμες επι τουτου. Απλως ανεφερα αυτα που ακουσα, εστω και στο καφενειο που λέτε αλλα αμέσως επεσαν να με φάνε . Αυτο που εγω κατάλαβα και πιστεύω και αλλοι φίλοι του forum ειναι το οτι κάποιοι για καποιο λογο ενοιωσαν να απειλουνται(φανηκε απο τα γραφομενα τους ) και αν μη τι αλλο αυτο σημαινει οτι κατι παιζει. Δεν είναι τυχαια η παροιμια που ανεφερα και πιο πανω 'οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται ''
Αυτος και μονο αυτος ηταν ο λόγος που επεμενα και ηλεκτριζα την συζητηση, και τελικα βγηκαν και καποια πραγματα στη φορα που τα ακούγαμε στο ''καφενειο'' αλλα δεν απειχαν και πολυ απο την αληθεια.
Και για να επανελθω, ακομη δεν εχουμε την απαντηση του Καπνια. Ποιος οδηγει, οΚαπνιας ή ο Κούγιας ?
Αυτα για την ωραΕΣΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ?
Υ.Γ ΕΠΕΙΣΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ) ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ .......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ....ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ??? Ο ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ( ΒΕΡΟΙΑ) 'Η Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ( ΑΧΑΙΟΣ)?? ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ! ( ΑΝ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ). ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΧ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΕΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ
ΔΙΑΠΛΟΚΗ