-
Σοβαρέψου ρε Μάκη! Αφού με το Γιώργο στην ίδια παρέα είμαστε εδώ πέρα! Πολυτεχνάτο POWER. Αν και, να σου πω την αλήθεια, δεν είχα ποτέ ανάγκη από κανενός τη βοήθεια.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σοβαρέψου ρε Μάκη! Αφού με το Γιώργο στην ίδια παρέα είμαστε εδώ πέρα! Πολυτεχνάτο POWER.[list:ls9xqlsh]Εγω δεν ξερω σε τινος παρεα ειναι, εγω ξερω οτι ειναι τενεκες (βλ ολιγαν του ποστ ποιο πισω )[/list:u:ls9xqlsh]
-
Μάκη, τώρα κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρεις από κοντά, ούτε κι εκείνος εσένα. Μην αρχίσει πάλι καβγάς. Στο ζητώ εγώ σαν χάρη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάκη, τώρα κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρεις από κοντά, ούτε κι εκείνος εσένα. Μην αρχίσει πάλι καβγάς. Στο ζητώ εγώ σαν χάρη.[list:3mnpju9h]Δεν το καταλαβα? Καυγας απο ποιον?Απ το μ@λ@κα που με εβριζε χωρις να με ξερει και τωρα μου λες αν τον γνωριζω?Εγω δε ζητω χαρη απο κανεναν[/list:u:3mnpju9h]
-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Bre G60 oloi kseroume poso komplexara eisai...Twra SOBARA, sbyse kai esy kai o skullone ola ta asxeta pou grapsate gia mena gia na mhn xalame to topic, kai mporeis na synexiseis ta mpinelika sou se kapoio allo pio ashmanto, opws sto 'an 8a hmoun ypourgos' sto opoio egrapsa epishs tis... 'malakies' mou
[list:12edt4ba]Αν δε φοβοσασταν μη κλειδωθει το θεμα θα εριχνες ΤΑ μπινελικια [/list:u:12edt4ba][list:12edt4ba]Εχουν ειπωθει πολλες μ@λ@κιες, αυτες ποιο πανω ειναι ασημαντες μπροστα τους, οποτε.....κλα'ι'ν μα'ι'ν κι αν κλειδωθει.Παντως οποτε σε φωναζει ο skull εισαι παρων [/list:u:12edt4ba]
-
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!
-
Πόσο μου αρέσουν αυτές οι 'πολιτισμένες' αντιπαραθέσεις !!
Γεμάτες επιχειρήματα και ευγένεια !!
Μαου αρέσει πολύ που όλοι είμαστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί εδω μέσα ...αρκεί φυσικά να συμφωνούν οι άλλοι με τις απόψεις μας.Και όπώς το λέει ο Νίκος ...... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....αμερόλυπτοι όλοι ...
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
H paraplhroforhsh stis meres mas einai tromerh, enw h 8rhskeytikothta stous neous deixnei na ayxanetai, pragma tragiko kai opis8odromiko, nea atoma na katey8ynontai stis ekklhsies kai na mhn xrhsimopoioun to myalo tous na katalaboun apla pragmata.
O skullone, an kai akraios, exei bal8ei na mas tarakounhsei kai na problhmatisei tous ligous ek twn pollwn xristianwn, oi opoioi an kai xristianoi, den empiptoun sthn eksiswsh tou skullone XRISTIANOS = HLI8IOS, kai exoun arketa anoikto myalo, wste na amfisbhtisoun kati pou mexri twra pisteyan. '.
Πράγματι, τραγικό πράγμα η θρησκευτικότητα, αφού το λέει και ο skullone.
Επίσης δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί ηλίθιοι, είναι όλοι ηλίθιοι εκτός από αυτούς οι οποίοι είναι έτοιμοι να αλλάξουν την πίστη τους με βάση προφανώς τις 'έξυπνες και αμερόληπτες ' απόψεις του skullone.
(Τα underline δικά μου )
Skullone, θα σε παρακαλούσα να μην βρίζεις τουλάχιστον τους ιερείς (αν και σου είναι δύσκολο, το ξέρω ) διότι κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί και νομίζω σε αυτό το φόρουμ υποτίθεται ότι σεβόμαστε ο καθένας τους άλλους. -
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
θα σε παρακαλούσα να μην βρίζεις τουλάχιστον τους ιερείς (αν και σου είναι δύσκολο, το ξέρω ) διότι κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί και νομίζω σε αυτό το φόρουμ υποτίθεται ότι σεβόμαστε ο καθένας τους άλλους.
'Ασε βρε Θεοδόση που θέλεις και σεβασμό.... !!!
Για να τον έχεις πρέπει να τον κερδίσεις και για να τον κερδίσεις πρέπει να μας πείς ...με ποιούς είσαι ??? Με τους 'ηλίθιους' ή με τους άλλος .... Και πρόσεχε τι θα απαντήσεις ε !! -
Ρε φίλε, οι γνώμες διΐστανται ως προς το IQ μου. Δεν ξέρω και ποιον να πιστέψω...
-
Θα σου απαντήσω λογικά.
Σου έχουν κληρονομήσει μια θρησκεία.
Σε αυτή τη θρησκεία πιστεύεις εσύ, και δεν θέτεις έστω στα πιθανά ενδεχόμενα, η θρησκεία αυτη που πιστεύεις να είναι ένα ψέμμα, μια απάτη.
Τώρα υπόθεσε πως γεννιέσαι σε μια μουσουλμανική χώρα.
ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ. ΘΑ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ.
Εγώ σου λέω πως ο χριστιανισμός δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι, δηλαδή μια ειρηνική και δίκαιη θρησκεία που διδάσκει την αγάπη.
Εσύ το αρνείσαι, όπως θα αρνούταν οποιοσδήποτε κολλημένος με ο,τιδήποτε.
Μπορείς λοιπόν να παραδεχτείς για αρχή οτι αυτή η κοσμοθεωρία αγάπης και δικαιοσύνης που δίδαξε ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τη διευθαρμένη - σιχαμερη - υποκριτική μορφή που έχει πάρει ανά τους αιώνες η πίστη μας
-
Μου αρέσει που ξέρεις και ακριβώς το πώς σκέφτομαι... Πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ το θέμα. Δηλαδή όποιος διαφωνεί μαζί σου και με το Μέγα skullone προφανώς δεν το έχει σκεφτεί καλά και δεν το έχει ψάξει...
Υ.Γ. Το 'διεφθαρμένη' γράφεται με 'φ'.
-
skullone εγω θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το θαύμα με το Αγιο Φως.
ας τα πάρουμε με τη σειρά. αν παρουμε ως δεδομένο ότι το φως βγαίνει με τρυκ με το φώσφορο όπως είπες.όπως γράφεις πολύ σωστά μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο ο ορθόδοξος παπας πάντα.όμως δεν ήταν πάντα έτσι.μια φορά που θύμωσε η αρμένικη εκκλησία δεν δέχτηκαν να μπει ο ορθόδοξος αλλά ο αρμένιος.μπήκε λοιπόν ο αρμένιος και το φώς δεν βγήκε από το δωμάτιο.άν είναι τρυκ τότε γιατί δεν το έκανε και ο αρμένιος.και μην μου πεις ότι δεν το ξέρει.αν είναι τρυκ θα το γνωρίζουν όλοι οι υψηλά ιστάμενοι ιερείς εκει πέρα. για να τελειώσω την ιστορία το φως τελικά βγήκε μέσα από μία κολώνα ακριβώς δίπλα οπου στεκόταν ο ορθόδοξος ιερεας, έξω από τον ναο. αυτή η ιστορία δεν ξέρω αν είναι αληθινή.αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το φως να βγαίνει από τον ορθόδοξο ιερέα και οχι πχ από τον καθολικό. -
ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΛΕΟΣ ΓΡΑΦΩ ΓΡΗΡΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ!!!!
ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΦΘΟΡΑ????
ANYWAY ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΤΙ ΤΥΠΙΚΟ....
-
Καλά πόσο 'γρήρορα' γράφεις δηλαδή;
Από τα υπόλοιπά σου ποστ, μάλλον από ορθογραφία δεν μου φαίνεσαι και πρώτη πένα, αφού ζήτησες τη γνώμη μου. Μην ανησυχείς όποτε θέλεις θα σου κάνω όποιοα υπόδειξη μπορώ διότι αλλού έγραψες ότι το εκτιμάς. Δε χρειάζεται να με ευχαριστείς...Για ποιο θέμα θέλεις επιχειρήματα; Συζητούμε μαζί για κάποιο θέμα και δεν το έχω καταλάβει; Με συγχωρείς, έχεις κάποια απορία;
Υ.Γ. Το 'επιχειρήματα' γράφεται όπως το έγραψα...
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
skullone εγω θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με το θαύμα με το Αγιο Φως.
ας τα πάρουμε με τη σειρά. αν παρουμε ως δεδομένο ότι το φως βγαίνει με τρυκ με το φώσφορο όπως είπες.όπως γράφεις πολύ σωστά μπαίνει μέσα σε ένα δωμάτιο ο ορθόδοξος παπας πάντα.όμως δεν ήταν πάντα έτσι.μια φορά που θύμωσε η αρμένικη εκκλησία δεν δέχτηκαν να μπει ο ορθόδοξος αλλά ο αρμένιος.μπήκε λοιπόν ο αρμένιος και το φώς δεν βγήκε από το δωμάτιο.άν είναι τρυκ τότε γιατί δεν το έκανε και ο αρμένιος.και μην μου πεις ότι δεν το ξέρει.αν είναι τρυκ θα το γνωρίζουν όλοι οι υψηλά ιστάμενοι ιερείς εκει πέρα. για να τελειώσω την ιστορία το φως τελικά βγήκε μέσα από μία κολώνα ακριβώς δίπλα οπου στεκόταν ο ορθόδοξος ιερεας, έξω από τον ναο. αυτή η ιστορία δεν ξέρω αν είναι αληθινή.αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το φως να βγαίνει από τον ορθόδοξο ιερέα και οχι πχ από τον καθολικό.ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατι η ορθοδοξία είναι η μόνη αληθινή θρησκεία, εμείς είμαστε οι εκλεκτοί του θεού!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΒΟΥΝ!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ?
Αν υπήρχε μεταφυσική δύναμη να αναψει μια φλόγα από το τίποτα, γιατι μόνο τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ οι ορθόδοξοι παππάδες να εχουν αυτή τη δύναμη? Οι υπόλοιποι σε τί υστερούν? μήπως δεν είναι αρκετά καλοί εκβιαστές συνειδήσεων όπως οι ορθόδοξοι? μήπως δεν έχουν την μαγκιά του ρωμιού? μήπως δεν έχουν σοδομίσει αρκετά ανήλικα κοριτσάκια? Μήπως δεν είναι αρκετά φασίστες? Μήπως δεν είναι αρκετά υποκριτές? ΜΗΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ? -
Υ.Γ. Το 'επιχειρήματα' γράφεται όπως το έγραψα.
Οκ έχεις δίκιο... ευχαριστώ για τις διορθώσεις.
Νομίζω απάντησες με Quote σε κάτι που είχα γράψει:
fiestapower έγραψε:
H paraplhroforhsh stis meres mas einai tromerh, enw h 8rhskeytikothta stous neous deixnei na ayxanetai, pragma tragiko kai opis8odromiko, nea atoma na katey8ynontai stis ekklhsies kai na mhn xrhsimopoioun to myalo tous na katalaboun apla pragmata.
O skullone, an kai akraios, exei bal8ei na mas tarakounhsei kai na problhmatisei tous ligous ek twn pollwn xristianwn, oi opoioi an kai xristianoi, den empiptoun sthn eksiswsh tou skullone XRISTIANOS = HLI8IOS, kai exoun arketa anoikto myalo, wste na amfisbhtisoun kati pou mexri twra pisteyan. '.
Πράγματι, τραγικό πράγμα η θρησκευτικότητα, αφού το λέει και ο skullone.
Επίσης δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί ηλίθιοι, είναι όλοι ηλίθιοι εκτός από αυτούς οι οποίοι είναι έτοιμοι να αλλάξουν την πίστη τους με βάση προφανώς τις 'έξυπνες και αμερόληπτες ' απόψεις του skullone.
(Τα underline δικά μου )
Skullone, θα σε παρακαλούσα να μην βρίζεις τουλάχιστον τους ιερείς (αν και σου είναι δύσκολο, το ξέρω ) διότι κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί και νομίζω σε αυτό το φόρουμ υποτίθεται ότι σεβόμαστε ο καθένας τους άλλους.Αυτό νομίζς δείχνει διάθεση συζήτησης από μέρους σου, δεν σου απευθύνθηκα πρώτος,
-
Έ λ ε ο ς .......
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έ λ ε ο ς .......Καλα έγραψες!!! Φοβερό το smiley!!!!
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ