-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Σε ενα τοσο υπεροχο αυτοκινητο που μας περιγραφεις σε νοιαζει η καρτα FIVA?
Να μην πειραξεις τιποτα και να βαλεις παραυτα μια φωτο του να το χαλβαδιασουμε και εμεις που εχουμε ονειρο την αποκτηση ενος τετοιου!Αυτό είναι το παιδί...
-
τι κουκλί είναι αυτό
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Σε ενα τοσο υπεροχο αυτοκινητο που μας περιγραφεις σε νοιαζει η καρτα FIVA?
Να μην πειραξεις τιποτα και να βαλεις παραυτα μια φωτο του να το χαλβαδιασουμε και εμεις που εχουμε ονειρο την αποκτηση ενος τετοιου!Αυτό είναι το παιδί...
ενα τετοιο θελω να κανει παρεα στην Τζιουλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Υγ Βαλε τις ζαντουλες της με τα γυαλιστερα τασια να δειξει και παρατα τις καρτες κλπες βλακιες!!!
-
Τώρα που το είδα το θυμήθηκα, μας το είχες ξαναδείξει κάποτε! Και ρωτάς αν βγάζει κάρτα FIVA αυτό; Πρέπει να σου πουν κι ευχαριστώ που την έβγαλες!
-
+1
-
αχ πως της παει το πρασινακι της τσουλ@ρ@ς!!!!
Volvo βγαλε τις φωτος θα στο ματιαξω! -
σκόρδα στα ματια σου
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει ποια είναι τα κριτήρια για να βγάλει ένα αυτοκίνητο καρτα FIVA?.........................Παρατηρώ πως «το παιδί» όπως το λες, φέρει πινακίδες ΕΟΟΕ. Η Ομοσπονδία αυτή είναι πλήρες μέλος της FIVA και θα έπρεπε να έχει εκδώσει και την ανάλογη κάρτα. Για ρώτησέ τους.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια
-
Δεν εχω λογια για την Ιταλιδα σου
Μ αρεσουν κι εμενα βλεπεις καποια ιταλικα γεννηματα
-
παιδιά γειά σας..έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα!έχω ένα παλιό αυτοκίνητο.Σήμερα διάβασα σε ένα forum οτι τα τέλη θα πάνε 350 ευρώ..εδώ είναι το πρόβλημα..θέλω να αποσύρω τις κανονικές πινακίδες,αλλά δε μου πάει να το πετάξω..τι άλλο μπορώ να κάνω;έχω ακούσει για αγωνιστικά και για ιστορικά..παίζει τίποτα;τι γίνεται;όποιος μπορεί να βοηθήσει,ας μου πει τι να κάνω..ευχαριστώ..ρώτησα σε νέο θέμα και ένας φίλος με παρέπεμψε εδώ(κάτι που από λάθος μου δεν είδα από την αρχή..)διάβασα στο θέμα για την ΕΛΠΑ,την ΕΟΟΕ,την ΦΙΛΠΑ..δε με ενδιαφέρει να μετακινώ το αυτοκίνητο,απλά να το έχω στην κατοχή μου χωρίς να πληρώνω τέλη..δηλαδή να αποσύρω τις πινακίδες..διαβάζω παντού αυτή την 'άριστη κατάσταση'..πριν λίγο καιρό έπεσε πάνω στο φτερό μου ένας που πάρκαρε..έχω πρόβλημα;και καλά,ένα φτερό αλλάζει..αλλά μιλάμε για 30 χρόνων αυτοκίνητα..οπότε όλο και κάποιο ράγισμα θα υπάρχει στο ταμπλό..είναι σε πολύ καλή κατάσταση,αλλά υπάρχουν τα προβλήματα που προανέφερα!τι μπορώ να κάνω;
-
κατ αρχην τι αυτοκινητο ειναι..??τι μοντελο..??και τι χρηση θελεις να κανεις..??
τα υπολοιπα θα τα βρεις στις προηγουμενες σελιδες
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
κατ αρχην τι αυτοκινητο ειναι..??τι μοντελο..??και τι χρηση θελεις να κανεις..??τα υπολοιπα θα τα βρεις στις προηγουμενες σελιδες
ένα συμβατικό αυτοκίνητο του 1980..δε θέλω να κάνω κάποια χρήση..θέλω απλά να παραδώσω τις πινακίδες..δε θα το κυκλοφορώ δηλαδή..υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω;θα το διατηρώ σε πολύ καλή κατάσταση εννοείται,εφόσον δε θα είναι σε καθημερινή κυκλοφορία,όπως τώρα!
-
Ο χρήστης thrylosthyra7 έγραψε:
κατ αρχην τι αυτοκινητο ειναι..??τι μοντελο..??και τι χρηση θελεις να κανεις..??
ένα συμβατικό αυτοκίνητο του 1980..δε θέλω να κάνω κάποια χρήση..θέλω απλά να παραδώσω τις πινακίδες..δε θα το κυκλοφορώ δηλαδή..υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω;θα το διατηρώ σε πολύ καλή κατάσταση εννοείται,εφόσον δε θα είναι σε καθημερινή κυκλοφορία,όπως τώρα!
δεν μας ειπες τι αυτοκινητο ειναι..??
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
δεν μας ειπες τι αυτοκινητο ειναι..??
το ξέχασα,με συγχωρείς..renault 9..μέχρι τώρα το χρησιμοποιώ ως οικογενειακό..αλλά θα το βγάλω από την κυκλοφορία για να πάρω καινούριο..
-
Μπορείς απλώς να παραδώσεις τις πινακίδες στην εφορία για προσωρινή ακινησία. Τϊποτε περισσότερο.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μπορείς απλώς να παραδώσεις τις πινακίδες στην εφορία για προσωρινή ακινησία. Τϊποτε περισσότερο.φίλε εξήγησέ το μου καλύτερα αυτό!μου αρέσει πολύ..αλλά γίνεται σίγουρα;δηλαδή απλά παραδίδω τις πινακίδες και;δεν πληρώνω τέλη;αν είναι έτσι με σώζεις..
-
Έτσι απλά. Δεν πληρώνεις τέλη. Αλλά πρέπει να τους δηλώσεις που θα έχεις φυλαγμένο το αυτοκίνητο. Δεν μπορείς να το αφήσεις στο δρόμο.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έτσι απλά. Δεν πληρώνεις τέλη. Αλλά πρέπει να τους δηλώσεις που θα έχεις φυλαγμένο το αυτοκίνητο. Δεν μπορείς να το αφήσεις στο δρόμο.φυσικά!στο σπίτι μου θα το αποσύρω!ξέρεις που μπορώ να απευθυνθώ για να το κάνω;η προσωρινή ακινησία έχει χρονική διάρκεια;ανακαλείται;από το υπουργείο εννοώ..δηλαδή μπορεί σε κανα χρόνο να με υποχρεώσουν να το πάω στην ανακύκλωση;αν και δε νομίζω να το κάνω,μπορώ κάποια στιγμή να την ανακαλέσω εγώ;έχει μεγάλο κόστος;(αν και μπροστά στα τέλη..χαχα)φίλε μου με σώζεις αν ισχύει έτσι απλά!
σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια,όπως και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ! -
Θα πας με τις πινακίδες και την άδεια στην εφορία σου και θα συμπληρώσεις μια δήλωση ακινησίας. Ισχύει για ένα χρόνο (δύο στην ουσία), αλλά μπορείς να τις αφήσεις εκεί για πάντα. Αν θελήσεις να τις ξαναπάρεις, εκεί τα πράγματα μπλέκονται λίγο στο τι ισχύει. Οι πινακίδες μετά από ένα-δύο χρόνια καταστρέφονται, απότε βγάζεις άλλες. Άλλες εφορίες ζητάνε να πληρώσεις τα τέλη της χρονιάς που θα το ξανακυκλοφορήσεις, άλλες όλων των παρελθόντων ετών πλην των δύο πρώτων.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες