-
μέχρι στιγμής η Μάλαγα δεν είχε κάνει νίκη ούτε καν στο πρωτλαθλημα
μια χαρά τη βρήκα την 20αρούθέλω kovathe να τον αρρωστήσω
μπας και ήταν ο Βορεάδης διαιτητής???
-
Μετά αναρωτιούνται μερικοί πως παρεκτρέπεται ένα τόπικ...
-
Δεν έχω ιδέα για το χθεσινό αγώνα. Έριξα μια ματιά στο σάιτ της ευρωλίγκα και αυτό που μου έβγαλε τα μάτια είναι τα στατιστικά του Γλυνιαδάκη. 4 φάουλ σε 4 λεπτά . Μ' άρεσε που έκραζα το Σερμαντίνι πριν μια βδομάδα. Παλιές καλές εποχές Μπρούγου στον Ηρακλή μου ρθαν στο νου, ε γκρέο .
Μου τη δίνει που παίζει να χάσω τον αγώνα στο ΟΑΚΑ σήμερα . Εκτός και αν γίνω .
-
Tα στατιστικα μεχρι στιγμης δειχνουν σταθερα ενα πραγμα: προβλημα στο τριποντο.
Κατα τα αλλα, παρεκτρεπεστε, και ευτυχως που οι γνωστοι νουνεχεις και μετριοπαθεις (μονο μετα τις ηττες φυσικα) φιλαθλοι σας επαναφερουν στην ταξη.
-
ο πετζα το ριξε το 3ποντο η οχι?
-
-
τη ξερεις την ιστορια?
http://bossip.com/171327/married-nba-ba ... -jump-off/
-
Ο Γιαννακης ρισκαρισε να εμφανισει ενα διαφορετικο προσωπο για να κερδισει την Μαλαγα στο ιδιο της το παιχνιδι-την ταχυτητα,ομως το αποτελεσμα καθε αλλο παρα τον δικαιωσε.Οι αμερικανοι εκτος τοπου και χρονου για αλλη μια φορα,δεν απεδωσαν ουτε με αυτο το στυλ του παιχνιδιου.
Μαλλον την επομενη παρελαση δεν την βγαζει ο Γιαννακης. -
Ρε το Μαρούσι,κοίτα που τελικά έχει καλή ομάδα.
-
Μαρουσάάάάάρα,
ομαδάάάάάρα
για όποιον πιστεύει στα θαύματα
και για άλλους ρομαντικούς
'εραστές της σπυριάρας'
την επόμενη εβδομάδα
στο ΟΑΚΑ παρακαλώ υποστηρίξτε μας. -
Εννοείται!
-
. Τελικά, ευτυχώς το δα όλο το ματς. Πολύ καλός ο ΠΑΟ. Ήταν και η Κίμκι πολύ πεσμένη οπότε η 100άρα φυσικό επακόλουθο. Μέχρι και ο πιτσιρίκος ο Σέρμα, ήρωας έγινε.
Τέσπα το ματς δεν επιδέχεται κριτικής. Μου την έδωσε που δεν είχε παραπάνω κόσμο. Πρέπει να ταν κανά 9άρι χιλ. Στο φιλικό με τον Αλβέρτη είχαν πάει 18000 και είχαν μείνει και 2-3000 έξω . Έλεος!!!
Τιφόζι πώς τις είδες τις φαν πατρόλ; Ανεβασμένες μου φάνηκαν! -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
:yahoo: . Τελικά, ευτυχώς το δα όλο το ματς. Πολύ καλός ο ΠΑΟ. Ήταν και η Κίμκι πολύ πεσμένη οπότε η 100άρα φυσικό επακόλουθο. Μέχρι και ο πιτσιρίκος ο Σέρμα, ήρωας έγινε.
Τέσπα το ματς δεν επιδέχεται κριτικής. Μου την έδωσε που δεν είχε παραπάνω κόσμο. Πρέπει να ταν κανά 9άρι χιλ. Στο φιλικό με τον Αλβέρτη είχαν πάει 18000 και είχαν μείνει και 2-3000 έξω . Έλεος!!!
Τιφόζι πώς τις είδες τις φαν πατρόλ; Ανεβασμένες μου φάνηκαν!Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα (fan partrol) έχει πάρει την κάτω βόλτα.......
Πάντως όταν γυρισεί ο τρελός, ο Μαϊκ και ο Τσάρτσα... τι θα γίνει... θα μας αποβάλουν από την euroleague γιατί δεν θα είναι δίκαιο;;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
μέχρι στιγμής η Μάλαγα δεν είχε κάνει νίκη ούτε καν στο πρωτλαθλημα
μια χαρά τη βρήκα την 20αρούθέλω kovathe να τον αρρωστήσω
μπας και ήταν ο Βορεάδης διαιτητής???
OYΡΤ ΡΕ...
Μπα δεν αρρωσταίνω. Εχω μπει σε φάση ΖΕΝ κι έτσι..
Το έβλεπα σε εντελώς κουλ φάση (εξεπλάγην με τον εαυτό μου βασικά) και έτσι θα δω όλα τα παιχνίδια φέτος.Εχουν γίνει τόσα λάθη μαζεμένα και τόσο χάλια σχεδιασμός σε αυτή την ομάδα, με τόσα μύρια στο βρόντο που δεν αξίζει να τσαντίζεσαι. Μια απ' τα ιδια θα δούμε και φέτος με τον βαζελο να κάνει triple crown, όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιησετε τόσο λιγότερο θα χαλαστείτε οι ολυμπιακοί.
Δεν ελπίζω σε τίποτα. Αν κερδίσουν καμια κουπίτσα θα είναι για μενα σουπερ έκπληξη (και δεν τα λέω όλα αυτά λόγω της Μαλαγα φυσικά). Μπαμ από μίλια μακριά κάνουν τα σημάδια.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
.............εμ τώρα τι να σε κάνω?? την τρίτη το βράδυ σε ήθελα να είσαι τώρα μου πέρασε
καλά, κάτσε να σκάσει κανένας άσος στο ΣΕΦ και θα δεις σε τι φαση θα είσαι
άντε , καλό 3ημερο να έχουμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
καλά, κάτσε να σκάσει κανένας άσος στο ΣΕΦ και θα δεις σε τι φαση θα είσαι
Τι να σκάσει?
Καλό!άντε , καλό 3ημερο να έχουμε
Επίσης ρε!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν πιστεύω σε τίποτα. Είμαι Ολυμπιακός
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Don't deed the trolls...
-
Τα τηλεοπτικά των ΟΣΦΠ, ΠΑΟ για πρωτάθλημα παίζει να τα πάρει το ΣΚΑΙ, ίσως σε συνεργασία με το ΝΟΒΑ. Πάντως τα 2 αυριανά (που είναι άνευ κόσμου από τις πατροπαράδοτες τιμωρίες) θα τα δείξει το ΣΚΑΙ. 2 τον ΟΣΦΠ και κάπου 5 τον ΠΑΟ.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2009-10)