-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Στην διάρκεια τις οποιας (2-3 βδομάδες) το κράτος τους καταβάλει ακριβώς τα ίδια λεφτά που θα έπαιρναν στην κανονική τους εργασία
Kι εδω το ιδιο συμβανει,απλως σου κρατανε στεγαση,τροφη,θερμανση,ρουχισμο,πυρομαχικα( ) κτλ.Ουτως ή αλλως,το κρατος υποθετει οτι και εξω της γενιας των 700 ευρω θα ησουν
Δεν κάνουν υποθέσεις σε πληρώνουν με βάση τις αποδοχές σου. Φαγητό και στέγη παρέχονται δωρεάν. Υποθέτω λόγω τις 'ταλαιπωρίας' στην οποια σε υποβάλουν
-
Στο εξωτερικο,πραγματι μπορει να ειναι ετσι.
Στην Ελλαδα ομως...(και* ισως* καλυτερα,-φαντασου να πηγαινε στον ελληνικο στρατο κανας Νιαρχος,ή Βαρδινογιαννης και να πρεπε να πληρωνεται αναλογικα)
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Στο εξωτερικο,πραγματι μπορει να ειναι ετσι.Στην Ελλαδα ομως...(και* ισως* καλυτερα,-φαντασου να πηγαινε στον ελληνικο στρατο κανας Νιαρχος,ή Βαρδινογιαννης και να πρεπε να πληρωνεται αναλογικα)
Ενώ τα 8,76 / μήνα αντιστοιχούν στο βασικό μισθό...
-
Δώρο χριστουγέννων και πάσχα έχει;
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Δώρο χριστουγέννων και πάσχα έχει;Απ' ότι θυμάμαι ναι...
Πάντως, για το θέμα του μισθού των φαντάρων, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πλέον για τους 9/10 αυτά τα λεφτά το μήνα είναι αστεία. Θα προτιμούσα να μην μας δίναν τίποτα και τα λεφτά αυτά να τα έπαιρναν ο 1/10 που πραγματικά θα έχει ανάγκη τα 80-100 ευρώ / μήνα... Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τα έχουν πραγματική ανάγκη...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Στο εξωτερικο,πραγματι μπορει να ειναι ετσι.
Στην Ελλαδα ομως...(και* ισως* καλυτερα,-φαντασου να πηγαινε στον ελληνικο στρατο κανας Νιαρχος,ή Βαρδινογιαννης και να πρεπε να πληρωνεται αναλογικα)
Ενώ τα 8,76 / μήνα αντιστοιχούν στο βασικό μισθό...
Υπαρχουν κρατησεις για στεγαση,τροφη,θερμανση,εκπαιδευση κτλ
Τοσα κομφορ,τζαμπα θα τα παρεχει ο Ε.Σ. ?
εχεις δικιο παντως γι'αυτο με τα λεφτα που θα πρεπε να δινονται σε αναξιοπαθουντες φανταρους
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Απ' ότι θυμάμαι ναι...
ωραία
Πάντως, για το θέμα του μισθού των φαντάρων, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πλέον για τους 9/10 αυτά τα λεφτά το μήνα είναι αστεία. Θα προτιμούσα να μην μας δίναν τίποτα και τα λεφτά αυτά να τα έπαιρναν ο 1/10 που πραγματικά θα έχει ανάγκη τα 80-100 ευρώ / μήνα... Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τα έχουν πραγματική ανάγκη...
+1
εφόσον τα 8,76 είναι μονο και μόνο για τους τύπους ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτα μεγαλύτερη χρησιμότητα θα είχαν αν πηγαιναν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη -
Σε εμας εν ετη 1995 εδιναν 980 δρχ τον μηνα.Οταν ομως με εστειλαν αποσπαση στην 350 στον Βυρωνα και οδηγουσα λεωφορειο μαζεψα κοντα 30000δρχ σε δυο μηνες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η καταπατηση του δικαιωματος των πολιτων να φερουν οπλα ειναι απαραδεκτη. Καθε πολιτης, καθε ελευθερος ανθρωπος πρεπει να εχει το δικαιωμα να υπερασπιστει τον εαυτο τουΠεριμενω τις αποψεις σας
Η κοινωνία μας έχει αφήσει τον κόσμο ελεύθερο να κάνει Ο,ΤΙ θέλει , υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν θα έπρεπε ούτε στον δρόμο πεζός να κυκλοφορεί, δεν θα έπρεπε να έχει δηλαδή ούτε ατομική άδεια κυκλοφορίας!!! Πολλοί δεν είναι άξιοι να έχουν οικογένεια, παιδιά κ.λ.π. Δε σέβονται τίποτα , παρκάρουν όπου θέλουν , δεν παραχωρούν σε κανέναν προτεραιότητα, κορνάρουν όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, (ήμουν ένα μήνα στην αθήνα στην πετρούπολη και δεν έκλεισα μάτι)!!!!
Αν τους αφήσουμε να έχουν και όπλα................χ@@@ μέσα πολυχρόνη.......... την κάναμε!!!!!!!!
Αναθεώρησε τις σκέψεις σου..... και είμαι σχετικός με τα όπλα.....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!
Ασχολήσου με κάτι άλλο!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Η κοινωνία μας έχει αφήσει τον κόσμο ελεύθερο να κάνει Ο,ΤΙ θέλει , υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δεν θα έπρεπε ούτε στον δρόμο πεζός να κυκλοφορεί, δεν θα έπρεπε να έχει δηλαδή ούτε ατομική άδεια κυκλοφορίας!!! Πολλοί δεν είναι άξιοι να έχουν οικογένεια, παιδιά κ.λ.π. Δε σέβονται τίποτα , παρκάρουν όπου θέλουν , δεν παραχωρούν σε κανέναν προτεραιότητα, κορνάρουν όλες τις ώρες από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, (ήμουν ένα μήνα στην αθήνα στην πετρούπολη και δεν έκλεισα μάτι)!!!!
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ για ολα αυτα που περιγραφεις θα επρεπε να επιτρεπεται η οπλοκατοχη.
Φαντασου αν επιτρεποταν η οπλοκατοχη/οπλοχρησια ποσοι λιγοτεροι απο δαυτους θα κυκλοφορουσαν και θα κορναριζαν.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
και είμαι σχετικός με τα όπλα.....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!'εγω βασικα ασχολουμαι με τις ταβανοπροκες... δεν εχω καμια σχεση με ολα αυτα, καταλαβατε; '
Ασχολήσου με κάτι άλλο!!!!!
-
γιατί μπορείς
_
-
παιδια καταρχην καλισπερα. εγω πιστευω οτι αν ζουσαμε σε ενα αγγελικο κοσμο δεν θα τα χρειαζομαστε τα οπλα, αλλα επειδη δεν ζουμε, τα χρειαζομαστε. Προσφατα μου ετειχε ενα γεγονως και ευτηχως, που εχω ενα πραγματικο φιλο αστινομικο και καθαρισε. εχουμε ενα μετοχη δηλαδη ενα χωραφη που εχει ενα σπιτακι για να ξεκουραζομαστε οταν μαζεβουμε ελιες. Πήγε λοιπον ο Πατερας μου να παρει κατι πραγματα και ξεκλειδωνει και βλεπει να κοιμουνται μεσα βουργαροι. Ελεος δηλαδη. Με περνει κατευθειαν τηλεφωνο γιατι ημουν στη δουλεια σε αλλη πολη μακρια και ευτηχως που ειχε ο κολλητος μου υπηρεσια. Του λεω πηγενε να τους βγαλεις εξω γιατι αν παω εγω δεν ξερω τι θα γινει. και πηγε με καποιους φιλους και καθαρισε. Να ειναι καλα τα παιδια. Τωρα στο θεμα μας εγω εχω κανει αιτηση για το σκοπευτηριο. θα περασει ενας χρονος για να μπορεσω να παρω και αν μου δωσουν αδεια.
**EDIT MODTο φορουμ δεν ειναι τοπος για τετοιες συναλλαγες ή 'ακρες' οπως τις λες.[MOD] **
-
Έχεις να φας κόσμο εσύ... μπόλικο...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έχεις να φας κόσμο εσύ... μπόλικο......Ω ναι....πολύ το φοβάμαι το κοπέλι ότι άμα βρεθεί κανένας ηλίθιος να του χορηγήσει άδεις οπλοφορίας, σύντομα θα βλέπει τον κόσμο μέσα απ' τις σιδερένιες κουρτίνες (και κάποιοι άλλοι θα είναι στο χώμα)...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΉ...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΉ...Και ακριβώς για τον ίδιο λόγο θα έπρεπε να προσέχουμε πολύ ποιοι επιτρέπεται να χειρίζονται ογκώδη και ισχυρά εργαλεία με δυνατότητα να σπείρουν το θάνατο όπως πχ αυτοκίνητα....ή ποιοι επιλέγονται να οπλοφορούν σε αστυνομία στρατό κλπ....
Όλοι οι παραπάνω θα έπρεπε να περνάνε από αυστηρή ψυχιατρική εκτίμηση προτού τους επιτραπεί να δοκιμάσουν να πάρουν άδεια για τα παραπάνω lethal weapons με τακτική επανεξέταση, ΚΤΕΟ όχι μόνο για το όχημα-όπλο αλλά και για τον οπλοφόρο! -
ενα ματσο ασχετοι κουραδομαγκες γραφετε για οπλα και μαλιστα συμφωνειτε με την οπλοκατοχη.
εισαστε δλδ τοσο πολυ αρχιδ@τοι και θα τα χρησημοποιησετε σε μια κατασταση που μαλλον δεν θα εχετε υπο ελεγχο . -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ενα ματσο ασχετοι κουραδομαγκες γραφετε για οπλα και μαλιστα συμφωνειτε με την οπλοκατοχη.
εισαστε δλδ τοσο πολυ αρχιδ@τοι και θα τα χρησημοποιησετε σε μια κατασταση που μαλλον δεν θα εχετε υπο ελεγχο .Ακολουθεί σχετικό σκετσάκι!
Ποιον είπες κουραδόμαγκα ρε τσογλάνι...;; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ...; Ξέρεις πόσο μεγάλη την έχω;;
(την κουράδα εννοώ, τι κουραδόμαγκας είμαι!) [Και τότε βγάζει και το όπλο!... χωρίς να του εκπυρσοκροτήσει στα παντελόνια του...]
Και τώρα ποιος είναι κουραδόμαγκας εεεεε;; Χέστηκες από το φόβο σου κακομοίρη....σαν βρωμοαδελφή είσαι, κλάνεις προσιούτο τώρα (ε ιταλάκιας είναι τι θα βγάζει) αμ θα σε φτιάξω εγώ που μου το παίζεις αντράκι, έχω όπλο εγώ ρε.... θα στην ανάψω και θα σου ανοίξω καινούργιες κουμπότρυπες (ή κωλοτρυπίδα ή ότι άλλο ανάλογα με τις ικανότητες σκοπευτή που νομίζει ότι έχει ο έχων το όπλο)....Η συνέχεια έχει 2 πιθανά σενάρια διαλέχτε!
Πρώτο: Ο ιταλάκιας, που αν και ο άλλος δεν το ξέρει είναι διάσημος μαφιόζος εξ Ιταλίας, εξ' ού και το όνομα, αρπάζει τον άλλο από το λαιμό, τον ακινητοποιεί, τον αφοπλίζει, τον κάνει τόπι στο ξύλο και την άλλη μέρα τον ψαρεύουν από τη θάλασσα με τσιμεντένια μποτάκια...
Δεύτερο: ο κουραδόμαγκας με το όπλο πυροβολάει και πετυχαίνει τον ιταλάκια/την περαστική κυρία/τον αέρα και έχει διαφύγει αλλά υπάρχουν μάρτυρες και ζει στα βουνά σαν κυνηγημένος, κλέβοντας και ζητιανεύοντας για να επιβιώσει φοβούμενος την φυλακή ή την βεντέτα.
Τ Ε Λ Ο Σσσσσς !Δίδαγμα: όποιος παίζει με όπλα σε καλό δεν θα του βγει....
[τυχόν ομοιότητα με ονόματα δεν ήταν τυχαία αλλά ήταν βολική και ελπίζω να με συγχωρέσει ο ιταλάκιας]
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δίδαγμα: όποιος παίζει με όπλα σε καλό δεν θα του βγει....
[τυχόν ομοιότητα με ονόματα δεν ήταν τυχαία αλλά ήταν βολική και ελπίζω να με [size=150]συγχωρέσει ο ιταλάκιας][/size]
συγχωρεμενος
-
Χωρίς να είμαι υπέρ της οπλοκατοχής, τον τελευταίο καιρό περνάω φάση καψίματος με αυτό το κανάλι.
Βλέποντας τα ως αντικείμενα που μπορώ να αγγίξω, να ασχοληθώ, με τραβάνε πολύ. Η νομιμοποίηση της οπλοκατοχής βέβαια είναι πολύ διαφορετικό μανίκι. Στατιστικά έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να πυροβολήσεις κατά λάθος το παιδί σου, ή το πόδι σου, παρά να απαλλαχτείς από τον εισβολέα στην μονοκατοικία σου.
Επίσης, ένα όπλο απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις χειρισμού, ασφαλούς αποθήκευσης και φυσικά σκοποβολής. Αναρωτιέμαι πόσοι είναι διατεθειμένοι να περνούν κάποιες μέρες τον μήνα σε κάποιο σκοπευτήριο; Εγώ πάντως ψήνομαι.
Αναρωτιέμαι επίσης, κατά πόσο τα περσινά συμβάντα θα είχαν συμβεί στην Αθήνα αν τα παλικάρια με τις κουκούλες ήξεραν ότι κάθε απελπισμένος μαγαζάτορας έχει και από ένα shotgun και περιμένει στην πόρτα τον πρώτο που θα τολμήσει να πλησιάσει.
Ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η οπλοκατοχη;