-
Αυτες τις ημερες διαβασαμε για το ενδεχομενο αλλαγης στην ηγεσια της FIA.Βλεποντας τους πιθανους(?) διαδοχους Ari Vatanen,Jean Todt και εαν αληθευουν τα σεναρια που προσωπικα δε το πιστευω γιατι ο Mr. FIA, Max Mosley μπορει κατα το παρελθον να ειχε θεσει ζητημα μη παραμονης στην ηγεσια του σπορ αλλα τωρα ακρα του ταφου σιωπη επι του θεματος. Και οι δυο πιθανοι υποψηφιοι προερχονται απο βαθος χρονου στους αγωνες βγαλμενοι απο τα bucket των mk2 κ talbot πιστευω οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για τη θεση του Προεδρου της FIA. Πια η γνωμη σας?
Εγω ψηφιζω Αri Vatanen.
Χρ.Κουτρας -
Αυτες τις ημερες διαβασαμε για το ενδεχομενο αλλαγης στην ηγεσια της FIA.Βλεποντας τους πιθανους(?) διαδοχους Ari Vatanen,Jean Todt και εαν αληθευουν τα σεναρια που προσωπικα δε το πιστευω γιατι ο Mr. FIA, Max Mosley μπορει κατα το παρελθον να ειχε θεσει ζητημα μη παραμονης στην ηγεσια του σπορ αλλα τωρα ακρα του ταφου σιωπη επι του θεματος. Και οι δυο πιθανοι υποψηφιοι προερχονται απο βαθος χρονου στους αγωνες βγαλμενοι απο τα bucket των mk2 κ talbot πιστευω οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για τη θεση του Προεδρου της FIA. Πια η γνωμη σας?
Εγω ψηφιζω Αri Vatanen.
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Εγω ψηφιζω Αri Vatanen.
Χρ.ΚουτραςΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ARI VATANEN ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ,** ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο JEAN TODT**,ΑΝ ΚΑΙ Ο ARI ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΙ ΜΙΑ 8ΕΤΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
'EL-EM'
Κύριε Λωρη διαφωνώ...!!! Πιο Διαπλεκόμενος ίσως...Πιο πολιτικός μάλλον ΟΧΙ!!
Η εμπαθεια σου ειναι φανερη ως προς το προσωπο ενος πραγματικα μεγαλου οδηγου, με φιλους παντου ανα την υφηλιο! Αγνωστος ο λογος σου??? Ισως η κατασταση με τον οποιο προεδρο να μην αλλαξει για λογους που λιγο πολυ ολοι γνωριζουμε(το χρημα κανει κουμαντο στα παντα) αλλα μη βαζουμε στο ιδιο καλαθι τους παντες κ τα παντα.
Χρ.ΚουτραςΚαμιά εμπάθεια δεν υπάρχει κύριε Κουτρα..Και το παραπάνω σχόλιο μου πηγενε προς τον Todt, ο οποίος σαφώς και έχει συμμετοχή και μάλιστα μεγάλη σε αυτό που λέγετε σύγχρονη 'παράγκα' στην F1..Οπότε Αρι Σαφώς.Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει την χαμένη αίγλη στους αγώνες γενικότερα..και ειδικότερα στο WRC.Θα τον αφήσουν??Μακάρι, αν και από πλευράς FIA, η θέση τους είναι ξεκάθαρη..
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Εγω ψηφιζω Αri Vatanen.
Χρ.ΚουτραςΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ARI VATANEN ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ,** ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο JEAN TODT**,ΑΝ ΚΑΙ Ο ARI ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΕΠΙ ΜΙΑ 8ΕΤΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!
ΦΙΛΙΚΑ
'EL-EM'
Κύριε Λωρη διαφωνώ...!!! Πιο Διαπλεκόμενος ίσως...Πιο πολιτικός μάλλον ΟΧΙ!!
Η εμπαθεια σου ειναι φανερη ως προς το προσωπο ενος πραγματικα μεγαλου οδηγου, με φιλους παντου ανα την υφηλιο! Αγνωστος ο λογος σου??? Ισως η κατασταση με τον οποιο προεδρο να μην αλλαξει για λογους που λιγο πολυ ολοι γνωριζουμε(το χρημα κανει κουμαντο στα παντα) αλλα μη βαζουμε στο ιδιο καλαθι τους παντες κ τα παντα.
Χρ.ΚουτραςΚαμιά εμπάθεια δεν υπάρχει κύριε Κουτρα..Και το παραπάνω σχόλιο μου πηγενε προς τον Todt, ο οποίος σαφώς και έχει συμμετοχή και μάλιστα μεγάλη σε αυτό που λέγετε σύγχρονη 'παράγκα' στην F1..Οπότε Αρι Σαφώς.Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει την χαμένη αίγλη στους αγώνες γενικότερα..και ειδικότερα στο WRC.Θα τον αφήσουν??Μακάρι, αν και από πλευράς FIA, η θέση τους είναι ξεκάθαρη..
Ειναι σαφες οτι η παραγκα ζει. Ζει και βασιλευει!Τωρα πιο προσωπο τους βολευει το βλεπουμε.
-
http://www.crash.net/f1/news/150050/1/v ... a_bid.html
Εξω απο τα δοντια τα λεει σε αυτη τη συνεντευξη ο Ari. Κατηγορει τον Todt οτι εχει πολλες παροχες δωρεαν απο τη FIA. Ακομα λεει και η καμπανια που κανει ο Todt ως υποψηφιος προεδρος ειναι πληρωμενη απο τη FIA. -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
http://www.crash.net/f1/news/150050/1/vatanen_claims_international_support_for_fia_bid.html
Εξω απο τα δοντια τα λεει σε αυτη τη συνεντευξη ο Ari. Κατηγορει τον Todt οτι εχει πολλες παροχες δωρεαν απο τη FIA. Ακομα λεει και η καμπανια που κανει ο Todt ως υποψηφιος προεδρος ειναι πληρωμενη απο τη FIA.Πες τα ρε Ari! Μακάρι να τα καταφέρει!
-
Με το που βγήκε ο Αρι να πει τα κακώς κείμενα τις F.I.A, αμέσως άρχισε ο πόλεμος άπω πλευράς Todt-FIA...και οι δηλώσεις εκατέρωθεν..Πάντως ένα είναι το σίγουρο, το ότι έχουν σαν αντίπαλο τον Αρι μάλλον τους ενοχλεί πολύ!!!!
-
Έχω μια πρόταση:
Ο χαμένος των εκλογών να αναλάβει την διοίκηση της ΕΘΕΑ.
Εχει πολύ ζέστη και βλέπω παράξενα όνειρα....
-
Ο χρήστης mits007 έγραψε:
Έχω μια πρόταση:Ο χαμένος των εκλογών να αναλάβει την διοίκηση της ΕΘΕΑ.
Εχει πολύ ζέστη και βλέπω παράξενα όνειρα....
-
Να κανω μια ερωτηση αν και ασχετη με την προεδρια της φια.Θα καταργηθει το τουρμπο απο τα αμαξια του wrc??Κατι τετοιο εχω ακουσει.......
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση αν και ασχετη με την προεδρια της φια.Θα καταργηθει το τουρμπο απο τα αμαξια του wrc??Κατι τετοιο εχω ακουσει.......ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ TURBO 1600 κ.εκ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Ωραιες βλεψεις εχει ο Todt για τα WRC. Ουτε λιγο ουτε πολυ ειπε να λεμε και ευχαριστω που υπαρχει ακομα το παγκοσμιο πρωταθλημα ραλυ. -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=wrc-news-article&article_id=17048&race_id=0
Ωραιες βλεψεις εχει ο Todt για τα WRC. Ουτε λιγο ουτε πολυ ειπε να λεμε και ευχαριστω που υπαρχει ακομα το παγκοσμιο πρωταθλημα ραλυ. -
http://www.autosport.com/news/report.php/id/79568
Οργια γινονται απο την πλευρα Todt-Mosley για να κερδισουν τον Vatanen στην τελικη ευθεια για τις εκλογες. -
-
Nα δουμε κι αυτον στη πραξη.
-
Τι να δουμε, χορτασαμε (φασιστικες) πρακτικες στην προεκλογικη του καμπανια. Αηδια.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τι να δουμε, χορτασαμε (φασιστικες) πρακτικες στην προεκλογικη του καμπανια. Αηδια.+1000
ΠΡΟΕΔΡΙΑ FIA