-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σημειωστε κι εμενα για ενα 'γρηγορο περασμα' !Poso grigoro diladi?Oso kanis stin pista ?Kala.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Poso grigoro diladi?Oso kanis stin pista ?Kala.
Οχι, θα πηγαινω λιιιιιγο πιο αργα, για να σας βλεπω!
Απλα δεν θα ερθω για φαγητο! Θα ερθω για την παρεα και ... αντε το γλυκο μετα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... αντε το γλυκο μετα!...και ξέρετε τι γλυκό έχει στα φιλετάκια, ε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... αντε το γλυκο μετα!
...και ξέρετε τι γλυκό έχει στα φιλετάκια, ε?
Ochi allo quiz,ochi alloooooo
-
Βάλτε κι εμένα μέσα (εκτός σοβαρού απροόπτου...)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... αντε το γλυκο μετα!
Δεν έχει γλυκό!!!!
Προσέξτε μην πιαστείτε κορόιδα!!!!Αυτά είναι τα 'ΘΑ' του προέδρου (κρατήστε χώρο στο στομάχι γιατί ΘΑ έχει γλυκό).
Έτσι τρώει όλο το φαγητό, και όταν θα ψάχνεστε να φάτε κανένα ξεροκόμματο θα πάει στο μάγερα να ξεκοκαλίσει την τούρτα, από την οποία θα μοιραστείτε το κερασάκι!!
(και να λέτε πάλι καλά που κάνει δίαιτα, αλλιώς ούτε αυτό!!!) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
... αντε το γλυκο μετα!
Δεν έχει γλυκό!!!!
Προσέξτε μην πιαστείτε κορόιδα!!!!Αυτά είναι τα 'ΘΑ' του προέδρου (κρατήστε χώρο στο στομάχι γιατί ΘΑ έχει γλυκό).
Έτσι τρώει όλο το φαγητό, και όταν θα ψάχνεστε να φάτε κανένα ξεροκόμματο θα πάει στο μάγερα να ξεκοκαλίσει την τούρτα, από την οποία θα μοιραστείτε το κερασάκι!!
(και να λέτε πάλι καλά που κάνει δίαιτα, αλλιώς ούτε αυτό!!!)Απαιχτοοο!!! -
λοιπον, αν ειναι ετσι, εγω θα παω για γλυκο πρωτα και μετα θα ερθω να σας βρω!
(ΧΑ! ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ!!)
-κλαπ- -κλαπ--κλαπ- -κλαπ--κλαπ- -κλαπ-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
... αντε το γλυκο μετα!
Δεν έχει γλυκό!!!!
(και να λέτε πάλι καλά που κάνει δίαιτα, αλλιώς ούτε αυτό!!!)Απαιχτοοο!!!
Μωρέ άπαιχτο, αλλά εδώ ο tm πάει να την βγει με κόκκινο!!!
ΦΑΟΥΛ ΚΥΡΙΕ tm!!!
(ξύπνησε το πόπολο, πρόεδρε!!!) -
Μέσα και εγώ διπλός μάλλον αυτή τη φορά!!!! (αν καταφέρει να σχολάσει εγκαίρως το έτερον ήμισυ!! απο το υπουργείο)
-
Παίδες επειδή δεν ξέρω τις περιοχές μπορεί να μου πει κάποιος απο τον Πειραιά που θα είμαι ΠΩΣ θα έρθω εκεί;;
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωπ!!...Ανταγωνιστής!!
Αντε ρε Φάνη...να σε δούμε πάλι...ήρθες Αθήνα κα χαθήκαμε!!Απο Σιγκαπούρη τα λέγαμε πιο συχνά!!
Έχεις δίκιο Νίκο!! Αλλά βλέπεις εδώ έπεσα με τα μούτρα στην δουλεία....στην Σιγκαπούρη ήταν πιο χαλαρά (αλλά δεν το λέμε αυτό!)
Τωρα θα οργανωθώ πάλι....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Παίδες επειδή δεν ξέρω τις περιοχές μπορεί να μου πει κάποιος απο τον Πειραιά που θα είμαι ΠΩΣ θα έρθω εκεί;;
Ευχαριστώ!Το 'Ιδρυμα' είναι στην Πεύκη...κοντά στην Αττική Οδό στην Λεωφόρο Κύμης!
Ερχόμενοι απο Γαλατσίου,στρίβουμε δεξιά στην ταμπέλα 'Ταβέρνα Βαγγέλης' αμέσως μετά το βενζινάδικο.
Ερχόμενοι απο Αττική Οδό,στρίβουμε αριστερά στο πρώτο φανάρι και δεξιά στο πρώτο στενό!Eρχόμενος από Αττική Οδό , βγαίνεις στην έξοδο της Λεωφ. Κύμης
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μέσα και εγώώώώΔυστυχώς λόγω έκτακτης υποχρέωσης δεν θα μπορέσω να έρθω
Με κάποιους από εσάς θα τα πούμε στα βουνά
-
Ο χρήστης tm έγραψε:

λοιπον, αν ειναι ετσι, εγω θα παω για γλυκο πρωτα και μετα θα ερθω να σας βρω!
(ΧΑ! ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑ!!)
-κλαπ- -κλαπ--κλαπ- -κλαπ--κλαπ- -κλαπ-
No umbrella,no sweet.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
No umbrella,no sweet.
Δεν προκειται να ξεχαστει, πατερα, ειναι στα υπ' οψιν!!
Και η ομπρελα και τα αρνητικα απο τις φωτογραφιες! -
Ξεσκιστήκαμε πάλι!! Ειδικά μερικοί-μερικοί...πήραν και έξτρα δύο (2) πιατέλες φιλετάκια...αφου είχαν φάει τις προηγούμενες δύο!! Οχι δεν το έκανα εγω!!!
Μπόλικοι είμασταν...πάνω απο 20...τα στατιστικά θα τα βγάλει ο Μαρινάκης!!
Που ήσουνα βρε sado??!!
Αντε και στο XIV....ακολουθούμε το αγωνιστικό σύστημα αρίθμησης!!13 δεν έχει!!
-
Πρόεδρε, αυτή τη φορά μου γλύτωσες, αλλά την επόμενη θα την έχω μαζί μου την ψηφιακή... Πρόσεχε, τραβάει και video!
ΥΓ1: Τελικά αρχίζω να αναθεωρώ τις απόψεις μου για τις πατάτες και το ποιος ευθύνεται για την τύχη τους από τη στιγμή που ακουμπήσουν το τραπέζι...
ΥΓ2: Χάρηκα που γνώρισα παλιά και άλλα μέλη που δεν είχε τύχει. Αντε και στο XIV!
-
Δεν ήρθα,γιατί θα μου ζητάγατε links..
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Δεν ήρθα,γιατί θα μου ζητάγατε links..Κι εγώ περίμενα να εμφανιστείς με laptop και δορυφορική σύνδεση με internet για να βρούμε πληροφορίες για τα φιλετάκια...
ΠΕΥΚΗ ΧΙΙ-Το μεγάλο φαγοπότι!!