-
Οσον αφορα τα Renault ειμαι πεπεισμενος οτι δεν υπαρχει κατι στανταρ! Το Laguna του πατερα μου εχει βγει σκυλι μεχρι αηδιας! Μοντελο 12/99' και μεχρι τωρα μονο τα στανταρ σερβις του εχει κανει και αλλαξει και 2 μπαταριες! Ουτε καν δισκο δεν εχει αλλαξει ακομα! Ιδιας χρονολογιας Renault (συνηθως Megane...) εχουν αλλαξει πολλαπλασιαστες,γρυλλους παραθυρων,φλαντζες κτλ..Αλλα τα τελευταια χρονια δεν νομιζω οτι εχει ακουστει κατι...Εγω, λογω και της ''καλης διαγωγης'' της δικης μας Ρενας θα επαιρνα Clio δαγκωτο οπως προειπα!
-
Ναι αλλα τα ρετσινιες δυσκολα σβηνουν.:wink
-
οσο για την εκπτωση, εβλεπα τιμες μαζι με εκπτωση απόσυρσης γιαυτό απόρησα...
εγω ειχα παρει το Μαιο το προ f/l με 13400 -
Δεν υπάρχει δίλημμα. Clio
-
clio χαλαρα , to corsa ειν απλα τραγικο στην οδικη του συμπεριφορα κ δεν παει κιολας.
-
Ο χρήστης Nameless έγραψε:
δεν εχει πιο μεγαλη εκπτωση το clio..??
Κανουν στην Renault 1000 ευρω εκτπωση 'λογω των 110 χρόνων της εταιρειας'...Η εκδοση Dynamique ειναι αρκετα καλα εξοπλισμενη (ζαντες ακουμινιου...καλυτερα υλικα μεσα οπως δερμα στο τιμονι και στον λεβιε)...καλυτερα απο οτι το Corsa. Μου εκαναν τιμη 14000 ευρω ακριβως...και μου φανηκε πολυ καλη.Τελικη τιμη!Με πινακιδες...τελη και μεταλλικο χρωμα.Δεν ξερω....υπαρχει περιπτωση να το βρω πιο φθηνα?
Μόνο 14 χιλιάρικα τελική;; 3 θυρη η 5 θυρη εκδοση; Απλά μου κανει εντύπωση γιατί βλέπω αρχική 14800 /15200 για τις δύο εκδόσεις και 14χιλ με μεταλλικό (400) και υπόλοιπα εξοδα (400) και δε πηγα καν το δω. Μήπως ειναι για συγκεκριμένα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα κι οτι εχει μεινει;
-
Ο χρήστης Nameless έγραψε:
Ειναι δελεαστικη η προσφορα του Renault αλλα οπως προειπα ...αυτο που πιστευω οτι εχει μεγαλυτερη σημασια ειναι η αξιοπιστια του αυτοκινητου.Οτι στο μελλον δεν θα μου εμφανησει πολλες βλαβες...τουλαχιστον σε συγκριση με το Corsa.Εχω ακουσει αρκετα παραπονα απο ιδιοκτητες Renault...Εχουν αλλαξει τα δεδομενα?Γενικα στον χωρο της αυτοκινησης πολλες γνωμες διαπλαθονται ...μερικες φορες απο προκαταληψεις...ή και δεδομενα παλαιοτερων εποχων.Συνεπως ισχυει οτι ειναι ζημιαρα εταιρεια η Renault?Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν πιο πανω!Ειναι ολες οι απαντησεις πολυ διαφωτιστικες Και sorry παιδια αμα σας πρηζω...Αναμεσα στα δυο ΚΑΘΑΡΑ Clio λογω τεραστιας διαφορας στις επιδοσεις... Αν θες μονο αξιοπιστια γιατι δεν κοιτα το Colt, χωρις αυτο να σημαινει οτι τα αλλα δεν ειναι...
-
91.000 χιλιομετρα μεσα σε δυο χρονια με το corsa χωρις κανενα προβλημα...δεν νομιζω οτι μπορει να συγκριθει το corsa Με το clio.Στην κατηγορια του ειναι απο τα καλυτερα συνολα...δες το limited edition το πηρε φιλος.ειναι σε πολυ καλη τιμη με πολλα εξτρα...αλλιως το sport δικια μου επιλογη θα ηταν το sport λογω εξοπλισμου παντως.
-
To colt cz3 (για το czt δεν το συζητω...) ειναι αλλη φαση παιδια , ειναι πολυυυ πιο γρηγορο ασχημο μεν (σαν περιπτερο μοιαζει ) αλλα διαολος. Βεβαια δεν στριβει κ αυτο οποτε το κλιο ειναι μαλλον η πιο σωστη επιλογη...
-
+1 Clio ...
Το Corsa καλό αυτοκίνητο είναι αλλά σχεδιαστικά χάνει. Το πίσω τζάμι είναι τόσο μικρό που μάλλον δυσκολεύει τη ζωή του οδηγού παρά την βοηθά.
Εκτός των άλλων θεωρώ ότι το σχέδιο του CLIO είναι άκρως ποιο όμορφο, σπορ και εκτός των άλλων είναι και περισσότερο άνετο μέσα...
+1 Clio ...
-
Δεν υπάρχει σύγκριση... Clio!
http://www.renault.com/en/groupe/strate ... alite.aspx
-
Ο χρήστης pan82 έγραψε:
δεν εχει πιο μεγαλη εκπτωση το clio..??
Κανουν στην Renault 1000 ευρω εκτπωση 'λογω των 110 χρόνων της εταιρειας'...Η εκδοση Dynamique ειναι αρκετα καλα εξοπλισμενη (ζαντες ακουμινιου...καλυτερα υλικα μεσα οπως δερμα στο τιμονι και στον λεβιε)...καλυτερα απο οτι το Corsa. Μου εκαναν τιμη 14000 ευρω ακριβως...και μου φανηκε πολυ καλη.Τελικη τιμη!Με πινακιδες...τελη και μεταλλικο χρωμα.Δεν ξερω....υπαρχει περιπτωση να το βρω πιο φθηνα?
Μόνο 14 χιλιάρικα τελική;; 3 θυρη η 5 θυρη εκδοση; Απλά μου κανει εντύπωση γιατί βλέπω αρχική 14800 /15200 για τις δύο εκδόσεις και 14χιλ με μεταλλικό (400) και υπόλοιπα εξοδα (400) και δε πηγα καν το δω. Μήπως ειναι για συγκεκριμένα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα κι οτι εχει μεινει;
Με προλαβες...Ειναι 5θυρη και ναι ειναι ετοιμοπαραδοτο.Το γεγονος οτι το δινει τοσο 'φθηνα' με εχει προβληματισει.Λεει ο αντιπροσωπος οτι ειναι του κουτιου....και απλως καθεται στην εκθεση.Τι παιζει με αυτο???Γιατι μου το εδωσε σε σχαμηλη τιμη χωρις δευτερη σκεψη....την προσφορα την εκανε χωρις σχεδον μεγαλη πιεση.Παιζει να ηταν χτυπημενο???Τοσο πολυ θελει να το ξεφορτωθει??
-
εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι η προσφορα της PGA. Γενικα σ ολα τα μοντελα εχει διαφορες προσφορες κ εκπτωσεις. κοιτα στο ιντερνετ τις προσφορες πού εχουν για να εισαι σιγουρος. παντως καπου εκει κυμαινεται γιατι θυμαμαι που το κοιτουσα για εναν φιλο κ του ελεγα οτι θα παρεις αυτοκινητο που κανει 16000 με λγιοτερα απο 14000...
-
Και μια και ανεφερεα την περιπτωση να ειναι χτυπημενο φανταζομαι ολοι θα εχετε ακουσει ιστοριες.Προφανως αυτα δεν μπορεις να τα ελεγχξεις.Λοιπον να και μια δικη μου ιστορια:
Φιλοι ειχαν αγορασει προ δεκαετιας και βαλε το Toyota Corolla.Τους κρατησε μεχρι τωρα χωρις κανενα προβλημα...και ηταν υπερικανοποιημενοι.Ωστοσο ειπαν να παρουν κατι καινουριο και σκεφτηκαν να το δωσουν σε καμια μαντρα.Το πηγαν για ελεγχο σε ενα συνεργειο και ανακαλυψαν ...οτι το αυτοκινητο ηταν κομμενο στην μεση!!!!Ακριβως στην μεση ....και ειχαν προσθεσει αλλο τμημα πισω...προφανως με συγκολληση.
Επισης μετα απο 8-9 χρονια κατοχης του ZX ανακαλυψαμε οτι απο την μανα του ...το ψυγειο ειχε βγει απο στην στηριξη του και το ειχαν κρεμασει δεν θυμαμαι με τι.... -
http://www.renault.com.gr/files/Prosfores/RETAIL CATALOGUE_110yrs.pdf
εδω ειναι οι τιμές που ανακοινώνει η αντιπροσωπεία για το clio..το clio f/l ηρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο, η τον Ιούνιο, δε θυμάμαι ακριβώς , το οποίο σημαίνει οτι τα αυτοκίνητα της προσφοράς ειναι εδώ 2-3 μήνες... αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει οτι εχουνε τρακάρει κ.τ.λ. μαλλον περιμένουνε καινούρια παρτίδα και θελουν να διωξουν αυτα που εχουν ηδη εδώ.. η τιμή είναι πραγματικό κελεπούρι
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
εδω ειναι οι τιμές που ανακοινώνει η αντιπροσωπεία για το clio..το clio f/l ηρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο, η τον Ιούνιο, δε θυμάμαι ακριβώς , το οποίο σημαίνει οτι τα αυτοκίνητα της προσφοράς ειναι εδώ 2-3 μήνες... αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει οτι εχουνε τρακάρει κ.τ.λ. μαλλον περιμένουνε καινούρια παρτίδα και θελουν να διωξουν αυτα που εχουν ηδη εδώ.. η τιμή είναι πραγματικό κελεπούρι
Τελικά το μοντέλο έχει έρθει ή όχι;; πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ότι δεν υπάρχει πουθενά έχουν ερθει ελάχιστα που έφυγαν και τέλη του μήνα θα ξέρουν πλέον για τα καινούργια πότε έρχονται, στα ετοιμοπαράδοτα ισχύει έκπτωση 1000€ όχι σε παραγγελίες και τελικά μου έδωσα 14600€ με μεταλλικό μέσα και ακόμα 250€ για πινακιδες οπότε 14850 με το κλειδί στο χέρι. Υπάρχει κάπου να το δω, επειδή επέμεινα μου είπε αυτός όχι
-
+1 από εμένα στο Clio! Τα έχω τεκμηριώσει πολλές φορές γιατί... Αν κιόλας έχει βελτιωθεί κ η αίσθηση του τιμονιού στο facelift...ακόμη καλύτερο! Ειδικά με την τιμή που λες! Από αξιοπιστία και τιμές ανταλλακτικών συγκεκριμένα το Clio III μην σε αγχώνει!
-
Ο χρήστης pan82 έγραψε:
Τελικά το μοντέλο έχει έρθει ή όχι;; πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία και μου είπε ότι δεν υπάρχει πουθενά έχουν ερθει ελάχιστα που έφυγαν και τέλη του μήνα θα ξέρουν πλέον για τα καινούργια πότε έρχονται, στα ετοιμοπαράδοτα ισχύει έκπτωση 1000€ όχι σε παραγγελίες και τελικά μου έδωσα 14600€ με μεταλλικό μέσα και ακόμα 250€ για πινακιδες οπότε 14850 με το κλειδί στο χέρι. Υπάρχει κάπου να το δω, επειδή επέμεινα μου είπε αυτός όχι
δοκίμασε και σε άλλη αντιπροσωπεία αν μπορείς.. εδώ στα Χανιά το έχουν κανονικά
-
Λοιπον....παιδια θα σας πρηξω μια τελευταια φορα.Οδηγησα και το Corsa(ο κινητηρας δεν τραβαει καθολου) και το Colt....το οποιο ειναι πολυ sharp στην οδηγηση ...σπιρτοζος κινητηρας...ωραιο τιμονι και σε καλη εκδοση Intense...με ζαντες 16'' και spoiler...προφανως μεσα εχει τα αναλογα comfort που εχει και το Clio.Με εντυπωσιασε πολυ ειναι η αληθεια οδηγικα.Και ειναι στην ιδια τιμη με το Clio.Τελευταια φορα που σας πρηζω.....χεχεχεεχεχεχ.Δωσ'τε μου τα φωτα σας!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
-
To clio.....
Clio 1.2 TCE VS Corsa 1.4