-
γιατι βρε Κυψελη μενεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι βρε Κυψελη μενεις?προς το κέντρο θα έλεγα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατι βρε Κυψελη μενεις?
προς το κέντρο θα έλεγα
ωρα για μετακομιση προς τα εξω...
δυσκολοι καιροι για εξοδα:
-
Τι να αλλαξει!!!!! εδω ενα υπογειο παρκιν στην Πλατεια Αμερικης δεν αφηνουν να γινει οι 132 οικολογοι πολιτες οπαδοι του ΣΙΡΙΖΑ και προτιμανε να γυριζει καποιος στη γειτονια 1 ωρα, ειδικα βραδυ, για να παρκαρει και παλι σε πεζοδρομειο θα βρει!!! με τη δικαιολογεια οτι δεν γινεται να γινει πρασινο απο πανω... ενω θελουν να κανουν ολες τις ταρατσες πρασινες... λες και αυτο ειναι πιο πρακτικο και ευκολο..... (καλο ειναι να ψαξουμε να βρουμε τα προσωπικα συμφεροντα αυτων των φωνασκουντων... και να καταλαβουμε ποιοι μας δουλευουν ψυλο γαζι....) Κατι αντιστοιχο εγινε στην πλατεια κυψελη επανω.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τι να αλλαξει!!!!! εδω ενα υπογειο παρκιν στην Πλατεια Αμερικης δεν αφηνουν να γινει οι 132 οικολογοι πολιτες οπαδοι του ΣΙΡΙΖΑ και προτιμανε να γυριζει καποιος στη γειτονια 1 ωρα, ειδικα βραδυ, για να παρκαρει και παλι σε πεζοδρομειο θα βρει!!! με τη δικαιολογεια οτι δεν γινεται να γινει πρασινο απο πανω... ενω θελουν να κανουν ολες τις ταρατσες πρασινες... λες και αυτο ειναι πιο πρακτικο και ευκολο..... (καλο ειναι να ψαξουμε να βρουμε τα προσωπικα συμφεροντα αυτων των φωνασκουντων... και να καταλαβουμε ποιοι μας δουλευουν ψυλο γαζι....) Κατι αντιστοιχο εγινε στην πλατεια κυψελη επανω.....ρε 224, θεωρείς ότι όποιος θέλει δε βρίσκει πάρκινγκ στην Κυψέλη κλειστό?
τα μισά άδεια είναι, γιατί ζητάνε όσο ένα διαμέρισμα -
Άρα πρέπει εκτός από το να θέλει κλειστό πάρκινγκ, να μπορεί να το αποκτήσει. Το δεύτερο σκέλος είθισται να είναι σημαντικότερο του πρώτου...
-
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγω
Αλλά θεωρούν ότι τα αρπάζεις κλπ... κλπ...
Δηλαδή όταν αγοράζεις RAV 4 executive.... εισαι φτωχός... Αυτά ειναι κολλήματα...
ή παίρνουν 1600 και φτιάχνουν και ένα εξοχικό στην παραλία που δεν φορολογείται...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι να αλλαξει!!!!! εδω ενα υπογειο παρκιν στην Πλατεια Αμερικης δεν αφηνουν να γινει οι 132 οικολογοι πολιτες οπαδοι του ΣΙΡΙΖΑ και προτιμανε να γυριζει καποιος στη γειτονια 1 ωρα, ειδικα βραδυ, για να παρκαρει και παλι σε πεζοδρομειο θα βρει!!! με τη δικαιολογεια οτι δεν γινεται να γινει πρασινο απο πανω... ενω θελουν να κανουν ολες τις ταρατσες πρασινες... λες και αυτο ειναι πιο πρακτικο και ευκολο..... (καλο ειναι να ψαξουμε να βρουμε τα προσωπικα συμφεροντα αυτων των φωνασκουντων... και να καταλαβουμε ποιοι μας δουλευουν ψυλο γαζι....) Κατι αντιστοιχο εγινε στην πλατεια κυψελη επανω.....
ρε 224, θεωρείς ότι όποιος θέλει δε βρίσκει πάρκινγκ στην Κυψέλη κλειστό?
τα μισά άδεια είναι, γιατί ζητάνε όσο ένα διαμέρισμαΚυκλοφορω εκει γιατι μενει η πεθερα μου και το σκεφτομαι καθε φορα που πρεπει να την επισκευθω.... Στην περιοχη Κυπρου, Πατησιων οταν περνας απο τον τροπο που ειναι παρκαρισμενα καταλαβαινεις οτι ολοι ειναι Ζωα... συμφωνα με εμας εδω μεσα..... Προσωπικα νομιζω οτι δεν μπορουν να αντεπεξελθουν το κοστος.... και αφηνουν ενα σημαντικο περουσιακο τους στοιχειο στην διαθεση του καθενα να το βανδαλισει η να το γρατζουνισει μιας και οι δρομοι ειναι στενοι ουτως η αλλως.... Οταν λεω συμφεροντα που αντιτιθενται εννοω ακομα και τους υπαρχοντες ιδιοκτητες παρκιν...... μια βολτα το βραδυ εκει θα σε πεισει αφου μετρησεις τα σκαρφαλωμενα σε οτι δηποτε μερος προσφερεται για παρκιν.... οτι ισως δεν φτανουν ακομα και τα υπαρχοντα..... να δοθουν σε λογικες τιμες.... υπαρχουν και μελετες για αυτο ειδικα για την κυψελη.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγωΑλλά θεωρούν ότι τα αρπάζεις κλπ... κλπ...
Δηλαδή όταν αγοράζεις RAV 4 executive.... εισαι φτωχός... Αυτά ειναι κολλήματα...
ή παίρνουν 1600 και φτιάχνουν και ένα εξοχικό στην παραλία που δεν φορολογείται...
και ολη αυτη η γκρινια επειδη θα πληρωσεις 200€ παραπανω απο αυτους με 1800κκ?
πως σε αντεχει η πεθερα σου μου λες?
να πας να μεινεις στο Ψυχικο να θεωρεισαι φτωχομπινες με τη 320
-
επειδή έμενα κυψέλη όταν ανέβαινα αθήνα (κάτω απ την αγία ζώνη, κοντά στους μερακλήδες ) η κατάσταση με τα παρκαρισμένα είναι όντως δραματική αλλά λόγω έλλειψης προσιτών τιμών στα πάρκινγκ και ασυδοσίας έχει παγιωθεί μια κατάσταση που είναι απλά τραγική.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κυκλοφορω εκει γιατι μενει η πεθερα μου και το σκεφτομαι καθε φορα που πρεπει να την επισκευθω....
Και στον Παράδεισο να έμενε πάλι θα έπρεπε να το σκεφτείς και εν τέλει να το απορρίψεις
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κυκλοφορω εκει γιατι μενει η πεθερα μου και το σκεφτομαι καθε φορα που πρεπει να την επισκευθω....
Και στον Παράδεισο να έμενε πάλι θα έπρεπε να το σκεφτείς και εν τέλει να το απορρίψεις
Μα και στο Μαρουσι δεν ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είσαι λάθος συνάδελφε. Δεν θέλει καν σκέψη. Κατευθείαν απόρριψη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγω
200€ είναι 'μόνο' η διαφορά 1800 με 2000cc ή μήπως καμιά 400άρα (=ένα μικρό laptop το χρόνο ) με τις εξυπνάδες του Παπαθανασίου?...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην Ελλάδα κάθε οικογένεια με 2 εργαζόμενους (πχ καθηγητές) μπορεί να αγοράσει μία BMW 2000 στα 31Κ όπως την πήρα εγωΑλλά θεωρούν ότι τα αρπάζεις κλπ... κλπ...
Αν έχει σπίτι ναι, αν δεν έχει ας πάρει ένα αμάξι των 20000 € και ας επενδύσει αυτά τα 10000 € σε σπίτι (μαζί με πολλά ακόμα εννοείται...)
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είσαι λάθος συνάδελφε. Δεν θέλει καν σκέψη. Κατευθείαν απόρριψη
Ειμαι μαλλον εξαιρεση.... (με την βοηθεια της γυναικας μου βεβαιως βεβαιως!!!!) αλλα δεν εχω προβλημα με την πεθερα..... ασε που μαγειρευει ωραια πραγματα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν έχει σπίτι ναι, αν δεν έχει ας πάρει ένα αμάξι των 20000 € και ας επενδύσει αυτά τα 10000 € σε σπίτι (μαζί με πολλά ακόμα εννοείται...)
Δεν το κατάλαβα αυτό...
Γιατί πρέπει καλά και σώνει ν' αγοράσει σπίτι; -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
200€ είναι 'μόνο' η διαφορά 1800 με 2000cc ή μήπως καμιά 400άρα (=ένα μικρό laptop το χρόνο ) με τις εξυπνάδες του Παπαθανασίου?...
αυτό λέω +400 ευρω
και από που κι ως που μια εταιρία ασφαλιστική για παράδειγμα ζητά περισσότερα λεφτά για να ασφαλίσεις μεγαλυτερου κυβισμού όχημα... (αφου έτσι κι αλλιως τα λεφτά για την αξία τα βάζεις σε άλλη κατηγορία)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το κάνουμε λες και είναι το 2λτ κανένα καράβι με 5000 κυβικά ...κολλημένα, Ελληνικά, οπισθοδρομικά μυαλά...Άμα το σκεφτείς καλά αυτό που λες είναι η ίδια η αντίθεση σε μια πρόταση... από τη μία λες για μυαλά κολλημένα με κυβικά αλλά μετά χρησιμοποιείς τα κυβικά για να χρίσεις κάποιο αυτοκίνητο καράβι....!
Απλά δηλαδή μεταθέτεις το όριο αλλά το κόλλημα με τα κυβικά δεν έφυγε... δύσκολο να φύγει τόσα χρόνια μας το φυτεύουν βαθειά στο υποσυνείδητο....Για το πάρκινγκ στην Πλ Αμερικής κλπ η κατάσταση είναι τραγική εδώ και πολλά πολλά χρόνια, σίγουρα πάνω από 10. Για εκεί πια πάω με τρόλλευ (και γενικά στο κέντρο). Αν πρέπει να πάρω αυτοκίνητο και δεν είναι Κυριακή αποφεύγω τα πολύ στενά (σε κάποιο δεν χωράω και το εννοώ κυριολεκτικά!) και το παρκάρω για 5+ ευρώ στον Χόντο. Α και με ΜΜΜ μόνο όσο έχει ήλιο.... μετά φοβάμαι αν και η εγκληματικότητα στην περιοχή μάλλον δεν είναι υψηλή. Κανένας, δεν υπερβάλλω, κανένας πεζοπόρος κάτω των 65 δεν μιλάει ελληνικά... Τέτοιους αλλοδαπούς δεν έχουν στην Αγγλία...
Για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τους αλλοδαπούς... Η κοινωνία μας και η πολιτεία μας (και σχολεία και πανεπιστήμια) αλλά και οι αλλοδαποί μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την Αγγλίας. Κάθε σύγκριση είναι ατυχής. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τέτοιους αλλοδαπούς δεν έχουν στην Αγγλία...
Για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια και τους αλλοδαπούς... Η κοινωνία μας και η πολιτεία μας (και σχολεία και πανεπιστήμια) αλλά και οι αλλοδαποί μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν την Αγγλίας. Κάθε σύγκριση είναι ατυχής.[/size]Eίναι καλύτεροι των Άγγλων δηλαδή;
Να κάνουμε εισαγωγή τέτοιους άμα είναι!Γαμώτ! Πάλι δεύτερης διαλογής εμπόρευμα σπρώξανε σε μας!
Τέλη κυκλοφορίας