-
Ok θενξ Zorz
-
opoios magas xerei na m pei exw ena keeway matrix 50cc k 8elw na alaxw bilies k m aftes p 8a balw molis anoigw t gaz na spinia ri t noymerei prepei na balw 7 h 10?
-
50
-
Service 28000 χλμ σε επίσημη αντιπροσωπεία.
Λάδι 1 λίτρο repsol 10-40.
Βαλβολίνες.
Φίλτρο αέρος.
Μπουζί.
Τακάκια εμπρός - πίσω.
Γενικός έλεγχος με διαγνωστικό.Τιμή 190 ευρώ.
-
Πώς είπες ;;!!
130 ως 150 € (με απόδειξη παρακαλώ !! ) δίνω για το Liberty στο μεγάλο σέρβις, αλλάζοντας δηλ. και ιμάντα, σε συνοικιακό συνεργείο... -
Α ωραία
Άσε φίλε ξαναγύρισα στην αντιπροσωπεία γιατί σε 2 άλλα συνεργεία που πήγα διαπίστωσα ότι έβαζαν ό,τι λάδια να'ναι + άλλες παραλείψεις.
-
Κι εγώ ακριβά το βρίσκω.
Το λάδι ~10€, άλλα 10€ το πολύ για τις βαλβολίνες, 15-20€ για το φίλτρο αέρα, 1-5€ για μπουζί, τακάκια 30-40€ (1 δίσκο δεν έχει μπροστά?), 'γενικός έλεγχος' priceless...
-
Ναι, ένα δίσκο μπροστά και ένα πίσω. Ακριβό το βλέπω και γω zorz. Τεσπα 1 φορά το χρόνο γίνεται οπότε δεν ''πονάει'' πολύ.
-
πάρε ducati να σου φαίνεται φτηνό το σέρβις του σκούτερ.
άλλο ένα συν. -
Ο αδελφός απολύεται και ψάχνει και αυτός scooter για να αντιμετωπίσει την χαοτική κίνηση της πόλης.
Γλυκοκοιτάει το kymco agility city 150
Βλέπω πως είναι αερόψυκτο. Καλό, κακό ή αδιάφορο? Επίσης δεν έχει ψεκασμό.
Τί λέτε? -
Μ' αρέσει, προσιτό στην τιμή και αξιόπιστη σαν μάρκα η Kymco. Eπίσης μικρό σε διαστάσεις για ευέλικτες κινήσεις.
-
Ευχαριστώ φίλε μου
-
Υπαρχει κανενας κατοχος agilicity city να μας πει εντυπωσεις; Ή αν εχει δει κανεις καμια σχετικη συζητηση σε αλλο φορουμ..
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Υπαρχει κανενας κατοχος agilicity city να μας πει εντυπωσεις; Ή αν εχει δει κανεις καμια σχετικη συζητηση σε αλλο φορουμ..Βρήκα κάτι για το 125 και για το 150 .
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Αγαπητοί συνοδοιπόροι…….Προγραμματίστε την ζωή σας και ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ .……………**www.0300.gr/el/newsdetail.php?id=1392 ** ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε να απολαμβάνετε ΚΑΙ την καθημερινή οδήγηση του scooter σας. Θα μάθετε πώς να αποβάλετε εκείνο το τσίμπημα της αβεβαιότητας του…… θα στρίψω ή όχι και που θα πάω τώρα????? Αυτό μεταξύ των άλλων .Στο τέλος της ημέρας, παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου έμπειρο αναβάτη, μετά από 30 χρόνια σε δυο τροχούς, επαναπροσδιόρισα τον όρο « έμπειρος».Απόλαυσα την εμπειρία και νοιώθω πολύ πιο «πλούσιος».
Εμπειρία………. για την ζωή μας.
Μακάρι να ήταν υποχρεωτικό για όλους τους νέους οδηγούς που παίρνουν δίπλωμα για να μάθουν, αν προλάβουν, να οδηγούν στον δρόμο.
Pήγα. Σούπερ. Έμαθα πολλά και είδα ότι έχω πολλά να μάθω. Συγχαρητήρια στο 0-300, sth Piaggio και στο Mike.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αγαπητοί συνοδοιπόροι…….Προγραμματίστε την ζωή σας και ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ .……………**www.0300.gr/el/newsdetail.php?id=1392 ** ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Pήγα. Σούπερ. Έμαθα πολλά και είδα ότι έχω πολλά να μάθω. Συγχαρητήρια στο 0-300, sth Piaggio και στο Mike.
Πόσο σου κόστισε ;;
-
Παίδες Καλησπέρα,
Πρόσφατα έβγαλα δίπλωμα για μηχανή και σκέφτομαι να αρχισω με ένα μεταχειρισμένο scooter. Φίλος που ασχολείται με το θέμα δίκυκλο μου έδωσε μια βασική συμβουλή. Να έχει ΑBS. Ψαχνοντας όμως είδα ότι δεν έχουν και πάρα πολλά.
Είδα το Honda SH300
TO PEUGEOT Geopolis 400
kai Vespa 250 gts.Εμφανισιακά μου αρέσει το Xcity της Yamaha και το beverly της piaggio αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτά δεν έχουν ABS.
Γενικά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα άλλο μοντέλο που να διαθέτει ABS πχ SYM Ή KYMCO ΚΛΠ.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω γενικά τι άλλες συμβουλές δίνεται για την αγορά scooter, αν υπάρχουν μοντέλα που δεν έχουν αποδειχθεί τόσο αξιόπιστα, και αν υπάρχουν κάποια που προτείνετε. Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, συμβουλές και βοήθεια.
Ευχαριστώ
-
-
Οδήγησα το pcx. Πλάκα έχει το σύστημα start-stop. Η μίζα είναι επαγωγική και φυσικά εντελώς αθόρυβη. Ξαφνικά ο κινητήρας εκκινεί Στα φρένα τώρα είναι αισθητή η απουσία δίσκου πίσω. Ο κινητήρας των 125 cc μου φάνηκε οριακός. Θα ήθελα λίγο ακόμα δύναμη.
-
Υπάρχει και 150άρι πλέον, με κινητήρα πολλά υποσχόμενο στα χαρτιά (θα μπει και στο νέο SH ).
Το βασικό του 'θέμα' κατά την άποψή μου είναι οι μικροί (14άρηδες) τροχοί...
SCOOTERS