-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
στην ευθεια οχι βεβαια..η 997τ ηταν υπερταχεια(κ μπραβο της!!)..απο εκει κ περα επιδοσεις δεν ειναι μονο η επιταχυνση..
ειλικρινα θα ηθελα να δω συγκριτικο σκουντερια με μπαλμπονι..αν η μεταβαση απο την 4κινηση στην οπισθοκινηση δεν της στερει κατι στον τομεα της οδικης συμπεριφορας(μη ξεχναμε οτι σχεδιαστηκε ως 4κινητη κ οχι οπισθοκινητη) τοτε θα ειναι καλος αντιπαλος..
γνωστος μου παντως πουλησε την 997 gt3 rs για να παρει την σκουντερια..οταν εχω την ευκαιρια θα ρωτησω γιατι δεν επελεξε την μπαλμπονι..
με εβαλες σε σκεψεις κικιζα..Λιγο μετα την μεση των posts ειχα βαλει ενα link , video για το καθε ενα...
Για την ιστορια, μεταξυ αλλων, ειχα και εγω ψηφισει την scuderia.viewtopic.php?f=15&t=37373&start=15
Ακομα και τωρα ομως ειμαι πραγματικα σε διλλημα για αυτο ή την VB...
Να ειχε η ζωη μονο τετοιου ειδους, ευχαριστους προβληματισμους... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα ας ειναι οπου θελει η μαγκια , στην πραξη σε πιο κατω κατηγοριες εγω βλεπω αλλα , αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μαςτο θεμα που εθιξες μου κανει τεραστια εντυπωση..
γιατι παρακαλω να μη βγαζουν πολλα χλμ οι ferrari?
αν εγω τη παρω σημαινει οτι δε μπορω να τη χρησιμοποιω συνεχεια και για πολλα χρονια? θα τρελαθουμε τελειως???δλδ αν εσενα σου εσπαγε το μοτερ στα 100 χιλιαρικα θα το δεχοσουν ετσι επειδη ειναι ferrari και οχι ταξι???
Αφού ρε συναλφίστα Κιούση το πιάνεις το νόημα, γιατί μου είσαι αντιρρησίας?? Άσε με να τελειώσω με την ησυχία μου 3 πιτόγυρα!! Έχω γεμίσει το πληκτρολόγιο τζατζίκια!!
Δεν σου πα ότι θα πέταγα και στα ουράνια αν έσπαγε το made in Maranello μοτερ μου αλλά δεν θα τα βαφα και μαύρα! Κλάιν μάιν βασικά αν είχα δώσει τα 300.000€! Εδώ αλλάζουν τα RX-8 μοτόρια στις Ferrari θα κολλήσουμε! Ας εμφανιστεί επιτέλους ένας δυστυχής ιδιοκτήτης (F430 κατά προτίμηση) να μας ενημερώσει γιατί δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση εαν η προγραμματισμένη συντήρηση στα 80-100k χλμ που εμείς αλλάζουμε μπουζί και ιμάντες, αυτοί να κάνουν και κάνα ψιλορεκτιφιέ!!
-
τι λετε ρε παιδια??? αν ειχα τετοιο αυτοκινητο θα ζουσα μεσα τουκι ας ηταν ιταλικο
δε καταλαβαινω τι λογικη να εχεις ενα τετοιο τερας (και τα λεφτα να το συντηρεις) και να καθεσαι να το βλεπεις..
και στο ψιλικατζιδικο με αυτο θα πρεπει να πηγαινεις(να κανεις και καμια βολτουλα να το ζεστανεις και να το κρυωσεις... )
φερραρι για να πηγαινεις στο ψιλικατζιδικο(οχι οτι δεν μπορεις,αλλα κ ο sv2 εχει ενα iq για καθημερινο κ ενα cayenne για λοιπα..αυτο κανεις οταν εχεις λεφτα,αγοραζεις αλλο για οτιδηποτε δεν εχει σχεση με οδιγικη ευχαριστηση..)..τωρα καταλαβα πως βλεπεις εσυ τα αυτοκινητα..οκ,οπως ελεγε κ ενας ελληνας σχολιαστης εν ετει 2004
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!υ.γ.
σκεφτομαι να παρω μια βεηρον για να πεταγομαι στη δουλεια μου,αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να μην εχω πυλωτη κ να αναγκαζομαι να παρκαρω εξω..ειναι μακρυ αυτοκινητο με ελλειπη οπισθια ορατοτητα..θα με δυσκολευει στο παρκαρισμα γαμωτο..μηπως να παω για καμια saleen s7 η koenigsegg?εχει μεγαλυτερους καθρεπτες απο οτι ακουσα κ pdc.. -
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλα
σιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
-
τι λετε ρε παιδια??? αν ειχα τετοιο αυτοκινητο θα ζουσα μεσα τουκι ας ηταν ιταλικο
δε καταλαβαινω τι λογικη να εχεις ενα τετοιο τερας (και τα λεφτα να το συντηρεις) και να καθεσαι να το βλεπεις..
και στο ψιλικατζιδικο με αυτο θα πρεπει να πηγαινεις(να κανεις και καμια βολτουλα να το ζεστανεις και να το κρυωσεις... )
Γιατί άμα το χεις έχεις και άλλα 5-6: ένα Μ3, ένα Range Rover Supercharger, μια Spider 3.2, ένα EVO, μια Integrale και ένα A3 sportback για να πηγαίνεις στο ψιλικατζίδικο ή στη λαϊκή ή στη χειρότερη των περιπτώσεων στο super market...
-
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλασιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι ρε lamboκρατορα!!ο eros μαλλον για την λαμπο εγραψε το fuoco nel fuoco(φωτια στη φωτια)..
-
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλασιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
Είναι δυνατόν ρε??? 120.000χλμ έχω κάνει εγώ με την Alfa που είναι του 2003!!! Εγώ σου λέω ο τύπος μόλις και μετα βίας θα χει 40.000χλμ!! Μην κρίνεις από μας! Κι εγώ μέσα θα κοιμόμουν, θα έτρωγα, θα γ@%$#γα, θα έπαιζα τύμπανα. Εδώ σκοπεύω να τα κάνω όλα αυτά και μέσα στη Brera όταν έρθει...
ΥΓ: προσπέρασα ως gentleman το κακοβουλο σχόλιο περί αξιοπιστίας...
-
τι λετε ρε παιδια??? αν ειχα τετοιο αυτοκινητο θα ζουσα μεσα του
κι ας ηταν ιταλικο
φερραρι για να πηγαινεις στο ψιλικατζιδικο(οχι οτι δεν μπορεις,αλλα κ ο sv2 εχει ενα iq για καθημερινο κ ενα cayenne για λοιπα..αυτο κανεις οταν εχεις λεφτα,αγοραζεις αλλο για οτιδηποτε δεν εχει σχεση με οδιγικη ευχαριστηση..)..τωρα καταλαβα πως βλεπεις εσυ τα αυτοκινητα..οκ,οπως ελεγε κ ενας ελληνας σχολιαστης εν ετει 2004
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!υ.γ.
σκεφτομαι να παρω μια βεηρον για να πεταγομαι στη δουλεια μου,αλλα σκεφτομαι οτι μπορει να μην εχω πυλωτη κ να αναγκαζομαι να παρκαρω εξω..ειναι μακρυ αυτοκινητο με ελλειπη οπισθια ορατοτητα..θα με δυσκολευει στο παρκαρισμα γαμωτο..μηπως να παω για καμια saleen s7 η koenigsegg?εχει μεγαλυτερους καθρεπτες απο οτι ακουσα κ pdc..εγω ρε φιλε ετσι θα κανα , θα την επαιρνα ακομα και για να παω για τσιγαρα , δε βλεπω που ειναι το προβλημα..? εννοειται οτι θα εχει και κατι πιο προχειρο ομως και το καλο μου αυτοκινητο παντα θα εψαχνα μια αφορμη να το οδηγησω..
αλλωστε τι το τρομερο θα κανεις με μια 430? θα τη πας στα μεγαρα ή στις σερρες? ουαου
το θεμα ειναι να χαιρεσαι καθε μερα το αυτοκινητο σου οχι καθε χριστουγεννα και πασχα..
αλλωστε λαμαρινες ειναι και ο,τι και να παθει φτιαχνει. εσυ σημερα εισαι , αυριο δεν εισαι..το θεμα ειναι να πας χορτατοςθυμαμαι το βενζινα μου που κοροιδευε ενα τυπο με ferrari που εσκασε για την μηνιαια του βολτα..
εχει τετοιο τερας και το γυαλιζει.. το κραταει συνεχεια στο γκαραζ του και το βγαζει καθε καποιες κυριακες εξω μαλλον για να μη του σαπισει ή για να νιωσει οτι επιασαν τοπο τα λεφτα του..
αυτο ειναι λιγο κακομοιρια πιστευω..ο sv2 τουλαχιστον δεν ειναι τετοιος τυπος οσα αμαξια και αν εχει συλλεξει και μολις μπει να γραψει θα στο επιβεβαιωσει..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εδω θελουμε sv2 ο οποιος πρεπει να εχει φτασει τα 120 χιλιαρικα απροβληματιστα αν θυμαμαι καλα
σιγουρα θα εχουν την αξιοπιστια τους ρε συ, μην κρινεις απο αλλες κατασκευες της ιδιας χωρας..
Είναι δυνατόν ρε??? 120.000χλμ έχω κάνει εγώ με την Alfa που είναι του 2003!!! Εγώ σου λέω ο τύπος μόλις και μετα βίας θα χει 40.000χλμ!! Μην κρίνεις από μας! Κι εγώ μέσα θα κοιμόμουν, θα έτρωγα, θα γ@%$#γα, θα έπαιζα τύμπανα. Εδώ σκοπεύω να τα κάνω όλα αυτά και μέσα στη Brera όταν έρθει...
αφου εισαι τζεντλεμαν παω πασο..
νομιζω οτι εχει πολυ πραγμα.. και νομιζω οτι εχει ειπωθει το 120
μπορει βεβαια να θυμαμαι και λαθος, δε θα ναι η πρωτη φορα.. -
αφου εισαι τζεντλεμαν παω πασο..
νομιζω οτι εχει πολυ πραγμα.. και νομιζω οτι εχει ειπωθει το 120
μπορει βεβαια να θυμαμαι και λαθος, δε θα ναι η πρωτη φορα..Και πως να την πουλήσει τώρα με 120Κ χλμ??
Εδώ παλεύω εγώ με τόσα χλμ να δώσω την Alfa 6000 ψωροχιλιάρικα και δεν την παίρνουν...μη σώσουν βασικά... -
@στεφ
μαλλον πολυ φθηνα, αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ σιγουρος κατσε να μπει να μας πει γιατι μπορει να κανω λαθος λεμεεεεεεεχει και κατι γρατζουνιες γυρω γυρω ... κοψοχρονια θα τη δωσει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Γνωστοί μου έχουν 355 GTS F1 και 360 F1 Spider με 130.000 και 115.000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα αντιστοίχως .παλι λαθος θυμομουν και αλλαξα την ιστορια
αλλα πανω κατω καλα θυμομουν ferrari με πανω απο 100 χιλιαρικα..
εσυ ποσα εχεις ?
(αν επιτρεπεται? ) -
@στεφ
μαλλον πολυ φθηνα, αλλα επειδη δεν ειμαι και πολυ σιγουρος κατσε να μπει να μας πει γιατι μπορει να κανω λαθος λεμεεεεεεεχει και κατι γρατζουνιες γυρω γυρω ... κοψοχρονια θα τη δωσει
Πόσο ρε παιδάκι μου? Γιατί άμα τη δίνει καλά να το πω μια στον πατέρα μου μπας και κάνουμε καμιά κίνηση...
Έχω και γω 80€ στο πορτοφόλι κάτι μπορεί να γίνει σου λέω... -
βασικα κουραστηκα να διαμαχομαι μαζι σου για το ποσο δεν ειναι ανωτερη παντων η βαγκ..
κ τωρα βρηκες αλλο θεμα κ ως τυπικος μηδενιστης το πηγες παλι στα ακρα(κριμα κ σε συμπαθω)..
αλλο 1-2 φορες την εβδομαδα καθε σαββατοκυριακο οπως ανεφερα,αλλο χριστουγεννα πασχα που λες εσυ..κ ο κ.σταθακης το κομπρα θα το εχει για σαββατοκυριακα..οποτε αν εχεις την ευγενη καλοσυνη,ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙς ΟΛΑ..
για σενα βεβαια η καθημερινη χρηση ισχυει,η μια στο 6μηνο ισχυει..χαιρομαι..για μενα οταν κ αν ποτε αποκτησω την οικονομικη δυνατοτητα να εχω 2 αυτοκινητα,το ενα απο αυτα θα κανει αυτη ακριβως τη δουλεια..εξοδους τα σαββατοκυριακα η trackdays,γιατι πολυ απλα,ολα τα αλλα(τα καθημερινα πραγματα) τα κανει καποιο αλλο καλυτερα κ οικονομικοτερα..εσυ παρε μια βεηρον κ πηγαινε για ψωνια η στη δουλεια σου,δικαιωμα σου..
κ ναι,ο sv2 ειμαι σιγουρος οτι πηρε καγιεν κ αηκιου(-σης) επειδη συμφωνα με τα λεγομενα σου βαρεθηκε να κυκλοφορει καθε μερα με την φ430 ..ρε δεν παμε καλα..i got a feeling sοmebody ain't fighting her -
@στεφ
Πόσο ρε παιδάκι μου? Γιατί άμα τη δίνει καλά να το πω μια στον πατέρα μου μπας και κάνουμε καμιά κίνηση...
Έχω και γω 80€ στο πορτοφόλι κάτι μπορεί να γίνει σου λέω...εγω εχω καμια 50αρα αμα θες να σου κανω τρακα..
-
βασικα κουραστηκα να διαμαχομαι μαζι σου για το ποσο δεν ειναι ανωτερη παντων η βαγκ..
κ τωρα βρηκες αλλο θεμα κ ως τυπικος μηδενιστης το πηγες παλι στα ακρα(κριμα κ σε συμπαθω)..
αλλο 1-2 φορες την εβδομαδα καθε σαββατοκυριακο οπως ανεφερα,αλλο χριστουγεννα πασχα που λες εσυ..κ ο κ.σταθακης το κομπρα θα το εχει για σαββατοκυριακα..οποτε αν εχεις την ευγενη καλοσυνη,ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙς ΟΛΑ..
για σενα βεβαια η καθημερινη χρηση ισχυει,η μια στο 6μηνο ισχυει..χαιρομαι..για μενα οταν κ αν ποτε αποκτησω την οικονομικη δυνατοτητα να εχω 2 αυτοκινητα,το ενα απο αυτα θα κανει αυτη ακριβως τη δουλεια..εξοδους τα σαββατοκυριακα η trackdays,γιατι πολυ απλα,ολα τα αλλα(τα καθημερινα πραγματα) τα κανει καποιο αλλο καλυτερα κ οικονομικοτερα..εσυ παρε μια βεηρον κ πηγαινε για ψωνια η στη δουλεια σου,δικαιωμα σου..
κ ναι,ο sv2 ειμαι σιγουρος οτι πηρε καγιεν κ αηκιου(-σης) επειδη συμφωνα με τα λεγομενα σου βαρεθηκε να κυκλοφορει καθε μερα με την φ430 ..ρε δεν παμε καλα..i got a feeling sοmebody ain't fighting herποια ακρα με δουλευεις???
οταν εχω καποια αυτοκινητα ευκαιρα μπορστα μου να οδηγησω θα διαλεξω το καλυτερο ακομα και αν ειναι να πηγαινω σταματα ξεκινα
αυτο ειναι η αποψη μου και αυτο κανω γενικοτερα..
δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει ή θα σε πειραζε αν το εκανα και με ferrari..τα αυτοκινητα ειναι για να τα οδηγαμε και οχι για να τα βλεπουμε και τωρα που το σκεφτομαι το δικο μου εχει λιγα για 2 χρονια
-
@στεφ
Έχω και γω 80€ στο πορτοφόλι κάτι μπορεί να γίνει σου λέω...εγω εχω καμια 50αρα αμα θες να σου κανω τρακα..
Κατάλαβα όλοι κονομημένοι είμαστε...
Τουλάχιστον πάω φαντάρος σε κάνα μήνα και εκεί ρέει το χρήμα άφθονο. Νομίζω γύρω στα 10€ το μήνα θα παίρνουμε! Ε βγήκε η μεταχείρα 430 αμέσως αμέσως... -
Κατάλαβα όλοι κονομημένοι είμαστε...
Τουλάχιστον πάω φαντάρος σε κάνα μήνα και εκεί ρέει το χρήμα άφθονο. Νομίζω γύρω στα 10€ το μήνα θα παίρνουμε! Ε βγήκε η μεταχείρα 430 αμέσως αμέσως...φιλε η φτωχεια θελει καλοπεραση και τα μεταξωτα βρακια οχι απαραιτητα επιδεξιους κωλους
κι εσυ το ξερεις καλα αυτο
εχουμε πει: ο,τι αρπαξουμε τωρα που μπορουμε
-
Χα εγώ δεν το ξέρω...που μου λείπουν 99 δραχμές για να βάλω στην άκρη ένα 100ρικο???
-
Χα εγώ δεν το ξέρω...που μου λείπουν 99 δραχμές για να βάλω στην άκρη ένα 100ρικο???α ρε στεφανε γαμω τα παιδια εισαι (οχι σαν το πασχο )
αυτο το κουσουρι να μην ειχες...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)