Oct 13, 2009, 12:09 PM

Κι εγω κατι τετοιο θα σου προτεινα.Δεν ειναι μεγαλος ο συμβιβασμος οσον αφορα στη διαγωνιο,και πιστευω οτι θα βλεπεις ανετα.Εγω π.χ αραγμενος στον καναπε του πατρικου μου εχω αποσταση γυρω στα 2.80 μετρα και με τη 40αρα δεν εχω προβλημα.Ασε που σ'αυτα τα χρηματα η B750 ειναι προκληση.
Εξαλλου ευκαιριες για αναβαθμιση θα εχεις και στο μελλον

Απλως για να ειμαι εντελως ξεκαθαρος απεναντι σου.To panel της B750 (και των περισσοτερων τηλεoρασεων της samsung) εξαιτιας της τεχνολογιας στην οποια στηριζεται ειναι πιθανο να εμφανισει το φαινομενο clouding.Ενοχλητικες δλδ ασπρες σταμπες,που εμφανιζονται οταν η οθονη αναπαραγει μαυρη εικονα.Ειναι ενα προβλημα εγγενες της τεχνολογιας που ομως επιτεινεται λογω του ανεπαρκους quality control της sammy.Και ειναι λιγο λαχειο:δλδ μπορει να σου τυχει 'καθαρη',μπορει και οχι.Ή μπορει να στην αντικαταστησουν και η δευτερη να ειναι χειροτερη.Το αν θα σε ενοχλησει τοσο ωστε να φτασεις στην αντικατασταση ειναι φυσικα δικο σου θεμα.Παντως εχει παρατηρηθει αρκετα τοσο σε μοντελα της samsung,οσο και σε μοντελα της sony(που προμηθευεται panels απο τη samsung).Γι αυτο δωσε βαση στην πολιτικη επιστροφων/εγγυησης του καταστηματος