Ο χρήστης rokko74 έγραψε:
Το έχεις οδηγήσει? Που? Γύρω γύρω στο τετράγωνο?
Για την ακρίβεια του έκανα test drive για περισσότερο από 2 ώρες.
Δεν μπορείς να κρίνεις ή να υμνείς χωρίς να έχεις υπάρξει ιδιοκτήτης έστω για 1-2 μήνες με καθημερινή χρήση, μέσα & έξω από την πόλη.
Ωραίο ανέκδοτο.
Στο επόμενο αυτοκίνητο που θα αγοράσεις ζήτα να του κάνεις test drive για 1-2 μήνες προκειμένου να μπορέσεις να κρίνεις…
Βέβαια για την συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών με στοιχειώδη εμπειρία, ένα απλό test drive αρκεί για να σχηματίσουν άποψη για ένα αυτοκίνητο.
Σοβαρά, σοβαρότατα... Έχω πάει σε έμπορο και το παίρνει κανονικότατα.
Θα μου επιτρέψεις να το αμφισβητήσω.
Διότι σε προηγούμενο post σου δήλωσες ότι το Caliber το έχεις περίπου 10 μήνες και είσαι πολύ ευχαριστημένος. Ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου 10 μηνών, δεν υπάρχει περίπτωση να απευθυνθεί σε έμπορο για ανταλλαγή. Οπότε 2 τινά συμβαίνουν:
- Ή δεν είσαι ευχαριστημένος με το αμάξι σου
- Ή δεν έχεις πάει ποτέ σε έμπορο, απλά το λες για να το πεις.
Κατά την γνώμη μου συμβαίνει το 2ο
Είναι αναλόγως τι ζητάς να πάρεις και σε τι κατάσταση έχεις το αυτοκίνητο και σε τι μάντρες πας...
Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, τα χρήματα που ζητώ είναι αρκετά λιγότερα απο την τιμή πώλησης από ιδιώτη σε έμπορο, όπως αυτή αναφέρεται σε πίνακες περιοδικών και πάλι δεν πουλιέται. Σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, ατρακάριστο με ενημερωμένο service book.
Συγκρίνεις το stilo του 02 με το caliber
Δεν συγκρίνω τα δυο αυτοκίνητα.
Απλά σου δείχνω ότι είναι και τα δύο αντιεμπορικά, οπότε κανένας έμπορος δεν παίρνει ένα αυτοκίνητο που θα δυσκολευτεί να πουλήσει.
Το αν το caliber έχει λίγο ποιο πολύ πρόβλημα ή όχι δεν αφορά κανέναν πλέον και ούτε είναι κριτήριο για να πάρεις αυτοκίνητο ΠΛΕΟΝ.
Αυτή είναι η δική σου άποψη.
Μεγάλη μερίδα των αγοραστών λαμβάνει υπόψιν του την εμπορικότητα ενός μοντέλου.
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν δεν θα έπαιρνε κανείς μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα γιατί είναι αντιεμπορικά...
Το ότι οι πωλήσεις των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού έχουν πέσει κατακόρυφα, είναι γεγονός αναμφισβήτητο εκτός κι αν ζεις σε άλλο πλανήτη.
Μετά το θέμα με την βενζίνη όλα τα 2.4, 3.7 κτλ έχουν πέσει κάτω του 50% γιατί είναι ανεπιθύμητα όπως λες...
Και όμως υπάρχουν 'κορόιδα' κατά την άποψη σου που τα αγοράζουν....
Δηλαδή το ότι υπάρχουν κάποιοι φραγκάτοι που αγοράζουν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, αυτό σημαίνει ότι είναι εμπορικά?
Μόνος σου λες ότι οι πωλήσεις έχουν πέσει 50%.
Χα χα, κλασσικός τύπος 'τα γερμανικά είναι τα καλύτερα'!! Άρα αυτομάτως πετάς στα σκουπίδια ότι δεν είναι tsi εεε?? Τον 1.800άρι ατμοσφαιρικό τον συγκρίνεις με 1.800άρι ατμοσφαιρικό... Τέλος!!! Τα άλλα που γράφεις είναι προς εντυπωσιασμό...
Δηλαδή δεν βγάζεις μόνο τον κινητήρα του caliber άχρηστο αλλά και όλους τους υπόλοιπους εκτός βέβαια του 'ΗΓΕΤΗ' VAG
Ο Tsi κινητήρας είναι για την δεδομένη χρονική στιγμή από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς καθώς οι αρετές του είναι προφανείς:
-Υψηλές επιδόσεις
-Χαμηλή κατανάλωση
-Χαμηλοί ρύποι
Το αν είναι τουρμπίσιος ή όχι είναι αδιάφορο. Μιλάμε καθαρά για το τι επιλογές υπάρχουν στην αγορά.
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι για την δεδομένη στιγμή είναι από τις καλύτερες επιλογές.
Και βέβαια είναι κριτήριο τα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο. Καλά....
Ναι σωστά... Τα 'αμερικάνικα' είναι 'γενικώς αποδεκτό' ότι είναι 'επιεικώς' μετριότατα τα πλαστικά ΚΑΙ είναι και σκληρά και είναι και φτηνιάρικα και όχι μόνο αυτό αλλά και η συναρμολόγηση του είναι η 'χείριστη'!!!!!!!! Έυγε... Πόσα 'αμερικάνικα' αυτοκίνητα είχες στη ζωή σου?? Εγώ είχα δύο και θα πάρω και τρίτο αλλά αυτά που γράφεις ΔΕΝ ισχύουν στο βαθμό που τα παρουσιάζεις. Όπως ξαναείπα μπορεί να χάνουν στα πλαστικά αλλά κερδίζουν σε άλλα θέματα. Έτσι είναι τα αυτοκίνητα. Άλλα είναι καλύτερα κάπου και άλλα είναι χειρότερα...
Το ότι η κάθε “σχολή” αυτοκινήτου (Γερμανική, Ιταλική, Γαλλική, Ιαπωνική, Αμερικάνικη κλπ κλπ) έχει την δική της “φιλοσοφία” είναι γεγονός κοινώς αποδεκτό. Οι Αμερικάνοι ουδέποτε είχαν ποιότητα στο εσωτερικό και αυτό είναι κάτι που ακόμα και οι ίδιοι αναγνωρίζουν. Τώρα αν εσύ αρνείσαι να το δεις, είναι καθαρά δικό σου θέμα.
Αλλά, χαρακτηρισμοί απόλυτοι και εμπαθείς σαν τους δικούς σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο γιατί δείχνει άγνοια.
Το ποιος είναι εμπαθής και αδαής άσε να το κρίνουν οι υπόλοιποι.
Ε ναι, το ξέχασα ντε ότι μετά τους tsi, fsi είναι το χάος... Κατά την άποψη σου έχουμε τους tsi,fsi και τους 'παρωχημένους' κινητήρες...
Άντε πάλι, εντάξει το καταλάβαμε....tsi είναι τα διαμάντια και όλοι οι άλλοι είναι τα κάρβουνα...
Άντε πάλι και η διαφήμιση στη βιαμάρ. Γιατί δεν βάζεις και έναν χάρτη google για το πως πάμε??
Αν ήθελα να κάνω διαφήμιση στην Βιαμάρ ή να προωθήσω τους tsi κινητήρες, δεν θα άνοιγα αυτό το thread (viewtopic.php?f=15&t=38241) στο οποίο –αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις- θα διαπιστώσεις ότι μόλις έκλεισα ένα Opel Insignia 1.6T αντί ενός Scout.
Απλά για να μην αφήνεις υπονοούμενα ότι έχω σχέση με την Βιαμάρ…
Διάβασα ένα τόπικ που ζητάει κάποιος την γνώμη μου για το αν πρέπει ή όχι να αγοράσει ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μου. Μπαίνω λοιπόν και διαβάζω παραπλανητικά μηνύματα από ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ έχουν ιδέα από caliber και βγάζουν ΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ. Χέστηκα εάν μου προσβάλλεις το αυτοκίνητο όσα και να έδωσα. Εμένα εξάλλου είναι το 6ο αυτοκίνητο σε 5 χρόνια και ποσώς με ενδιαφέρει τι λες εσύ που δεν έχεις ιδέα από 'αμερικάνικα' αυτοκίνητα. Αυτό όμως που με πείραξε και απάντησα είναι η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και η ΑΜΑΘΕΙΑ που προσφέρεις χωρίς ουσία.
Για το ποιος είναι αμαθής ή εμπαθής –όπως προείπα- άσε να το κρίνουν όσοι διαβάζουν.
Απλά για την ιστορία στο link που παρέθεσες, οι 4 τροχοί γράφουν ότι στα Κατά του αυτοκινήτου είναι «η ποιότητα εσωτερικού».
Για ότι αφορά τον κινητήρα του, το Βρεττανικό Car γράφει χαρακτηριστικά «But will you fall asleep when you are on your own»
Εγώ το τελειώνω εδώ γιατί πολύ κουράσαμε και πολύ βγήκαμε εκτός θέματος...
Αυτό είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε.