Oct 13, 2009, 10:39 AM

Πωπώ ρε παιδιά μην πιαστείτε και στα χέρια... Ας μην μαλώνουμε, εμένα θα ακούσει γιατί το έχω τόσο καιρό ή εμένα γιατί ξέρω κλπ. Όπως ο ένας ξέρει για το ένα μοντέλο ο άλλος ξέρει για το άλλο. Όλοι να ακουστούν. Και όλοι θα έχουν γούστα, πχ τα ίδια πλαστικά του ενός του φαίνονται καλά και του άλλου ψεύτικα. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να λέει ό,τι θέλει και είναι δικαίωμα και υποχρέωση του καθενός να αποφασίσει ποιανών την άποψη θα ακούσει και τι αξία θα της δώσει. Έτσι είναι το forum.

Το τί συγκρίνει ο καθένας είναι επίσης σχετικό, δύσκολα να βάλεις κανόνες. Δεν έχει λόγο να περιοριστεί σε 1800 ατμόσφαιρα. Το πιο σύνηθες όριο είναι οι διαστάσεις/χώροι και τα λεφτά (περιλαμβάνει τιμή αγοράς, τιμή σέρβις, κυβικά, κατανάλωση, μεταπώληση). Μέσα σε αυτά τα βασικά όρια συνήθως μπορείς να συγκρίνεις ό,τι γουστάρεις και να ξεχωρίσεις ανάλογα με χαρακτηριστικά που για σένα έχουν αξία. Πχ εγώ μπορεί να θέλω (μέσα στα όρια) χώρο αποσκευών και καλό τιμόνι, άλλος θέλει πάνω από όλα καλά πλαστικά, άλλος οικονομία κοκ.

Και εγώ θα απέφευγα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που δεν αισθάνομαι ότι προσφέρει κάτι ιδιαίτερο σε κάποιον τομέα ή συνδυασμό που να το διαφοροποιεί θετικά απέναντι στον ανταγωνισμό τόσο ώστε να αποτελέσει λόγο επιλογής. Εκτός από την σπανιότητα και αισθητική ιδιαιτερότητά του. Αλλά γούστα είναι αυτά. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του, όχι με το ζόρι.