-
μπράβο λάμπρο κι εις ανώτερα...
πάντα τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις να μας δίνεις και χαρές
καλο-οδήγητο και καλή διασκέδαση -
Συγχαρητηρια κι ευχες .....ομοιοπαθη.
-
Καλη διασκεδαση κ καλους τερματισμους!
-
Λάμπρε, ξέχασες τους οικογενειακούς φίλους που βοήθησαν.....
αντε καλό δρόμο!... Μιά καλή προσπάθεια που βασίζεται στην αξιοκρατία και όχι στα γλυψήματα, στα σαλιαρίσματα, στη ρουφιανιά και στα τσατσιλίκια!
Λάμπρο, Πάυλο, καφετζή, συνεχείστε έτσι!
Χάρη κ.λπ φίλοι να τους χαιρόμαστε!Στρ
-
Ο χρήστης BILIASb έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ MANAGER
Εχει τα ...κιλάκια του?
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΦΙΣ !!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΙΤΑΛΙΚΑ
ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΦΙΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΑΓΕ?ΟΧΙ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
SORRY ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPIC ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ FIESTA ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ 'ΧΩΣΕΙ' ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΥΦΟ.
-
Kai ego iksera gia to fiesta alla mou ta xosane sx kai p.athana... sto waves prin to olympiako...
Kaloriziko Lambro kai Pavlo..
PS: erxomaste!!
-
Καλησπέρα σε όλους απο την βροχερη Γερμανία!! Ευχαριστούμε για τα καλορίζικα, αν και ακόμα δεν έχουμε φορτώσει!! Ελπίζουμε να προλάβουμε το Κένταυρος, αν και όλα εξαρτώνται απο το Ford TeamRs. Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρώτο φιέστα που θα παραδοθεί σε ιδιωτική ομάδα, εκτος των 2 που συμμετέχουν στο παγκοοσμίο, θα είναι το δικό μας!! Δεν ξέρω ποιον να πρωτοευχαριστήσω γιαυτο θα το αφήσω για αργότερα όταν με το καλό πατήσει Ελλάδα!!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρώτο φιέστα που θα παραδοθεί σε ιδιωτική ομάδα, εκτος των 2 που συμμετέχουν στο παγκοοσμίο, θα είναι το δικό μας!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ!
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ JUNIOR ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ PUMA??? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρώτο φιέστα που θα παραδοθεί σε ιδιωτική ομάδα, εκτος των 2 που συμμετέχουν στο παγκοοσμίο, θα είναι το δικό μας!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ!
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ JUNIOR ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ PUMA???Των 2 ομάδων ενοούσα!!!!
-
Mε το καλό να το δούμε στην Ελλάδα. Καλούς αγώνες!!
-
Αντε με το καλό και ο Θεός βοηθός σε όλα τα επίπεδα!!!
-
Ηρθε και ετοιμάζετε!! Δυστυχώς λόγω έλλειψης κάποιων ανταλλακτικών απο την FordTeamRS, το αυτοκίνητο δεν θα είναι παρόν στο Κενταυρος!! Για την ιστορία και συμπληρώνοντας τα προηγούμενα γραφόμενα μου, είναι το πρωτο Fiesta γενικώς που προετοιμάζετε εκτός Ford TeamRS. Καμία αλλη ομάδα παγκοσμίως δεν έχει παραλάβει κιτ, και απο οτι φαίνεται δεν προκειται να δούμε πανω απο ένα Fiesta (ισως να υπάρξει και δεύτερο αλλα θεωρείτε εξαιρετικα δύσκολο) στο Ακρόπολις και αυτο θα έιναι το αυτοκίνητο της TeamRS που έκανε Costa Smeralda με τον Latvalla.
-
Αντε και καλή επιτυχία. Και σ'ανώτερα για τον Λάμπρο και όλη την ομάδα του.
Κρίμα που δε θα τρέξει το αυτοκίνητο στο Βό;λο.
Θα τα πούμε εκεί.
ΕLLHNIKO QUIZ