-
Δεν πειράζει, οι χουλιγκάνοι είναι γνωστό ότι βαφτίζουν τον δικό τους 'Αγώνα' ιερό και δίκαιο, ενώ ο 'Αγώνας' των αντιπάλων είναι 'πρόκληση που πρέπει να τιμωρηθεί'.
Η αντικειμενικότητα, ο σεβασμός των δικαιωμάτων καθενός είναι άγνωστες έννοιες. Κάθε χουλιγκάνος βαράει επειδή έτσι του καπνίζει, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Άρα το να ρωτάς τον χουλιγκάνο 'γιατί το έκανες', είναι σαν να ρωτάς το μαλάκιο γιατί τρώει φύκια.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ας το ρωτήσω αλλιώς λοιπόντι διαφορά έχει η χρυσή αυγή που σπάει το στέκι μεταναστών με τους 'αναρχικούς' που σπάνε το μαγαζί του adonisss
Να κάνω μία παρατήρηση μόνο : αν θες να συγκρίνεις κάτι 'βάλε' τη χρυσή αυγή να σπάει το γραφείο του Κουβέλη και όχι στέκι μεταναστών, δεν είναι το ίδιο...
-
Δεν καταλαβες jmarr...
Με τον ορο εγκληματιες δεν εννοουσα τη χρυση αυγη αλλα τον ιδιο τον Αδωνι, τον Βοριδη, τον Βελοπουλο και τους λοιπους. Το σπασιμο των τζαμιων του, ειναι αντιδραση στη δικη του δραση, δεν ειναι βιτριολι σε μεταναστες Εκτος αν σε συμφερει να τα ισοπεδωσουμε ολα, οποτε ειναι αλλου το προβλημα οπως ειπα πριν
Ποσο χρονων εισαι; Γιατι εγω που δεν ειμαι και πολυ μεγαλος θυμαμαι πολυ καλα τη δραση και τα ταγματα του Βοριδη στη Νομικη στα μεσα της δεκαετιας του '80 και τους τραμπουκισμους (αλλα και εγκληματα: μαχαιρωματα κλπ) της ομαδας του ετερου τηλεβιβλιοπωλη και πολιτευτη Βελοπουλου στη Θεσσαλονικη. Προσπαθω μαλιστα να θυμηθω συγκεκριμενο αντιστοιχο περιστατικο με συμμετοχη Γεωργιαδη αλλα εχω πολλα στο κεφαλι μου τωρα και ξεχναω τις λεπτομερειες -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ας το ρωτήσω αλλιώς λοιπόντι διαφορά έχει η χρυσή αυγή που σπάει το στέκι μεταναστών με τους 'αναρχικούς' που σπάνε το μαγαζί του adonisss
Η απαντηση είναι μόνο μια....ΚΑΜΜΙΑ διαφορά...! Είναι οι δυο οψεις του ιδιου νομίσματος...!! Προκειται για βδελυρά άκρα και στις δυο περιπτώσεις.&_
-
Σαν το ανέκδοτο. Αν είσαι αναρχικός φασίστας είσαι 'αγωνιστής'. Αν είσαι ακροδεξιός φασίστας, είσαι απλά φασίστας. Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στην Ελλάδα διέρχεται χρυσές εποχές.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εξαρταται απο την οπτικη γωνια του καθενος, υποκειμενικο ειναι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν καταλαβες jmarr...
Με τον ορο εγκληματιες δεν εννοουσα τη χρυση αυγη αλλα τον ιδιο τον Αδωνι, τον Βοριδη, τον Βελοπουλο και τους λοιπους. Το σπασιμο των τζαμιων του, ειναι αντιδραση στη δικη του δραση, δεν ειναι βιτριολι σε μεταναστες Εκτος αν σε συμφερει να τα ισοπεδωσουμε ολα, οποτε ειναι αλλου το προβλημα οπως ειπα πριν
Ποσο χρονων εισαι; Γιατι εγω που δεν ειμαι και πολυ μεγαλος θυμαμαι πολυ καλα τη δραση και τα ταγματα του Βοριδη στη Νομικη στα μεσα της δεκαετιας του '80 και τους τραμπουκισμους (αλλα και εγκληματα: μαχαιρωματα κλπ) της ομαδας του ετερου τηλεβιβλιοπωλη και πολιτευτη Βελοπουλου στη Θεσσαλονικη. Προσπαθω μαλιστα να θυμηθω συγκεκριμενο αντιστοιχο περιστατικο με συμμετοχη Γεωργιαδη αλλα εχω πολλα στο κεφαλι μου τωρα και ξεχναω τις λεπτομερειεςασ' το
κατάλαβα και που είναι το πρόβλημα
@skye
οπότε μην το βρεις παράλογο (μια και μιλάμε για point of view) αν χαρακτηρίσω τον Δουρή (και τον κάθε παιδόφιλο) απλά πανηδονιστή -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σαν το ανέκδοτο. Αν είσαι αναρχικός φασίστας είσαι 'αγωνιστής'. Αν είσαι ακροδεξιός φασίστας, είσαι απλά φασίστας. Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών στην Ελλάδα διέρχεται χρυσές εποχές. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πανηδονιστήχαχαχα πού τη θυμήθηκες αυτήν την θεϊκή έκφραση jmarr
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@skye
οπότε μην το βρεις παράλογο (μια και μιλάμε για point of view) αν χαρακτηρίσω τον Δουρή (και τον κάθε παιδόφιλο) απλά πανηδονιστήειναι απλο, αυτο που ρωτησες:
τι διαφορά έχει η χρυσή αυγή που σπάει το στέκι μεταναστών με τους 'αναρχικούς' που σπάνε το μαγαζί του adonisss
ειναι καθαρα θεμα point of view. Για εναν χρυσαυγιτη ειναι λογικο να σπασει το στεκι μεταναστων και να γαμησει μερικους μεταναστες, γιατι ετσι κ αλλιως ειναι παρανομοι και δεν θα επρεπε να βρισκονται εκει in the first place. Για εναν που σπαει το μαγαζι του Adonis ειναι λογικο να σπασει το μαγαζι ενος φασιστα οπως ηταν λογικο για τον Παναγουλη να θελει να δολοφονησει τον Παπαδοπουλο. Για εναν τυπικο μικροαστο το λογικο ειναι 'καταδικαζω τη βια απ'οπου κ αν προερχεται' και μπλα μπλα.
Δεν υπαρχει 'σωστη' απαντηση στην ερωτηση σου, οπως το βλεπει ο καθενας ειναι...Το τι βρισκω εγω παραλογο και τι λογικο μικρη σημασια εχει..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Για εναν τυπικο μικροαστο το λογικο ειναι 'καταδικαζω τη βια απ'οπου κ αν προερχεται' και μπλα μπλα.Διαφωνώ. Ο τυπικός μεσοαστός καταδικάζει τη βία όταν δεν προέρχεται από τους 'αντιπροσώπους του νόμου και της τάξης', ειδικά αν ανήκει στη δημοκρατική μερίδα που κυβερνάει. Αλλιώς ΔΕΝ θα ήταν τυπικός μεσοαστός. Γνώμη μου φυσικά.
Επί του θέματος, πιστεύω πως αν δεν μπορώ να 'κρίνω' μια πράξη χωρίς να δω τα ρούχα αυτών που την κάνουν ή να ακούσω την 'ομάδα' στην οποία ανήκουν, το κλήμα είναι στραβό από τη ρίζα του και δεν του φταίει ο γάιδαρος που του τρώει την κορυφή.
Προφανώς και γω με τη δική μου οπτική κρίνω, συμφωνώ μαζί σου σε αυτό, το ένστικτο της αγέλης των ομοίων μου υπάρχει έντονο και ελάχιστες φορές το ψιλοελέγχω. Όπως είπα όμως παραπάνω, το ότι ...συμφωνώ με τον εαυτό μου, μικρή η διαφορά. Το κλήμα εξακολουθεί να είναι στραβό και όσο υπάρχω έτσι εγώ, θα υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Η λάθος ντε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ασ' το
κατάλαβα και που είναι το πρόβλημα
Χαιρομαι που συνεννοηθηκαμε αλλα πιο πολυ χαιρομαι γιατι βοηθησες κι αλλους να καταλαβουν
-
Μήπως είναι τίποτις κολλητοί του γέρο Μανωλίδη;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...........................................
Ποσο χρονων εισαι; Γιατι εγω που δεν ειμαι και πολυ μεγαλος θυμαμαι πολυ καλα τη δραση και τα ταγματα του Βοριδη στη Νομικη στα μεσα της δεκαετιας του '80 και τους τραμπουκισμους ..................
Ρε ασίμοφ για αυτοάμυνα το χε ο άνθρωπος
Ο ευρων το μπουμπούκι κερδίζει αλυσοπρίονο. -
σημαίες είναι
απλά σκίστηκε το πανί και τους έμεινε το κοντάρι
(κάτι μου θυμίζει αυτό)
-
... nobel ο Obama ?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... nobel ο Obama ?viewtopic.php?f=13&t=21857&start=540
συνεχιζει την παράδοση του προκατόχου του
βασικά ένας συνάδελφος σχολίασε, το δικαιούται, αφού δεν έχει ξεκινήσει κανέναν καινούργιο πόλεμο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
... nobel ο Obama ?
viewtopic.php?f=13&t=21857&start=540
συνεχιζει την παράδοση του προκατόχου του
βασικά ένας συνάδελφος σχολίασε, το δικαιούται, αφού δεν έχει ξεκινήσει κανέναν καινούργιο πόλεμο
στους πόσους πολέμους σε προτείνουν για νόμπελ???
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=90307
νομίζω το αίσθημα ασφάλειας πλέον αρχίσει να εμπεδώνεται
Συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα για υγειονομικές παραβάσεις, τρεις παράνομοι αλλοδαποί και ένα άτομο για παράνομα παίγνια. Προσήχθησαν συνολικά 81 άτομα και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 46 μηχανήματα για παράνομα παίγνια.
αναρωτιέμαι αν κάναν ένα ντου στο ψυχικό πόσα κιλά κόκα θα βρίσκανε
-
Τι σε ενοχλεί περισσότερο; Το ότι δεν έκαναν ντου στο ψυχικό, ή ότι πάτησαν το ''αβατο' των Εξαρχείων;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]